Az 5 legnépszerűbb közösségimédia-automatizálási eszköz 2024-ban

Eleged van abból, hogy újra és újra posztolj az összes közösségi média csatornádon? Ön is kíváncsi, hogy ez egy kattintással megtörténhet-e?

Nos, rég elmúltak már azok az idők, amikor minden közösségi médiacsatornádon külön-külön posztolsz. Most itt az ideje automatizálni a közösségi média bejegyzéseit.

Hogyan?

Nos, a válasz a közösségi média automatizálási eszközei.

A közösségimédia-automatizálási eszközök nagyszerű módja annak, hogy időt takarítson meg, növelje a hatékonyságot, és maximalizálja közösségi média kampányai megtérülését.

Akár a bejegyzések ütemezéséhez, akár a megjegyzések és interakciók kezeléséhez, akár az általános tartalomstratégia fejlesztéséhez van szüksége segítségre, mindenre van egy közösségimédia-automatizálási eszköz.

És vele több mint 4,48 milliárd ember jelenleg a közösségi médiát használja világszerte nagy erőt rejt magában az üzleti eladások fokozásához. Elengedhetetlenné vált a közösségi média csatorna okos működtetése, és a közösségi média marketing automatizálási eszközei ebben segítenek.

A marketing világát azonban elárasztják ilyen eszközök, és ezért hoztuk el Önnek ezt a rövid listát a legjobb közösségi média automatizálási eszközökről. Ez a lista segít eloszlatni kétségeit.

Tehát azonnal kezdjük, nem vesztegetve az időt.

1. SocialPilot

SocialPilot-social-media-automatation-tools

Ár: 35 dollár/hó

SocialPilot a közösségi média automatizálási eszköze mindenféle vállalkozás számára, kis- és középvállalkozások számára, sőt akár vállalkozások számára is.

Ez az egyik legköltséghatékonyabb a közösségi média kezelésében. Lehetővé teszi, hogy különféle közösségi média platformokon, például Facebookon, TikTokon, Twitteren, Instagramon, LinkedInen, Google Cégem, Pinteresten, Tumblr-en és VK-n tegyen közzé bejegyzéseket.

A SocialPilot nem csak a közösségi média automatizálásának hatékony eszköze. Meglehetősen könnyű megtenni nyomon követheti az egyes profilok betekintéseit a közösségi média kampányaihoz. Nyomon követheti a demográfiai adatokat, a közönségnövekedést, a tartalmi elköteleződést és a befolyásolókat is.

A felhasználók kezelhetik, közzétehetik, reklámozhatják, futtathatják és jelentéseket készíthetnek a közösségi média szalaghirdetései alatt ezen az eszközön keresztül. A SocialPilot egyetlen irányítópultba rendezi a tartalmat, a közösségi média elemzéseit és az ütemezési naptárat, így hatékonyan összekapcsolhatja digitális kampányait.

Olvasni:  5 Facebook közzétételi eszköz a tömeges eléréshez

Miért válassza a SocialPilotot közösségi média automatizálási eszközeként?

 • Elemezheti a legjobban teljesítő tartalmat, amely növeli az elköteleződést, és ennek megfelelően optimalizálhatja azt.
 • Mélyreható betekintést nyújt a közönség számára, és jelentéseket készít növekedési minták elemzése.
 • Megmondja, hogy mikor van a legmegfelelőbb a bejegyzés közzététele, elemzi, hogy követői mikor vannak online és a legaktívabbak.
 • Lehetővé teszi PDF formátumú közösségimédia-elemző jelentések letöltését a hét minden napján, 24 órában.
 • Az influencer-elemző eszköz segít a felhasználóknak felfedezni a legjobb befolyásolókat, akik elősegíthetik az elköteleződést.
 • Közvetlenül e-mailben küldheti el a közösségimédia-elemzési jelentéseket ügyfeleinek a többfunkciós SocialPilot irányítópultjáról.
 • Az RSS-hírcsatorna automatizálási funkciója lehetővé teszi kedvenc tartalmainak egyszerű megosztását.
 • Átfogó közösségimédia-elemzésekkel megvizsgálhatja közösségi fiókja összes szakaszát.
 • A közösségi média csatornáinak elemzése mellett tartalmat is válogathat és bejegyzéseket ütemezhet
 • A közösségimédia-naptár lehetővé teszi közösségi tartalomstratégiájának előzetes vizualizálását.
 • A SocialPilotnak elérhető a LinkedIn és a Facebook közönségcélzása.

Mit gondolnak az emberek a SocialPilotról?

Alexandra K

Az ütemező funkció lehetővé teszi, hogy egy teljes hónapra előre rendszerezzem és közzétegyem a tartalmat. Biztos lehetek benne, hogy a tartalom időben megjelenik. A platform könnyen navigálható és könnyen használható.

A közösségi elemzési komponens nagyon hasznos, és nagyszerű útmutatóként szolgál annak megértéséhez, hogyan teljesít a tartalom, és ki is a közönség.

Luis Ignacio C.

A tartalomkezelés elsődleges eszközeként a SocialPilotot implementáltam. A SocialPilot valóban csodálatos. Mindezek mellett egy teljes elemző részt is kínálnak, amely lehetővé teszi, hogy bemutassa munkája rendezett fejlődését.

Rekha S

A speciális ütemezési funkció segítségével mindig mindenki előtt járok a szakterületemen. És az a képesség, hogy egy helyről meg tudom oldani a különböző közösségimédia-fiókokkal kapcsolatos közönségem összes kérdését, elképesztő, nem kell minden alkalommal fiókot váltanom, hogy kapcsolatba lépjek velük.

2. Hootsuite

Hootsuite

Ár: 49 dollár/hó

Hootsuite egy újabb népszerű közösségi média automatizálási eszköz magánszemélyek és cégek számára. A Hootsuite több mint 16 millió felhasználóval és több mint 1000 alkalmazottal rendelkezik. Ez az egyik leghasznosabb eszköz a közösségimédia-bejegyzések automatizálására, a betekintésre és a különböző közösségi média csatornák elemzésére.

Segíti az automatizálást, a kezelést, a bejegyzések közzétételét és a közösségi média kutatását, miközben éleslátó elemzést nyújt. A Hootsuite számos más platformmal és közösségi média hálózattal integrálható.

Te is nyomon követheti a különböző közösségi média csatornákat közösségi média stream funkciójával. Ez a közösségi média automatikus közzétételi eszköze kiválóan alkalmas kis- és közepes méretű, sőt nagyvállalatok és marketingügynökségek számára is, akik automatizálják a közösségi médiában közzétett bejegyzéseket.

Olvasni:  Podcast statisztikák, amelyeket 2024-ban tudnia kell

Profik

 1. A Hootsuite kivételes és leggyakrabban használt funkciója a közösségi médiában megjelenő bejegyzések automatizálása, közzététele és ütemezése.
 2. Mindent az egyben irányítópulttal rendelkezik, amely lehetővé teszi további hálózatok hozzáadását az azonnali megfigyeléshez.
 3. A Hootsuite a hét minden napján, 24 órában rendelkezésre álló jelentésekkel tudatja Önnel, hogyan működik közösségimédia-stratégiája.

Rosie G

A Hootsuite pro minden marketingszakember életét sokkal könnyebbé teszi. Az összes fő tartalom közzétételét (különösen a Facebookon, az Instagramon és a Twitteren) elvégezheti tartalomkészítő eszközeiken keresztül. Naptárnézetük megkönnyíti az előőrsök ütemezését és tervezését.

Hátrányok

 1. A Hootsuite meglehetősen drága alkalmazás magánszemélyek és kisvállalkozások számára.
 2. A felhasználói felület megértése bonyolult.
 3. Az elsőbbségi támogatás korlátozott.

Tony S

Azt kell mondanom, hogy számomra a költségek jelentik a legnagyobb hátrányt. Az ingyenes szint korábban valamivel több csatornán tette lehetővé a bejegyzések közzétételét, de csökkentették ezt a számot, és arra kényszerítettek, hogy frissítsem, vagy másik terméket válasszak.

3. Puffer

Puffer

Ár: 12 USD/hó közösségi média csatornánként

Puffer az egyik népszerű közösségi média marketing automatizálási eszköz, amely ütemezési funkciókat kínál a felhasználóknak. Ez az eszköz hasznos a Twitter, LinkedIn, Facebook és Instagram felhasználók számára.

Ha azonban alacsonyabb csomagot használ, akkor korlátozott számú közösségimédia-fiókot kapcsol össze. Buffer böngésző bővítmény elérhető Safari, Firefox és Chrome böngészőhöz. Ezekkel a bővítményekkel előre automatizálhatja bejegyzéseit, ha rákattint a Puffer ikonra, és felveszi őket a sorba.

Ezenkívül vannak mobilalkalmazások – iOS és Android rendszerre egyaránt. Ez egy költséghatékony eszköz, ingyenes verziója is elérhető.

Profik

 1. A puffer egy automatizálási eszköz, amely mélyreható elemzést és jelentéseket készít a kampányok elküldésének legalkalmasabb időpontjairól.
 2. A puffer lehetővé teszi minden bejegyzés testreszabását attól függően, hogy melyik közösségimédia-fiókot automatizálják.
 3. A Buffer nagyszerű, vonzó közösséggel rendelkezik, amellyel kapcsolatba léphet és kommunikálhat.

Hash M

A puffer egy fantasztikus közösségimédia-ütemezési eszköz, amely egyszerre terjesztheti a bejegyzéseket minden közösségimédia-fiókban. Számos médiaformátum megosztását is megkönnyíti. Az egyéni URL-ek nyomon követhetik a pufferen keresztül továbbított összes adatot. A Buffer használható jelentéseket is kínál a közösségi média működésének javításához.

Hátrányok

 1. A Buffer fő hátránya, hogy nem rendelkeznek a legtöbb közösségi média automatizálási eszközzel rendelkező médiakönyvtár funkcióval.
 2. Az elemzések és jelentések eléréséhez magasabb csomagot kell vásárolnia, még akkor is, ha ugyanazokat a funkciókat és előnyöket méltányos áron érheti el más eszközökkel, például a SocialPilottal.
Olvasni:  Hogyan készítsünk vonzó tartalmat a közösségi médiában 2024-ban

Charles F

Hiányzik a kritikus területeken, ideértve a több felhasználó támogatásának hiányát, a kliens hozzáférési lehetőség hiányát és az anyagok továbbításához vagy áttekintéséhez nem nyújt hasznos nézetet. Pontosabban, az előnézeti funkció nem mutatja meg pontosan, hogyan fog kinézni a tartalom a közzététel után, ami rendkívül problémás.

4. Küldhető

Küldhető-szociális-média-automatizálási eszközök

Ár: 29 dollár/hó

Küldhető az egyik legszélesebb körben használt közösségi média automatizálási eszköz azon cégek számára, akik szeretnének hatékonyabban működtetni a közösségi médiát ügyfeleik számára.

A Sendible az összes közösségimédia-hálózatát egy központosított központba egyesíti, így könnyedén hozhat létre nyerő közösségi média stratégiát.

A közösségi médiában az automatikus közzététel, az elköteleződés, a közzététel, a figyelés, a jelentéskészítés és a lead generálás robusztus funkcióival a Sendible minden olyan eszközt biztosít Önnek, amellyel ügyfelei kedvére tehetnek minden lépésben.

Profik

 1. Körülbelül 20 csapattag férhet hozzá a rendszerhez, és a megvásárolt csomagtól függően maximum 360 szolgáltatást tud működtetni.
 2. Beépített CRM szoftverrel rendelkezik, és kiváló ügyfélszolgálatot is nyújt.
 3. Segít a közösségi média stratégia és az általános növekedés hatékony nyomon követésében, automatizálásában és végrehajtásában.

Laura P

A Sendible alacsony árfekvésű, és nagyszerű belépő szintű eszköz volt a vállalkozásom számára. Minden olyan funkcióval rendelkezik, amire szükségünk volt, beleértve a jelentéskészítést és az előőrsök ütemezésének lehetőségét.

Hátrányok

 1. A mobilalkalmazás hibás.
 2. Sok felhasználó bonyolultnak találja a felületet.
 3. A beépített könyvtár korlátozott.

Ellenőrzött felhasználó

Nem szeretem a monitor és a mérés funkcióit, korlátozottnak tartom. A funkciók megvannak, de a platform elrendezése és konfigurációja nem annyira felhasználóbarát, különösen, ha különböző kliensekhez futtat tartalmat.

5. Agorapulzus

AgoraPulse

Ár: 99 USD/hó

Agorapulse egy kiváló közösségi média marketing automatizálási eszköz bármilyen méretű vállalkozás számára. Tartalmazza a közösségi média ütemezését, automatizálását, elemzését és felügyeleti funkcióit, amelyek segítenek a digitális marketing lehetőségek kihasználásában és a forgalom növekedésében.

Egységes közösségi postafiókkal rendelkezik, amely az összes bejövő kommunikációt egy helyen kezeli. Intuitív közzétételt, közösségi meghallgatást, betekintést és jelentéskészítést kínál a nagy teljesítményű készleten belül a felhasználók számára.

A csapatmunka lehetővé teszi, hogy feladatokat delegáljon a különböző tagokra, és biztosítsa a zökkenőmentes munkafolyamatot a vállalaton belül. Az Agorapulse kivételes ügyfélszolgálattal rendelkezik, és bármikor kapcsolatba léphet velük e-mailben, telefonon vagy élő chaten.

Profik

 1. Az egységes közösségi postafiók lehetővé teszi, hogy egy helyen kezelje az összes bejövő közösségi média üzenetét, véleményét és megjegyzését.
 2. Az intuitív közzététel lehetővé teszi az összes közösségimédia-csatorna tartalmának rendezését, együttműködését és ütemezését.
 3. 30 napos ingyenes próbaverziót biztosítanak, így ingyenesen kipróbálhatja az Agorapulse-t.
Olvasni:  Az Instagramon működő 5 legnépszerűbb tartalomtípus

Sam C

Az Agorapulse egy hihetetlen eszköz, amely határozottan enyhítheti a közösségi média terheit. Nagyra értékelem, hogy az Agorapulse könnyen kapcsolódik a legtöbb közösségi média platformhoz. Legjobb tulajdonsága a versenytárs nyomkövető elemző eszköze.

Hátrányok

 1. Az Agorapulse drága a kisvállalkozások tulajdonosai számára.
 2. Az alkalmazás nem mobilbarát.
 3. Néha az alkalmazás lassan fut.

Alex F

Sajnos a jelentés elég gyenge. Valójában egy másik, harmadik féltől származó alkalmazást használunk a .csv-fájlok Google Táblázatokba és a Google Data Studioba való betöltéséhez. Az Agorapulse lehetővé teszi, hogy főként PowerPointokat (amelyek nem olyan szépek) és néhány .csv-fájlt exportáljon az alapvető közösségi mérőszámokhoz.

Melyik közösségi média automatizálási eszközt választja?

Számos eszköz létezik a közösségi médiában történő bejegyzések automatizálására, de nem hagyhatja figyelmen kívül azokat a hátrányokat, mint az ügyfélszolgálat, az árak, a korlátozott szolgáltatások stb., amelyeket sokan nem tudnak biztosítani.

A SocialPilot azonban szinte tökéletes eszköznek tűnik, amely átfogó és költséghatékony. Elfogadható áraival, kiemelkedő ügyfélszolgálatával és hatékony funkcióival ez a legjobb közösségimédia-automatizálási eszköz.

Biztosítják továbbá a 14 napos ingyenes próbaverzió. Szóval, próbáld ki!

Gyakran Ismételt Kérdések

🌟 Mi az a közösségi média automatizálás?

A közösségi média automatizálása a közösségi média kampányainak optimalizálása vagy testreszabása olyan automatizálási eszközökkel, mint a SocialPilot, a Hootsuite stb.

🌟 Melyek a közösségi média marketing automatizálási eszközei?

Egyes közösségimédia-automatizálási eszközök, például a SocialPilot funkciók széles skáláját kínálják egy helyen. További figyelemre méltó eszközök az Agorapulse, Buffer, Hootsuite, Agorapulse, Sendible stb.

🌟 Hogyan automatizálhatom a közösségi médiámat?

Könnyedén automatizálhatja a közösségi médiát olyan eszközökkel, mint a SocialPilot, Hootsuite, Buffer, Sendible, Agorapulse stb. Regisztrálnia kell, és fiókjait ezen eszközök valamelyikéhez kell kapcsolnia. Kiválaszthatja csatornáit, és a legjobb időpontokban automatizálhatja/ütemezheti őket.

🌟 Milyen előnyökkel jár a közösségi média automatizálási eszközei?

Íme a közösségi média automatizálási eszközeinek néhány előnye:

 1. Erőfeszítést és időt takarít meg.
 2. Segít abban, hogy a legjobb időpontban tegye közzé az elkötelezettséget. Könnyen nyomon követheti a mutatók széles skáláját.
 3. Lehetővé teszi a munkafolyamatok létrehozását és a csapat együttműködését.
 4. Segíti számos fiók és kampány hatékony kezelését.

🌟 Lehetséges egyszerre az összes közösségi oldalra posztolni?

Igen, egyszerűen, egyetlen kattintással közzétehet az összes közösségi médiára a közösségi média automatizálási eszközeivel. Az automatizálási eszközök segítségével tömegesen ütemezhet is a jobb elköteleződés érdekében.

Új publikációk:

Ajánlott