Az Amazon bemutatja az okostévéket, frissíti a Fire Stick-et és kiterjeszti a Luna támogatást

A sorozatos bejelentések során az Amazon egy vadonatúj Fire TV családot jelentett be, amely magában foglalja az első Amazon által épített okostévéket – az Amazon Fire TV Omni sorozatot és a 4 sorozatú okostévéket, valamint az új Fire TV Stick 4K Max. A cég azt is bejelentette, hogy a Luna, a felhőalapú játékszolgáltatás az Amazon Fire táblagépeire és Chromebookjaira is elérhető lesz.

Az új Fire TV Omni termékcsalád olyan okostévéket kínál, mint az Alexa alapú hangvezérlés, a 4K Ultra HD és a Dolby Digital Plus 409,99 dolláros áron. A tévék 43”, 50”, 55”, 65” és 75”-es méretben lesznek elérhetők, a 65” és 75”-es modellek pedig vékonyabb keretet kapnak, valamint kiegészítik a Dolby Vision támogatását.

A Fire TV 4 sorozat célja, hogy okostévé-funkciókat 4K felbontással, HDR 10-zel és HLG-vel 369,99 dollártól kezdődően a közönség elé tárjon. A kínálat tartalmazni fogja a 43”, 50” és 55”-es, valamint egy teljesen integrált Fire TV-élményt új funkciókkal, intelligens otthoni képességekkel és sok olyan Alexa-funkcióval, mint a Fire TV Omni sorozat.

A Hírekben: A Protonmailt tűz alá vetették a letartóztatott francia aktivista IP-címének naplózása után

Mint fentebb említettük, a sorozat 43”, 50”, 55”, 65” és 75” méretben kapható, 409,99 dollártól. A 4K támogatás, a HDR10 és a HLG minden modellben alapfelszereltség, a 65 hüvelykes és 75 hüvelykes modellek vékonyabb keretet kapnak, és támogatják a Dolby Visiont.

Ezen kívül a felhasználók az Alexa segítségével vezérelhetik tévéjüket, még akkor is, ha az ki van kapcsolva, vagy HDMI-kimenethez csatlakozik. Még az Echo eszközeit is csatlakoztathatja a TV-hez a jobb hangélmény érdekében.

Olvasni:  OnePlus 9 Pro vs OnePlus 8 Pro: Mi az új és más?
Az Amazon bemutatja az okostévéket, frissíti a Fire Stick-et és kiterjeszti a Luna támogatást

Az okosotthon műszerfala még idén megjelenik a tévékben, amely lehetővé teszi az okoseszközök megtekintését és vezérlését az otthonában, közvetlenül a tévéről. A Fire TV Alexa Voice Remote segítségével kicsúsztathat egy parancsikont a képernyő alján, hogy szemmel tarthassa okoseszközeit és olyan dolgokat, mint a hírek, időjárás, kommunikáció és egyebek.

És végül, a felállás még ebben az évben megkapja a Zoom videohívások támogatását is. Ennek a funkciónak a rendeltetésszerű működéséhez azonban külső webkamerát kell csatlakoztatnia.

Az alábbiakban az egyes modellek árait mutatjuk be.

  • 43″: 409,99 USD
  • 50″: 509,99 USD
  • 55″: 559,99 USD
  • 65″: 829,99 USD
  • 75″: 1099,99 USD

Ezenkívül 110 dollárt takaríthat meg az 50 hüvelykes Omni TV-n, korlátozott ideig a bemutatkozási időszakban. Az összes modell a következő hónapban lesz elérhető az Egyesült Államokban, kizárólag az Amazonon és a Best Buy-on.

A Fire TV 4 sorozat 43 hüvelykes, 50 hüvelykes és 55 hüvelykes modelljei ugyanazokat a funkciókat kínálják, mint az Omni sorozat, néhány divatos dologgal a költségek csökkentése érdekében. Mindhárom modellben azonban továbbra is megkapja a 4k, HDR10 és HLG támogatást. Rengeteg Alexa hangvezérlési funkciót is megosztanak az Omni termékcsaláddal, amely a Fire TV Alexa Voice Remote segítségével érhető el.

Az Amazon bemutatja az okostévéket, frissíti a Fire Stick-et és kiterjeszti a Luna támogatást

Az alábbiakban az egyes modellek árait mutatjuk be.

  • 43″: 369,99 USD
  • 50″: 469,99 USD
  • 55″: 519,99 USD

A tévék a jövő hónaptól ismét elérhetőek lesznek az Egyesült Államokban, kizárólag az Amazonon és a Best Buy-on. A felhasználók 110 dollárt is megtakaríthatnak a 4-es sorozatú modelleken korlátozott ideig a bevezető időszakban.

A hírekben: Az Apple szeptember 14-én éves eseményt jelent be: Mire számíthatunk?

Olvasni:  E-mail Analytics: Hogyan lehet nyomon követni, hogy mi működik és mi nem

Az Amazon által a valaha volt legjobb Fire TV Stick-nek nevezett termékben a legújabb ajánlat támogatja a 4k streaminget, a Dolby Atmos-t és a Vision-t, valamint a WiFi 6-ot. Az eszközt 40%-kal erősebb, négymagos, 1,8 GHz-es processzor és 2 GB-os tápegység hajtja. RAM a jobb alkalmazásteljesítmény és az átfogó felhasználói élmény érdekében.

Az Amazon bemutatja az okostévéket, frissíti a Fire Stick-et és kiterjeszti a Luna támogatást

A Mediatek MT7921LS lapkakészlettel hajtott WiFi 6 mellett HDR és HDR10+ streamelést, Kép a képben módot, valamint az Alexa Home Theatre támogatását is megkapja, ahol párosíthatja a botot meglévő Echo eszközeivel. Végül az Amazon Luna is támogatott.

A Fire TV Stick 4K Max 54,99 dolláros áron lesz elérhető az Egyesült Államokban. Megjelenési dátumot azonban még nem közöltek.

Az Amazon azt is bejelentette, hogy a Luna, a felhőalapú játékszolgáltatása az Amazon Fire táblagépekre és Chromebookokra is elérhető lesz. A cég új utakat is keres a platform kipróbálására anélkül, hogy 6 vagy 15 dolláros havi díjat fizetne.

A Luna beszerzése egy Amazon-eszközön hihetetlenül egyszerű. Ha azonban nem rendelkezik ilyennel, kipróbálhatja az új Luna Couch módot, amely lehetővé teszi, hogy meghívókódot fogadjon el egy barátjától, hogy játsszon helyi többjátékos játékokat, például az Overcooked 2-t és a Team Sonic Racinget, még akkor is, ha Ön nem előfizető. .

Az Amazon bemutatja az okostévéket, frissíti a Fire Stick-et és kiterjeszti a Luna támogatást

Sőt, szeptember 15-ig bárki, akinek van Prime-előfizetése az Egyesült Államokban, ingyenesen játszhat a Resident Evil 7, a Metro Exodus, a Katamari Damacy Reroll és a Monster Boy and the Cursed Kingdom játékokkal anélkül, hogy Luna-fiókra lenne szüksége. A Luna Ubisoft csatornájának ára szeptember 30-án havi 17,99 dollárra emelkedik. Ha Ön lejárt előfizető, 29. napjáig zárolhatja a jelenlegi 14,99 USD-os árat.

Olvasni:  A Hampton Bay mennyezeti ventilátor távirányítója nem működik: Gyors javítás

Van egy új, 2,99 dolláros családi csatorna is 35 játékkal, köztük SpongyaBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated, Garfield Kart – Furious Racing, Space Otter Charlie, DreamWorks Dragons: Dawn of New Riders, Transformers: Battlegrounds with Skatebird még ebben a hónapban. Végül megvan a havi 6 dolláros Luna+ játékgyűjtemény.

A Hírekben: A Tinder bejelentette a legnagyobb frissítést a Swipes: Tinder Explore óta

Új publikációk:

Ajánlott