Az Apple bemutatja a második generációs HomePodot 299 dolláros áron

Két évvel az eredeti Homepod leállítása után az Apple bejelentette a Siri-meghajtású intelligens hangszóró második generációs verzióját. Február 3-tól 299 dolláros áron lesz elérhető az Apple Store webhelyén Ausztráliában, Kanadában, Kínában, Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Japánban, Spanyolországban, az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban és 11 másik országban és régióban.

Bár a design továbbra is meglehetősen hasonló, az új Homepod frissített S7 chipet kapott az Apple Watch Series 7-től, támogatja a Thread vezeték nélküli protokollt és az intelligens otthon szabványt, a Mattert, valamint beépített páratartalom- és hőmérsékletérzékelőket, amelyek az okosok számára használhatók. otthoni triggerek.

Beszámoltak arról, hogy ezek az érzékelők a Homepod Miniben is jelen voltak. Mint kiderült, az Apple egy közelgő szoftverfrissítésen keresztül engedélyezi ezeket az eszközérzékelőket. A cég némileg frissítette a Homepod Mini funkcióleírását, jelezve, hogy végre használhatók a látens szenzorok, amelyeket a készülék 2020-as piacra dobása óta eddig nem használtak.

Az új Homepod beépített hőmérséklet- és páratartalom-érzékelőket kapott. | Forrás: Apple

Ami a második generációs Homepodot illeti, az Apple a magassugárzók számát az első generáció hétről a jelenlegi ötre csökkentette. Kevesebb mikrofon is van, mindössze öttel, szemben azzal a héttel, amelyet elődje kapott.

Ennek ellenére az Apple azt állítja, hogy a hangszóró most már érzékeli, hogy a falhoz vagy a szoba közepére van-e helyezve, és ennek megfelelően szabályozza a kimeneti hangerőt.

A legutóbbi Homepodhoz hasonlóan két hangszóró párosítható a sztereó élmény érdekében az Apple TV 4K-n. A Dolby Atmos funkcióval térbeli hangtámogatás is elérhető. A hangszóró az Apple ultraszéles sávú technológiájának köszönhetően zenét is átadhat más Apple-eszközöknek, amint az a Homepod minin is látható. A Siri akár hat egyéni hangot is képes felismerni, és személyre szabott válaszokat ad.

Olvasni:  A Qualcomm bejelenti az X35 és X3 chipeket a következő generációs 5G eszközökhöz

A hírekben: A Mailchimp adatszivárgást szenved; 133 ügyfél adatai szivárogtak ki

Új publikációk:

Ajánlott