Az Apple Watch nem csúsztat felfelé: Gyors javítás

Az Apple Watch sok ember számára népszerű és stílusos társ lett, számos funkciót és zökkenőmentes integrációt biztosít az iPhone készülékekkel. Azonban, mint minden elektronikus eszköz, ez is néha problémákba ütközhet. Az egyik frusztráló probléma, amellyel néhány Apple Watch-felhasználó szembesülhet, az, hogy képtelen felfelé húzni a képernyőt.

Ebben a cikkben megvitattuk annak okait, hogy az Apple Watch nem csúszik felfelé, és néhány módszert ismertetünk a probléma megoldásában.

Miért nem csúsztat fel az Apple Watch?

Ha az Apple Watch nem engedi felfelé csúsztatni, a következő okok okozhatják a problémát.

  • Az Apple Watch képernyője vagy a szélei piszkosak.
  • Rendszerhiba.
  • Problémák az iPhone és az Apple Watch közötti kapcsolattal.

Hogyan lehet megoldani a problémát?

Az alábbiakban bemutatunk néhány módszert, amelyek segíthetnek az Apple Watch nem csúsztatásával kapcsolatos probléma megoldásában.

Indítsa újra az Apple Watch-ot

A szoftverrel kapcsolatos problémák megoldásának első lépése az eszköz újraindítása. Az Apple Watch újraindításához nyomja meg és tartsa lenyomva az oldalsó gombot, amíg meg nem jelenik a kikapcsolás csúszka. Húzza el a csúszkát, és miután az eszköz teljesen kikapcsolt, nyomja meg és tartsa lenyomva ismét az oldalsó gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó. Ez az egyszerű újraindítás gyakran megoldja a kisebb hibákat, és visszaállíthatja az óra optimális teljesítményét.

Olvasni:  Javítás: Nem kap értesítést az Apple Watchon

Tisztítsa meg a képernyőt és a széleit

Idővel szennyeződés, izzadság vagy egyéb részecskék halmozódhatnak fel az Apple Watch kijelzőjén, ami érintéssel kapcsolatos problémákhoz vezethet. Óvatosan törölje le a képernyőt egy puha, szöszmentes ruhával, hogy eltávolítsa az érintésérzékenységet akadályozó szennyeződéseket vagy szennyeződéseket. A kijelző megkarcolásának elkerülése érdekében elengedhetetlen, hogy használjon nem súroló kendőt.

Párosítsa újra az Apple Watch-ot

Lehetséges, hogy az Apple Watch nem teszi lehetővé a felfelé csúsztatást, mert probléma van az iPhone és az Apple Watch párosítása során, ezért a párosítás megszüntetése és újbóli párosítása segíthet a probléma megoldásában. Ide kattintva megtudhatja, hogyan szüntesse meg az Apple Watch párosítását.

Az Apple Watch ismételt párosításához kövesse az alábbi lépéseket.

  • Nyomja meg és tartsa lenyomva a gombot Oldal gombot az óráján, amíg meg nem jelenik az Apple logó az óráján.
  • Tartsa iPhone-ját az Apple Watch közelében.
  • Koppintson a Folytatni a Használja iPhone-ját az Apple Watch beállításához üzenet, amely az iPhone-ján jelent meg.
  • Érintse meg bármelyiket Beállítom magamnak vagy Beállítás családtagnak szükség szerint.
  • Az alkalmazás megkéri, hogy helyezze el az órát a keretben, és helyezze el a keretben.
  • Az Apple Watch párosításra kerül. Ezután kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a beállítás befejezéséhez.

Lépjen kapcsolatba az Apple ügyfélszolgálatával

Ha a fenti megoldások egyike sem oldja meg a problémát, ideje lehet segítséget kérni az Apple ügyfélszolgálatától. Elkötelezett szakértői csapattal rendelkeznek, akik végigvezetik Önt a haladó hibaelhárítási lépéseken, vagy szükség esetén javítást vagy cserét szerveznek. Kattints ide hogy lépjen kapcsolatba az Apple ügyfélszolgálatával.

Olvasni:  A Hisense TV nem kapcsol be: Gyors javítás

Új publikációk:

Ajánlott