Az Instagram kiemeli a kilátásokat a növekedés és a növekedés ösztönzése érdekében; Maximalizálja az elérést

Ha olyan vagy, mint a legtöbb ember, akkor valószínűleg jobbra görgetsz a kis körök mellett, amelyek valakinek az Instagram-fénypontjait tartalmazzák, anélkül, hogy meggondolnád. De ha feltörekvő influencer vagy üzlettulajdonos, akkor ezek a kis körök jegyei lehetnek a nagyobb elkötelezettségnek és elérésnek. Ebben a blogbejegyzésben megmutatjuk, hogyan hozhat létre kiemelést és növelje Instagram kiemelt nézeteinek számát.

Segítségével a legtöbbet hozhatja ki ebből a gyakran figyelmen kívül hagyott funkcióból. Ez csak akkor van így, ha az Instagram-fiókod privátra van állítva.

Mik a történet csúcspontjai az Instagramon?

A kiemelt Instagram-történetek azok a történetek, amelyeket Instagram-profilod tetején kiemelsz. Kör alakú borítójuk van, amelyeket elnevezhet.

Ez a funkció lehetővé teszi, hogy Instagram-történetei 24 óra elteltével is a hálózaton maradjanak, amikor felveszi őket a kiemelések közé. Saját kreatív borítókat készíthet a kiemelések funkcióhoz.

Ezek a kiemelő borítók az Instagram-fiókod első számú tulajdonát képezik, mivel elöl és középen vannak. Használja őket a közönség építésére.

Növelje az Instagram kiemelések nézettségét

Használjon leíró címeket és borítóképeket

Az első lépés annak érdekében, hogy minél több megtekintést kapjon az Instagram kiemelt részein, az az, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a címek és a borítóképek leíró jellegűek és szemet gyönyörködtető. Végül is, ha valaki a hírfolyamát görgetve egy csomó unalmas címet és képet lát, akkor nem fog megállni és rákattintani a tiédre. Ehelyett próbáljon olyan címeket találni, amelyek pontosan leírják a kiemelés tartalmát, ugyanakkor felkeltik az emberek érdeklődését a kiemelés létrehozásakor.

Olvasni:  A végleges útmutató a kiberbiztonsági ágazathoz 2024-ben

Például ahelyett, hogy a „Kedvenc receptjeim” címet adná a kiemelésnek, próbáljon ki valami ilyesmit: „10 azonnali edényrecept, amit imádni fogsz”. Ami a borítóképet illeti, ügyeljen arra, hogy az színes és tetszetős legyen.

Jó hüvelykujjszabály, hogy olyan képet használj, amely megállítana téged, ha az Instagramon görgetsz. Aranyos Instagram kiemelő borítókat készíthet, vagy professzionálisabbá teheti őket.

Lásd a példámat a kiemelő burkolatok RE/MAX irodákkal való márkajelzésére. Természetesen használhat egy olyan eszközt, mint a Canva, hogy saját Instagram-borítókat készítsen, amelyek esztétikusak.

Egyes felhasználók szeretnek fekete Instagram kiemelő borítókat készíteni, mások pedig rózsaszínű Instagram kiemelő borítókat.

Használja a hashtageket az Instagram csúcspontjainak létrehozásához

Csakúgy, mint a szokásos bejegyzéseknél, hashtagek felhasználásával nagyszerű módja annak, hogy növelje a kiemelések elérhetőségét. A hashtagek kiválasztásakor a mennyiség helyett a minőséget részesítse előnyben – törekedjen olyan népszerű, releváns hashtagekre, amelyek alacsony versennyel rendelkeznek, és pontosan leírják a kiemelésben szereplő tartalmat.

És ne felejtse el rendszeresen frissíteni hashtageit, hogy azok pontosak és hatékonyak maradjanak. Észrevettem, hogy néhányan hashtageket használnak a megjegyzésekben, szemben a bejegyzésben.

Kipróbálható és figyelhető, ahogy a dolgok gyorsan változnak ezen a fotómegosztó közösségi hálózaton. Az algoritmus folyamatosan változik, és készen kell állnia arra, hogy állandóan ott forogjon.

Új matrica funkció az IG kiemeléseken

Új matrica funkció áll rendelkezésre a történetekhez. Levehet egy képet a fotójáról, hogy matricává alakítsa, amelyet a történet funkciójában használhat, amely a kiemelt részeken látható.

Így a jövőben más történeteken is használhatom a kutyám matricáját. Könnyedén kivághat bármilyen képet a fényképéről, hogy más matricákat készítsen.

Ez a létrehozás gomb a matricák opció alatt. Ezután keressen egy rózsaszín körben egy ollót, amelyre rá kell kattintania, és az kivág egy matricát.

Ellenőrizheti felhasználói tevékenységét, hogy megtekinthesse az Instagram kiemelt nézeteit a matricáiról, hogy nyomon követhesse azok teljesítményét.

Felhasználó által generált tartalom szolgáltatás

Ha nehezen találsz friss tartalmat az IG legfontosabb eseményeihez, fontold meg a felhasználók által generált tartalom (UGC) szerepeltetését. Az UGC nagyszerű módja annak, hogy kapcsolatba lépjen közönségével, és hangot adjon nekik – ráadásul ingyenes! Ha az UGC-t kiemeli a kiemelések között, ügyeljen arra, hogy a képaláírásban szerepeljen az eredeti poszter, hogy tudják, hogy szerepeltette a tartalmukat.

Olvasni:  A Facebook történetek segítik az üzleti oldalak organikus elérését

Ez nemcsak a jóindulat kialakítását segíti Ön és követői között, hanem arra is ösztönözhet más felhasználókat, hogy a jövőben saját fotóikat vagy videóikat küldjék be.

Kötsd ki Instagram csúcspontjait

A hírfolyamodban vagy a történeteidben kedvcsináló képeket tehetsz közzé, hogy az emberek bepillantást engedhessenek abba, hogy mit találhatnak a kiemelt tartalmaid között. Vagy megkérheted őket, hogy „mentsék el” a bejegyzésedet emlékeztetőként.

Ez egy nagyszerű módja annak, hogy felkeltse az emberek érdeklődését, hogy átkattintsanak a legfontosabb részeire, hogy megtekintsék a fotókat vagy videókat. Ez egy kiváló módja annak, hogy növelje Instagram kiemelt nézeteit.

Kapcsolatba lépni más felhasználókkal

Az egyik legjobb módja annak, hogy jobban szemügyre vegye a tartalmat, ha kapcsolatba lép más fiókokkal a résén. Lájkold és kommenteld a bejegyzéseiket, és kövess olyan fiókokat, amelyek érdekelnek.

Valószínű, hogy viszonozzák a szívességet, és megnézik a fiókodat – beleértve a kiemeléseket, és növelik az Instagram kiemelt tartalmak nézettségét.

Közvetlen üzenetek a történetekből

A kiemeléseken keresztül az emberek DM-eket küldhetnek neked, amelyek még jobban bevonhatják közönségedet. Mi a jobb módja annak, hogy egy ügyféllel vagy potenciális ügyféllel konverziót folytassunk Instagram DM-en keresztül.

Használjon cselekvésre ösztönzést az Instagram-kiemelések nézettségének növelésére

Ha megkéri követőit, hogy nézzék meg a Kiemelt tartalmakat, az nagyszerű módja a nézettség növelésének. Ezt úgy teheti meg, hogy cselekvésre ösztönzést ad bejegyzéseibe vagy történeteibe.

Ezen túlmenően, ha hozzáadunk egy kiemelő tekercs borítót, amelyen az „Új csúcspontok” vagy „Nézze meg az új kiemeléseimet” feliratot, a CTA-k szöveg, képek vagy akár videók formájában is megjelenhetnek.

Az Instagramon pedig a CTA-k általában a bejegyzések feliratában vagy a kommentekben szerepelnek.

Cselekvésre ösztönző másolat az Instagram-történeteidhez

  1. – Koppintson duplán, ha szereti!
  2. „Jelöld meg azt a barátot, akinek szüksége van erre az életében!”
  3. “Csúsztassa felfelé, ha többet szeretne tudni!”
  4. “Kattints a linkre a bionkban!”
  5. “Vásárolj most”
  6. . “Iratkozzon fel hírlevelünkre exkluzív kedvezményekre!”
  7. 7. „Kövessen minket további, ehhez hasonló nagyszerű tartalmakért!”
  8. “Bővebb információért látogassa meg weboldalunkat!”
  9. „Lájkold és kommenteld, hogy esélyed legyen nyerni a [insert prize]!”
  10. “Tartsatok velünk még többet!”
Olvasni:  Alkalmazásfejlesztés különböző platformokhoz – érjen el és takarítson meg pénzt

Népszerűsítse IG-jeit más platformokon

Ha van követője más közösségi média platformokon, mindenképpen népszerűsítse Instagram-fiókját – és különösen a Highlights-ot – ezeken a platformokon is.

Ha meg szeretné növelni az Instagram-fényképek nézettségét, megoszthat linkeket bizonyos kiemelt eseményekre a Twitteren vagy a Facebookon. Vagy akár beágyazhatja őket webhelyére vagy blogjába.

Először keresse meg a történet borítójára mutató linket. Lásd az alábbi példát:

https://www.instagram.com/stories/highlights/17842171366280822/

Ezután szüksége lesz egy harmadik féltől származó eszközre, például Társas készlet a widget létrehozásához webhelyéhez. A Sociable KIT egy hatékony eszköz, amely lehetővé teszi, hogy egyszerűen megjelenítse márkája közösségi média tartalmát webhelyén.

Előfordulhat, hogy akár 24 órát is várnia kell, mint én, mire elkészítik a hírcsatornát, hogy megjeleníthesse webhelyén. Ezután olvasói közvetlenül az Ön blogján vagy webhelyén tekinthetik meg az Instagram legfontosabb eseményeit.

Oszd meg Instagram-fénypontjaidat, hogy kiterjeszthesd az elérhetőséget

Tudtad, hogy könnyedén szerkesztheted és megoszthatod Instagram-fénypontjaidat? Könnyű megtenni, ha rákattint a kiemelésre, és használja a 3 pontot: Lásd az alábbi képet.

Könnyen szerkesztheti és megoszthatja Instagram-fénypontjait másokkal.

Figyeld meg, hogy a történeteidből is létrehozhatsz tekercseket. Még egy QR-kód funkció is használható. Milyen nagyszerű módszerekkel növelheti az Instagram-fénypontok pillanatok alatti elérhetőségét.

Gyorsan és egyszerűen hozzáadhat zenei klipet, és létrehozhat egy tekercset az Instagram kiemeléséből.

Alig várom, hogy ma kipróbálhassam ezt. Amikor dolgokat kutatsz és tanítasz, gyakran többet tanulsz.

Stories Archívum – Mit csinálnak az IG-n

A továbbiakban a történeteit a rendszer automatikusan menti az archívumba, amint lejár. Így később könnyedén visszanézhet kedvenc pillanataira, vagy kiemelheti őket egy kiemelésben. Az archivált történetei megtekintéséhez koppintson az Archívum ikonra a profilján.

Az Instagram szerint Súgóban a Történetek archívumában a történetei egy rácsban jelennek meg, a legfrissebb történetekkel az alján. Az egyes napok első történetében megjelenik egy dátumjelző, amely segít az archívumban való navigálásban görgetés közben.

Törölje a régi kiemelt történeteket

Ha nem törli a régi történeteket az IG kiemeléseiből, akkor a legújabbak nem jelennek meg ott, hacsak valaki meg nem várja, hogy végigfusson. (És ha túl sok van, akkor sem látják őket.)

Olvasni:  Mi az a Google Gemini, és mikor láthatja a megjelenését?

Ezért rendszeresen ütemezzen időt, hogy átnézze a legfontosabb elemeket, és megtudja, melyik törölhető a fiókjából.

Következtetések a Story Highlights használatáról az Instagramon

Az Instagram kiemeli funkcióinak maximális kihasználása növeli a mai Instagram-elérést. Kísérletezzen, és nézze meg, mi működik a legjobban közönsége és vállalkozása számára az Instagramon még ma.

Te készítesz Instagram kiemeléseket? Milyen kreatív módon használod őket? Mit adsz még ma az Instagramhoz? Szeretnék hallani róla az alábbi megjegyzés részben.

Szeretnél privát Instagram-fiókot nézni? Ez az eszköz segít ebben.

GYIK: IG Highlights

Mire használhatók az Instgaram kiemelések?

A történetek kiemelésére szolgálnak Instagram-profilod tetején. Kör alakú borítójuk van, amelyeket elnevezhet.

Hogyan nevezed el Instagram Highight borítóidat?

Bármilyen nevet létrehozhat nekik, minél rövidebb, annál jobb. A mezőben korlátozott számú karakter található.

Mik azok a borítóképek?

Ezek azok a képek, amelyek az Instagram-oldalad tetején láthatók kiemelésként. Ezeknek a tartalmaknak kell képviselniük a számukra felhasznált tartalmat.

Meg tudod osztani az Instagram csúcspontjait?

Igen, megoszthatja őket az Instagramon és más hálózatokon, valamint a webhelyén egy beágyazó eszközzel.

Hogyan készíthetsz tekercseket az Instagram történetekből?

Használd a sztori funkció bal oldalán található tekercs létrehozása gombot. Ez egy oldalra visz, ahol kiválaszthatod a zenét a tekercshez.

Hány Instagram Highlight borítód lehet?

Akár 100 is lehet, de csak 4 jelenik meg mobileszközökön. Asztali számítógépen 6 kiemelő borítót tekinthet meg.

Hogyan lehet borítót hozzáadni az Instagramhoz?

Adja hozzá az új gombot más borítókhoz, vagy egy újhoz. Ezután válassza ki a kiemelést.

Hogyan cserélhetsz ki egy Instagram borítóképet?

Kattintson rá, szerkessze a kiemelést, majd a szerkesztési borítót fent látja az Instagram kiemelés borítójának megváltoztatásához. Bónusztipp: Használd a Canva-t a létrehozásukhoz.

Lisa szeret segíteni másoknak az online boldogulásban a közösségi médián, a blogíráson és a keresőoptimalizáláson keresztül. Mit ér a tudás, ha nem tudod megosztani másokkal?

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik marketing/reklám területén, 11 éves tapasztalattal a tartalommarketing, a közösségi média, a blogolás és a SEO területén.

Megvásárolhatod őt E-könyv a Twitterről az Amazonon.

Lisa Sicard legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott