Az Nvidia a CES 2024 kiállításon bemutatja az RTX 3050-et, az RTX laptopokat és még sok mást

Az Nvidia több mint 160 új RTX laptopot jelentett be, köztük az RTX 3080Ti és 3070Ti GPU-kat, bemutatta az új RTX 3050 GPU-t és számos új G-Sync kijelzőt mutatott be. A grafikus kártyák gyártója több olyan játékot is kiemelt, amelyeket RTX és Reflex technológiái, valamint a GeForce Now – felhőalapú játékra vonatkozó kezdeményezésük – továbbfejlesztettek a CES 2022-n.

A Geforce Now, a cég felhőalapú játékszolgáltatása már több mint 1100 PC-játékot támogat, és keddtől az EA Battlefield 4 és Battlefield V is szerepel a listán. Az AT&T-vel is együttműködnek annak érdekében, hogy a felhőalapú játékokat mobileszközökön is elérhetővé tegyék. Végül, de nem utolsósorban az Nvidia Studio is bővíti névsorát az Omniverse, a 3D-s alkotók valós idejű szimulációs platformjának gyártási kiadásával.

Az Nvidia januári táborából még több is érkezik, a cég a CES 2022-n tartott különleges beszédet azzal fejezte be, hogy a közelgő 3090 Ti előzetesének tűnik. Mivel azonban a 3000-es sorozatú kártyáikat köztudottan nehéz megvásárolni az MSRP-nél, az Nvidia lendülete lesz, hogy eljuttassa az új kártyát a játékosokhoz, mielőtt azt elkapnák a skalpolók vagy a bányászok.

A hírekben: A Sony bemutatja a PlayStation VR2-t; új játékot mutat be a platformra

Az Nvidia új GPU-t jelentett beEz egy megfizethetőbb GPU, amely az RTX architektúrát tartalmazza, második generációs RT magokkal a sugárkövetéshez, harmadik generációs tenzormagokkal a DLSS-hez és AI-hez, valamint 8 GB GDDR6 memóriával.

Az új grafikus kártya egy csomó Nvidia technológiát is támogat, beleértve a Reflexet a rendszer késleltetésének minimalizálására a játékokban, az Nvidia Broadcast alkalmazást, az Nvidia Encodert és az Nvidia Studiot a kreatív alkalmazások jobb teljesítménye érdekében.

Olvasni:  Az új szabályok közepette leállt a laptopok és táblagépek importja Indiába

Az RTX 3050 ára 249 dollár, és január 27-től lesz elérhető világszerte az Nvidia partnereinél.

Az RTX 3080Ti-vel szerelt új RTX laptopok 2499 dollártól, míg a 3070Ti laptopok 1499 dollártól kezdődnek.

Mindkét sorozat támogatja az Nvidia Max-Q technológiáinak negyedik generációját, beleértve a CPU-optimalizálót, a Rapid Core Scaling-t és a Battery Boost 2.0-t. Az Nvidia több mint háromszoros teljesítménynövekedést és akár 70%-kal hosszabb akkumulátor-élettartamot ígér.

Hét további játékkal bővül a Reflex, így a technológia több műfajra bővül. Ezek a játékok tartalmazzák

  • iRacing
  • Rainbow Six Extraction
  • God of War (január 14-én jelenik meg PC-n)
  • Midnight Ghost Hunt
  • Gritp
  • Kész vagy sem
  • Szuper emberek

Nvidia is bejelentett hogy hat új Reflex egér is csatlakozna a meglévő Reflex hardvertechnológiai csapathoz, amelyek olyan gyártóktól származnak, mint az Alienware, Agon, Corsair, EVGA és Logitech. Hamarosan várhatóan öt új, 360 Hz-es 1440p felbontásra képes Reflex monitor is megjelenik, amelyek az AOC, Asus, MSI és Viewsonic cégeknél is elérhetők.

Ők is debütált amit a cég „új monitorkategóriának” nevez. Ezek 1440p Esports kijelzők, amelyek lépést tudnak tartani a 360 Hz-en 1440p felbontású RTX GPU-kkal.

A legutóbbi CES óta az Nvidia több mint 150 játékkal bővítette RTX-készletét. Ez idén is egyre bővül, mivel az RTX névsora olyan játékokkal bővül, mint a The Day Before, a Rainbow Six Extraction, az Escape from Tarkov és a Dying Light 2 Stay Human.

Az Nvidia és az AT&T fent említett partnersége jól fog működni az AT&T ügyfelei számára, mivel januártól az 5G-eszközzel és korlátlan 5G-csomaggal (vagy bármely más jogosult előfizetéssel) rendelkező AT&T-ügyfelek hat hónapig ingyenes hozzáférést kapnak a Geforce Now Priority-hez.

Olvasni:  Jasper AI Writing Tool Review – Egyszerűbb és amp; Gyorsabb tartalomírás

Miután elindította a Geforce Now béta verzióját az LG 2021-es Web OS Smart TV-jein, Az Nvidia kedden jelentette be hogy a Samsunggal együttműködve integrálják a felhőalapú játéktechnológiát. 2022 második negyedévétől a Samsung Smart TV-k a Geforce Now szolgáltatással streamelnek játékokat.

A hírekben: Pete Lau bemutatja a OnePlus 10 Pro 5G-t

Új publikációk:

Ajánlott