Az új jelentés bemutatja az 50 legjobb online áruházat államok szerint, és feltárja az Egyesült Államokban a feltörekvő e-kereskedelmi réseket

ATLANTA, GA. 2024. május 31. /PRNewswire/ – A Hostinger, a WordPress, a WooCommerce és a Magento számára optimalizált prémium tárhelyszolgáltató ma kiadott egy átfogó jelentést, amely államonként részletezi az Egyesült Államok legjobb 50 online áruházát, kiemelve az ország kevésbé ismert eladóit.

A jelentés emellett értékeli a 13 növekvő e-kereskedelmi rést és a 20 legnagyobb nagy márkájú e-kereskedelmi vállalkozást az Egyesült Államokban – bemutatva az online értékesítés folyamatos növekedését, amely a bizonytalan gazdasági körülmények ellenére sem mutat lassulás jeleit.

Minden idők legmagasabb e-kereskedelmi eladásai

Mivel az Egyesült Államok kiskereskedelmi e-kereskedelmi eladásai 2024-ban becslések szerint elérik az 1 milliárd dollárt, az online eladások nem mutatják a közeljövőben lassuló jeleket. Valójában az e-kereskedelmi eladások az előrejelzések szerint 2027-re meghaladják az 1,5 billió dollárt.

Az Egyesült Államok a világ második legnagyobb e-kereskedelmi piacával büszkélkedhet, csak Kína után. És bár mindenki ismeri az olyan e-kereskedelmi mesterembereket, mint az Amazon és a Walmart, országszerte több millió más online üzlet virágzik, amelyek az új Hostinger jelentésben szerepelnek.

A regionális specialitásoktól a nemzeti márkákig

Az államok szerinti legnépszerűbb e-kereskedelmi márkák némelyike ​​közvetlenül tükrözi a régiót – például a Get Maine Lobster, amely tenger gyümölcseit árusít és szállít, az állam toplistájának élén áll. A Bauer jégkorong kellékei New Hampshire-nek, valamint Hatch Green Chile Új-Mexikónak szerezték meg az első helyet.

Más államokban az online áruházaik mellett nagyobb márkák is szerepeltek tégla és habarcs lábnyomokkal – például a kaliforniai Sephora és a pennsylvaniai DICK’s Sporting Goods.

Olvasni:  13 módszer, amellyel több értékesítést zárhat le, és több ügyfelet szerezhet WordPress-ügynökségének

A fáktól és a tereprendezési termékektől a ruházati cikkekig és a vitaminokig a vezető online áruházak államonként igen változatosak voltak.

A jelentés 13 felkapott e-kereskedelmi rést is tartalmaz – az autóalkatrészektől a kisállat-termékekig és bútorokig mindent –, valamint az Egyesült Államok 20 legjobb e-kereskedelmi vállalatát, köztük olyan nagy neveket, mint az eBay, a Target, a Nike, a Shein stb.

„Mindannyian ismerjük az Amazont. De gyakran figyelmen kívül hagyják a kisebb és közepes méretű online boltokat – amelyekből milliók teszik ki az Egyesült Államok e-kereskedelmi környezetét” – mondja Terry Trout, a marketingért felelős alelnök.

„Inspiráló látni az e-kereskedelmi vállalkozók sokaságát ebben az országban. Reméljük, hogy a kiterjedt e-kereskedelmi piac bemutatása és a várható növekedés további átalakulásokra inspirál majd. A Hostingernél az a célunk, hogy segítsünk az online üzlettulajdonosoknak nagyot álmodni és többet tenni online” – teszi hozzá Trout.

A vállalati szinttől a kis- és középvállalkozásokig a kezdő piacokig terjedő kínálatával a Hostinger világszerte támogatja a webhelyeket és üzleteket a WordPress, a WooCommerce, a Magento és egyebek teljes körűen felügyelt tárhelyszolgáltatásával.

„A Hostingernél büszkék vagyunk arra, hogy bármilyen méretű szervezetet segíthetünk online üzleteik beindításában, menedzselésében és bővítésében – és ezt már 23 éve tesszük” – teszi hozzá Trout.

Ha szeretné megtudni a legnépszerűbb e-kereskedelmi webhelyeket államok, feltörekvő e-kereskedelmi rések és egyebek szerint, olvassa el a teljes jelentést A legjelentősebb e-kereskedelmi webhelyek minden államban és látogassa meg Hostinger.net a legjobb e-kereskedelmi tárhelyhez.

Új publikációk:

Ajánlott