Az új jelentés feltárja, miért virágzik az e-kereskedelem, miközben a hagyományos kiskereskedelem nehézségekkel küzd

ATLANTA, GA. 2024. október 25. /PRNewswire/ – A Hostinger, a WordPress, a WooCommerce és a Magento számára optimalizált prémium tárhelyszolgáltató ma kiadott egy jelentést a gazdasági változásokról és azok hatásáról a hanyatló hagyományos kereskedelmi szektorra.

A jelentés feltárja a hagyományos kereskedelem megtorpanó növekedése mögött meghúzódó okokat, a digitális átalakuláson keresztüli jövőbe mutató stratégiákat, valamint azokat a lépéseket, amelyeket a hagyományos kiskereskedők megtehetnek a túlélés érdekében.

Olvassa el a beszámolót: A hagyományos kereskedelem bukása

A tégla és habarcs vállalkozások kemény évek elé néznek. A technológiai innovációk, a világjárvány és a fogyasztói szokások megváltozása egyaránt hozzájárult a hagyományos kereskedelmi szektor lelassult növekedéséhez.

Eközben az e-kereskedelmi eladások gyorsan nőttek: az e-kereskedelmi eladások 7,7 százalékkal nőttek, szemben a teljes kiskereskedelmi eladások 0,5 százalékos növekedésével 2022 második negyedéve és 2024 második negyedéve között.

A hagyományos kiskereskedők nem olyan fürgeek és skálázhatóak, mint a teljesen online kereskedők, és ez árt az üzletnek.

Valójában a 11. fejezetben szereplő csődök száma 68 százalékkal ugrott meg 2024 első felében.

Mivel az online vásárlások száma folyamatosan növekszik, és az általános kiskereskedelmi forgalom továbbra is nagyrészt stagnál, ez kihívás elé állítja a hagyományos kereskedelmi szektort.

Vannak azonban olyan lépések, amelyeket a hagyományos kiskereskedők megtehetnek, hogy versenyképesek maradjanak, és megfeleljenek a fogyasztók változó igényeinek.

A kiskereskedők megtanulják, hogy az olyan lehetőségek, mint a járda melletti átvétel, vonzhatják a vásárlókat. Valójában ez a kínálat 66 százalékkal nőtt az előző évhez képest.

„Érdekes látni, hogy a fogyasztói magatartás hogyan fejlődik tovább, és gyorsabban, mint valaha” – mondja Reid Peifer, a Liquid Web kreatív részlegének alelnöke.

Olvasni:  Hogyan reklámozd blogodat SEO segítségével?

„A Hostingernél az a küldetésünk, hogy segítsünk azoknak a vállalkozásoknak, akik online pénzt szeretnének keresni, és reméljük, hogy jelentésünk képessé teszi a hagyományos vállalkozások tulajdonosait a digitális átalakulás elfogadására és a fogyasztói elvárások követésére. Mindannyian az átalakulásról szólunk, és büszkék vagyunk arra, hogy bármilyen méretű szervezetet segíthetünk online üzleteik beindításában, menedzselésében és bővítésében – amit 23 éve teszünk.”

A vállalati szinttől a kis- és középvállalkozásokig a kezdő piacokig terjedő kínálatával a Hostinger világszerte támogatja a webhelyeket és üzleteket a WordPress, a WooCommerce, a Magento és egyebek teljes körűen felügyelt tárhelyszolgáltatásával.

Ha többet szeretne megtudni a fejlődő kereskedelmi környezetről, és megtudhatja, hogyan alakíthatja át vállalkozását digitálisan, olvassa el a teljes jelentést: A hagyományos kereskedelem bukása.

Ha többet szeretne megtudni a kategóriájában legjobb tárhelyről, látogasson el ide Hostinger.net.

Új publikációk:

Ajánlott