Az Ultimate (No-BS) útmutató az otthoni munkavégzéshez


Egyetemi korom óta az egyik fő célom, hogy kitaláljam, hogyan dolgozzak otthonról reálisan, fenntarthatóan és jövedelmezően.

És ez nem mindig volt könnyű.

Voltak idők, amikor kevés volt a pénz, nagy volt a stressz, és az a kilátás, hogy „igazi” munkahelyre megyek, feltartott éjszaka.

Manapság azonban sokkal magabiztosabbnak érzem magam a beállításaimmal, és jó pár éve boldogan dolgozom otthonról.

És tudom, hogy sokan mások is ezt akarják.

Összeállítottam ezt az útmutatót az otthoni munkavégzésről, hogy megadja az összes főbb tippet, amelyet az évek során átvettem. Remélem, hogy valami itt segít valakinek áttérni a stresszes munkából egy olyanra, amit szeret.

Merüljünk el!

JEGYZET: Ez a cikk a blogok és az online vállalkozások szemszögéből fog származni, mert ez az, ahol az én tapasztalataim vannak. Én vagyok NEM bármit elad, és ebben a bejegyzésben nincsenek kapcsolt linkek. Csak néhány reális tippet szeretnék megosztani!

Útmutató az otthoni munkavégzéshez?

Amikor elkezdtem kutatni ebben a cikkben, gyorsan rájöttem, hogy mennyi szemét van az otthoni munkavégzés témájában.

Az ausztrál kormány még egy webhelyet is készített, amelynek célja, hogy segítsen az embereknek kideríteni, hogy otthonról dolgoznak-e.

Tehát az elején szeretném tisztázni:

Ez a cikk azokra az általános tippekre összpontosít, amelyeket saját, fenntartható online vállalkozásom felépítése során tanultam. Abszolút nincs benne “gyors gazdagodás” elem. Hacsak nem vagy hajlandó szisztematikusan, törvényesen és folyamatosan keményen dolgozni, akkor ez a bejegyzés nem neked szól.

A helyzet az, hogy az ilyen típusú cikkeket nagyon komolyan veszem, mert valódi emberek olvassák őket, és esetleg a tőlem hallott dolgok alapján döntenek.

Ezt szem előtt tartva keményen dolgoztam azon, hogy a lehető leghasznosabbá és legátfogóbbá tegyem a szemét egy részének leküzdése érdekében.

És ez szépen átvezet minket a következő részbe.

Néhány (nagyon) fontos megfontolás, amelyet meg kell tennie, mielőtt abbahagyja a napi munkáját

Ha otthonról szeretne dolgozni (teljes munkaidőben), akkor végül fel kell adnia a munkáját.

Ez pedig a igazán nagy döntés.

A döntés még nagyobb, ha olyan dolgai vannak, mint jelzáloghitel, eltartandó család vagy egyéb tartozásai, amelyeket rendszeresen karban kell tartani.

Íme néhány dolog, amit tudnia kell az otthoni munkáról:

 • Sok kisvállalkozás elbukik
  Sajnos a statisztika nem hazudik. A legtöbb kisvállalkozás az első két évben bezár. Reálisnak kell lenned, és el kell ismerned, hogy nehéz lesz.
 • A nyereség lassan növekedhet
  Csak mostanában kezdtem igazán úgy érezni, hogy a pénz ott van, ahol akarom, és már régóta dolgozom ezen. Vannak, akik ezt nagyon gyorsan megvalósítják, másoknak sokkal tovább tart.
 • Nincs biztonsági háló
  Hacsak nincs megtakarítása vagy házastársa, aki jó jövedelmet keres, nincs sok védőháló arra az esetre, ha az otthoni munkája sikertelen lenne. Gondold át, mi történne, ha nem tudnád megvalósítani.
 • Pénzbe kerül
  A legtöbb vállalkozásnak (még a blogoknak, webhelyeknek és online vállalkozásoknak is) kezdetben pénzt kell költenie beállításra, reklámozásra, részvényekre stb., hogy elindulhasson. Tedd ezt bele.
 • Néha stresszes lesz
  A saját főnökének lenni megvannak az előnyei (erre hamarosan rátérünk), de stresszes is lehet. Őszintén szólva, sokan egyszerűen nem erre a fajta nyomásra készültek, és a rendszeres, biztonságos munka jobb megoldás.

Kérjük, olvassa el ezt a cikket annak tudatában, hogy ez nem egy gyors döntés, amelyet egy hét, hónap vagy akár év múlva kell meghoznia.

Ennek ellenére ez az egyik a legkifizetődőbb amit valaha is csináltam.

Szóval térjünk rá a pozitív dolgokra.

Az otthoni munkavégzés fő előnyei

Amikor végre rájössz, hogyan valósíthatod meg az otthoni munkát a helyzetedben, az az egyik leghihetetlenebb érzés.

Hirtelen ráébredsz, hogy egy olyan márkán és vállalkozáson dolgozol, amely kizárólag az Öné. A kreativitás, a késő éjszakák és a kemény munka minden órája közvetlenül az Ön tulajdonába kerül.

És ez nagyon klassz!

Íme néhány a legfontosabb előnyök közül, amelyeket találtam:

 • Beállíthatja saját óráit
  Vannak, akik bárhogyan is próbálkoznak, nem tudnak megszokni a reggel 7 órai kezdést. Nos, ha otthonról dolgozik, 12:00 és 20:00 óra között dolgozhat, ha ez jobban megfelel Önnek.
 • Nagyobb a rugalmasság
  Csakúgy, mint a saját óráinak meghatározásánál, általánosságban elmondható, hogy nagyobb szabadságot élvezhet a gyerekek iskolából való elszállításában, edzőteremben vagy valamilyen ügyintézésben. Még mindig le kell dolgoznia az órákat, de gyakran nem mindegy, hogy mikor.
 • Neveled a saját babádat
  Ahogy már említettük, amikor otthonról dolgozol a saját vállalkozásodban, valami olyat építesz, ami csak neked való. Ez az eszköz a tiéd.
 • Nincs irodapolitika
  Amikor utolérem a barátaimat, már csak percek kérdése, hogy valami munkahelyi drámáról kezdenek beszélni. Néha ez komoly stresszforrás lehet. Otthon semmi ilyesmi.
 • A kereseti lehetőség több
  Kivéve, ha Ön befektetési bankár vagy sebész, valószínű, hogy több potenciális bevétel rejlik a saját vállalkozás működtetése során, mint a szokásos karrier jellegű munkáknál. Ez különösen igaz az online vállalkozásokra. Vegye figyelembe, hogy azt mondom, hogy „potenciális jövedelem” – ez nem garancia.
 • Jót tehetsz
  Ha képes úgy beállítani a vállalkozását, hogy több ideje legyen, és különösen, ha tisztességes bevételre tesz szert, akkor több tevékenységet folytathat, mint például önkéntesség, jótékonysági adományozás stb. Ez egy hatalmas motiváló tényező számomra. .
Olvasni:  Az SSH-kapcsolat visszautasított hibájának javítása (5 ...

Mindenki megtalálja a maga örömét és stresszét, amikor otthonról dolgozik.

Az a fontos, hogy mérlegeljük az előnyöket és hátrányokat, és a döntést kiszámított kockázat alapján hozzuk meg, nem pedig vakkockázatot.

Alapvető tippjeim az otthoni munkavégzéshez

otthoni munka tippjei

Rendben, most csak néhány részletes pontra szeretnék kitérni arról, hogy mit találtam a legfontosabb részeknek az otthoni munkavégzés és a tartósság kitalálásában.

A hangsúly ismét a webhelyek és a webalapú vállalkozások használatán lesz, mivel tapasztalataim innen származnak.

1. Készítsen tervet határozott céllal és idővonallal

Mindig nagyon meglepődtem azon a véletlenszerű megközelítésen, amelyet sok blogger és webhely-tulajdonos alkalmaz az online üzlethez.

Valójában nem szabadna így lennie.

Ha valóban otthonról szeretne dolgozni, meg kell próbálnia egy olyan tervet, amely szilárd célokat és megfelelő idővonalat tartalmaz.

Íme egy példa:

Rossz gól:
Egy év múlva szeretnék otthonról dolgozni.

Jó gól:
Egy blog segítségével 10 000 e-mail-feliratkozót gyűjtök egy éven belül PPC-hirdetések segítségével, hogy eladjak 300 példányt az X termékből, példányonként 297 dollár értékben.

Természetesen nincs mód arra, hogy ismerje az összes változót ebben az egyenletben.

Soha nem fogod tudni, hogy termékedből hány példányban fogsz eladni, mi lesz az átváltási arány stb. De e konkrét cél nélkül valóban nem veszi elég komolyan a folyamatot.

Néhány elem, amelyet érdemes beépíteni a céljaiba:

 • Miért csinálod?
  Van neked igazán jó ok amiért ezt akarod csinálni, és ez pozitív hatással lesz rád? Pontosan tudnod kell, miért indulsz útnak.
 • Mennyi ideig tarthat?
  Reális hat hónapig 100 ezer dollárt keresni? Vagy öt évre lesz szüksége?
 • Mit fogsz eladni/reklámozni?
  Készen kell állnia egy termékre vagy ötletre, amellyel pénzt kereshet. Ebben a bejegyzésben nincs időnk arra, hogy a termékének minden elemét leírjuk, de a szolgáltatások, a leányvállalatok, a digitális termékek stb. mind életképes lehetőségek.
 • Milyen technológiát fogsz használni?
  Blogot fog indítani, és azt felhasználja egy online áruház népszerűsítésére? Vagy esetleg a Facebook hirdetéseket szeretné használni, hogy forgalmat irányítson egy nyitóoldalra? Ez WordPress-en vagy Bloggeren lesz? Fontolja meg a technológiát.
 • Milyen erőforrásokra lesz szükség?
  Pénzre van szüksége a költéshez? Mennyi pénzt költhet el, miközben teljesíti pénzügyi kötelezettségeit? Naponta hány órát tud online vállalkozásának szentelni, miközben továbbra is a jelenlegi munkahelyén dolgozik?

Ismétlem, nem kell mindezt 100%-osan megoldani, de tényleg át kell gondolnod az összes fontos dolgot, csak azért, hogy ne kapj el néhány hónapot és rájöjj, hogy elfelejtettél valami fontosat.

És ez szépen elvezet minket a következő ponthoz.

2. Mélyre ásson az iparágában, és építse tudását

A fenti információk nagy része egy dologból származik: a kutatásból.

Sajnos a kutatási szakasz az idő nagy részét elfoglalhatja. Ha igazán visszatekintek az online üzleti pályafutásomra, úgy érzem, az első 2-3 évben valójában csak én kutakodtam és kutattam a dolgokat. Csak jóval később kezdtem el komoly lenni.

A játéknak ebben a szakaszában meg kell válaszolnod a magad számára fontos kérdéseket, például:

 • Kik a versenytársai?
  Van sok versenytársak odakint és milyen dolgokat kínálnak?
 • Tudsz javítani?
  Meg akarja nézni, mit csinálnak ezek a meglévő webhelyek és blogok, és rájön, hogy tehet-e valami jobbat. Ez segít megkülönböztetővé tenni.
 • Hogyan tudsz bekapcsolódni az akcióba?
  Nézze meg például a Google versenyének szintjét, hogy használhat-e olyan platformokat, mint a Facebook Ads, hogy megkerülje az organikus eredményeket a „várakozási időn”, és megtudja, kikkel tud együttműködni.

Jelenleg számos webhely és eszköz áll rendelkezésre, amelyek segítségével ebben a folyamatban segíthet (pl AHREF-ek, Szamuráj piac, Majestic SEO, Google Forgalombecslőstb.), de az egyik legfontosabb dolog, amit meg kell tennie, hogy elkezd google-zni barátaival és versenytársaival, és kérdéseket feltenni.

Ha találkozhatsz és kapcsolatba léphetsz valakivel a „belsőben”, az drámaian felgyorsítja a sikeredet. Gyakran meg fog lepődni, hogy a meglévő bloggerek és online üzlettulajdonosok milyen nagylelkűek az újonnan érkezőkkel szemben.

Erről majd később.

3. Koncentráljon arra, hogy minél több minőségi e-mail-előfizetőt szerezzen

Minden okos vállalkozás az e-mail-előfizetőkre összpontosít.

Teljesen mindegy, hogy blogot, online boltot, pizzériát vagy akár egy kis bódét vezetsz, ahol süteményeket árulsz hétvégén – az egyik legjobb dolog, amit a hosszú távú siker érdekében megtehetsz, ha az előfizetők egy listája van.

Gyors megszakítás – Ha még mindig nincs blogja vagy webhelye saját domain névvel és saját házigazdával, akkor nagyon le van maradva. Minden vállalkozásnak szüksége van egy weboldalra, és szinte minden vállalkozásnak aktívnak kell lennie a tartalomkészítés, a közösségi média és a webes hirdetések terén. Íme az útmutatóm egy blog indításához, amelyet esetleg szívesen követne.

Vissza az előfizetőkhöz. Íme, miért olyan fontosak:

 • Azonnali (gyakorlatilag) ingyenes promóció
  Természetesen pénzbe kerül egy e-mail lista összeállítása és tárolása, de ha már megvan, akkor bármit reklámozhat nekik, amíg fel vannak iratkozva, ellentétben a hirdetés más formáival, ahol egyszer meglátják és meghirdetnek, és eltűnnek.
 • Növelik az elérhetőséget
  Az e-mail-feliratkozókban az a jó, hogy azért vannak ott, mert lenni akarnak. És ez azt jelenti, hogy megosztják a dolgaidat. Amikor új bejegyzést írok, e-mailt küldök a listámnak, és néhány percen belül legalább 1000 látogatót kapok. Semmi más nem csinálja ezt olyan rendszeresen.
 • Visszajelzést adnak
  Az e-mail-feliratkozók jó helyet jelentenek az értékesítésről, a promóciós módszerekről és arról, hogy milyen termékeket szeretnének piacra dobni a jövőben. Az ilyen típusú felmérések rendkívül értékesek.
 • Ezek egy többszörös értékesítési folyam
  Ha egyszer kap egy e-mail-feliratkozót, elméletileg újra és újra és újra reklámozhatja őket. Tehát mindaddig, amíg releváns termékeket, webhelyeket vagy szolgáltatásokat indít el, azonnali promóciós bázisa van, amelyet ismételten igénybe vehet.
Olvasni:  Útmutató kezdőknek a B2C marketinghez

Az értékesítésen és az elérésen kívül a legtöbb vállalkozás fő prioritása az aktív levelezőlista bővítése kell, hogy legyen.

Ha már igazán értékeli a levelezőlista értékét, fontos megvizsgálni a konverziókat, és azt, hogy hogyan tudjuk igazán maximalizálni a feliratkozások, az e-mailek megnyitásának, majd az e-mailekre leadott kattintások számát.

Ez nagyon fontos.

4. Folyamatosan törekedj arra, hogy növeld az elérést (és soha ne hagyd abba)

Mára híressé vált könyvében Hogyan nőnek a márkákByron Sharp professzor kifejt néhány kemény igazságot arról, hogyan kell minden márkának összpontosítania az elérésre, és nem a hűségre.

Statisztikáik végül azt mutatják, hogy a hűség az elérés mellékterméke, nem pedig fordítva.

Ez azt jelenti, hogy ha otthonról szeretne dolgozni egy fenntartható és hosszú távú vállalkozásban, akkor a lehető legtöbb releváns ember elé kell kerülnie. Minél több új forgalomra tehet szert, annál több pénzt fog keresni.

Egyszerű.

Nos, elméletileg egyszerű.

Ha online forgatókönyvben szeretné növelni az elérést:

 • Koncentrálj az örökzöld tartalomra, amely megoldja a problémákat
  Ne haladjon túl sokat a tartalommal. Koncentráljon azokra az egyszerű problémákra, amelyekkel a kezdők rendszeresen találkoznak, és oldja meg őket nagyon őszintén és világosan.
 • Költsön pénzt reklámra
  Legyen jó hirdetés a Facebookon és a Google-on, és próbálja folyamatosan javítani konverziós arányát és megtérülését, hogy továbbra is reklámozzon. Észrevetted már, hogy ki írja az összes szponzorált bejegyzést a Facebookon? Ezek a sikeres, nagy blogok.
 • Vegyen részt más platformokon, blogokon és webhelyeken
  Ne írj olyan gyakran a saját blogodba. Ehelyett összpontosítson arra, hogy vendégbejegyzéseket és említést tegyen más webhelyeken, írja meg a fórumokat, készítsen videókat és podcastokat, és hogy a márkáját valóban népszerűvé tegye. Heti egyszer elég a blogodon. Bővítse kifelé.

A web egy nagyon-nagyon nagy hely. És egyre nagyobb. Ha otthonról szeretne munkát végezni, akkor folyamatosan új embereket kell elérnie, és folyamatosan és növekvő alapon el kell juttatnia üzenetét.

5. Próbáljon visszatérő bevételt teremteni

A legokosabb (és legbiztonságosabb) vállalkozások közé tartoznak azok, amelyek visszatérő bevételt szereznek az ügyfelektől.

Ha hosszú távon szeretne otthonról dolgozni, ez egy nagyon fontos ötlet, hogy körbejárja a fejét, mert ez jelentheti a különbséget egy sikeres hároméves vállalkozás és egy sikeres 20 éves vállalkozás között.

Nézzük meg, mi a különbség a két bevételszerzési módszer között:

 • Reklámfelület értékesítése
  Amikor hirdetési felületet ad el, egy hirdető vásárol egy helyet az oldalsávon, és fix összeget fizet Önnek egy meghatározott ideig. A bevétel ezután lejár, és új hirdetőket kell találnia, vagy újra kell adnia annak.
 • Tagságok eladása prémium webhelyen
  Amikor eladja a tagságokat, általában ismétlődő díjat számít fel (havonta vagy évente). Ez azt jelenti, hogy ha kezelni tudja a lemorzsolódást, akkor egyszeri juttatás helyett olyan eszközt épít fel, amely továbbra is bevételt termel.

Ennek egyik legjobb példája az Yaro aki elég jelentős online üzletet épített fel egy olyan modell segítségével, amely visszatérő bevételen alapult. Felbérelt egy csapat embert, hogy segítsenek neki megőrizni a tagságot értékekkel, és ennek eredményeként továbbra is pénzt keresni évekkel az indulás után.

Néhány példa az ismétlődő bevételekre:

 • Weboldal hosting
  A webtervezők jobban összpontosíthatnak arra, hogy olyan ügyfeleket szerezzenek, akik éves tárhelydíjat fizetnek az egyszeri tervezési szolgáltatási díj helyett.
 • Menedzsment szolgáltatások
  Sok kisvállalkozás kezelési díjat fizet az embereknek, amely fedezi a webhelyek tárhelyét, az e-mailek tárolását, a frissítéseket stb.
 • Közösségi média szolgáltatások
  A fentiekhez hasonlóan ismerek néhány embert, akik nagyon jól járnak azzal, hogy havi közösségimédia-szolgáltatási díjat számítanak fel ügyfeleiknek, amely magában foglalja a közösségi oldalakon való közzétételt, a kampányok létrehozását, a márkamenedzsmentet stb.
 • SEO szolgáltatások
  Sok vállalat nagyon jól jár azzal, hogy havi vagy éves SEO díjat számít fel ügyfeleinek, hogy segítse őket a vállalkozása által választott kulcsszavak rangsorolásában.
 • Néhány társult program
  Egyes cégek a leányvállalataiknak élethosszig tartó, ismétlődő díjat fizetnek az általuk tett ajánlások alapján. Például, ha valakit egy olyan céghez irányít, amely havi 100 dollárt számít fel, akkor ennek 30%-át fizetik az ügyfél tartózkodási idejére.

Az ilyen típusú bevételi források gyakran sokkal lassabban épülnek fel, mivel általában nagyszámú ügyfélre van szükség. Ha azonban ezt megteheti, miközben rövid távú bevételi forrást hoz létre, akkor lehet, hogy otthonról dolgozhat, ami nagyon hosszú ideig tart.

6. Diverzifikálja a különböző helyeken

Az egyik legjobb példa erre az online térben Brian Clark, a Copyblogger hírneve.

Copyblogger Valaha csak egy egyszerű blog volt egy takaros kis oldalsávval és néhány nagyon okos cikkel. Azóta hatalmas és sokszínű márkává nőtte ki magát, amely tagságokat, tárhelyszolgáltatásokat, prémium WordPress-témákat stb.

Olvasni:  Facebook-hirdetés bloggereknek és kiadóknak – 4.: A szakértők mérlegelnek

Ez nem csak további bevételi forrásokat biztosít számukra, hanem megvédi őket attól is, ha valami bajba kerülne az üzlet egyik aspektusával.

Van egy személyes történetem arról, hogy ez miért fontos.

Amikor elkezdtem blogolni, volt egy fitneszblogom, ami kezdett elég nagy lenni. Sajnos nem az e-mail-előfizetőkre koncentráltam, és csak egy módszerem volt a bevételszerzésre: az Adsense.

Nos, egy nap felébredtem, és megszűnt a forgalom. Egy okból, amit még mindig nem értem (gyanítom, hogy egy versenytárs vádolt meg valamivel, amit nem tettem meg), teljes Google kitiltást kaptam.

Elment a bevétel.

Azóta mindig igyekeztem óvatosan támaszkodni a Google-ra, és óvatosan, ha túlságosan egy bevételi forrásra hagyatkozom.

Tehát hol érdemes diverzifikálni?

 • Webhelye forgalmi forrásai
  Létfontosságú, hogy a hivatkozásokból, a közösségi oldalakból és a Google-ból érkező forgalom legyen. Ez több megszólítást, vendégküldést és reklámozást jelent.
 • Az Ön bevételi forrásai
  Ne hagyatkozzon túl erősen egy adatfolyamra, hacsak nem biztos abban, hogy van valami más, amivel meghúzhatja a ravaszt, ha valami baj történne.
 • A biztonsági másolatok és a tárhely
  Ha online üzletet építesz, a webhelyed olyan, mint a boltod. Meg kell védenie, és ez azt jelenti, hogy rendszeresen biztonsági másolatot kell készíteni minden fontos dologról, és gondoskodni kell arról, hogy különböző biztonságos helyen tárolják.

Ebben a tekintetben minden vállalkozás más és más, ezért érdemes folyamatosan átgondolni a diverzifikáció különböző módjait.

Nem mindig könnyű megtenni, de megéri az erőfeszítést.

7. Maradjon mentálisan és fizikailag egészséges (a vállalkozás attól függ)

Egy dolog, amiről szerintem nem beszélünk eleget, az az, hogy mennyire fontos, hogy valaki, aki otthon dolgozik, mentálisan és fizikailag egészséges maradjon.

Ellentétben egy szokásos munkával, ahol betegszabadságot kaphat, és van, aki fedezi a műszakot, amikor saját magának dolgozik, nincs biztonsági háló.

Ha huzamosabb ideig beteg lesz, bajba kerülhet.

Az ilyen típusú egészségesek érdekessége, hogy sok tünet kissé „rejtett”, amíg nem késő.

Mire kell tehát vigyáznunk?

 • A hát, a nyak és a kezek
  A hát, a nyak és a kezek (beleértve a csuklót és az ujjakat is) olyan területek, amelyeken a túl hosszú ülés miatti kopás és szakadás jelei mutatkoznak. Ez gyakran RSI-hez vezethet, és az ilyen típusú sérülések gyakran nem múlnak el, és gyakran megjelennek, amíg már túl késő.
 • A lelki egészséged
  Az otthoni munka elszigetelő és rendkívül megterhelő lehet, különösen a kezdeti szakaszban, vagy ha valami elromlik. Ügyeljen a jelekre szorongás és depresszió hangulati ingadozások, étvágyváltozások, energiahiány, állandó katasztrófa apró dolgokon, fejfájás, irritáció stb. Kéken túl jó segítségért. Ne szégyelld – ez is olyan, mint bármely más betegség.
 • A derékvonalad
  Az új kutatások ezt mutatják hosszú ideig ülve lerövidítheti az életét és hozzájárulhat a betegségekhez. És ha nagy mennyiségű hasi zsír van, akkor jelentősen megnövekszik a rák, a szívbetegség és egy sor egyéb rossz dolog kockázata. Sajnos a nap végén költözünk nem elég – aktívnak kell maradnia a nap folyamán. Körülbelül 20 percenként menj sétálni, fekvőtámaszt, ugrókötelet, nyújtózkodni stb. Tedd rutinná.
 • Az alvási mintáid
  Van erős bizonyítékok arra utalnak hogy a rossz és rendszertelen alvás összefüggésben áll a megnövekedett testzsírszinttel, szívbetegséggel és sok más betegséggel. Amikor otthonról dolgozol, el szeretnéd égetni az éjféli olajat, amikor ihlet támad. Ez néha rendben is van, de ha rendszeresen nem alszol mélyen, kipihenten, életed számos területe szenvedni fog.
 • A családod és a barátaid
  Ha a munkája kezd hatással lenni barátságaira és kapcsolataira, akkor tudja, hogy valami nincs rendben. Semmi sem olyan fontos, amit a munkahelyeden csinálsz. A társadalmi tevékenységek prioritása feltölti az energiát, boldoggá teszi a körülötted lévő embereket, és segít elkerülni a fent felsorolt ​​rosszfiúkat. Kifelé!

Ismétlem, nincs senki más, aki valóban gondoskodna ezekről a dolgokról helyetted. A felelősségteljes, otthonról dolgozó üzlettulajdonos létéhez hozzátartozik, hogy megtanulja kezelni ezeket a más dolgokat is, amelyek a munkához kapcsolódnak, de nem éppen a munkához.

Ha bármit átvesz ebből a bejegyzésből, remélem, az a tény, hogy semmi sem ér annyit, hogy kárt tegyen az egészségében és a kapcsolataiban.

Kérjük, legyen óvatos.

8. A lehető leghamarabb működjön együtt és végezzen kiszervezést

Amikor otthonról dolgozol, nagyon könnyű úgy érezni, hogy mindent magadnak kell megtenned.

Nos, kérlek, ne.

Gondoljon minden vállalkozás átfogó funkciójára: számvitel, marketing, stratégia, kutatás stb.

Most gondoljon csak a marketingre, amely magában foglalhatja az offline és online stratégiát, és az online szempont magában foglalja a webhelyet, a blogot, a közösségi médiát, a biztonságot, a hirdetéseket, a tartalomkészítést, a tervezést stb.

A lista végtelen!

Valójában nem túl jó ötlet, ha mindent egyedül próbál meg csinálni.

Először is, senkinek nincs erre ideje!

Másodszor, nagyon kevesen vannak jók ezekben a dolgokban.

A legjobb azokra bízni, akik tudják, mit csinálnak.

De ez nem csak arról szól, hogy a dolgokat hatékonyan végezzük el, hanem arról is, hogy nagyon gyors előrelépést érjünk el azáltal, hogy kapcsolatba lépünk olyan emberekkel, akik segíthetnek Önnek.

Ezt szem előtt tartva, íme néhány fontos javaslat, amit a kiszervezéssel kapcsolatban tehetek:

 • Ha 20 percnél tovább finomít, béreljen fel valakit
  Ha körülbelül 20 percnél többet tölt egy feladattal, és nem jut el sehova, adja hozzá a listához, és kezdjen el valakit keresni, aki segíteni tud ezekben a feladatokban. Például nulla WordPress-módosítást végzek a webhelyeimen, helyette azonnal e-mailt küldök a CrazyHTML-nek, akit évek óta használok.
 • Kezdje el ismerkedni az outsourcing oldalakkal
  Minden outsourcing webhely kissé eltérő. Egyesek arra összpontosítanak, hogy segítsenek megtalálni a tervezőket, mások inkább technikai dolgokra összpontosítanak. gondolom Szabadúszó és ODesk jó helyek a kezdéshez. Idővel remélhetőleg szoros kapcsolatot épít ki egy-két minőségi emberrel.
 • Tudd, hogy ez befektetés és költség
  Ha embereket vesz fel olyan feladatokra, amelyekben nem vagy túl jó, az befektetés az idődbe és az üzletedbe. Ha erre gondol, kényelmesebben költheti el a pénzt. De sok vállalkozás számára ez üzleti kiadás is lehet, ami azt jelenti, hogy adólevonásként igényelheti.
 • Kezdje egy kis „teszt” projekttel
  Kérjük, ne kezdje azzal, hogy felvesz valakit egy 15 000 dolláros alkalmazásfejlesztésre anélkül, hogy először tesztelné a céget. Lehet, hogy szar ház. Esetleg tegyen félre 1000 dollárt vagy kisebb összeget egy tesztprojekt elvégzésére, és nézze meg a hatékonyságukat és/vagy a felmerülő problémákat.
 • Készítsen kiváló utasításokat, és jutalmazza a jó munkát
  Ha azt szeretné, hogy valaki egy összetett projektet végezzen el, akkor gyakran több időt kell töltenie a világos utasítások megfogalmazásával. Chris Ducker azt javasolja, hogy készíts egy screencast videót, amely megmutatja, mire gondolsz, miközben a projektről beszélsz. És ha jót tesznek, fontolja meg egy kis plusz pénz küldését bónuszként. Ezáltal nagyobb valószínűséggel fognak jó munkát végezni Ön helyett.
Olvasni:  Buffer vs Zoho: Melyik a jobb közösségi médiakezelő eszköz?

Őszintén hiszem, hogy a megfelelő emberek megtalálása megváltoztathatja egy blog vagy akár egy egész vállalkozás sikerét és kudarcát. Szó szerint évekbe telt, mire rátelepedtem egy jó fejlesztőre, de most nem fogok senki mást használni.

Azt is fontos észben tartani, hogy nem kell mindig olyan helyzetbe kerülni, amikor fizetni kell a szolgáltatásokért. Lehetséges, hogy olyan kapcsolatot építhetsz és fejleszthetsz, amelyben segíted egymást, összefogsz a projektekben, és valóban növelheted a teljesítményedet egy ügyes kis szövetség megkötésével.

Az interneten a lehetőségek valóban végtelenek!

9. Tanuld meg kezelni a kudarcot

Igazán nem tudom eléggé hangsúlyozni, mennyire fontos, hogy rendben legyen a kudarc gondolata.

Ez persze nem jelenti azt, hogy hanyagok és lusták lennénk a dolgunkban, mert nem törődünk vele. Inkább azt jelenti, hogy soha nem engedjük a kudarctól való félelem megakadályozza, hogy cselekedjünk.

Néhány évvel ezelőtt elég erős szorongásom volt, és ennek eredményeként túl sok időt töltöttem azzal, hogy a dolgok tökéletesek-e aggodalmaskodnom, miközben valójában elkezdenem és tanulnom kellett volna.

A kudarc (valamilyen szinten) szinte minden üzlettulajdonosnál előfordul. A trükk abban rejlik, hogy valóban csak az út egy részének tekintsd, és ne a végnek.

És mindenképpen tanulj belőle.

10. Állítson be rutinokat és rendszereket a hatékonyság kezelésére

A téma, amit szeretnék befejezni, valójában talán a legfontosabb.

Minden a viselkedéseden múlik.

jó ötlet

Az egyik dolog, amit az évek során megtanultam, hogy szinte mindenkinek van egy jó ötlete, de csak néhány ember elég fegyelmezett ahhoz, hogy elvégezze azt a munkát, amelyik sikeressé teszi.

Tehát mi az első lépés?

Íme néhány tanács valakitől, aki jól tudja ezt:

Készíts menetrendet! Igen, megpróbálunk „elszakadni a 9-től 5-ig”, de az a szép dolog a 9-től 5-ig, hogy 5-nél már tudod, hogy végeztél, és megvonod magad attól a lehetőségtől (leginkább), hogy folytasd dolgozni.

Ha otthonról dolgozol, rendkívül könnyű (és csábító) bármikor dolgozni, és hacsak nem szabsz határt az időbeosztásodban, át fogsz lépni a magánélet és az üzleti élet között, és ez rossz lesz. Túlhajszolhatja magát, és eltávolíthatja magát élete más, szintén fontos részeitől.

Ezenkívül, ha tudja, hogy X órája van dolgozni, nagyobb valószínűséggel lesz hatékony, mert tudja, hogy csak ennyi ideje van. E határok nélkül könnyű csak azt mondani: „Ó, hát majd később megteszem, mert van időm.”

– Pat Flynn, Intelligens passzív jövedelem.

Valami, amit Pat megemlít az idézetében, az az, hogy az otthoni munka óriási hatással lehet a magánéletére. Ahogy fentebb is érintettem, nem számít, mennyire szereted a munkádat, ha az egészséges kapcsolatodba kerül a pároddal vagy a gyerekeiddel, akkor egyáltalán nem éri meg.

Mindenki másképp kezeli a termelékenységet és a hatékonyságot.

Például tudom, hogy Glen a ViperChillből nagyon élvezi a Pomodoro módszer. Mások szívesebben dolgoznak hosszabb ideig, és hosszabb szünetet tartanak.

Bármi is legyen az, próbáljon kitalálni valami szabályos dolgot, amit mindennap megtehet, és ne feledje, hogy a következő 30-40 évben ezt csinálhatja.

Tudsz segíteni annak, aki otthonról szeretne dolgozni?

Az otthoni munkavégzés lehet az egyik legkifizetődőbb cél, amit valaha is kitűztél magad elé. És tudom, hogy ennek az oldalnak sok olvasója már éli ezt az álmát.

Most nagyon szeretném ezt a bejegyzést átadni a zsarnoki csapatoknak, és segítséget kérni tőletek. Ha teljes vagy részmunkaidőben dolgozik otthonról, és van egy eszköze, forrása, cikke vagy tippje, amelyet megoszthat valakivel, aki esetleg elolvassa ezt a bejegyzést, kérjük, ossza meg.

Töltsük fel a megjegyzések szakaszt hasznos és barátságos tippekkel és beszélgetésekkel. Kérjük, hagyjon megjegyzést alább – ti legendák!

Új publikációk:

Ajánlott