Beágyazási útmutató a Fusion Builderhez (WordPressben)

Feltételezzük, hogy beállította a White Label Report megjelenését és működését, és konfigurálta a beágyazási űrlapot a másik „Útmutató a beágyazott űrlap telepítéséhez” című útmutatónk szerint.

Ebben a cikkben végignézzük az űrlap beágyazásának folyamatát a WordPress rendszeren futó webhelyébe az Avada Theme és a Fusion Builder oldalelrendezési rendszerének használatával.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezeket a lépéseket a WordPress 5.2.1, az Avada theme 5.9.1 és a Fusion Builder 1.9.1 verziójával tesztelték.

A beágyazott űrlap telepítése a Fusion Builder segítségével

1. Jelentkezzen be Ahrefs-fiókjába, és lépjen a Beágyazási beállítások oldalra.

2. Kattintson a „Beállítások mentése és beágyazási kód generálása” gombra az űrlap előnézete alatt.

3. Másolja ki a kódot manuálisan, vagy kattintson a „Másolás a vágólapra” gombra.

4. Jelentkezzen be a WordPress webhelyére.

5. Hozzon létre egy új oldalt, vagy szerkesszen egy meglévőt, és kattintson a “Szerkesztés Fusion Builderrel” gombra az oldal tetején, az oldal címének beviteli mezője alatt.

6. Új tárolót kell létrehoznia a „+ Tároló” gombra kattintva, hogy hozzáadhassa az űrlap kódját.

7. A felugró ablakban válassza ki a kívánt oldalelrendezést, majd kattintson a „+ Elem” gombra a tárolóban.

8. Megjelenik az elérhető elrendezési elemeket tartalmazó előugró ablak. Válassza a „Kódblokk” lehetőséget.

9. Illessze be a Ahrefs Embed Form kódját a következő „Kódblokk” ablakba, majd kattintson a „Mentés” gombra a felugró ablak jobb sarkában.

FONTOS: Kérjük, győződjön meg arról, hogy a „Kódblokk kódolás” beállítás engedélyezve van a témabeállításokban

Olvasni:  Hirdetésszöveg: Szakértői útmutató a Google Ads szövegíráshoz

10. A kódblokknak meg kell jelennie a tárolóban. Most kattintson az „Előnézet” gombra a képernyő jobb felső sarkában, hogy megnézze, hogyan néz ki az oldal az űrlappal. Ha minden rendben van, lépjen vissza az oldalszerkesztőbe, és kattintson a „Frissítés” gombra a módosítások mentéséhez. Gratulálunk! Az Ön WordPress webhelye egy működő Ahrefs beágyazott űrlapot tartalmaz most!

11. Az utolsó, de nem utolsó lépés az űrlapfunkciók tesztelése a webhelyén. Töltse ki a mezőket, majd kattintson az „Ellenőrzés” gombra annak ellenőrzéséhez, hogy az űrlap a Beágyazási beállítások oldalon kiválasztott beállítások szerint megfelelően működik-e.

Beágyazott űrlapkód hozzáadása a WordPress widgethez

Lehetőség van arra, hogy a Ahrefs űrlapot egy widgetbe foglalja a webhelyén, hogy az űrlap a teljes webhelyen megjelenjen, ahelyett, hogy egyetlen oldalon jelenítené meg.

Ha a téma működik widgetekkel, egyszerűen kövesse a következő lépéseket a próbálkozáshoz:

1. Jelentkezzen be a WordPress-telepítésbe, és navigáljon a Megjelenés/Widgets oldalra.

2. Az “Elérhető widgetek” szakaszból húzza az “Egyéni HTML” widget dobozt, és dobja egy aktív widget területre.

3. Töltse ki a Cím mezőt, illessze be az űrlap kódját a “Tartalom” szövegmezőbe, majd kattintson a “Mentés” gombra a módosítások alkalmazásához.

4. Menjen a webhelyére, és ellenőrizze, hogy az űrlap megjelenik-e a widgeten belül a kiválasztott oldalakon.

5. A korábbiakhoz hasonlóan küldjön be egy tesztkérdést az imént telepített űrlapon, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az elvárt módon működik.

Lehetséges problémák és konfliktusok

Ha a Ahrefs űrlap hibásan működik az Ön webhelyén a fenti lépések végrehajtása után, kérjük, próbálja meg követni az ajánlásokat:

Olvasni:  Digitális átalakítási útmutató cégeknek

  • Ellenőrizze a telepített harmadik féltől származó WordPress bővítményeket – Egyes beépülő modulok nyomkövetési paramétereket fűznek a webhelyen található URL-ekhez, vagy más módon zavarják a meglévő űrlaplogikát. Javasoljuk, hogy egyesével kapcsolja ki a beépülő modulokat (különösen a kattintáskövető vagy elemző beépülő modulokat) a webhelyen az ütköző beépülő modulok azonosításához.
  • Ellenőrizze a javascript kompatibilitást – A beágyazási kód néhány Javascriptet tartalmaz funkcióinak végrehajtásához. Néha előfordulhat, hogy az oldalon lévő más Javascript zavarhatja azt. Ezt úgy diagnosztizálhatja, hogy ellenőrzi a hibákat a Fejlesztői eszközök konzolnaplójában, és letiltja a kapcsolódó Javascripteket az oldalon.

Ha továbbra is problémái vannak a beágyazott űrlappal, bátran forduljon hozzánk az összes Ahrefs oldal jobb alsó sarkában elérhető élő csevegésen keresztül, VAGY küldjön nekünk egy e-mailt a support (at) seoptimer.com címre a probléma leírásával.

Sok szerencsét!

Új publikációk:

Ajánlott