Beaver Builder vs Divi: A Fe…

Azok az emberek, akik szeretnének elkerülni a kódolási nehézségeket, a WordPress oldalkészítőket használják bejegyzéseik és oldalaik megtervezéséhez, sőt szerkesztésükhöz, hogy szépítsék őket. egyszerű fogd és vidd szerkesztés. Az oldalkészítők között mindkettő Beaver Builder és Divi a legerősebb és legértékesebb opciók.

A Beaver Builder és a Divi nemcsak az oldalak elkészítését teszi lehetővé, hanem a szerkesztési élményt is átalakítja széleskörű szolgáltatásaikkal és egyszerű használatukkal. Ezek az oldalkészítők eltávolítják a korlátozásokat, amelyeket a alapértelmezett WordPress szerkesztő és lehetővé teszi egyéni fejlécek és láblécek létrehozását, valamint izgalmas dizájnokkal való kísérletezést.

A Divi és a Beaver Builder hatékonysága és használhatósága tagadhatatlan, de melyik a jobb a kettő közül? Ez az összehasonlító blog útmutatóként szolgál, hogy segítsen kiválasztani az igényeinek megfelelő jobb lehetőséget.

Nem ismered ezeket a neveket és vakarod a fejedet a zavarodottságtól? Ne aggódj, gondoskodtam rólad.

Mielőtt egymás mellé helyeznénk a Divi-t és a Beaver Buildert, és a jobb megoldás mellett döntenénk, röviden bemutatom az oldalkészítőket, miért használjuk őket, és megértjük mindkét versenyzőnk alapjait.

Miért van szüksége WordPress oldalkészítőre?

Mi akadályoz meg abban, hogy elkészítse első weboldalát? Korlátozott költségvetés? Nem engedheti meg magának, hogy tetemes összegeket fizessen a webhelyfejlesztőknek? Vagy saját terveit szeretné megvalósítani, de fél a kódoló fantomoktól? Mindezeket a kérdéseket egy egyszerű, de forradalmi WordPress bővítmény oldja meg, azaz a oldalkészítő.

A WordPress oldalkészítők leegyszerűsítik a weboldalkészítés folyamatát azáltal, hogy nincs szükség kódolásra, és hagyják, hogy a technológiában nem jártas felhasználók saját kezükbe vegyék a tervezési részt. Mindez a varázslat az egyszerű fogd és vidd szerkesztésnek köszönhetően történik. Az Ön feladata, hogy csak egy tervezést gondoljon ki, telepítsen egy oldalkészítőt, és egyszerűen húzza át az objektumokat az oldalon, és külső segítség nélkül tervezze meg webhelyét.

Az oldalkészítők megjelenésével különböző cégek jelentkeztek termékeikkel és kínáltak megoldásokat egyedi jellemzőikkel. Beaver Builder és Divi felhasználóbarát, kiemelt szolgáltatásokkal teli és megbízható nevekként jelentek meg a legjobb oldalkészítők versenyében.

Mindkét építő cég indulásuk óta folyamatosan nyújt szolgáltatásokat, és pozitív visszajelzéseket kapnak.

Beaver Builder vs Divi: Áttekintés

Először meg kell tanulnia az egyes oldalkészítők alapjait, hogy megtanulja, hogyan működnek. Mind a Beaver Builder, mind a Divi olyan jótékony funkciókat kínál, amelyek a szerkesztési folyamatot egy szelet tortává teszik a felhasználó számára.

Különös tekintettel a felhasználóbarátság, ezek az oldalkészítők olyan egyszerűen használhatók, hogy még egy kezdő felhasználó is szinte azonnal készíthet weboldalakat a használatukkal. A jobb megértés érdekében röviden elmagyarázom az egyes oldalkészítőket.

Olvasni:  SQLite vs MySQL: Mi a különbség és számít?

Hódépítő

Hódépítő egy WordPress oldalkészítő ez megkönnyíti a nem kódoló életét, mint valaha. Megbízható, mert a fejlesztőbarát lehetőségez az oldalkészítő biztosítja tiszta kódamely segít a weboldalak felgyorsításában és a felhasználóbarátság növelésében.

A Beaver Builder egyszerű drag and drop szerkesztése és zűrzavarmentes felület biztosítsa a felhasználóknak a tökéletes webhelyek tervezéséhez szükséges kreatív szabadságot.

A Beaver Builder a több oldalkészítő elérhetősége ellenére is megőrizte pozícióját, és a számok a népszerűségéről beszélnek. Jelenleg több mint a millió weboldal a Beaver Builder beépülő modult használják.

Ha kombináljuk a Themer hóda Beaver Builder megszünteti a kreativitásával kapcsolatos kísérletezés minden korlátját, és lehetővé teszi, hogy művészi gondolatait kifejezze oldalain.

Az intuitív szerkesztőnek köszönhetően minden szerkesztését élőben láthatja oldala kezelőfelületén. Beaver Builder’s valós idejű nézet és fogékonyság lehetővé teszi, hogy csodákat tegyen, és fantasztikus terveket készítsen percek alatt.

Divi oldalkészítő

Divimint a Beaver Builder, az a WordPress oldalkészítő által építve Elegáns témák. A Divi 2015-ben jelent meg, és példát mutatott a tér meghódításában, mivel robusztus funkciói világszerte érdekelték a felhasználókat.

Manapság széles körben a piac egyik legjobb oldalkészítőjének tartják, ez a bővítmény lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy létrehozzanak esztétika és teljesen reszponzív weboldal dizájn pár perc múlva.

Más oldalkészítőkhöz hasonlóan a Divi is kínálja drag and drop szerkesztési megoldását, és nem igényli a felhasználókat, hogy megterheljék magukat kódolási nehézségek.

Még akkor is, ha nincs tapasztalatod weboldal tervezéselkezdheti a Divi, hogy saját weboldalt készítsen annak köszönhetően felhasználóbarátság és könnyű kezelhetőség.

A Divi drag and drop szerkesztését tovább könnyíti vele frontend vizuális építőamely lehetővé teszi az összes kezdő felhasználó számára, hogy játsszon a médiaelemekkel, és valós idejű nézetben láthatja az élő változásokat.

Egy gyönyörű témának erőteljes környezetre van szüksége a boldoguláshoz!

Indítsa el a Divi oldalkészítőt a nagy teljesítményű DreamHost szervereken egyetlen kattintással, és repüljön a siker felé.

Miben különbözik a Beaver Builder és a Divi?

A Beaver Builder és a Divi egyaránt WordPress oldalkészítő, így természetesen ugyanazokat a főbb funkciókat kínálják. Azonban minden oldalkészítő megállja a helyét azáltal, hogy egyedi funkciókat biztosít, amelyeket mások nem.

Ugyanez a helyzet mindkét versenyzőnkkel, hiszen az elsődleges oldalkészítő funkciók mellett ők is kínálnak megkülönböztető jellegzetességek amelyek a felhasználók más csoportját szolgálják ki.

Nem minden oldalkészítő fordít figyelmet az ingyenes szolgáltatásokra, de a Beaver készítők szívesen látják őket freemium verzió (természetesen korlátozott funkciókkal). A Divi viszont nem kínál ingyenes verziót.

Ez Divi csalódásának tűnik, nem? De várj, ne siettesd, és még mindig válassz Beavert; Divi is sok mindent kínál, amit Beaver nem. Például a Divi támogatja 46 weboldal elem míg Beaver csak támogatja 31 elem.

Olvasni:  5 tipp a karriered fellendítéséhez 2024-ben

A Divi Builder modulok ezen keresztül érhetők el Divi Builder és lehetővé teszi a felhasználó számára a Divi Builder használatát bármilyen témával (a Divi használatára nincs kötelezettség), mivel a modulok nem a Divi témából származnak.

A hódépítő visszapattan vele egyszerű felhasználói felület és egyedi szerkesztő mód. Bár a Divi felületének használata sem nehéz, egy kis gyakorlást igényel, hogy megszokja a környezetét.

A Divi egy ritka funkciót is kínál az oldalkészítők között, azaz annak beépített A/B tesztelési funkció, ami segít a tervezés optimalizálásában. Az A/B tesztelés lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy lássa a változatok teljesítményét az oldalán, ami sokat segít az oldalak tervezésében.

Tehát most már tudja, hogy a Beaver Builder és a Divi oldalkészítő egyaránt erős pozíciót foglal el, de melyiket válassza? A következő részben összevetem főbb jellemzőiket, ami segít kiválasztani az igényeinek megfelelő oldalkészítőt.

Beaver Builder vs Divi: Szolgáltatások összehasonlítása

A Divi és a Beaver Builder közötti fő csata az általuk kínált funkciókon múlik, és végül a gazdagabb funkciókkal és kedvezőbb árral rendelkező eszköz lesz a győztes. Minden felhasználó előnyben részesíti azt az oldalkészítőt, amely tovább könnyíti a felhasználót oldalkészítési tapasztalat hasznos funkciókkal.

Összehasonlítottuk a Divi és a Beaver Builder főbb funkcióit, és minden egyes funkcióhoz külön nyerteseket választottunk, hogy megtudjuk, melyik építő tűnik ki.

Egyszerű használat

A WordPress oldalkészítő semmit sem ér, ha hiányzik intuitivitás és egyszerű használat. Mivel a Divi és a Beaver Builder is népszerű opciók, különös figyelmet fordítanak erre a funkcióra.

Bár a drag and drop szerkesztő és a frontend vizuális szerkesztő elegendő a használhatóság biztosításához, ezek az oldalkészítők nem tudják kikerülni az extra elemeket, hogy maximalizálják a zökkenőmentes felhasználói élmény.

A Beaver Builder a könnyedség megtestesítője, mivel a letisztult felületAz élő szerkesztéssel hajtott verzió leegyszerűsíti az építési folyamatot, lehetővé téve, hogy minden felhasználó kipróbálhassa a kezét az oldalkészítőben.

A Divi viszont nem is rossz, de a felhasználóbarátság terén egy kicsit alulmarad. A Divi oldalkészítőt is használhatja nem technológiához értő felhasználókde egy kis időbe telik a felület megismerése, ami kissé zavaróvá teszi az újoncok számára.

Ezenkívül új létrehozása sorok és oszlopok a Beaver Builderrel rendkívül egyszerű és rugalmas, a Divi-vel viszont kissé kusza lesz.

Győztes: Beaver Builder

Tartalom modulok

Modulok, más néven elemeket, bármely weboldal tervezésének építőkövei, és nélkülözhetetlenek minden oldalkészítő számára. Az ideális oldalkészítőnek biztosítania kell az összes szükséges modult ahhoz, hogy teljes mértékben megragadja a felhasználó kreativitását a tervezés során, minden akadály nélkül.

Az olyan népszerű oldalkészítők, mint a Divi és a Beaver Builder, nem korlátozódnak korlátozott modulokra, például szövegre, gombokra stb. Egy lépéssel tovább mennek, és több elemet kínálnak, mint pl. kapcsolatfelvételi űrlapok, Hozzászólások, portfóliók, ártáblázatok, csúszkákstb.

Olvasni:  Az Elementor Page Builder használata a WordPress-szel

A Divi az általa kínált kategóriában az élen jár 46 elemmíg a Beaver Builder kínál 31 elem. Ennek ellenére a Beaver Builder elegendő elemet kínál a bejegyzések díszítéséhez az Ön igényei szerint.

A Divi és a Beaver Builder is használható harmadik féltől származó kiegészítő elemek és WordPress widgetek (A Divi esetében azonban ez elég bonyolult) a felhasználói élmény fokozása érdekében.

Győztes: Divi

Előre elkészített elrendezések

A WordPress oldalkészítők sikeréhez elsősorban az a lehetőség, hogy külső segítség nélkül is megtervezheti saját weboldalait. De itt van, hogyan lesz jobb. Azok az emberek, akik még csak nem is akarnak energiát költeni új dizájnok húzással (bár ez percekig tart), még tovább könnyítenek a előre elkészített elrendezések.

A Divi and Beaver Builder biztosítja kiváló minőségű előre elkészített elrendezések amelyek időt takarítanak meg, és fejlett dizájnt kínálnak. Nézzük meg, hány előre elkészített elrendezést kínálnak az egyes oldalkészítők.

Hódépítő

A Beaver Builder többet kínál, mint 50 előre elkészített elrendezés. A céloldal és a tartalomoldal sablonjait megtalálja a sablonokat lapon.

A felhasználók másodpercek alatt közvetlenül alkalmazhatják az elrendezéseket webhelyeiken. Válassza ki a kívánt sablont, és a rendszer arra kéri, hogy cserélje ki a meglévő elrendezést, vagy fűzzen hozzá egy újat; válassza ki a kívánt lehetőséget a megvalósításhoz.

Később módosíthatja az elrendezéseket, és akár egyéni sablonként is elmentheti őket. A sablonok mellett a Beaver Builder is biztosít előre kiépített sorok amely a sorok fül alatt található.

Divi oldalkészítő

A Divi builder többet kínál, mint 1100 elrendezési csomag. A hatalmas szám hozzájárul a sokszínűséghez, amely növeli annak esélyét, hogy releváns és illeszkedő elrendezést találjon webhelye számára.

A Divi Builder elindításakor lehetőség nyílik előre elkészített elrendezés kiválasztására; kattintson Böngésszen az elrendezések közöttmajd kattintson a gombra + gombot az elrendezés betöltéséhez a könyvtárból.

Megkereshet egy adott elrendezést, majd alkalmazhatja azt. Ne felejtse el menteni az aktuális elrendezést, mielőtt újat használna, mert az felülírja az aktuális elrendezést.

Győztes: Divi (A Divi nyer a rengeteg elrendezésnek köszönhetően. Minőségi szempontból döntetlen)

Téma testreszabása

A Beaver Builder és Divi segítségével nem korlátozódhat csupán új tervek létrehozására vagy előre elkészített elrendezések kiválasztására, hanem játszhat a meglévő témákat vagy az előre elkészített elrendezések és testreszab őket az Ön igényei szerint.

A felhasználók egyéni archív sablonokat, fejléceket és lábléceket hozhatnak létre, és alkalmazhatják azokat webhelyük különböző részein. Ezenkívül személyre szabhatja az egyéni sablonok használatát, mivel beállíthatja, hogy egy adott felhasználó összes új bejegyzésére vagy egy bizonyos bejegyzéstípusra vonatkozzon.

Győztes: Beaver Builder

Az oldalkészítőkön kívül a Divi és a Beaver Builder is kínál saját témakészítőt. Azonban, Divi Theme Builder a Divi oldalkészítő bővítmény beépített részeként érkezik, miközben meg kell vásárolnia a Beaver Themer kiegészítő funkcióinak használatához.

Személy szerint javaslom az oldalkészítők használatát a hivatalos témáikkal. Ennek ellenére nincs szigorú szabály, mivel mindkét oldalkészítő is támogatja harmadik féltől származó témákígy nem korlátozódhat a Divi és a Beaver Builder téma használatára.

  1. Divi vs. Elementor
  2. Beaver Builder vs. Elementor
Olvasni:  Elijah Mills of Oxygen Builder a WordPress-en...

Beaver Builder vs Divi: Árak és tervek

Most, hogy megismerte a Divi és a Beaver Page Buildert, és jól ismeri azok funkcióit és kínálatát, lehet, hogy már kiválasztotta a nyertest. Nem olyan gyorsan! Még mindig nem tárgyaltunk egy döntő kiválasztási tényezőt, azaz az árképzési terveket.

Minden felhasználó a legújabb szolgáltatásokat és funkciókat kínáló oldalkészítőket kedveli, de az oldalkészítő a költségvetésük alá esik? A végső kiválasztás megkönnyítése érdekében ebben a részben ismertettük a Beaver Builder és a Divi oldalkészítő árazási terveit.

Beaver Builder árképzés

A Beaver Builder ingyenes és fizetős változatban is elérhető. Az ingyenes verzió minimális funkciókat kínál, és személyes használatra készült. A Beaver Buildert professzionális használatra kereső felhasználók frissíthetnek a prémium verzióra.

A Beaver Builder három kategóriába osztotta az ártervét:

  • Normál 99 USD évente
  • PRO 199 USD évente
  • Ügynökség 399 USD évente

Minden tervet kedvezményesen kínálunk 40% a megújításukkor. A Beaver Builder biztosítja ingyenes támogatás és frissítések egy évre szóló minden tervében. Azt is ad a 30 napos visszatérítési szabályzattehát ha nem elégedett a szolgáltatásukkal, 100%-os visszatérítést kap.

Divi árképzés

A Divi lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a két különböző árazási terv közül válasszanak, azaz az éves és az élettartamra szóló konstrukciók közül. Az éves terv szerint fizetni kell 89 USD/évés az élettartamra szóló terv költségeit 249 USDamely korlátlan használatot biztosít Önnek Elegáns tematikus szolgáltatások életed hátralévő részében.

A Divi mindkét terve nemcsak hozzáférést biztosít a Divi oldalkészítőhöz, hanem a Az elegáns téma teljes termékskálája. Ezenkívül megkapja az elrendezési csomagjaikat is, amelyeket felhasználhat webhelyei még jobb megjelenésére, és támogatást kaphat prémium, éjjel-nappal elérhető ügyfélszolgálatuktól.

A Divi árazási tervében az a tény tetszik a legjobban, hogy a beépülő modulokat és a témákat egy korlátlan számú weboldal. Ezen kívül a 30 napos pénzvisszafizetési garancia azt jelenti, hogy magabiztosan vásárolhat.

Győztes: Beaver Builder (Megfizethetőbb, mint a Beaver Builder, feltéve, hogy egy évig hozzáférhet az Elegant összes termékéhez 89 dollárért).

Összegzés

Összehasonlítottam a Beaver Buildert és a Divi Page Buildert a különböző részlegek között. Mind a Divi, mind a Beaver Builder megvannak a maga előnyei és hátrányai, és egymás erősségeit és gyengeségeit egyensúlyozzák robusztus és egyedi tulajdonságaikkal.

Nem lehet racionálisan egyértelműen győztest kihirdetni, mivel mindketten kiváló beépülő modulok, amelyek különböző funkciókat és funkciókat biztosítanak, és különböző közönségeket szolgálnak ki. A végső ítéletet azonban nyitva hagyom az olvasók előtt, hiszen Ön döntheti el az igényeinek leginkább megfelelő nyertest, és hagyja meg a nevét a megjegyzésekben.

Új publikációk:

Ajánlott