Beaver Builder vs Elementor: A legjobb WordPress oldal…

Végre úgy döntött, hogy a kezébe veszi az oldalkészítést, megtakarítja a tervezők felvételének többletköltségeit, és teljes kreatív irányítást biztosít webhelye felett? Ez egy okos döntés, mert ez az oka annak, hogy van WordPress oldalkészítőnk.

Az oldalkészítők között mind a Beaver Builder, mind az Elementor az éllovas, egyedi jellemzőikkel és funkcióikkal támogatva.

A Beaver Builder és az Elementor nem csak a szokásos oldalkészítők; egyedi jellemzőket kínálnak kombinálva felhasználóbarátság hogy forradalmasítsa a szerkesztési élményt. Ezekkel az oldalkészítőkkel búcsút inthet az unalmasnak alapértelmezett WordPress szerkesztő és szépítse oldalait kreatív dizájnokkal és testreszabott elemekkel.

Ha döntésképtelenséggel küzdesz, válassz a között Az Elementor és a Beaver Builder kihívást jelentene. Ne aggódj; Azért vagyok itt, hogy megszabadítsam a bizonytalanság és a zavarodottság szövevényeitől.

Ez a részletes útmutató összehasonlítja az Elementort és a Beaver Buildert több részlegben, hogy segítsen meghozni a megfelelő döntést a a legjobb WordPress oldalkészítő.

A következő részben szólok róla, ha még nem ismeri ezeket a terminológiákat, és fogalma sincs, mi az az oldalkészítő. Ha ismeri az alapokat, hagyja ki a következő címsort, hogy közvetlenül beleugorjon a összehasonlítás.

Miért van szüksége oldalkészítőre?

Mivel a vállalkozások az internetre csatlakoznak, és a tervezők és fejlesztők felvételi aránya emelkedik, a laikusoknak kétszer is meg kell gondolniuk, mielőtt az internet mellett döntenek. Még ha az emberek külső erőforrásokba fektetnek be, akkor sem érnek el garantált eredményt.

Az oldalkészítők megjelenése közvetlenül a laikusok kezébe adta a hatalmat webhelyeik megtervezéséhez, köszönhetően a egyszerű fogd és vidd szerkesztés. A vizuális oldalkészítők nem követelik meg a felhasználóktól, hogy rendelkezzenek ilyenekkel kódolási ismeretek és lehetővé teszik számukra, hogy közvetlenül megvalósítsák a kívánt terveket, hogy saját igényeiknek megfelelően építsék fel webhelyeiket.

Ezeknek az oldalkészítőknek a népszerűségével sok vállalat különféle ajánlatokkal mutatta be termékeit, amelyek megkülönböztették őket versenytársaiktól. A Beaver Builder és az Elementor a legkiemelkedőbb és legmegbízhatóbb név az oldalkészítők között.

Mind a Beaver Builder, mind az Elementor azóta következetes teljesítményidővel továbbfejlesztették funkcióikat, és felkeltették a felhasználók figyelmét és támogatását.

Elementor vs Beaver Builder: Áttekintés

A Beaver Builder és az Elementor úttörő oldalkészítők, de ismernie kell az alapjaikat, hogy megértse, hogyan működnek. Elhatározták, hogy kielégítik az igényeket nem technológiához értő felhasználók. Ezért a fókuszuk a felhasználóbarátság és a professzionális teljesítményt maximalizálja a gazdag funkciók.

A pontosabb megértés érdekében röviden belemélyedek mindkét oldalkészítő részleteibe.

Elementor oldalkészítő

Az első WordPress oldalkészítőként ismert Elementor az oldalkészítők úttörője, és világszerte a legnépszerűbb választás. Több mint 8 millió webhelyaz Elementor vezeti a WordPress oldalkészítők versenyét.

Az Elementor felhajtását válaszkészsége, gazdag szolgáltatásai és felhasználóbarátsága indokolja. Más oldalkészítőkkel ellentétben az Elementor nem csak a kezdő felhasználók számára készült, hanem a szakemberek számára is hasznos eszköz.

A technológiát nem ismerő felhasználók elkészíthetik a kívánt webhelyterveket ennek segítségével gigantikus sablonkönyvtár és díszítik a webhelyeiket widgetek és elemek. Mindezeket a csodákat anélkül hajtják végre, hogy egyetlen kódsorral is foglalkoznának, megkímélve a nem technikusokat a technikai bonyolultságtól.

Olvasni:  A WordPress biztonság újradefiniálása Akshat Choudhary alapítójával

Az Elementor webhelykészítési tapasztalatait tovább könnyíti vizuális prototípusa, amely a WYSIWYG (Wkalap You See éns Wkalap You Get) tervezés. A vizuális szerkesztő helyettesíti a alapértelmezett WordPress szerkesztő és egy sokkal reszponzívabb és modernebb szerkesztőt mutat be, amely szórakoztatóvá teszi a webhelyek készítését!

Hódépítő

A Beaver Builder az Elementorhoz hasonlóan egy WordPress oldalkészítő beépülő modul is, amely minden felhasználó számára készült, hogy segítse az oldalak fejlesztését és tervezését.

Híres arról, hogy biztosítja tiszta kódaminek eredményeként maximalizálja a sebességet és javítja a felhasználóbarátságot, ezt az oldalkészítőt kedvelik fejlesztők világszerte.

A Beaver Builder egyszerű, reszponzív felület és egyedi szerkesztője megkülönbözteti az összes többi oldalkészítőtől. Funkcióit és szolgáltatásait a felhasználók elismerik, ezért több mint a millió weboldal felhasználásával épülnek fel.

A Beaver Builder kreativitása maximális, ha együtt használják Themer hódamely lehetővé teszi a felhasználók számára kreatív ötleteik felfedezését és megvalósítását webhelyeiken.

Ezen túlmenően a Beaver Builder praktikus szerkesztőjének köszönhetően a szerkesztések élő nézete lehetővé teszi a szerkesztések megtekintését valós idejű nézet.

Beaver Builder vs Elementor: mélyreható összehasonlítás

Amikor két vezető oldalkészítő fej-fej mellett halad, minden a szolgáltatásaikon és kínálatukon múlik.

Természetesen a Beaver Builder és az Elementor is kínál innovatív funkciók, de minden eszköznek vannak hiányosságai. Hasonlóképpen, mindkét oldalkészítőnek vannak előnyei a másikkal szemben.

Összehasonlítottam mindkettőt különböző részlegeken, hogy megtudjam, melyik oldalkészítő a jobb választás 2024-ban, hogy segítsen a megfelelő választásban.

Beaver Builder vs Elementor: The Interface

Talán a legfontosabb tényező, amelyet figyelembe kell venni az oldalkészítő kiválasztásakor, az felhasználóbarátság ami nem lehetséges, ha a felhasználói felület nem intuitív. Mérje fel a felület, és ellenőrizze, hogy könnyen használható-e. Melyik oldalkészítő jobb felülettel rendelkezik, az Elementor vagy a Beaver Builder? Találjuk ki.

Beaver Builder interfész

A Beaver Builder nyújtja a legtöbbet intuitív interfészek az összes többi oldalkészítő közül. A legjobb dolog az interfészében az rendezetlen és egyszerű természetamely lehetővé teszi, hogy minden képzettségi szintű felhasználó külső segítség nélkül dolgozhasson.

Másodszor, a Beaver Builder’s testreszabhatóság lehetővé teszi az oldalak egyedi igényeinek megfelelő testreszabását. Ez biztosítja több interfész elrendezés hogy segítsen az egyszerű testreszabásban.

A Beaver Builderrel való munka egyszerűen magában foglalja húzás és leejtés. Modulokat adhat az oldalához, ha rákattint az oldal jobb felső sarkában található plusz ikonra, és húzza a modul vagy sablon az Ön választása szerint.

Ezenkívül az oldal bármely részét kiválaszthatja, és tetszés szerint beállíthatja a beállításokat. A Beaver Builder felületének rugalmassága páratlan, ezért ez az oldalkészítő egyik legkiemelkedőbb tulajdonsága.

Elementor interfész

Az Elementor interfésze két részből áll, pl. az oldalsáv és az élő előnézet. A bal oldalon találja az oldalsávot, amely az oldalak testreszabásához használt widgeteket és elemeket takarja.

Az élő változások megtekinthetők a élő előnézeti lehetőség ahogy az oldalait a fogd és vidd szerkesztővel tervezi. A szerkesztés rendkívül egyszerű, mivel az oldalon lévő elemekre kell kattintania, és szerkesztenie kell a kívánt módosítások végrehajtásához.

Ezenkívül további lehetőségeket talál a képernyő alján, beleértve a navigátor opciót, amely a felugró navigációs fa, szerkesztési előzményekés a te oldal általános információi. Aktiválásával a reszponzív módláthatja, hogyan fog megjelenni webhelye különböző eszközökön.

Elementor vs Beaver Builder: widgetek és modulok

A tervezési elemek minden oldalkészítő nélkülözhetetlen összetevői az oldalak készítéséhez és tervezéséhez. Az Elementor ezeket az elemeket “kütyü”, míg a Beaver Builder a következőként azonosítja őketmodulok.”

Olvasni:  A 10 legjobb WordPress Starter téma a fejlesztők számára

Az elrendezést kezdetben a felhasználással tervezték szakaszok, sorok és oszlopok. Ezt követően a tervezési elemeket (widgeteket vagy modulokat) hozzáadják a szakaszokhoz, sorokhoz és oszlopokhoz, hogy tartalmat adjanak az oldalhoz.

Összehasonlítom az Elementor widgetjeit és a Beaver Builder moduljait a jobb megoldás meghatározásához.

Elementor kütyüi

Az Elementor elemeit három típusra osztotta, pl. szakaszok, oszlopok és widgetek.

A szakaszok az elsők az Elementor elemeinek hierarchiájában. A szakasz lehetővé teszi fajta az oszlopokat és a widgeteket, hogy ennek megfelelően személyre szabhassa a tartalmat.

A sorrendben következő oszlopok következnek függőlegesen osztott a tervezésed. Végül megvannak a widgetek, amelyek felelősek webhelye tartalmának létrehozásáért. A widgetek média vagy szöveg formájában vannak, és alapvetően bármilyen formában, amely a tartalom részét képezi.

Mindhárom elem kiegészíti egymást, és minden finom kombinációja intuitív kialakítást eredményez. Az elrendezések formázása és létrehozása szakaszokon és oszlopokon keresztül történik, majd a tartalom hozzáadása widgeteken keresztül történik.

Az Elementor két verziót kínál, pl. az ingyenes verzió és a pro verzió. Kapsz 30 kütyü az ingyenes verzióban.

Az Elementor PRO segítségével hozzáférhet a 59 widget, beleértve az összes ingyenes verzió widgetet és 29 további widget kizárólag a PRO verzióhoz.

Beaver Builder moduljai

A Beaver Builder modulok tömkelegét kínálja feltűnő tervek készítéséhez, hogy felkeltse a látogató figyelmét. Elemeit felhasználva díszítheti webhelyét, hogy interaktív és barátságos környezetet biztosítson felhasználóinak.

A Beaver Builder szabványos moduljai hat csoportra oszthatók: alap, média, műveletek, elrendezés, információk és bejegyzések.

Minden csoport más-más elemekből áll, amelyek összegzése lenyűgöző 33 elem. Ezenkívül a Beaver Builder kínál 12 WordPress widget a nagyobb megvalósíthatóság érdekében.

Elementor vs Beaver Builder: Tervezési lehetőségek

Ha a webhely tartalma jó minőségű, de a design nem esztétikus, és nem egészíti ki a tartalmat, akkor magasabb visszafordulási arány és a rossz felhasználói élmény. Ezt biztosan nem akarod.

Itt jönnek segítségünkre a tervezési lehetőségek. A tervezési lehetőségek segítenek gazdagítani a tartalmat, így a látogatók vonzónak és könnyűnek találják webhelyét. A versenyzőink közül melyik oldalkészítő kínál jobb tervezési lehetőségeket? Találjuk ki.

Beaver Builder tervezési lehetőségei

A Beaver Builder biztosítja a szerkesztési használathoz szükséges alapvető tervezési lehetőségeket. Többet kínál, mint 30 tartalmi elem és 30+ oldalsablonok ezek elegendőek a jó szerkesztési élményhez.

Bár néhány lehetőség, mint például a hozzáadás egyéni CSS Az elemek szétválasztása nem lehetséges a Beaver Builderrel, lehetővé teszi a tervezési lehetőségek alkalmazását a modulokra, sorokra és oszlopokra. Ne feledje, hogy a Beaver Builder lehetővé teszi egyéni CSS hozzáadását az egész oldalhoz, de nem az egyes elemekhez.

Az Elementor tervezési lehetőségei

Az Elementor a dizájnelemek terén összehasonlíthatatlan. Többet kínál, mint 90 tartalomblokk és őrülten sok oldalsablon (több mint 300), számos sablonkészlettel csomagolva.

Egy másik tervezési lehetőség, amely elválasztja az Elementort a többi oldalkészítőtől, a csomagajánlat aloldalak amelyek egyhangú kialakítást biztosítanak több oldal számára, így segítve ugyanazt a témát követni az összes kapcsolódó oldalon.

Mindezeket a lehetőségeket sablonokkal egészítik ki, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára a fejlécek, láblécek, bejegyzések stb. szerkesztését és kezelését.

Beaver Builder vs Elementor: Sablonok

A WordPress oldalkészítők lehetővé teszik minden felhasználó számára, hogy a semmiből építsék és tervezzék meg oldalaikat külső szakember segítsége nélkül. Ez forradalmian hangzik és megtakarítás. Egyes oldalkészítők, például az Elementor és a Beaver Builder, az oldalak készítésénél egy lépéssel messzebbre helyezik a cseresznyét.

Mindkét versenyzőnk felajánlja előre elkészített sablonok amelyek sok időt takarítanak meg a felhasználónak, mivel már nem kell a kezdetektől megtervezniük oldalaikat. Ehelyett választhatnak egy meglévő sablont, és elkezdhetnek dolgozni rajta.

Olvasni:  8 webtervezési hiba, amely átalakításba kerül

Ha egy kicsit jártas vagy, a dolgok még jobbak, mivel módosíthatod a meglévő sablonok módosításait, hogy azt tükrözzék, amit akarsz. Elemezzük külön-külön az oldalkészítőnk minden egyes már meglévő sablonját.

Elementor sablonjai

Amikor új oldalt hoz létre az Elementorban, a rendszer erre kéri használjon sablont vagy manuálisan adjon hozzá egy szakaszt. Ha rákattint a „Sablon hozzáadása” gombot, több sablon jelenik meg a választáshoz.

Az Elementor sablonjait két részre osztotta, pl. a blokk sablon és oldalsablonok. A blokkosablon lehetővé teszi az oldal bizonyos szakaszainak létrehozását, míg az oldalsablon a egész oldalas sablon amely egy teljes oldalra alkalmazható, nem pedig egy adott szakaszra.

Az ingyenes verzió kínál több mint 40 sablon. Azonban a Pro verzió az igazi, mivel lehetővé teszi a választást 300 különböző sablon.

Továbbá, ha nem találja a választott sablont a rendelkezésre álló lehetőségek között, létrehozhat a egyéni oldalsablon és mentse el a könyvtárba későbbi használatra is.

Nem találja a kívánt sablont az előre elkészített sablonokban? Nincs olyan hangulatban, hogy személyre szabottan készítse el webhelyét? Még azt is megteheted harmadik féltől származó sablonok importálása hogy megvalósítsa az oldalain. Mire vágyik még az ember?

Beaver Builder sablonjai

A Beaver Builder olyan sablonokat is kínál, mint az Elementor. Ez azonban csak a oldalsablonok, nem a blokkosablonok. A Beaver Builder sablonjait három részre sorolta: céloldalak, tartalmi oldalak és mentett sablonok.

Sőt, a Beaver Builder ezeket a sablonokat csak a fizetős verziójában kínálja, így ha ingyenes, akkor a kezdetektől meg kell építenie az oldalait. közül választhat 16 céloldal sablon és 25 tartalomoldalsablon.

Ahogy a név is sugallja, Céloldal sablonok bonyolult és szemet gyönyörködtető nyitóoldalak készítésére használják. Ezzel szemben a tartalmi oldal sablonok tartalomalapú oldalak vagy blogbejegyzések készítésére szolgálnak.

Az Elementorhoz hasonlóan a Beaver Builder is lehetővé teszi a kívánt sablonok mentését későbbi használatra. Te is külső sablonok importálása a Beaver Builderrel. A folyamat azonban meglehetősen körülményes.

 1. Divi vs. Elementor
 2. Beaver Builder kontra Divi

Beaver Builder vs Elementor: ártervek

Miközben két versenyzőt értékelünk egy jobb választásra, az egyik mutató, amelyet nem hagyhat figyelmen kívül, az árazás. Nem számít, milyen funkciókban gazdag az eszköz, hiábavaló az Ön számára, ha a költségkereten kívül esik.

Összehasonlítottam a Beaver Buildert és az Elementort a fentiekben különböző mérőszámok alapján, így mostanra azt az eszközt választotta volna, amely jobban megfelel az Ön igényeinek. De ne vonjunk le olyan hamar következtetéseket.

Szerencsére az Elementor és a Beaver Builder is szépek költségvetés-barát és nem kell hatalmas összegeket költenie. Mindkét oldalkészítővel foglalkoztam árképzési terveket külön az alábbi részben, így kiválaszthatja azt, amelyik a költségkeret alá esik.

Beaver Builder árképzés

A Beaver Builder mindkettőt kínálja ingyenes és fizetős verziók felhasználóinak. A freemium verzió azonban korlátozott funkciókat és funkciókat tartalmaz. Javaslom a Beaver Builder prémium verziók professzionális használatra.

A Beaver Builder árképzési terveit négy különböző kategóriába sorolta:

1) Szabványos

 • Költségek 99 dollár évente. (Ajánlat a 40% kedvezmény éves megújításkor)
 • Támogatást tartalmaz korlátlan számú weboldal.
 • Ingyenes támogatás egy évig.
 • Tartalmazza az összes prémium modult és sablont.

2) Pro

 • Költségek 199 dollár évente. (Ajánlat a 40% kedvezmény éves megújításkor)
 • Tartalmazza az általa kínált összes előnyt szabványos változat.
 • Beaver Builder téma.
 • Többoldalas képesség.

3) Ügynökség

 • Költségek 399 dollár évente. (Ajánlat a 40% kedvezmény éves megújításkor)
 • Tartalmazza az általa kínált összes előnyt standard és pro verziók.
 • Többhelyes hálózati beállítások.
 • Fehér címkézés.
Olvasni:  A WordPress 12 legjobb beépülő modulja fotósoknak 2024-re

4) Végső

 • Költségek 546 dollár évente. (Ajánlat a 40% kedvezmény éves megújításkor)
 • Tartalmazza az általa kínált összes előnyt standard és pro verziók.
 • Többhelyes hálózati beállítások.
 • Fehér címkézés.
 • Beaver Theme Addon
 • Az Assistant Pro 6 hónapig ingyenes

Sőt, a Beaver Builder összes terve mögött a 30 napos pénzvisszafizetési garancia; nyugodtan fektethet be a beépülő modulba, és kérhet visszatérítést, ha a bővítmény nem felel meg a követelményeknek.

Elementor árképzés

Az Elementor ingyenes verziója többet kínál, mint 40 kütyü és 30+ sablon, ritka ajánlat a WordPress freemium oldalkészítők körében. Sőt, a freemium verzió nem tartalmaz ilyeneket rejtett költségek mivel nem kérik a hitelkártya adatait.

Ha azonban professzionális célokra szeretne oldalkészítőt használni, akkor a prémium tervekmivel megszüntetik a freemium verziókra vonatkozó összes korlátozást.

Az Elementor három prémium csomagot kínál felhasználóinak. Az alábbiakban felsoroljuk a terveket, azok előnyeivel és költségeivel együtt:

1) Elengedhetetlen

 • Költségek 59 dollár évente. (1 profi webhelyhez)
 • Ez a terv tartalmazza
  • 90+ alap és profi widgetek.
  • 300+ alap és profi sablonok.
  • 60+ Pro weboldal készletek.
 • Drag & drop építő.
 • Témaépítő.

2) Szakértő

 • Költségek 199 dollár évente. (25 profi webhelyhez)
 • Tartalmazza az alapvető verzió által kínált összes előnyt.
 • 25 szakértői webhelykészlet.
 • Prémium támogatás.
 • Elementor szakértői profil.

3) Ügynökség

 • Költségek 399 dollár évente. (1000 profi webhelyhez)
 • Tartalmazza az alapvető, szakértői és stúdióverzió által kínált összes előnyt.

Az Elementor a Beaver Builderhez hasonlóan 30 napos pénz-visszafizetési garanciát is kínál. Ezenkívül az Elementor gondoskodik arról, hogy fizetési adatai 256 bites SSL-titkosítással védve legyenek.

Összegzés

A Beaver Builder és az Elementor a vezető WordPress oldalkészítők, és az oldalkészítőktől elvárt összes alapvető funkciót és funkciót kínálják. Ezen túlmenően egyedi kínálatuk növeli egyediségüket, így tökéletes választási lehetőséget kínálnak saját közönségük számára.

A felhasználók prioritást állítanak fel intuitivitás és egyszerű használat az összes többi tényezőnél általában válasszon Hódépítőmíg azok, akik keresnek jellemzők, extra elemekés több professzionalizmus kell hozzá Elementor. Ennek ellenére nincs szigorú szabály, mivel mindkét oldalkészítő kemény versenyt ad egymásnak minden szempontból.

Figyelembe véve az Elementor és a Beaver Builder használhatóságát és kínálatát, nehéz számomra a biztos győztest kiválasztani, mivel mindkettőnek megvannak az előnyei és hátrányai. A nyertes kiválasztását tehát minden olvasómnak nyitva hagyom. Melyik oldalkészítő felel meg jobban minden követelményének? Oszd meg a nyertes nevét az alábbi megjegyzésekben.

Gyakran Ismételt Kérdések

Melyik a jobb: Elementor vagy Beaver Builder?

Mind az Elementornak, mind a Beaver Buildernek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Ha olcsóbb és funkciókban gazdag opciót szeretne, válassza az Elementort. Ha azonban az egyszerű használatot és az intuitívságot keresi, válassza a Beaver Buildert.

Mi a különbség az Elementor és a Beaver Builder között?

Az Elementor és a Beaver Builder népszerű oldalkészítők, de különböző funkciók különböztetik meg őket az Elementor több dizájnelemet kínál, mint a Beaver Builder.

A Beaver Builder azonban intuitívabb felülettel rendelkezik, és az Elementorral ellentétben nem korlátozza a webhelyek számát. Ennek ellenére az Elementor viszonylag olcsóbb, mint a Beaver Builder.

Melyik a könnyebben használható, az Elementor vagy a Beaver Builder?

Felhasználóbarát felületének köszönhetően a Beaver Builder könnyebben használható, mint az Elementor. Az Elementor azonban olcsóbb, mint a Beaver Builder, és több funkciót és elemet kínál.

Válthatok Beaver Builderről Elementorra?

Igen, válthatsz Beaver Builderről Elementorra. A folyamat manuális, mivel minden oldalt újra kell készítenie egymás után.

Új publikációk:

Ajánlott