Bejelentették az Apple iPhone 14-et: műszaki adatok, megjelenési dátum, funkciók

Az Apple az Apple All Out rendezvényén bejelentette az iPhone 14 és iPhone 14 Plus készülékeket – még mindig mindenhez, beleértve az arcérzékelőt is, amelyet más cégek is kihúzhatnak.

Az új iPhone 14 799 dollártól, az iPhone 14 Plus pedig 899 dollártól lesz elérhető. Az előrendelések szeptember 9-én indulnak, az iPhone 14 szeptember 16-án, az iPhone 14 Plus pedig október 7-től lesz elérhető.

Az Apple iPhone 14 Pro és a Pro Max 999 dollárról, illetve 10999 dollárról indul. Szeptember 9-től előrendelhetők, az üzletekben pedig szeptember 16-tól lesznek elérhetők.

Az újonnan kiadott iPhone 14-et az A15 Bionic processzor hajtja, amely 6 magos CPU-val rendelkezik, két nagy teljesítményű és négy hatékony maggal. Az Apple iPhone 14 Pro az új A16 Bionicon fut. A pletykák szerint az Apple egy régebbi processzort választott a nem Pro termékcsaládhoz, hogy a rajongókat tovább terelje a drágább és most erősebb termékcsalád felé.

Bejelentették az Apple iPhone 14-et: műszaki adatok, megjelenési dátum, funkciók

Az Apple iPhone 14 12 MP-es elsődleges érzékelővel is rendelkezik, f1,5 rekesznyílással. Az elülső kamera egy 12 MP-es egység, f1.8-as rekesznyílással, első alkalommal beépített autofókusszal. A telefon termikus kialakítását is a hatékonyság növelése érdekében hirdetik. Ami a Max sorozatot illeti, továbbfejlesztett kamerákat kap, nevezetesen egy 48 MP-es fő kamerát, egy 12 MP-es ultraszéles kamerát és egy 3x teleobjektív kamerát.

A két telefon egyéb közös kamerafunkciói közé tartozik az Action Mode, amely stabilizálja a mozgó videókat egy mozgókép-szerű effektussal, a továbbfejlesztett TrueTone vaku, a mozi mód, a végpontok közötti Dolby Vision HDR, és mindkét telefon TrueDepth kamerát kapott a jobb alacsony sugárzás érdekében. életteljesítmény.

Olvasni:  Bemutatták a OnePlus Nord CE 5G-t: ár, műszaki adatok és előrendelés
Bejelentették az Apple iPhone 14-et: műszaki adatok, megjelenési dátum, funkciók

Ami a tárhelyet illeti, az iPhone 14 és 14 Plus 128 GB-os, 256 GB-os és 512 GB-os változatban, míg az iPhone 14 Pro és 14 Pro Max 126 GB-os, 256 GB-os, 512 GB-os és 1 TB-os változatban lesz elérhető.

A kijelző mérete megegyezik a két új iPhone sorozatban. Az iPhone 14 és iPhone 14 Plus, valamint az iPhone 14 Pro és az iPhone 14 Pro Max egyaránt 6,1, illetve 6,7 hüvelykes képernyőmérettel érkezik. Az egyetlen figyelemre méltó különbség a képernyők között a tabletta alakú bevágás és a frissítési gyakoriság akár 1 Hz-re való csökkentése a Max sorozatnál. 1200 nites csúcs XDR fényerő is van.

Bejelentették az Apple iPhone 14-et: műszaki adatok, megjelenési dátum, funkciók

A telefonok műholdas kapcsolattal is rendelkeznek, beleértve azt a funkciót, amely segíti az embereket, hogy kapcsolódjanak műholdhoz. A cég azt állítja, hogy kevesebb mint 15 másodpercig tarthat egy üzenet elküldése tiszta égbolttal. Az Apple egy rövid üzenet-algoritmust is kifejlesztett, amely háromszorosára csökkenti az üzenet méretét. Ezenkívül lehetővé teszi az emberek számára, hogy több eSimet integráljanak az Egyesült Államokban az AT&T, a T-Mobile és a Verizon segítségével.

A telefon kerámia pajzsos kijelzővel rendelkezik, amely állítólag erősebb, mint bármely más használt anyag. A keret vízálló repülőgép alumíniumból készült. A telefon fekete, piros, kék, szürke és törtfehér színben lesz elérhető.

A hírek: Az AirPods Pro erősebb zajszűréssel frissül

Új publikációk:

Ajánlott