Bernie Schott, a Reech vezérigazgatója elmagyarázza, hogyan…

Bernie Schott a Reech vezérigazgatója, egy DTC márka, amely jógaszőnyegeket kínál ügyfeleinek. A minőségre összpontosítva a Reech összes szőnyege 100%-ban biológiailag lebomlik, és a cég jelentős számú fát is ültet az év során.

Leültünk Bernie-vel beszélgetni arról, hogyan segített csökkenteni a bevásárlókosár elhagyását az e-kereskedelmi üzletében. Olvasson tovább, hogy megtudja innovatív stratégiáit a bevásárlókosár elhagyásának kezelésére.

K. Mesélj magadról. Mit csinálsz? Miről szól a boltod? Mik az Ön alapvető feladatai? Ez az első vállalkozásod?

A. Mindenben a kezem van REECH. Értékesítés, Ügyfélszolgálat, Könyvelés, akár teljesítés is időnként. A REECH egy DTC márka, amely a legjobb minőségű és legjobb teljesítményű jógaszőnyegeket kínálja a jógiknak világszerte, és környezetbarát. Szeretném azt mondani, hogy termékeinket az Ön gyakorlatára tervezték, de a bolygó számára készültek. Termékeinket úgy alakítottuk ki, hogy azok 100%-ban biológiailag lebomlóak legyenek, és minden leadott rendelés után jelentős számú fát ültetünk (21-től több)!

K. Melyek az Ön alapvető termékkínálata?

V. Jellegzetes termékünk a namaSTAY jógaszőnyeg. Kettős markolattal rendelkezik, így soha nem csúszik el. A természetes fagumi alap biztosítja, hogy a szőnyeg a helyén maradjon, amíg gyakorolsz rajta, a vízelnyelő felső rétegünk pedig olyan tapadást biztosít, amely erősebbé válik a nedvesedés hatására, így soha nem veszíted el a testtartásod. Tartós, könnyen tisztítható és környezetbarát. Mivel 100%-ban biológiailag lebomlik, ha ezt a szőnyeget elásnák az erdőben, 100%-ban lebomlana, és nem hagyna nyomot, hogy valaha is létezett volna. Minden megvásárolt szőnyeg legalább 15 fát ültet el!

K. Mikor vette észre, hogy a bevásárlókosár elhagyása egyre nagyobb problémát jelent az Ön számára?

Olvasni:  Növelje online jelenlétét ezekkel a fantasztikus SEO stratégiákkal

V. A tavalyi év (2021) harmadik negyedévében, amikor jobban belefogtam az üzletbe.

15 fontos bevásárlókosár-elhagyási statisztika 2022-re

K. Mennyi volt az átlagos bevásárlókosár-elhagyási arány? Mi volt a valaha volt legmagasabb?

V. Abban az időben ez megközelítette a 25%-ot. Igaz, korábban nem követtük szorosan az elhagyott kocsik arányát, de el kell képzelnem, hogy ez elég közel volt a mindenkori csúcshoz.

K. Ön szerint melyek voltak azok a fő tényezők, amelyek hozzájárultak a kosárelhagyási arány növekedéséhez?

V. Három tényezőt tartottam elsődleges oknak:

  1. Azok az információk, amelyeket az ügyfeleknek meg kellett adniuk a rendelés leadása előtt,
  2. Azon oldalak száma, amelyeket az ügyfélnek le kellett töltenie, mielőtt befejezhette volna megrendelését, és
  3. A nemzetközi rendelések „meglepetés” szállítási költsége, amely csak a fizetés közepén vált ismertté. Minden további információ, amelyet a vevőnek meg kell adnia, a fizetési folyamat lépése, valamint a további díjak újabb lehetőséget jelentenek a vásárló számára, hogy meggondolja magát a rendelés leadása előtt.

K. Sikerült felmérnie üzlete jövedelmezőségére gyakorolt ​​hatását?

V. Ha azt feltételezi, hogy minden kosarat meg tud szerezni (amit én személy szerint nem hiszek igaznak), a bevételünkre gyakorolt ​​hatás 25% lenne. Reálisan, ha feltételezzük, hogy a kosarak 5%-a nem konvertálható, valószínűleg 20%-os hatást vizsgáltunk.

K. Milyen lépéseket tett a bevásárlókosár-elhagyási arány javítása érdekében?

V. Az első dolgom az volt, hogy megszakítottam a fizetési folyamatunkat, hogy csak a megrendelés feldolgozásához szükséges minimális információkat gyűjtsem össze. Ezzel együtt elkezdtem elfogadni a PayPal és a ShopPay fizetéseit is. Ezek nagyszerű lehetőségek néhány okból:

  1. Már rendelkeznek a megrendelés teljesítéséhez szükséges összes információval, mentve a fájlba, így a fizetési folyamat szinte minden lépését kiküszöböli
  2. Észrevettem, hogy a vásárlók hajlamosak megbízni ezekben a fizetési módokban, és inkább előnyben részesítik a hitelkártyaadataikat az üzletben.
Olvasni:  Hogyan automatizálhatod a WooCommerce-t a piac növelése érdekében...

A fizetési folyamat optimalizálása után a nemzetközi szállítási díjunkat átalánydíjasra változtattuk (attól függően, hogy a megrendelés hova kerül), hogy egyszerűsítsük a vevő számára a költségeket, és a fizetési folyamat elején elérhetővé tettük számukra.

Az utolsó jelentős változás az volt, hogy optimalizáljuk és újraindítjuk automatizált e-mail-sorozatunkat egy elhagyott kosár után, hogy megkíséreljük visszaszerezni ezeket az ügyfeleket. Néhányszor követve és alkalmanként egy kis engedményt kínálva nagy sikert értünk el az elhagyott kocsik rendelésekké alakításában.

K. Hogyan segített? Sikerült számszerűsítenie a változások hatását?

V. Jelenleg a kosárelhagyási arányunk 10%-ra csökkent. Azt hiszem, van még tennivalónk, de ez hatalmas előrelépés kevesebb, mint 6 hónap alatt. Becslésem szerint ezek a változások 14%-kal növelték bevételünket!

K. Milyen lépéseket tett annak biztosítására, hogy a bevásárlókosár elhagyási aránya ne emelkedjen meg?

V. Napjainkban szorosan figyelem az elhagyott kocsikat. Gyakran naponta, de legalább hetente egyszer. Mivel még mindig a fizetési folyamat optimalizálásának folyamatában vagyok, nem aggódom túlságosan a közeljövőben bekövetkező kiugrás miatt, de ha teljesen automatizálják, akkor ez egy olyan gyakorlat lesz, amely figyelemmel kíséri és azonosítja a fizetési folyamat melyik szakaszában vannak az ügyfelek. elhagyják szekereiket, hogy javítsák ezt a területet.

K. Számodra mi a kezelhető elhagyási arány?

V. Úgy gondolom, hogy a jelenleg látható 10% kezelhető, de a célom 5% alatt van.

K. Ön szerint mennyire fontos szerepet játszik a gyors hosting a bevásárlókosár elhagyásában?

Jelentős lehet. Minden másodperc, ami eltelik a weboldal betöltésére várva, különösen a fizetési folyamat során, újabb lehetőséget jelent az ügyfél számára, hogy meggondolja magát. Véleményem szerint ez valószínűleg nagyobb különbséget jelent a vásárlási élményben (pl. hogy a vásárló a terméket kosárba helyezi), mint a fizetési folyamatban, de ha egy pénztár oldal betöltése indokolatlanul sokáig tart, akkor a vásárló nem fog teljesítik a rendelésüket.

Csökkentse a bevásárlókosár elhagyását a gyors e-kereskedelmi tárhely segítségével.

Válassza a DreamHost lehetőséget. Gyors sebességek. Semmi probléma. Nincsenek fizetési problémák. Csak növekedés.

K. Ha lenne olyan tipp, amelyet meg szeretne osztani más üzlettulajdonosokkal a kosárelhagyással kapcsolatban, mik lennének azok?

V. Ne hagyja figyelmen kívül üzletének ezt az oldalát. Kövesse nyomon, és derítse ki, hol hagyják el a kocsikat, hogy megtudja, mit kell javítani. Őrület, hogy a kijelentkezési folyamat egyszerű megváltoztatása hogyan eredményezhet több teljesített rendelést és kevesebb elhagyott kosarat.

×

Szerezze meg hírlevelünket
Legyen Ön az első, aki megkapja a legújabb frissítéseket és oktatóanyagokat.

Köszönjük, hogy feliratkozott ránk!

Új publikációk:

Ajánlott