Bevezetés a WooCommerce fizetésekbe

A WooCommerce csapata megjelent WooCommerce 4.1 május elején, és ezzel két nagy újdonság jött: a Marketing Hub és a WooCommerce Payments. Ma megvizsgáljuk a WooCommerce Payments szolgáltatást, hogyan javíthatja az e-kereskedelmi üzletét, néhány lehetséges árnyoldalát, és milyen körülmények között érdemes megvizsgálni a használatát.

Hol találhat WooCommerce fizetéseket

Mielőtt rátérnénk a WooCommerce Payments tevékenységére, érdemes megosztani, hogy a felhasználók hol találhatják meg a WooCommerce Payments szolgáltatást. Közvetlenül az üdvözlő varázslóba van beépítve, más online fizetési módokkal együtt, így minden új üzlettulajdonos ezt opcióként fogja látni. És hacsak nincs már tapasztalata az e-kereskedelemben, és van kedvenc fizetési átjárója (biztosan én vagyok az egyetlen hülye), valószínűleg a WooCommerce Payments-t választja, mert ugyanaz a cég készíti, és a nevében a WooCommerce szerepel. .

A WooCommerce Payments jelenleg csak az Egyesült Államokban érhető el a dollárt használó üzletekben. Tehát ha nem látja az üdvözlő varázslóban, és az Egyesült Államokon kívül tartózkodik, valószínűleg ez az oka.

Az a tervük, hogy idővel lassan több országot és valutát adnak hozzá. A WooCommerce nemzetközi vonzereje alapján Kanada, az Egyesült Királyság és más nyugat-európai országok támogatására számítok.

Mit várhat a WooCommerce fizetésektől

A fizetési átjárók két alapvető dolgot végeznek:

  1. Fogadjon el és dolgozzon fel hitelkártyákat webhelyén.
  2. Kifizetések, visszatérítések, viták és betétek kezelése.
Olvasni:  A hitelkártyatolvajok a WooCommerce webhelyeket célozzák meg

A WooCommerce Payments pedig mindezt elvégzi. 😎

A legjobb az egészben, hogy a WooCommerce Payments mindezt elvégzi a webhelyén. Így nemcsak hitelkártyákat fogadhat el a webhelyén (ami általános és bevált gyakorlat), hanem a fizetéseket, a visszatérítéseket és a vitákat is kezelheti a WordPress adminisztrátorától.

Ha mindezt megteheti, az sok súrlódást csökkent az üzlettulajdonosok számára. Először is eggyel kevesebb fiókot kell kezelnie, és eggyel kevesebb felhasználónevet/jelszót kell beszereznie egy ügyféltől, vagy meg kell osztania egy fejlesztővel.

Lehetővé teszi azt is, hogy az üzlet tulajdonosa mindent egyetlen felületről csináljon. Mivel mindössze két kattintással léphet át a rendelési képernyőről a tranzakciós képernyőre, ahol megtekinthetem a fizetési részleteket, beleértve a csalás kockázatát, a korábbi tranzakciókat és a díjakat, valószínűbb, hogy megnézem ezeket az adatokat. Megtekintheti és kezelheti a WooCommerce Payments szolgáltatásból az üzleti bankszámlájára befizetett befizetéseket is.

Ezáltal az üzlettulajdonosok jobban megérthetik vállalkozásukat, és amikor át kell tekintenie a lehetséges csalásokat, meg kell néznie, mikor érkezik meg a következő befizetése a bankszámláján, vagy belemélyedni a pénzügyi részletekbe, ezzel rengeteg időt takaríthat meg.

Ez a bővítmény a WooCommerce-t a vállalkozása központjává teszi, ahelyett, hogy egyszerűen frissíti termékeit.

A WooCommerce fizetési követelmények

A WooCommerce Payments hozzáadása előtt győződjön meg arról, hogy infrastruktúrája megfelel az alábbi minimális követelményeknek:

Miért érdemes megbízni a WooCommerce fizetésekben?

Évek óta használom a WooCommerce-t, és bízom benne, hogy kiváló minőségű, funkcionális és testreszabható e-kereskedelmi szoftvereket készítenek.

A fizetések elfogadása azonban teljesen más terület, ezért lehetnek aggályai.

Szerencsére mindannyiunk számára a WooCommerce arra összpontosít, amit a legjobban ért: az e-kereskedelmi szoftverekre. A WooCommerce Payments a piac egyik legjobb és legnépszerűbb fizetési átjárójának fehér feliratú változata: Csík.

Olvasni:  A 10 legjobb használható WordPress átirányítási bővítmény 2024-ben

Ha használta a Stripe-ot, tudja, hogy hihetetlenül megbízhatóak és átlátható árazást kínálnak.

A WooCommerce fizetések korlátai

Azon túl, hogy az Egyesült Államokra korlátozódik és az USA-dollárokat használjuk, néhány korlátozással is tisztában kell lenni, beleértve a funkcionalitást, a harmadik féltől származó alkalmazásokkal való kompatibilitást, az előzményadatok elvesztését és a díjakat.

Korlátozott funkcionalitás

Nagy rajongója vagyok az ismétlődő bevételeknek, és az egyik leghatékonyabb visszatérő számlázási funkció a teljes e-kereskedelmi környezetben a WooCommerce Subscriptions.

Épp most nem használhat automatikusan ismétlődő fizetést ezzel az átjáróval. Tehát ha az előfizetések nagy részét képezik vállalkozásának, azt javaslom, maradjon a jelenlegi fizetési átjárónál.

Kompatibilitás az alkalmazásokkal

Egy másik nagyszerű dolog a Stripe-ben, hogy sok infrastruktúra épült közvetlenül a tetejére. Egyes alkalmazások, mint pl Baremetriaközvetlen integrációjuk van a Stripe-pal.

Tehát, ha olyan alkalmazást használ, mint a Baremetrics vagy más könyvelési vagy számviteli alkalmazás, akkor az összes adatot manuálisan kell megadnia. Azt javaslom, hogy egyelőre maradjon a jelenlegi beállításnál.

Nem lehet előzményadatokat importálni

Nem lep meg senkit, aki ismer engem, hogy egy hatalmas adatbolond vagyok. Ha néhány éve dolgozik az üzletben, hatalmas mennyiségű adat áll rendelkezésére ügyfeleiről, beleértve azt is, hogy mennyit vásárolnak és milyen gyakran.

Ezen adatok nagy részének a WooCommerce-ben kell lennie, de néhány adat a fizetési átjáróban van mentve, és jelenleg nem importálhat előzményadatokat a WooCommerce Payments szolgáltatásba.

Ha Ön egy óriási adatbolond, vagy nagyon felbecsülhetetlen értékű adatokkal rendelkezik, amelyeket nem szeretne elveszíteni, érdemes megvárnia, amíg a WooCommerce Payments lehetővé teszi az előzményadatok importálását.

Olvasni:  Hogyan készítsünk fotós weboldalt 2024-ben...

Megalkudott fizetési átjáró díjak

Az egyik utolsó pont lehet az egyik legnagyobb az üzlet méretétől függően. A szabványos árképzés olyan modern fizetési átjárókkal, mint a Stripe és A WooCommerce Payments 2,9% + 0,30.

Amit egyes kereskedők nem tudnak, az az, hogy jobb árakat lehet kialkudni, amint elkezd jelentős pénzt hozni. Nincsenek kőbe vésett árfolyamok, de a hüvelykujjszabály az, hogy ha több mint 80 000 USD-t keresel havonta, akkor tárgyalhat a díjakról a fizetési átjáróval.

Esetleg 2,9% + 0,30-ról le tud menni 2,5% + 0,30-ra. Ez hatalmas ugrás, és segít növelni a jövedelmezőséget. Lehet, hogy ez nem tűnik soknak a kisebb üzletek számára, de ha 1 000 000 USD bevételre tesz szert, 29 000 USD díjat fizethet. A kialkudott árakkal ezt 24 000 dollárra csökkenti.

Bármennyire is szeretem a fizetési átjárót közvetlenül a WooCommerce adminisztrátorba helyezni, ez nem ér 5000 USD-t további díjakért. Tehát, ha kialkudott árai vannak, mindenképpen szeretné folytatni a meglévő fizetési átjárót.

A jövő

A WooCommerce nagy erőfeszítéseket tesz a WooCommerce Payments terén, mivel bővítik a területeket, a pénznemeket és a kompatibilitást a bővítményekkel és alkalmazásokkal.

Ha tetszik a WooCommerce Payments ötlete, nagyon valószínű, hogy hamarosan eljut hozzád. Egyes vállalkozásoknak valószínűleg meg kell várniuk, amíg a fejlett funkciókat hozzáadják, vagy amíg lehetővé válik a kialkudott árak, mivel ez hatalmas pénzt takarít meg. De ha vadonatúj üzletet indít, vagy csak most kezdte meg üzletét, mindenképpen javaslom, hogy fedezze fel a WooCommerce Payments szolgáltatást.

Próbálja ki a Hostinger teljes körűen felügyelt WooCommerce szolgáltatását

A Hostinger-szel, .

A WooCommerce hosting dedikált megoldásával a következőket kapja:

  • Automatikus méretezés, hogy webhelye gyors legyen forgalomnövekedés idején.
  • Automatikusan optimalizált képek a gyors betöltési idők érdekében.
  • Villámgyors betöltési idők a beépített CDN-nek köszönhetően.
  • És több!
Olvasni:  Ecwid vs WooCommerce: melyik e-kereskedelmi platform...

Nézze meg, miért adtak nekünk a felhasználók a 4,6 az 5 csillagból a Trustpiloton. Tapasztalja meg üzletének optimalizált tárhelyét.

Próbálja ki a teljesen felügyelt WooCommerce tárhelyszolgáltatást. Tekintse meg terveinket a mai kezdéshez.

Új publikációk:

Ajánlott