BigCommerce és WordPress integráció: a telepítési útmutató

Szeretnéd WordPress-webhelyedet pénzkeresővé változtatni egy online áruház hozzáadásával? Nem hibázhatsz a hozzáadással BigCommerce WordPress számára.

A WordPress-bővítmények közötti verseny erős lehet, és ennek eredményeként a beépülő modulok szolgáltatói minden eddiginél egyszerűbbé tették az üzlet beindítását.

És bár a WooCommerce a beépülő modulok nagy részét megkapja a WordPress-szakértőktől, a BigCommerce megérdemli a napsütéses napot.

Az egyetlen probléma? A megfelelő WordPress e-kereskedelmi bővítmény kiválasztása az Ön számára.

Ha csak egy gyors alapozás miatt van itt, ne aggódjon. Elmagyarázzuk, mire képes a BigCommerce az Ön e-kereskedelmi platformjaként, és miért érdemes ezt választania a WooCommerce helyett. Ezután végigvezetjük a BigCommerce WordPress bővítményének telepítésén.

A következőket tanulhatja meg:

Mi az a BigCommerce?

Ahogy a neve is sugallja, a BigCommerce nagy szereplő az e-kereskedelmi ágazatban. Bár nem olyan népszerű, mint a Shopify vagy az Amazon, komoly előrelépést tett az elmúlt években.

Ez a NASDAQ-tőzsdén jegyzett cég a szoftver-szolgáltatás (SaaS) platformon keresztül olyan jól ismert vállalatok online boltjait látja el, mint a Ben & Jerry’s és a GE Appliances.

A BigCommerce a legtöbb webhelyhez integrálható, ami azt jelenti, hogy megőrizheti webhelye kinézetét és hangulatát, miközben új bevételi forráshoz nyúl.

Egy jelentős növekedési időszak után a BigCommerce létrehozott egy beépülő modult, amely az e-kereskedelmi funkcióit a web egyik legnépszerűbb tartalomkezelő rendszerébe (CMS), a WordPressbe juttatta.

A WordPress-t becslések szerint használják Az összes webhely 42,3%-a, így nem meglepő, hogy a BigCommerce szeretne részt venni az akcióban. A BigCommerce a következővel fejlesztette ki bővítményét segítség a WordPress szakértőktől, a Modern Tribeés Gutenberg készen állt a dobozból.

Olvasni:  Hogyan ellenőrizhető, hogy egy WordPress beépülő modul biztonságos-e, és a 9 leggyakoribb piros zászló

Míg a WordPress beépülő modult csak 2018-ban tették elérhetővé, nem kímélte az idejét a rengeteg letöltéssel.

BigCommerce a WordPresshez

A BigCommerce for WordPress egyik fő előnye az, hogy fej nélküli. A WordPress fejetlen kereskedelme pedig nagyszerű előnyökkel jár, mint például a fokozott biztonság és rugalmasság.

A BigCommerce áruház hátulsó része teljesen külön működik a WordPress-webhely ügyfelek felé néző kirakatától (azaz az előtértől).

De mi van akkor, ha a WordPress kezelőfelületének és a BigCommerce hátterének kellemes beszélgetésre van szüksége a kandalló mellett?

Nos, ezt egy nyílt API (alkalmazástervező felület) segítségével is megtehetik.

A BigCommerce előnyei a WooCommerce-hez képest

A funkcionalitás teljes hasonló-összehasonlítása egyik beépülő modulnak sem lenne igaza. E cikk céljaira rámutattunk néhány olyan területre, ahol a BigCommerce előnyben van.

Hitel- és betéti kártyás tranzakciók árazása

Ha a WooCommerce Payments szolgáltatást használja az e-kereskedelmi üzletéhez, akkor normál 2,9% + 0,30 USD díjat számítunk fel az egyesült államokbeli betéti és hitelkártyás fizetések után. Az Egyesült Államokon kívül kibocsátott kártyákkal történő fizetések esetén azonban tetemes 4,4% + 0,30 USD-t kell fizetnie.

A BigCommerce ügyfelei különféle fizetési módokat használhatnak, például a Braintree által működtetett PayPal-t. A kártyafeldolgozási díj tranzakciónként 2,59% + 0,49 USD a normál BigCommerce-csomag esetén.

Egy bizonyos bevételi szinttel rendelkező Pro és Enterprise csomag ügyfelei még édesebb ajánlatot kaphatnak 2,05% + 0,49 USD áron. Ez nagyszerű ösztönzés a BigCommerce beépülő modul használatára az online áruház felépítéséhez.

Külön e-kereskedelmi rendszer

Mivel a WordPress adminisztrátor kereskedelmi összetevői átkerülnek a BigCommerce rendszerébe, a WordPress-webhely alkalmazásai és témái kevésbé akadályozzák a teljesítményt. Az e-kereskedelmi zűrzavar hiánya is megkönnyíti a webhely méretezését.

Olvasni:  Miért jó választás a White Label WordPress fejlesztés, és hogyan kell helyesen csinálni?

PCI megfelelőség

A biztonsági fenyegetések növekedésével a webhely látogatói szívesen látják a biztonsági funkciókat, például az SSL-tanúsítványokat és a PCI-megfelelőséget, mielőtt megadnák fizetési adataikat.

A BigCommerce egyik előnye a WooCommerce-hez képest a PCI megfelelőség.

Noha a WooCommerce maga is megfelel a PCI szabványoknak, az ügyfelek maguk dönthetik el, hogy megfelelnek-e az e-kereskedelmi áruházaknak.

Ezzel szemben a BigCommerce bizonyos PCI-megfelelőségi felelősséget vállal, így kevesebb időt tölthet azzal, hogy aggódjon a kártyabirtokosok adatai miatt, és több időt tölthet vállalkozása működtetésével.

A BigCommerce for WordPress telepítése

Annak érdekében, hogy bárki még mindig rátaláljon a WordPressre, kezdjük az alapokkal. Az egyetlen valós feltétel az, hogy már rendelkezzen WordPress oldallal és webtárhellyel.

A legtöbb beépülő modulhoz hasonlóan a BigCommerce WordPress beépülő modul is elérhető a WordPress beépülő modulok könyvtárában, így ez lesz az első hívása. Navigáljon ide a WordPress adminisztrátori irányítópultjáról (nevezheti adminisztrációs panelnek vagy vezérlőpultnak is – itt nincs ítélet).

Miután bejelentkezett, görgessen lefelé a bal oldali panelen, amíg meg nem jelenik Beépülő modulok.

Amikor fölé viszi az egeret Beépülő moduloklátni fogod Új hozzáadása.

Miután rákattintott, megjelenik egy keresősáv a WordPress bővítmények megtalálásához. Keresse meg a BigCommerce for WordPress beépülő modult.

Most kattintson a Aktiválja gombra a BigCommerce for WordPress mellett.

Elvisznek a Üdvözöljük oldal a BigCommerce WordPress beépülő modulhoz. A beágyazott YouTube-videó gyors oktatóanyagot nyújt a BigCommerce bővítményről.

Kezdjük elölről, és hozzunk létre egy új fiókot.

BigCommerce-fiók létrehozásához különféle adatokat kell megadnia, például e-mail címét, üzletének nevét, telefonszámát és fizikai címét.

Miután megadta az összes adatot, a rendszer felkér egy új csatorna beállítására. Megjelenik a csatornák rövid ismertetője, valamint az e-kereskedelmi áruház és más e-kereskedelmi webhelyek vagy WordPress multiwebhelyek összekapcsolásához szükséges utasítások.

Olvasni:  A WordPress 12 legjobb beépülő modulja fotósoknak 2024-re

Általában az értékesítési csatornák azok, ahol a BigCommerce termékeit értékesítik, megrendelik vagy forgalmazzák. Lehetnek kirakatok, piacterek, pénztári (POS) rendszerek vagy marketingplatformok.

Ezután adjon hozzá egy új csatornanevet.

Miután hozzáadta ezt a csatornát, meg kell adnia az üzletét. Létrehozhat egy teljes értékű üzletet, vagy válassza az „egyszerű blogolás” lehetőséget, hogy termékeket adjon hozzá bejegyzéseihez és oldalaihoz.

Keressünk itt egy teljes értékű üzletet. Miután ezt megtette, a rendszer felkéri a navigációs menük beállítására. Ez a lépés nem kötelező.

Ezt követően nagyjából készen is vagyunk a beállítással – gratulálunk a sikerhez.

Most már rendszerezheti üzletét. Jó kiindulópont a termékoldalak és a katalógusok kezelése. Ezenkívül ne felejtse el időnként elvégezni a termékszinkronizálást.

A BigCommerce hasznos forrásokkal is rendelkezik, például WordPress-témákra vonatkozó ajánlásokat, amelyek közül néhány a BigCommerce üzletekre szabott.

Most, hogy telepítette a BigCommerce for WordPress alkalmazást, összpontosíthat annak funkcióinak kihasználására, hogy növelje a konverziók számát e-kereskedelmi webhelyén.

Ha még csak most kezdi az e-kereskedelmi utat, a BigCommerce-nek eltarthat egy ideig, amíg megszokja. Ennek ellenére rengeteg hasznos forrást talál a BigCommerce Tudásbázisban, és a beépülő modulok támogatása is elérhető.

Utolsó gondolatok: Hogyan telepítsük a BigCommerce-t a WordPresshez – lépésről lépésre

Ha a BigCommerce WordPress integrációja befejeződött, a webhely más részeinek finomhangolására összpontosíthat a felhasználói élmény javítása érdekében.

Ha a megosztott tárhelycsomagot választotta, előfordulhat, hogy webhelye motorja a nagy forgalmú szezonális értékesítési időszakok alatt felpörög.

Annak érdekében, hogy webhelye készen álljon az erőforrások egy kalap alatt történő felhalmozására, válasszon egy menedzselt tárhelyszolgáltatót, mint például a Hostinger, amely a méretezhetőségre törekszik, és soha nem hagyja ki.

Olvasni:  Helyi WordPress fejlesztői környezet létrehozása a Mac számítógépen

Az összes felügyelt tárhely-tervünkben az automatikus skálázásnak köszönhetően biztos lehet benne, hogy webhelye készen áll az értékesítésre, amíg a digitális polcok meg nem jelennek.

Ha e-kereskedelmi webhelye tovább növekszik, akkor elképzelhető, hogy olyan tárhely-tervet kell kidolgoznia, amely nem szab határt a sikernek.

Lépjen kapcsolatba a Hostinger-szel még ma, hogy többet megtudjon arról, hogy a vállalati tárhely miként tudja fellendíteni a gyorsan növekvő vállalkozásokat.

Új publikációk:

Ajánlott