Black Friday & Kiberhétfői ajánlatok 2024-re

Az év legnagyobb akciós napja a sarkon. November 26-án a legtöbb online és fizikai bolt akciós táblát helyez el vásárlói számára. A Black Friday évről évre fejlődik. Egyesek azt mondják, hogy ez egy éves kiskereskedelmi látványosság. Minden évben különböző divat-, szépség-, technológia- és szoftvermárkák kínálnak különleges ajánlatokat, akciókat és kedvezményeket rengeteg termékükre.

Bár a Black Friday az Egyesült Államokból származik, fontos nap lett a kiskereskedők és vásárlók naptárában szerte a világon. A fizikai boltokból lassan átkerült az online világba, ahol minden évben rekordokat döntöget. Az e-kereskedelmi értékesítések fekete pénteken felülmúlják a bolti vásárlásokat.

Ami a 2020-as online értékesítést illeti, a Black Friday a második helyen végzett a Cyber ​​Monday után. A becslések szerint 10,8 milliárd dollárral a 2020-as Cyber ​​Monday az Egyesült Államok történetének legnagyobb e-kereskedelmi napja lett. Másrészt a Black Friday 2020 online költése körülbelül 22%-kal nőtt, ami körülbelül 9 milliárd dollár. 2021-ben mindenki azt várja, hogy túlszárnyalja a tavalyi számokat.

2020-ban a WooCommerce a harmadik helyre került a legjobb bevásárlókosár szoftvermegoldások terén. Az ügyfelek felismerték hasznos funkcióit és az e-kereskedelmi eszközkészletet, amely arra ösztönzi a felhasználókat, hogy WordPress-webhelyüket online áruházlá alakítsák. A WordPress bővítmények, tárhely és témák értékesítése is sok ügyfelet vonzott.

A 2021-es fekete péntek a legjobb nap új téma vagy WordPress tárhely beszerzésére. Számos olyan bővítmény is létezik, amelyek túl drágák lehetnek egy szokásos napon, de nem a fekete pénteken. A beépülő modulokba, szoftverekbe, tárhelyszolgáltatásokba, témákba és egyéb dolgokba való befektetés javíthatja webhelyét.

Ügyeljen arra, hogy megragadja őket, amilyen gyorsan csak tudja, mert néhány népszerű közülük pillanatok alatt elfogy. Látogasson el a WordPress webhelyére, és gondolja át, milyen beépülő modulok javíthatnák a működését. Kutassa fel az összes szükséges beépülő modult és SaaS-megoldást, és ellenőrizze azok árát a Fekete Pénteken.

Olvasni:  5 tudnivaló, mielőtt szabadúszó webfejlesztővé válna

A kutatás megkönnyítése érdekében ebben a cikkben megtalálhatja a 2021-es Black Friday által kínált legjobb WordPress-bővítményeket, témákat és egyéb SaaS-megoldásokat. Ne hagyja ki ezeket a csodálatos ajánlatokat, amelyek segítségével újabb lépést tehet webhelye optimalizálása terén.

[bf_2021 placement=featured-extra name=bf2020]

[bf_2021 placement=wf name=bf2020]

[bf_2021 placement=featured name=bf2020]

[bf_2021 placement=table name=bf2020]

Új publikációk:

Ajánlott