Blogírási munkafolyamat: Gyorsan a legjobb eredményeket érheti el

A saját blog írása szórakoztató időtöltés lehet, de ha fel akarja tartani az emberek érdeklődését, meg kell tennie a szükséges lépéseket, hogy a legtöbbet hozza ki idejéből és erőfeszítéséből.

Ha megtervez egy hatékony stratégiát a blogodhoz, akkor megszervezheted a feladataidat és növelheted a termelékenységet, így kevesebb erőfeszítéssel nagyobb elérést tesz lehetővé.

Ha nem biztos benne, hogyan kezdje el, ne aggódjon – van néhány blogolási munkafolyamat-tippünk, amelyek javítják a mutatóit, és megkönnyítik az új bejegyzések létrehozását!

Mi az a blogolási munkafolyamat?

Legyen szó utazási bloggerről vagy személyi üzletről wordpress blogegy hatékony blogírási munkafolyamat növeli termelékenységét, és lehetővé teszi, hogy kevesebb idő alatt többet végezzen el – de mi is az a blogolási munkafolyamat?

Egyszerűen fogalmazva, a blogírási munkafolyamat az új blogbejegyzések létrehozásának saját, dokumentált folyamata. Az ötlettől a tervezésen át a létrehozásig a blogolási munkafolyamat magában foglalja az összes szükséges lépést a hatékony blogbejegyzés létrehozásához és közzétételéhez. Ez nagymértékben függ a blogíráshoz való személyes hozzáállásától, de akárhogy is nézzen ki, a a blogolási munkafolyamat létrehozásának előnyei tagadhatatlanok.

Kezdje az ötlettel – a hatékony blogolási munkafolyamat kezdete

Nő ír blogot

Minden alkalommal, amikor egy blogbejegyzés elkészítésekor új ötlettel áll elő, stresszes és időigényes lehet – ehelyett jobb, ha előre megtervezi az időt, és összeállít egy listát azokról a témákról, amelyekről úgy gondolja, hogy hatékonyak lehetnek. Minden héten szánj egy kis időt egy ötletbörzere, és jegyezz fel mindent, ami eszedbe jut – sosem tudhatod, mi jöhet jól.

Olvasni:  StoreBuilder vs. WooCommerce

Ne felejtse el, hogy a közönség véleményének mindig fontos tényezőnek kell lennie az ötletek kidolgozásakor – ismerje meg közönségét, és derítse ki, mi rezonál rá a legjobban. Mindig vegye figyelembe a visszajelzést, és ne féljen megszólítani közönségét, és megkérdezni, mit szeretnének látni a blogodon.

Készítse el blogírási ütemtervét előre

Attól függően, hogy milyen gyakran szeretne közzétenni, és milyen messze szeretne stratégiát kialakítani, készítse el saját blogírási ütemezését, és tartsa be azt a maximális eredmény érdekében. A következetesség rendkívül fontos a blogírásban, és nagyon könnyen elveszítheti a közönség érdeklődését, ha rendszertelenül posztol, vagy túl gyakran kihagy egy bejegyzést.

Legalább heti egy bejegyzést kell közzétenned – minél többet, annál jobb, de próbálj meg ennél kevesebbet elmenni.

Nagy reklámköltségvetés nélkül rendkívül nehéz lesz olyan sikeres blogot létrehozni, amely oly ritkán posztol.

Van is sokféle blogolási eszközök hogy segítsünk a munkafolyamat és a közzétételi ütemezés megszervezésében. A blogírás egyik legnépszerűbb eszköze a Trello, amely hozzáférést biztosít a jövőbeni bejegyzések egyszerű nyomon követéséhez, és a munkáit kezelhető részekre rendezheti. Segíthet a többi bloggerrel való esetleges együttműködésben is, ha közös táblát oszt meg az együttműködés megkönnyítése érdekében.

Új publikációk:

Ajánlott