Bosch mosogatógép hibakód e24: Gyors javítás

Ahogy a háztartási készülékek fejlődnek és okosabbak lesznek, egyre jobban jelentenek minden problémát vagy meghibásodást a felhasználónak, ami jobb és gyorsabb hibaelhárítást tesz lehetővé.

Ebben a cikkben a Bosch mosogatógép E24-es hibakódjáról, annak okairól és a probléma megoldásáról beszélünk.

A hibát több probléma is okozhatja, beleértve a függőben lévő karbantartási munkákat is. Íme néhány a leggyakoribb okok közül:

  • A bemeneti tömlő sérülése.
  • Lehet, hogy a szivattyú fedele meglazult.
  • A lefolyócsatlakozás nem megfelelő vagy sérült.

Íme öt javítás, amelyet kipróbálhat.

Tisztítsa meg a szűrőt

Ilyen esetekben az első teendő a szűrő tisztítása. Az eltömődött szűrő számos problémát okozhat, vagy csökkentheti a készülék hatékonyságát. A legtöbb modellnél a szűrő az alsó tányértartó és a szórókar alatt található. Egyszerűen vegye ki a szűrőt, és mossa le meleg szappanos vízzel.

Tisztítsa meg a mosogatógépet

Ez lényegében a szűrő tisztításának kiterjesztése. A mosogatógép belsejében lévő eltömődött részek miatt más alkatrészek leállhatnak, vagy csökkenthetik a készülék hatékonyságát, olyannyira, hogy az E24-et vált ki.

Ellenőrizze a leeresztő szivattyút

Mint korábban említettük, a leeresztő szivattyúkkal kapcsolatos problémák, például a gyenge csatlakozás vagy a szivattyú burkolatának meglazulása is okozhatja a problémát. Ezenkívül ellenőrizze az esetleges eltömődéseket, amelyek ugyanolyan hatást fejtenek ki, mint a szűrő eltömődése.

Ellenőrizze a bemeneti tömlőket

Egy másik lehetséges hibapont a bemeneti tömlő. Ellenőrizze, hogy a tömlő rendben van-e, és nincs-e benne felesleges megtörés vagy hajlítás. A légrés vagy a magas hurok problémái a tömlővel kapcsolatos problémákhoz is vezethetnek.

Ha semmi más nem működik az Ön számára, a legjobb megoldás, ha kapcsolatba lép A Bosch ügyfélszolgálata hogy egy képzett technikus jöjjön és nézze meg a problémát.

Olvasni:  Gyorsítótár-hierarchia hiba: Gyors javítás

Új publikációk:

Ajánlott