Bosch mosogatógép hibakódjai

Ha hosszú volt a napod, egy nagy halom étel csak meghosszabbítja az álmod, hogy egy regény, egy sör vagy egy forró csésze kávé mellett rúgj vissza. Itt jönnek be a mosogatógépek, hogy megkönnyítsék az életét. A Bosch minőségi és csendes mosogatógépeivel az edények alaposan kimoshatók anélkül, hogy zavarnák Önt.

Ez a cikk bemutatja azokat a hibakódokat, amelyeket a Bosch mosogatógépek általában megjelenítenek, és hogy ezek mit jelentenek. Azt is megtudhatja, mit kell tennie, ha meglát egyet.

Számos hibakód létezik, amelyeket a Bosch mosogatógép önmagában diagnosztizálhat, és megjeleníthet, hogy tudatja Önnel, mi a hiba. Ha ez nem segít, forduljon a Boschhoz itt vagy hívja az 1-800-944-2904 telefonszámot.

Bosch mosogatógép hibakódok Ok Megoldás Vigyázat
E3 hiba A mosogatógép nem képes visszatartani a vizet. A mosogatógép nem tud feltölteni vízzel, így ellenőrizheti, hogy a vízellátó bemeneti szelepe sértetlen-e. Ügyeljen arra, hogy a csövek ne legyenek megcsavarodva
E4 hiba Sérült vízáramlás érzékelő Ha kalciumlerakódások akadályozzák a vízérzékelő kerekét, az nem tudja érzékelni a víz mennyiségét. A lehető leghamarabb cserélje ki az áramlásérzékelőt
E5 hiba A víz túlcsordul Ha túlcsordul a víz, húzza ki a mosogatógép kapcsolóját. Egy idő után dugja vissza. Ellenőrizheti, hogy az úszókapcsoló működik-e.
E6 hiba Hiba az aqua szenzorban A víz ködös vagy zavaros lehet. Ellenőrizze, hogy a vízérzékelő működik-e. Hagyja abba a mosogatógép használatát, ha a víz piszkos vagy zavaros a kis részecskék miatt.
E9 hiba Probléma van a fűtőelemmel. Ezt a fűtőrelé forrasztása okozhatja. Cserélje ki a fűtőelemet. Kerülje a mosogatógép használatát
E12 hiba A vízkő lerakódása a hőszivattyúban A Bosch vízkőoldó segítségével a kemény víz vízkőlerakódásokat hagy maga után. Használjon lágyító sót a mosogatógépben vagy a vízlágyítóban.
E14 hiba Probléma a mosogatógép vízfeltöltő rendszerével Lépjen kapcsolatba a Bosch ügyfélszolgálati központtal:
az 1-800-944-2904 telefonszámon.
Kerülje a mosogatógép használatát.
E15 hiba Víz jelenléte a mosogatógép aljában Kapcsolja ki a vízbefolyást. Lépjen kapcsolatba a Bosch ügyfélszolgálattal. A mosogatógép szivárgásvédelmi rendszere működésbe lép.
E16 vagy E17 hiba A víz nem tud befolyni a rendszerbe Zárja el a vízbefolyást, majd ellenőrizze, hogy a bemeneti cső nincs-e megcsavarodva vagy sérült. További segítségért forduljon a Bosch ügyfélszolgálati központjához.
E18 hiba Akadályozza a víz beáramlását a mosogatógépbe A víz szivattyúzása nem megfelelő, és a szint túl alacsony Ellenőrizze, hogy a vízellátás állandó, 10 liter/perc sebességgel történik-e. Ezenkívül ellenőrizze, hogy nincs-e csavarodás vagy sérülés a vízcsőben
E22 hiba A mosogatógép blokkolva van A szűrőt meg kell tisztítani, mert valószínűleg ételmaradék miatt eltömődött. Rendszeresen tisztítsa meg a mosogatógépet, és alaposan dörzsölje tisztára a szűrőt.
E23 hiba A lefolyócső eltömődött Lépjen kapcsolatba a Bosch ügyfélszolgálattal Ez gyakran előfordulhat, ezért először kapcsolja ki a vízbefolyást. Ezután hívja a támogatási központot.
E24 hiba A szűrő eltömődése nem megfelelő leeresztést okoz A bemeneti cső megsérülhet vagy megcsavarodott. Ennek oka lehet a laza szivattyúfedél vagy a szemétszállítás pontos helye is. Ellenőrizze a bemeneti cső állapotát. Megpróbálhatja meghúzni a szűrő alatt található szivattyú fedelét is. Végül győződjön meg arról, hogy eltávolította a szemétlefolyó dugóját, ha az megegyezik a mosogatógép leeresztőcsavarjával.
E25 hiba A leeresztő szivattyú vagy eltömődött, hiányzik vagy meglazult. Ha a leeresztő szivattyú fedele meglazult, a szűrő eltávolításával meghúzhatja. Távolítsa el a leeresztő szivattyú fedelét, és mossa le szappannal víz alatt.

Az innovatív technológia növekedésével bizonyos hibák biztosan előfordulnak. A Bosch mosogatógépével azonban éjjel-nappal vevőszolgálatot és segítséget kap. Bármilyen kétség esetén a használati útmutatót is elolvashatja.

Olvasni:  Miért nem érhető el az AirTag? Gyors javítás

Új publikációk:

Ajánlott