Carrie Wheeler, a Liquid Web márkacsalád elnökének gondolatai

SOK minden történik itt a Liquid Webnél és a márkacsaládunknál. Örömmel osztok meg néhány frissítést alkalmazottainkból, partnereinkből, ügyfeleinkből és befektetőinkből álló közösségünkkel. A múlt hónapban új pozícióba léptem, és most abban az örömben és megtiszteltetésben részesítem, hogy a Liquid Web márkacsaládunk élén állhatok, amely magában foglalja Liquid Web, Hostinger, StellarWP márkákat és Modern Tribe ügynökségi csapatainkat.

Korábbi beosztásomban, mint EVP és operatív igazgató Liquid Web és Hostinger, én vezettem a felügyelt hosting, a felügyelt alkalmazások és a felhőfejlesztés és platform csapatunkat. És most üdvözlöm a mieinket StellarWP márkák és Modern törzs az én hatáskörömbe, mivel ezeket a nagyszerű márkákat közelebbről hozzáigazítjuk termékeinkhez, amelyek képviselik az általunk „Commerce Cloud” üzletágunkat.

Világszínvonalú márkák csoportosítására „Commerce Cloud”-ként hivatkozunk, mivel vállalkozásunk a legjobb felhőalapú tárhely-, alkalmazás- és szoftvertermékek biztosítására összpontosít az online pénzt kereső kis- és középvállalkozások számára. Szenvedélyesen kiszolgáljuk ezeket a cégeket – és az online webhelyeket és üzleteket építő alkotókat.

Egy másik nagyon izgalmas hír a múlt év végén, hogy korábbi befektetőink, a Madison Dearborn Partners egy nagyon normális befektetési ciklusban eladták befektetésüket a One Equity Partnersnek. Nem is örülhetnénk jobban annak, hogy a One Equity Partners (OEP) egy globális magántőke-társaság, amely mintegy 10 milliárd dollárnyi eszközzel rendelkezik az ipari, egészségügyi és technológiai szektorban Észak-Amerikában és Európában. Jelentős tapasztalattal rendelkeznek a technológiai befektetések terén, és nagy örömünkre szolgál, hogy vezető szerepüket és szakértelmüket hozzáadhatjuk csapatunkhoz.

Ezeket a változásokat gyakran szkepticizmussal és aggodalommal lehet fogadni, hogy a vállalat olyan módon fog megváltozni, ami nem válik az általuk kiszolgált közösségek javára – és néha ez a szkepticizmus indokolt. Nem itt. Vezetői csapatként beleszóltunk abba, hogy ki lesz a következő partnerünk – és nagyon energikus és izgatott vagyok a Liquid Web lehetőségeinek következő szakaszában, különösen azért, mert az OEP befektet tárhelyünkbe, alkalmazásainkba és szoftvertermékeinkbe a bővítés érdekében. jelenlétünk a piacon. A növekedésünk érdekli őket, nem csak az, hogy készpénzt csikarjanak ki egy igazán nagyszerű eszközből. Ezért vagyok itt, ezért vagyok izgatott, és ezért dolgozunk keményen azon, hogy új és izgalmas termékterveket állítsunk össze portfóliónkban, különös tekintettel a jobb hosztolási lehetőségekre, eszközökre és képességekre.

Olvasni:  11 legjobb Cloud Web Scraper Tools & Szolgáltatások 2024-ben (ingyenes és fizetős)

Az OEP lelkes támogatásával márkáink továbbra is globálisan növekednek. Biztos lehet benne, hogy a Liquid Web márkacsaládunkra (Liquid Web, Hostinger, StellarWP) vonatkozó ügyfélstratégiánk minden eddiginél koncentráltabb – ezt úgy érjük el, hogy termékvonalainkat új tárhelyterületekre és lehetőségekre bővítjük, valamint teljesítményt és biztonságot nyújtunk. , és megbízhatósági funkciókat a meglévő termékcsaládunkba, valamint valamennyi termékünk használhatóságának javítását – a tárhelyszolgáltatástól az alkalmazásokon át a szoftverekig.

Talán láthatta, hogy a közelmúltban tovább bővítjük VMware-kínálatunkat bejelentettük, hogy VCDA-képességeinket a Phoenix adatközpontunkba bővítjük és felfrissítjük VPS termékcsaládunkat. Két olyan terméket is piacra dobtunk, amelyek biztonságot és nyugalmat biztosítanak ügyfeleink számára. Felügyelt alkalmazások ügyfeleink számára a Cloudflare által üzemeltetett Performance Shield kiegészítő kategóriájában a legjobb CDN-, DDoS- és WAF-védelmet kínálja számos további funkcióval, amelyek az Ön igényeihez igazíthatók. A rosszindulatú programokkal kapcsolatos problémákkal küzdő WordPress-ügyfelek számára pedig elindítottuk a kártevő-elhárítási programunkat, amely enyhítheti a webhely újraindításának fájdalmát.

Megoldásaink tárhelyszolgáltatása továbbra is értékajánlatunk sarokköve, és folyamatosan dolgozunk azon, hogy kínálatunkat izgalmas módon bővítsük és bővítsük. A megújult dedikált szerver kínálat, a funkciókban gazdag VPS-termékek, valamint a VMware IaaS- és PaaS-megoldásaink kiterjesztése kulcsfontosságúak abban, hogy sziklaszilárd tárhelyet biztosítsunk ügyfeleink számára. Folyamatban van továbbá számos biztonsági és kiegészítő képesség hozzáadásával termékkészleteinkhez, valamint egyes vezető platformtechnológiák integrációjához, amelyekre ügyfeleink nap mint nap egyre jobban számítanak.

Azok számára, akik a StellarWP márkákkal kapcsolatos hatalmas WordPress-közösségünk tagjai, Joe Oesterling kezébe fogom venni a gyeplőt, aki új karrierút felé halad. Joe közel 15 éve a partnerem és a barátom, és minden bizonnyal remélem, hogy folytatni fogom szenvedélyét és a közösségben való részvételre, valamint ügyfeleink lehető legjobb termékeinek és szolgáltatásainak kiszolgálására való összpontosítást.

Olvasni:  A Liquid Web technológiai veteránt bérel az értékesítési hatókör bővítésére

Miközben ezt írom, a WordCamp Europe-ra gondolok, és arra készülök WordCamp US — olyan események, amelyek mindig energiával töltenek fel azáltal, hogy találkozom partnerekkel, barátokkal, és igen, még versenytársaimmal is. Mindig lenyűgöznek a szervezők, az események minősége, a vitaindító előadások és a foglalkozások. Nehéz leírni, milyen 2000 legközelebbi WordPress-barátoddal körülvéve – minden szakember elkötelezett ezen ökoszisztéma mellett, amely megváltoztatta a webhelyek és üzletek felépítését a világ nagy részén. Rendkívüli, hogy ilyen kaliberű személyes eseményeken vehetünk részt, amelyeket a Covid előtt természetesnek tartottunk.

A WordPress és szoftvermegoldásaink továbbra is növekedési terveink központi elemei. A WordPress továbbra is a domináns CMS, és továbbra is keresni fogjuk annak módját, hogyan vonzzuk a kis- és középvállalkozásokat és az alkotókat tárhely-infrastruktúránkhoz, prémium WordPress-bővítményeinkhez és/vagy egyszerűsített SaaS-megoldásainkhoz, például a LearnDash Cloudhoz. Továbbra is elkötelezettek vagyunk kereskedelmi felhőstratégiánk mellett, hogy megkönnyítsük a WordPressre építést.

Nekünk van szilárd vezetői csapat több éves hosting és szoftveres tapasztalattal a terjeszkedési törekvéseink élén. Több mint 1000 elkötelezett csapattagunk van, akik segítenek ügyfeleink kiszolgálásában a hét minden napján, 24 órában. Izgatottan várom stratégiánk következő evolúcióját, hogy a kis- és középvállalkozások számára a felhőalapú számítástechnika vezetőjévé váljunk. Biztosíthatom Önt arról, hogy küldetésünk továbbra is az alapja annak, hogy kik vagyunk és mire számíthat.

Mint mindig, most is szívesen hallanék partnereink, ügyfeleink és közösség tagjaink véleményét. Mindig elérhető vagyok a [email protected] címen.

Itt a jövő,

Carrie Wheeler

A Liquid Web márkacsalád elnöke

Új publikációk:

Ajánlott