Cél kulcsszavak hozzáadása a White Label jelentésekhez

Hozzáadhat célkulcsszavakat a Ahrefs White Label Reportokhoz, hogy nyomon követhesse az oldal hatékonyságát a célkulcsszavakra való optimalizálásban.

A célkulcsszavak meghatározásakor a következő öt további ellenőrzést a White Label jelentéshez mellékeljük, amelyek a következő attribútumok mindegyikében keresik a célkulcsszavak egyezését:

1. Címcímke

3. H1 Címke

4. Kép ​​ALT attribútumai

5. Oldal URL-je

Ha a célkulcsszavak ezen öt hely egyikén sem találhatók, piros keresztet jelenítünk meg, és egy rövid mondatot teszünk alá, amely elmagyarázza, miért érdemes hozzáadni a célkulcsszavakat az optimális teljesítmény érdekében.

A célkulcsszavak új fehér címkés jelentésben történő meghatározásához nyomja meg az “Opciók” gombot a beviteli mező mellett, és a Sablon legördülő menü alatt meghatározhatja a célzott kulcsszavakat:

Miután meghatározta a jelentés célkulcsszavait, ezek a jelentések tetején, a szürke sávon jelennek meg. Bármely meglévő jelentéshez hasonlóan gyorsan megnyomhatja a jobb felső sarokban található “Opciók” gombot, és itt is megadhatja a célzott kulcsszavakat.

Ezenkívül a célzott kulcsszavakat legfeljebb két versenytárssal együtt értékelheti ugyanabban a jelentésben. Ez is az Opciók menüből kezelhető. Amikor ezt megteszi, ellenőrizni fogjuk a célkulcsszavak jelenlétét a fő webhelyen és a versenytársaknál. A Versenytársak hozzáadása a White Label jelentésekhez című útmutatónkban többet megtudhat arról, hogyan dolgoznak a versenytársak a jelentésekben.

Olvasni:  Egy új, mesterséges intelligencia által vezérelt funkció segítségével a gyakorlatban is felpróbálhatja a ruhákat: Mit tegyünk...

Új publikációk:

Ajánlott