CGTrader kuponok és kedvezménykódok

A CGTrader egy 3D modell bolt mindenki számára, aki érdeklődik a 3D modellek, tervezők és AR/VR szakemberek iránt. Ez egy csodálatos platform 3D munkáinak feltöltésére, valamint szakemberek és tervezőcégek által tervezett 3D modellek vásárlására. Lehetővé teszik továbbá ingyenes 3D-s modellek letöltését digitális tervezéshez és CG-művészethez. A CGTrader szabadúszó lehetőségeket és ingyenes oktatóanyagokat kínál.

A 2011-ben alapított CGTrader kibővítette a 3D rajongók közösségét. 3D-s szabadúszó művészt is bérelhet, hogy dolgozzon a projektjén. A CGTrader 3D-s modelleket kínál típusonként és különböző kialakítások szerint. 3D-s modelleket készíthetnek repülőgépekről, állatokról, autókról, élelmiszerekről, növényekről, űrről, katonaságról és sok másról. A CGTrader egy hatalmas piac, tele 3D modellekkel.

Itt felsoroljuk a CGTrader jelenleg aktív kuponkódjait, amelyek segítségével akár 50%-os kedvezményt kaphat. Tekintse meg az alább felsorolt ​​kódokat és a cikkben lentebb található táblázatban szereplő kódokat, hogy a lehető legjobb ajánlatot szerezze meg magának.

A CGTrader jelenleg korlátozott idejű flash akciót kínál akár 50%-os kedvezménnyel. Különféle 3D-s modelleket szerezhet be elképzeléseinek és projektjének megfelelően, legyen szó reklámról, játékról vagy AR/VR-ről. A CGTrader a világ legnagyobb online 3D közössége, és itt bérelhet tervezőket. Tekintse meg a CGTrader ajánlatait az alábbiakban:

Itt tehet fel állásajánlatot, vagy itt vállalhat munkát. A CGTrader egy hatalmas közösség, ahol hálózatba léphet és árakat tárgyalhat. Több mint 1 650 000 3D modell áll rendelkezésükre, amelyeket megtekinthet és választhat. Bevezették a Modelryt is, amely nagy léptékben végez 3D-s modellezést.

Olvasni:  Hogyan használjunk helyettesítő szöveget a közösségi képek optimalizálásához, és nyerjünk nagyobb láthatóságot a keresésben

Új publikációk:

Ajánlott