Digitális marketingstratégiák az irodabútorokkal foglalkozó vállalkozásához

Manapság minden olyan cégnek van online jelenléte, amely megéri a sót: ha lenne egy dollárom minden alkalommal, amikor azt hallottam, hogy „keressen meg minket a Facebookon, a Twitteren és a TikTokon” stb. Hasonlóképpen, a digitális vásárlás is hatalmas fejlődésen ment keresztül. Az emberek egyre ritkábban keresik fel az üzleteket, hogy első kézből lássák potenciális vásárlásaikat, mi a telefonunkon görgetjük a Pinterestet, az Instagramon pedig ihletet merítünk. Ha ergonómikusat szeretne vásárolni irodai szék, valószínűleg azzal kezdi, hogy online kutatást végez. Ahhoz, hogy sikeres legyen az üzleti életben a 21. században, sikeresnek kell lennie az e-kereskedelemben.

Kanapé

Az irodabútorok beszerzése már nem korlátozódik a munkaerőt biztosító cégekre és cégekre, valamint a számítástechnika középosztálybeli rajongóira. A Covid utáni korszakban, amikor sok vállalkozás még mindig a hibrid munkavégzést ösztönzi, a vásárlók egy teljesen új piacát kell azonosítani. A közösségimédia-marketing felhasználása, ha még nem teszi, forradalmi lehet, és minden alkalmazásnak megvannak a maga hirdetési előnyei.

Például: a Facebook, bár egyesek számára archaikusnak számít, fizetett hirdetéseket kínál, amelyek lehetővé teszik, hogy csekély díj ellenében megjelenítse tartalmát azoknak a demográfiai csoportoknak, akik a legnagyobb valószínűséggel vásárolják meg termékeit. Ezenkívül a Facebook Messenger kényelmes helyet biztosít a messenger alapú ügyfélszolgálat számára.

Ha szeretné megnézni versenytársai hirdetési stratégiáit a Facebookon, használhatja a Hirdetések könyvtára funkció segítségével megtekintheti az összes jelenleg futó hirdetést, és betekintést nyerhet a célzásba és az üzenetekbe.

Az Instagram önmagában egy eszköztár. A saját Instagram-fiókja nemcsak további lehetőséget biztosít az ügyfeleknek, hogy kapcsolatba léphessenek az ügyfélszolgálati csapattal, hanem helyet is biztosítanak az irodai darabok bemutatására, és videófelvételek készítésére olyan fontos információkról, mint a méret és a funkcionalitás. Az elégedett vásárlók bejegyzéseikben megcímkézhetik oldalát és megvásárolt termékeiket, ami kettős hasznot hoz Önnek. Ez nemcsak rengeteg pozitív vásárlói visszajelzést generál, hanem olyan organikus tartalmat is, amelyet az ügyfél engedélyével újra közzétehet, és megmutatja a potenciális vásárlóknak, hogyan fognak kinézni ezek a bútorok az igazi otthonokban. A pozitív visszajelzések erőteljes gyűjteménye egyre fontosabbá válik, mivel a vásárlók első kézből szeretnének tapasztalatokat szerezni termékeikről más felhasználóktól. Az Instagram-befolyásolók toborzása egy másik módja annak, hogy a platformot előnyére fordítsa. Ha az Instagram nagy követőivel rendelkező „befolyásolóit” választja, és kedvezményes vagy ajándékbútorokat kínál nekik terméke reklámozására, hatalmas, korábban kiaknázatlan közönséget szabadíthat fel. Ezen „befolyásolók” követői láthatják bútorait kedvenc influencerük otthonában, és rávehetik őket, hogy látogassák meg webhelyét, vagy vásároljanak tőled terméket, különösen akkor, ha kedvezményes affiliate kódot kínálnak.

Olvasni:  Kisvállalkozások kiberbiztonsága: a legveszélyesebb M...

A YouTube egy nagyszerű eszköz, amelyet az Instagrammal együtt használhatunk, hogy számtalan információt kínáljunk a leendő vásárlóknak. A YouTube-on „Hogyan” videókat készíthet, amelyek segítenek az ügyfeleknek bútoraik elkészítésében, például létrehozhat egy „Hogyan építsünk egy álló íróasztal?” videó. Oktatást is kínálhat új darabjaik öltözködésével és stílusával kapcsolatban, vagy akár meg is kérheti a jelenlegi vásárlókat, hogy küldjenek videóbeszámolókat termékajánlásaikról.

Szürke kanapé

Most új célpiacot szerzett, ezért feltétlenül a prezentációra kell összpontosítania. Ha egy üzletnek kopott az üzlete, vagy általában ápolatlannak tűnik, a vásárlók kevésbé hajlandók belépni. Ugyanez vonatkozik a webhelyekre is; ha nehézkes és nehéz eligazodni, a potenciális ügyfelek versenytársakat keresnek, és máshová viszik vállalkozásukat. Az áttekinthető elrendezés és az egyszerűsített felület kötelező ahhoz, hogy a vásárlók kellemes élményben részesüljenek, és ezt követően a vásárlást befejezhessék. Ezenkívül sok vásárló különféle eszközökön böngészik, ezért kötelező, hogy webhelye dinamikus legyen. Egy hozzáférhető webhelynek zökkenőmentesen kell működnie asztali számítógépen, okostelefonon és még táblagépen is. A weboldalba való befektetés az egyik egyszerűbb módja a magas ROI elérésének.

Egy másik szolgáltatás, amelybe érdemes befektetni, a szállítási mód. Előfordulhat, hogy a vásárlók szeretik bútorait, könnyed utat tehetnek meg az elejétől a „kosárba helyezésig”, de amint a fizetés most gombra kattintanak, és rájönnek, hogy a szállítási díjak magasabbak, mint amennyit hajlandóak megválni, akár teljesen kiléphetnek a webhelyről. A fogyasztók azért vásárolnak online, mert nem akarják azt a kényelmetlenséget, hogy személyesen járjanak az üzletek körül, ezért ha gyors, ingyenes kiszállítást vagy legalább kattintással gyűjtögető szolgáltatásokat tud nyújtani, akkor alkalmazkodik vásárlói gyors tempójú életmódjához, és bátorítja őket. vásárolni tőled. Változatlanul kiszállíttathatja a termékeket a helyi Amazon szekrényekbe és harmadik felekbe, például élelmiszerboltokhoz, amelyek kattintással és begyűjtő szolgáltatásokat kínálnak üzleteikből. Az ügyfelei számára nyújtott biztonság és kényelem biztosítja, hogy tranzakcióik végső elemei a lehető legkényelmesebbek legyenek. Sok esetben ez környezetbarátabb is, ami egy másik értékesítési pont a mai piacon.

Olvasni:  Hogyan csökkentette felére a Seopoint digitális ügynökség közzétételi idejét az Buffer használatával?

A sikeres e-kereskedelem az új ügyfelek generálása és a hatékony élmény nyújtása körül forog – a benyomásoktól kezdve, hogy a darabok hogyan néznek ki az ügyfél otthonában, egészen a termék átvételéig. Ennek leghatékonyabb módja az új markerek meghonosítása a különféle közösségi médiák használatával, egy erős és egyszerű weboldal építése, valamint az ügyfél modern igényeinek egyszerű, olcsó szállítási lehetőségekkel való támogatása.

Új publikációk:

Ajánlott