Divi vs Elementor: A legjobb WordPress oldalkészítő…

Elmúltak azok az idők, amikor az embereknek kizárólag a fejlesztőkre kellett hagyatkozniuk webhelyeik elkészítésében, és tetemes összegeket kellett fizetniük azért, hogy megkapják a szükséges terveket. WordPress oldalkészítők elhárította ezeket az akadályokat, és lehetővé tette a laikusok számára, hogy egyszerű játékokkal játsszanak drag and drop szerkesztés hogy az elméjükben lévő terveket valósággá alakítsák.

A legjobb WordPress-oldalkészítők között a Divi és az Elementor is az első helyre került, köszönhetően kiterjedt szolgáltatáskínálatuknak és egyszerű használatuknak. A felhasználók azonban gyakran nehezen tudják megválasztani a megfelelőt, mindkét oldalkészítő kiválósága miatt.

Azért vagyok itt, hogy elűzzem a zavart, ahogy a blogom összehasonlítja Divi és Elementor különböző mutatókon, és segít kiválasztani a megfelelő oldalkészítőt, amely megfelel az Ön egyedi igényeinek.

Mielőtt elkezdené a Divi vs. Elementor párharcot, nézzük meg az alapvető bevezetőjüket. Ha már rendelkezik az oldalkészítők alapvető ismereteivel, hagyja ki ezt a részt, hogy közvetlenül olvassa el az összehasonlító részt.

Miért van szüksége oldalkészítőre?

Néhány évvel ezelőtt a webfejlesztők büszkék voltak arra, hogy weboldalakat fejlesztenek és készítsenek, és a gondolat, hogy egy technológiában nem jártas felhasználó kipróbálja magát az oldalkészítésben, viccnek számított.

Gyorsan előre a legutóbbi időkre, a WordPress bővítmény megfordította az asztalokat, és ugyanazok kezébe adta az irányítást és a hatalmat nem technológiához értő felhasználóklehetővé téve számukra, hogy saját oldalakat készítsenek anélkül, hogy bármilyen kódolási nehézséggel kellene foglalkozniuk.

A mágikus trendváltó bővítmény a oldalkészítő. Az oldalkészítő csökkenti az időt és az erőfeszítést, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy strukturálják és megtervezzék oldalukat kódolási készség nélkül. De hogyan lehetséges ez?

A WordPress oldalkészítőnek köszönhetően minden felhasználó számára lehetővé teszi a webhelykészítést egyszerű fogd és vidd vizuális szerkesztés ehhez csak kreatív gondolkodásmód szükséges a felhasználónak.

Tehát ezek az oldalkészítők csak nem technológiával jártas felhasználók számára? Nem, a kódolók maximálisan kihasználhatják ezeket az oldalkészítőket azáltal, hogy végrehajtják a kívánt változtatásokat a meglévő kódon, és időt, erőfeszítést és pénzt takarítanak meg a fogd és vidd szerkesztéssel.

Most, hogy ismeri az oldalkészítőket, tanuljuk meg a legjobb WordPress-készítői pozícióra induló két versenyzőnk alapjait; Divi és Elementor.

Divi oldalkészítő

A Divi egy WordPress beépülő modul, amelyet a cég kínál Elegáns témák, és mint minden oldalkészítő, ezt is weboldalak készítésére használják egyszerű húzással, vizuális szerkesztéssel. Több tízet kínál ingyenes elrendezési sablonok és 46 előre elkészített modul amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy drag and drop elemeket, például kapcsolatfelvételi űrlapokat, üzleteket, képcsúszkákat stb. adjanak hozzá webhelyeikhez.

A Divi a következő két formában érhető el:

  • Backend Builder
  • Frontend Visual Builder

Készítsen weboldalakat kódolási nehézségek nélkül

Indítsa el a Divi-t a DreamHost-en 1 kattintással, és készítsen egyszerűen lenyűgöző webhelyeket a legjobb felhőtárhely-szolgáltatón

Olvasni:  Mi az az e-kereskedelem? Az Ultimate Guide

Ahogy a neve is sugallja, a Divi backend builder a háttérfelület és leváltja a szabványos WordPress bejegyzésszerkesztőt. Olyan felhasználók számára készült, akik ismerik a kódolást, hogy azonnali változtatásokat hajthassanak végre az irányítópulton.

Mivel a WordPress oldalkészítők elsősorban a technofóbok igényeit szolgálják, A Divi frontend vizuális építői az egyszerű vizuális drag and drop szerkesztéssel a lehető legjobb módon segíti az ilyen felhasználókat.

Amikor hozzáad valamit, vagy módosítja a beállításokat a frontend builderben, az eredmények azonnal megjelennek a képernyőn, segítve a felhasználókat a kívánt módosítások egyszerű és gyors elvégzésében.

Elementor oldalkészítő

Az Elementor, akárcsak Divi, a WordPress drag and drop vizuális oldalkészítő. Az első WordPress oldalkészítő címkéjét viselve az Elementor kitűnik a többi oldalkészítőtől kiterjedt funkcióinak, reszponzitásának és könnyű kezelhetőségének köszönhetően.

A minden típusú felhasználó számára készült Elementor nem korlátozódik a kezdő felhasználókra, hanem megkönnyíti a professzionális felhasználókat a jobb webhelyek létrehozásában.

A több tucat widgetnek és az egyedülálló sablonkönyvtárnak, valamint az egyszerű húzással és ejtéssel párosulva a felhasználók anélkül dolgozhatnak az Elementorral. technikai gondok vagy kódolási nehézségek.

Dolgozik a WYSIWYG (Wkalap You See éns Wkalap You Get) design, a vizuális elemek lecsökkentik az időt és az erőfeszítéseket a hagyományos weboldalkészítés során, és lehetővé teszik bármilyen tartalom- vagy oldalelrendezés létrehozását. Külön felületet kínál, és leváltja az unalmas WordPress blokkszerkesztőt, hogy modern és rögtönzött módon dolgozhasson a bejegyzéseken.

Miben különbözik a Divi és az Elementor?

Annak ellenére, hogy az Elementor és a Divi is az vezető oldalkészítőkaz a tény, hogy egyetlen bővítmény sem lehet tökéletes, mivel néhány hiányosság minden eszközt kísér, érintetlen marad.

Míg Divi a vizuális oldalkészítő, ez időnként kissé bonyolulttá válik a kezdő felhasználók számára, míg az Elementort meglehetősen könnyű megtanulni még az új felhasználók számára is. Ez azt mondta, Divié testreszabási lehetőségek és a lélegzetelállító sablonok nehéz helyzetbe hozzák az Elementort.

A legszembetűnőbb különbség az Elementor és a Divi között az előugró ablaképítő eszköz amit az Elementor kínál, de Divi hiányzik.

Az Elementor előugró ablak-készítője lehetővé teszi, hogy a felületet felugró ablakok tervezésére használja, és bárhol megjelenítse az oldalain. Bár Divi azzal próbálja kitölteni a hiányt harmadik féltől származó fedvényeknem olyan működőképes, mint az Elementor előugró ablaképítője.

Az Elementor választásán gondolkodik a jobb kínálata miatt? Ne ugorj a fegyverrel. További meglepetések várnak ebben a blogban, mint pl A Divi beépített AB tesztelési funkciója ami segít optimalizálni a terveket.

A Divi A/B tesztjei képet adnak arról, hogy a képek, címsorok, gombok és egyéb változatok hogyan fognak teljesíteni az oldalon, ami nagyon hasznos a landing oldalak tervezésénél.

Ahogy a Divi egy harmadik féltől származó megoldással kezeli az Elementor előugró ablakokat, az Elementor ugyanezt teszi egy harmadik féltől származó eszközzel, mint pl. Google Optimizeamely segíti a tervezés optimalizálását.

Az Elementor kínál a gigantikus harmadik fél piactere hosszabbításokhoz; A Divi nem tud megfelelni ezzel. A Divi azonban, mivel egyszerre bővítmény és téma, jobb oldalkészítőt és témaszinkronizálást kínál.

Tehát melyik a jobb oldalkészítő? A csata folytatódik, miközben összehasonlítom a játékosokat különböző paraméterek mellett. Minden kategóriában egyéni győztest választok, és az eredmények összesítésével a végső győztessel zárok.

Divi vs Elementor: Szolgáltatások összehasonlítása

Az oldalkészítők természetesen megkönnyítik a webhelyek készítését és tervezését. De mit ér a torta szórások nélkül? Sima és unalmas.

Olvasni:  5 legjobb időgazdálkodási tipp szabadúszóknak

A jellemzők szerepet játszanak a permetezésben és a folyamat további lelassításában. A felhasználók természetesen a leghasznosabb funkciókkal felszerelt eszközöket választják ki, és ugyanez a helyzet WordPress oldalkészítők.

Mivel az Elementor és a Divi is hasonló problémák megoldására összpontosít, jellemzőik némileg azonosak. De melyik kínálja a jobb funkciókat? Összehasonlítom őket hasonló jellemzőkkel, hogy igazságos következtetésre jussak.

Egyszerű használat

Az oldalkészítők talán legfontosabb jellemzője az felhasználóbarátság. Senki sem szeret bonyolult környezetben dolgozni, és olyan zavaros elemeket tartalmaz, amelyek inkább összefonják az oldalkészítés folyamatát, ahelyett, hogy leegyszerűsítenék a dolgokat.

Mind az Elementor, mind a Divi pontosan erre a szempontra összpontosít, és szerencsére jól áll a könnyű használhatóságra vonatkozó állításaikkal szemben, és az újoncok könnyen használhatják.

A felhasználók szeretik a Divi fogd és vidd szerkesztését, amelyet a legújabb funkciókkal gazdagítottak. Az utóbbi időben azonban a Divi inkább a külső megjelenés felé sodródott, ami egy kis felhasználóbarátságot is magában foglal. Előfordulhat, hogy a felhasználónak ki kell találnia néhány dolgot, hogy zökkenőmentesen működjön a kiterjedt szolgáltatásaival.

Az Elementor emellett egy könnyen használható drag and drop szerkesztő és Divihoz hasonlóan nem követeli meg, hogy kódoló legyél. Annak ellenére, hogy az Elementor kiváló funkciókat is kínál, nem tett kompromisszumot a felhasználóbarátságban, és megőrizte egyszerűségét. A kezdő felhasználó könnyen használhatja az Elementor-t, és megkönnyítheti annak használatát gyorsbillentyűket és könnyű kezelhetőség.

Ezenkívül néhány felhasználó arról számolt be, hogy a rövid kódok összezavarják a Divi-t, de az Elementornak eddig nem volt ilyen problémája.

Győztes: Elementor (Egyszerű és intuitív kialakítás)

Fogékonyság

Képzeld el, hogy egy oldalkészítővel dolgozol, amely szünetet tart, hogy válaszoljon a parancsaidra – gyötrelmes!!! Fogékonyság Az oldalkészítők egyik legfontosabb funkciója, és minden olyan építőt, amelyből ez hiányzik, a felhasználók elutasítják.

A Divi és az Elementor egyaránt biztosít nagyon érzékeny környezetek és segít a reszponzív tervek létrehozásában. Nem fog semmilyen késést találni, és a tervek automatikusan működni fognak minden eszközön.

Mivel mindketten a vezető szereplők, felajánlják, hogy testreszabhatja a design reszponzív beállításait, mivel beállíthatja a betűméretet, a margókat és megjelenítheti/elrejtheti a modulokat a látogató eszközein.

Győztes: HÚZ

Vizuális felület

A Divi és az Elementor a drag and drop vizuális szerkesztési élményt kínálja, amelyhez egyszerűen kattintson egy elemre, és húzza a képernyőre.

Az egyszerű másolás-beillesztési technikával elkészítheti oldalait és a teljes webhelyet anélkül, hogy egyetlen kódsorral kellene foglalkoznia. A élő szerkesztés lehetővé teszi, hogy megnézze, mit fognak látni a látogatói, amikor felkeresik webhelyét.

Tudjon meg többet az egyes építők vizuális felületéről:

Divi

A Divi felhasználóinak a teljes szélességű szerkesztő fix interfész elemek nélkül. Ennek elemei az oldalelrendezés jobb oldalán jelennek meg.

A Divi-val mindössze annyit kell tennie, hogy kiválasztja a hozzáadni kívánt elemet, és húzza az oldalra a kívánt helyre.

A Divi azt is lehetővé teszi felhasználóinak, hogy élvezzék további elemek a modulokból. A különböző színek különböző típusú modulokat mutatnak.

A beállítások előugró ablakban konfigurálhatja a modulokat, átméretezheti az előugró ablakot, és húzással bárhová áthelyezheti. A Divi lehetővé teszi új szöveg hozzáadását, valamint a betűtípus, a méret és a stílus megváltoztatását. Minden szerkesztés élesben történik, így képet kap arról, hogy mit fognak látni a felhasználók.

Olvasni:  A WordPress használata CMS-ként

Elementor

Az Elementor a bal oldali oszlopban kínálja a tervezési elemeket; kiválaszthatja a kívánt elemeket, és áthúzhatja azokat az oldal bármely részére. Nagyon kényelmes, mint a rögzített oldalsáv szabályozott szerkesztési élményt biztosít.

A Divihez hasonlóan az Elementor is lehetővé teszi a felhasználó számára a teljesítményt vizuális szerkesztés, megjeleníti az oldal megjelenésén végrehajtott azonnali módosításokat. Összességében az Elementor vizuális felülete meglehetősen jó, de egy kicsit kevésbé praktikus, mint a Divi vizuális felülete.

Győztes: Divi

Témaépítés

Az Elementor és a Divi nemcsak oldalkészítők, hanem a témaépítő funkcióami azt jelenti, hogy mostantól létrehozhatja saját WordPress témáját az egyszerű fogd és vidd szerkesztéssel.

A Divi egészen addig nem rendelkezett ezzel a funkcióval 4.0 verzió; Az Elementor először adta ki ezt a funkciót. Ehhez használhatja a Divi és az Elementor témakészítőit sablonokat készíteni bejegyzéseihez, lábléceihez, fejléceihez és archív oldalaihoz.

A Divi lehetővé teszi, hogy különféle témasablon-szakaszokat rendezzen el rajta háttérfelület. A felhasználók a Divi frontend vizuális építőjét használhatják a téma sablonrészeinek összeállítására, és új sablonok létrehozására, amelyek felülírhatják meglévő webhelyük fejlécét, láblécét és kialakítását.

Válassza ki, hol szeretné alkalmazni a sablont, és kezdje el elkészíteni a sablont a webhelyéhez.

Az Elementor lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megtervezzék témasablonjaikat azáltal, hogy közvetlenül hozzáférnek a látványépítő. Dedikált widgeteket kínál a sablonokhoz, valamint dinamikus tartalomszolgáltatást, amely bármilyen widgetre alkalmazható.

Az Elementor segítségével sablonokat hozhat létre szakaszokhoz, fejlécekhez, láblécekhez, oldalakhoz, bejegyzésekhez és archívumokhoz. Az Elementor témakészítő meglehetősen robusztus és kiváló rugalmasságot kínál.

Győztes: HÚZ

SEO-barátság

A nap végén minden a rangsorba esik. Ki ne szeretné, hogy webhelye jobb helyezést érjen el a keresőkben, és forgalmat generáljon? Egyetlen épeszű ember sem. Az oldalkészítőnek a többi funkcióval együtt szintén a SEO szempontok webhelyéről.

Persze, nem kell foglalkoznia a kódolással az oldalkészítők használatával, de tudod, hogy az összes dedikált funkciót visszaadja a rövid kóddal? A rövid kódok tömkelege rossz hatással van webhelye keresőoptimalizálására, és minél több funkció és szolgáltatás a WordPress bővítményannál több rövid kód lesz a webhelyén.

Elementor megérti a rövid kód probléma és ezért a tiszta kódra összpontosít. Az egyik legtöbbnek tekinthető SEO-barát építőkezt követi a szigorú kódszabvány a gyors rakodási sebesség biztosítása érdekében. Még tovább optimalizálhatja oldalait külső beépülő modulok használatával, mint pl Yoast.

Divi viszont nem olyan jó vele korlátozza a rövid kódokat. A rövid kódok nagy száma befolyásolja webhelye SEO-ját. Bár a Divi kínálja gyors betöltési idők, rövid kódjai valós problémát jelenthetnek, mert még a Divi; a bosszantó kódok megmaradhatnak, és hatással lehetnek az Ön webhelyére.

Győztes: Elementor

  1. Beaver Builder vs. Elementor
  2. Beaver Builder kontra Divi

Divi vs Elementor: Árak és tervek

Ha egy oldalkészítő széleskörű szolgáltatásokat kínál, felhasználóbarát, gyors, reszponzív, és minden elemet tartalmaz, amire szüksége van, de túlárazott, és túlmutat a költségkereten, akkor felesleges az Ön számára.

Minden az árterven és a költségvetésen múlik. Természetesen soha ne legyél olcsó korcsolya, és csak csukott szemmel és tárt karral menj az olcsóbb megoldásra. Az okos felhasználó elemzi az építő funkcióit, és ellenőrzi, hogy a költségvetése alá esik-e vagy sem.

Az Elementor és a Divi pénztárcabarát oldalkészítők, és biztosítják előnyeiket; ők KIVÁLÓ érték az általuk felszámított pénzért.

Olvasni:  10 bevált tipp a hatékony nyitóoldal létrehozásához

Gondoljon azokra a költségekre, amelyeket megtakaríthat a fejlesztők, tervezők, valamint egyéb termékek és karbantartás során. Az oldalkészítő mindezeket a költségeket előfizetés árán csökkenti. Tehát teljesen megérik a pénzét.

A Divi és az Elementor árazási terveit külön-külön megvizsgáljuk, és ennek a szakasznak a végén döntünk a nyertesről.

Divi árképzés

A Divi két árazási tervet kínál felhasználóinak. Az első az éves terv, amibe kerül 89 dollár/éva másik pedig megköveteli a felhasználótól, hogy a egyszeri díj nak,-nek 249 dollár és élvezze az Elegant téma szolgáltatásainak használatát a élettartam.

Mindkét terv lehetővé teszi az előfizetők számára, hogy ne csak a Divi oldalkészítőt kapják meg, hanem teljes hozzáférést kapjanak teljes termékpalettájukhoz.

Ezenkívül rengeteg elrendezési csomagot kap, amelyek segítségével szebbé teheti webhelyeit. Ezenkívül hozzáférést kap az összes termékhez és 24 órás prémium támogatás hátha bármilyen segítségre van szüksége.

A Divi árazási tervében az a legjobb, hogy lehetővé teszi a beépülő modulok és témák használatát korlátlan számú weboldal, így megvan a telepítés szabadsága. A tetejére kapsz a kérdés nélkül 30 napos pénz-visszafizetési garanciae, így kockázatmentesen vásárolhat.

Elementor árképzés

Az Elementor drágább, mint a Divi, de megpróbálja kiegyenlíteni a különbséget azáltal, hogy felajánlja ingyenes verzió. Mondanunk sem kell, hogy az ingyenes verzió rendkívül korlátozott lehetőségeket kínál, és fizetős verziók vásárlására csábítja a felhasználót.

A legnagyobb és talán az egyetlen panasz, amely az Elementorral kapcsolatban ismétlődik, az magas árami a funkciókat és a nyújtott teljesítményt tekintve valahogy indokolt. Az Elementor árazási tervei az alábbi képen jelennek meg:

Győztes: Divi

Végső döntés – Divi vagy Elementor?

Összehasonlítottam a Divi-t és az Elementor-t hat különböző mérőszámmal, és az eredmények a következők:

  • Könnyű használat: Elementor
  • Rezisztencia: DRAW
  • Vizuális felület: Divi
  • Témaépítés: RAJZ
  • SEO-barátság: Elementor
  • Ár: Divi

Összes Elementor nyeremény: 2
Összes Divi-győzelem: 2
Sorsolás: 2

A Divi és az Elementor egyaránt kiváló WordPress-oldalkészítő, és a kiválasztás az Ön használatán alapul. Míg a Divi egyes emberek igényeit kielégíti, előfordulhat, hogy nem elégít ki másokat, és ugyanez vonatkozik az Elementorra is.

Ebben az áttekintésben elfogulatlan maradtam, és elemzésem szerint mindkét oldalkészítő kivételes funkciói, így HÚZ. Annak ellenére, hogy kihirdettem az eredményemet, nyitva hagyom az ítélkezés ajtaját minden olvasómnak, hogy eldöntsék a nyertesüket, ezért tudassa velem választását az alábbi megjegyzésekben.

Gyakran Ismételt Kérdések

Melyik a jobb: Elementor vs Divi?

Mind az Elementor, mind a Divi kiváló oldalkészítők, és megvannak az előnyei és hátrányai. Míg a Divi megfizethetőbb oldalkészítő, az Elementor páratlan felhasználóbarátságában és teljesítményében.

Az Elementor gyorsabb, mint a Divi?

Igen, az Elementor gyorsabb, mint a Divi a kódtisztasága és az áttekinthető szervezettsége miatt. A Divi egy gyors oldalkészítő is, de az Elementorhoz képest kissé elmarad.

Elementort vagy Divit használjam?

Ha olcsóbb WordPress oldalkészítőt keresel, akkor érdemes a Divi-t használni. Ha előnyben részesíti a teljesítményt és a felhasználóbarát túlárazást, akkor válassza az Elementort.

Az Elementor ugyanaz, mint a Divi?

Nem, annak ellenére, hogy az Elementor és a Divi egyaránt WordPress-oldalkészítő, és hasonló szolgáltatásokat kínálnak, különböznek egymástól. Mindkettő felhasználóbarát és reszponzív oldalkészítő. Az Elementor előnyben van a Divi-val szemben a könnyű használhatóság tekintetében, de a Divi olcsóbb, mint az Elementor.

Új publikációk:

Ajánlott