E-mail marketing kisvállalkozásoknak – Hogyan hozhatja ki a legtöbbet belőle

Szóval kb 91% fogyasztók rendszeresen ellenőrzik e-mailjeit.

Nem meglepő, mondjuk.

És mit mond ez neked, ha nemrégiben alapítottál vállalkozást?

Ez azt jelenti, hogy az e-mailek nagyszerű marketingstratégiát jelenthetnek, ha jól csinálják.

Az e-mail marketing legjelentősebb előnye a kisvállalkozások számára, hogy segít elérni üzleti céljait a költségvetés mellett.

Ne feledje, hogy nem minden e-mail vonatkozik értékesítésekre vagy ajánlatokra. Marketingszakemberként úgy kell személyre szabnia a tartalmat, hogy vonzó legyen a közönségéhez.

Ebben a cikkben megvitatjuk az e-mail marketinget, felsorolunk néhány e-mail marketing szolgáltatást kisvállalkozások számára, és még néhány e-mail marketing tippet is adunk.

Kezdjük.

Miért van szükségük a kisvállalkozásoknak e-mail marketingre?

Az e-mail marketing egy olyan stratégia, amely a testreszabott e-maileket a termékek vagy szolgáltatások népszerűsítésének csatornájaként integrálja. Ha helyesen csinálja, ez a hatékony tartalomstratégia segíthet a márkahűséget, és még az eladások növelésében is segít.

Nem csak az e-mail költséghatékonyde ez is egy nagyszerű lehetőség a tartózkodásra csatlakoztatva ügyfeleinek.

Íme a legkézzelfoghatóbb előnyei:

 • Kiválóan alkalmas felmérések készítésére vagy visszajelzések gyűjtésére
 • Segíti az ügyfélkapcsolat erősítését
 • Segíti a leadek generálását (a legújabb statisztikák azt mutatják, hogy 89% a marketingszakemberek e-mailekre hagyatkoznak a leadek generálásához)
 • Lenyűgöző ROI-t kínál
 • Lehetővé teszi a közönség szegmentálását személyre szabott tartalom biztosítása érdekében
 • Növeli a forgalmat és az eladásokat

És még sok minden más! Érted a lényeget, igaz?

A marketingcsatorna számos előnye miatt biztosan be szeretné építeni marketing- és márkaépítési stratégiájába. Szóval, hol kezdjed?

Először is nézze meg ezeket a kisvállalkozásoknak szóló e-mail marketing tippeket, amelyek segíthetnek az e-mail játékban!

10 e-mail marketing tipp kisvállalkozások számára

Felvázoltunk néhány praktikus e-mail marketing tippet, amelyekkel előrébb vihetsz a marketinges játékban:

1. Legyen rövid és egyszerű e-mailjei

Ne bonyolítsa le e-mailjeit vagy hírleveleit túl sok információ hozzáadásával. Ez túlterhelheti olvasóit, vagy felhígíthatja a CTA-t. Ne feledje, hogy a legtöbb olvasó figyelme rövid.

Olvasni:  Hogyan hozzunk létre hivatkozást a bio céloldalon a WordPressben (mint a Linktree)

A tárgysornak tartalmaznia kell az e-mail címét. Adjon hozzá releváns képeket e-mailjeihez és tartalomjegyzékét, amikor csak lehetséges.

2. Használja az Ügyfélszegmentációt

Ügyfelei egyediek, ami azt jelenti, hogy nem minden e-mail szolgál minden ügyfélnek. Hozzon létre egy tiszta email lista minden szegmenshez állítson össze kohorszokat, és ennek megfelelően tervezze meg a tartalmat. Szerelje be a személyre szabott eszközöket, hogy megszólítsa ügyfeleit, és biztosítsa számukra azt, amire szükségük van.

3. Előnyben részesítse az e-mailek minőségét a mennyiséggel szemben

Senki sem szeret túl sok e-mailt kapni, különösen, ha ugyanazokat az információkat tartalmazzák. Egy nagyszerű e-mail másolat egy mozdulattal elküldi az üzenetet. Ne használjon csupa nagybetűt, és ne adjon hozzá túl sok hangulatjelet. Gondolja át, mit szeretne olvasóként, és kezdje el onnan.

4. Mobilbarát e-mailek küldése

Tesztelje, hogy e-mailjei jól működnek-e mobileszközökön. Ha az e-mail tartalma nem olvasható okostelefonon, lemaradhat a potenciális ügyfelekről. Egyes szolgáltatások mobilbarát sablonokat is kínálnak.

5. Tegye személyre üzeneteit

Az e-mail marketing legjobb kihasználásának kulcsa az személyre szabás. Üzeneteinek relevánsnak kell lenniük ügyfelei számára. Gyűjtsön felhasználói adatokat, és szabja testre e-mail példányát a közönség megcélzásához.

6. Használja az automatizált e-maileket

Az automatizált e-mailek nagyon megkönnyíthetik a munkáját. Az olyan dolgok, mint az üdvözlő e-mailek, a jelszófrissítések vagy a vásárlást megerősítő e-mailek automatizálhatók a segítségével email marketing CRM.

7. Állítsa be a Clear Expectations-t

A regisztrációs űrlapokon mindig megadhatja, hogy milyen gyakran küldjön e-maileket. Közönsége értékelni fogja ezt az átláthatóságot. Lehetőségeket is megadhat a közönségnek, hogy előfizessenek különböző műsorokra hírlevelek.

8. Ösztönözze a regisztrációkat

Adjon lehetőséget közönségének, hogy feliratkozzon e-mailjeire vagy hírleveleire. Helyezzen el beágyazott űrlapokat vagy előugró ablakokat a webhelyén, hogy az olvasók könnyen hozzáférhessenek hozzájuk.

9. Tartalmazzon információkat közösségi médiájáról

Az Ön e-mailjei nagyszerű módja annak, hogy meghívja közönségét márkája közösségi profiljaiba. Engedje meg közönségének, hogy kapcsolatba léphessen Önnel, hogy minél többről tájékozódhasson tartalom a közösségi médián keresztül.

10. Kövesse nyomon, és nézze meg, mi működik

Ez a legfontosabb tipp az e-mail marketing sikeréhez. Az e-mail marketing segítségével időt és pénzt takaríthat meg.

De mindez kárba mehet, ha marketingstratégiája nem hozza meg a várt megtérülést. Legyen nyitott a tervvel való kísérletezésre, és következetesen kövesse nyomon a mutatókat.

A nagyobb kényelem érdekében fontolja meg a ingyenes QR kód generátor az e-mail marketing kampányok fokozása érdekében.

Tehát most, hogy tudja, hogyan kell e-maileket küldeni ügyfeleinek, a következő dolog a radarban egy e-mail marketing szolgáltatás legyen, amely megkönnyíti munkáját.

Olvasni:  Végső útmutató az SSL-hez – Mi az, miért fontos és hogyan szerezhető be

Nem tudja, mi az? Semmi gond. Olvass tovább.

Mi az e-mail marketing szolgáltatás?

Az e-mailes marketingszolgáltatások azáltal segítik a vállalkozásokat optimális e-mailek létrehozása, e-mail kampányok nyomon követése, elemzések ellenőrzése, és még kapcsolattartási vagy CRM-kezelést is biztosít.

Természetesen a különböző márkák különböző eszközöket és csomagokat kínálnak. De legalább ezek a szolgáltatások a megfelelő e-mailt vagy hírlevelet fogják eljuttatni a megfelelő közönséghez.

Itt felsoroljuk a legnépszerűbb e-mail marketing szolgáltatásokat, amelyeket választhat.

A legjobb 8 e-mail marketingszolgáltatás kisvállalkozásoknak

1. MailerLite

A listánk egyik legolcsóbb szolgáltatása, a MailerLite ingyenes és fizetős csomagokkal rendelkezik, amelyek A/B tesztelést is tartalmaznak. Ez a teszt lehetővé teszi két marketingterv összehasonlítását és annak megerősítését, hogy melyik a hatékonyabb.

A MailerLite nemcsak eszközöket biztosít az e-mailek megtervezéséhez, hanem űrlapokon és előugró ablakokon keresztül is betekintést nyerhet a közönségbe.

MailerLite

Főbb jellemzők:

 • Hozzáférés az A/B teszteléshez
 • Lehetővé teszi kampányai személyre szabását az e-mail automatizálás és szegmentálás révén
 • Automatikus e-mail-újraküldés lehetőség
 • Felmérések és jelentések kampányához
 • Előfizetési és regisztrációs űrlapok
 • E-mail és fotószerkesztő
 • Hírlevél sablonok

2. SendInBlue

A SendInBlue egy nagyszerű, intuitív szolgáltatás, amely tranzakcióalapú e-maileket küld. Ezek automatizált e-mailek, amelyeket a vállalkozások küldenek ki, hogy kiegészítsék a címzett által kért tranzakciót vagy szolgáltatást. Különböző díjcsomagokat kínálnak az e-mailek mennyisége és a fejlett funkciókhoz való hozzáférés alapján.

SendInBlue

Főbb jellemzők:

 • Egy könyvtár tele stílusos e-mail sablonok
 • Lehetővé teszi, hogy SMS-t küldjön az ügyfeleknek
 • Facebook-hirdetések beépítése
 • Ellenőrizze az e-mailek teljesítményét
 • API integráció
 • Adjon hozzá olyan beépülő modulokat, mint a WordPress és a Ninja Forms
 • Hozzáférés a valós idejű statisztikákhoz

3. Mailchimp

A Mailchimp egyértelműen a legjobb e-mail marketing szolgáltatás a kisvállalkozások számára. Lehetővé teszik e-mail kreditek vásárlását ahelyett, hogy havi díjba fektetne be.

Az ingyenes csomag lehetővé teszi, hogy hozzáférjen a domainjükhöz és weboldal készítő. Kreatív asszisztens eszközük segít a márkához igazodó tervek létrehozásában.

Mailchimp

Főbb jellemzők:

 • Mobilalkalmazás a fiók kezeléséhez
 • Speciális szegmentációs és célzási eszközök
 • Integrált közösségi média naptár
 • Jelentkezési lapok és nyomtatott képeslapok
 • Hozzon létre Facebook és Instagram hirdetéseket
 • Tervezés a Mailchimp kreatív asszisztensével
 • A fizetett tervek kiemelt támogatásban részesülnek

4. Netcore Cloud

A Netcore Cloud az egyik legjobb E-mail marketing szolgáltatók, akik naponta több millió e-mailt kezelnek. AMP-t is biztosít, hogy webhely-/alkalmazásszerű élményt nyújtson az e-mailekben.

Ez a Martech termékgyártó cég segít a B2C/B2B márkáknak lenyűgöző digitális élmények létrehozásában azáltal, hogy olyan termékek széles választékát kínálja, amelyek segítik az akvizíciót, az elköteleződést és a megtartást.

Netcore Cloud

Főbb jellemzők:

 • Automatizálja a munkafolyamatokat egy intuitív építő segítségével
 • Hozzáférés a valós idejű statisztikákhoz a gyors elemzéshez.
 • Automatikus e-mail-újraküldés lehetőség.
 • Speciális szegmentációs és célzási eszközök.
 • Reszponzív és HTML-barát sablonok.
 • Működőképes betekintés a jobb döntések érdekében.
 • Egyszerű integráció bármilyen platformon.
Olvasni:  7 bevált módszer a márkatörténet fejlesztésére

5. GetResponse

Ez egy marketingszolgáltatás, amely sokkal többet tesz lehetővé, mint az e-mail marketing. A szokásos fizetős csomagok mellett a GetResponse jelenleg 30 napos ingyenes próbaidőszakot kínál.

Számos fejlett funkciót kínálnak, például értékesítési tölcsért, intelligens automatizálást és webinárium készítés. Ha robusztusat keresel alternatívája a GetResponse-nakmás platformok is elérhetők, amelyek hasonló funkciókat és lehetőségeket biztosítanak.

GetResponse

Főbb jellemzők:

 • Készítsen automatikus e-maileket és blogkivonatokat
 • E-mail-készítő gyors fogd és vidd funkcióval
 • Ingyenes sablonok és stock fotók
 • Tökéletes időzítő eszköz az időszerű üzenetek kézbesítéséhez
 • Hozzáférés egy AI-vezérelt webhelykészítőhöz
 • Egy elegáns webinárium-készítő
 • Kövesse nyomon a kampányok eredményeit könnyen olvasható grafikonok segítségével

6. Snov.io

A Snov.io egy webalapú platform, amely számos eszközt kínál az e-mail marketinghez és a lead generálásához. A Snov.io örökké ingyenes csomagot kínál, amely szerint akár 100 egyedi címzettnek küldhet e-mailt.

Ha többre van szüksége, öt közül választhat Snov.io. fizetett tervek, az alapterv 39 USD/hónaptól kezdődően. A szolgáltatás a közelmúltban egy új funkcióval, az Email Warmuppal bővült, amely segít felkészíteni fiókját a célzott e-mailek küldésére, és az e-mailek kézbesíthetőségét magas szinten tartani.

Snov.io

Főbb jellemzők:

 • Készítsen automatikus e-maileket és blogkivonatokat
 • E-mail-készítő gyors fogd és vidd funkcióval
 • Ingyenes sablonok és stock fotók
 • Tökéletes időzítő eszköz az időszerű üzenetek kézbesítéséhez
 • Hozzáférés egy AI-vezérelt webhelykészítőhöz
 • Egy elegáns webinárium-készítő
 • Kövesse nyomon a kampányok eredményeit könnyen olvasható grafikonok segítségével

7. ActiveCampaign

ActiveCampaign kiemelkedik erőteljes automatizálási eszközeivel. Azáltal, hogy a fejlett gépi tanulást beépítik a platformjukba, ez a szolgáltatás segít az értékesítések csatornázásában.

A többfelhasználós szerkesztéssel, revíziószerkesztéssel és földrajzi követéssel az ActiveCampaign a kisvállalkozások népszerű választásává vált.

ActiveCampaign

Főbb jellemzők:

 • Többcélú e-mail- és kampánysablonok
 • Hatékony bemelegítési stratégiák az egyéni igények kielégítésére
 • AI-alapú, azonos szálú beszélgetések a legjobb bemelegítési eredményekért
 • A legjobb lefedettség az e-mail ellenőrző játékban
 • Rendkívül precíz ellenőrzés
 • Nulla állásidő politika – Könnyen használható
 • Akár 95%-os pontossággal biztosít kapcsolati adatokat
 • Több mint 50 szűrő a célzott keresésekhez
 • Valós idő Email megerősítés

8. Moosend

A Moosend egy dinamikus marketingplatform hiper-személyre szabott eszközökkel, amelyek finomhangolják kampányát. Hozzáférhet a valós idejű mérőszámokhoz, és beépítheti a CRM- és CMS-eszközöket. Ingyenes, fizetős és egyéni csomagokat kínálnak, és lehetővé teszik az e-mail jóváírással történő fizetést.

Moosend

Főbb jellemzők:

 • Speciális szegmentálás és személyre szabás
 • Az előfizetési űrlapok testreszabása
 • Egyszerű integráció bármilyen platformon
 • A/B tesztelés és viselkedéselemzés
 • Védelem a spamrobotok ellen
 • Pixelkövetés és ingyenes SSL
 • Hozzáférés az oktatóvideókhoz és az élő támogatáshoz

Reméljük, hogy listánk segít eldönteni, hogy melyik szolgáltatás felel meg üzleti igényeinek.

Olvasni:  Hogyan írjunk webhely-újratervezési javaslatot a Clo...

Készen állsz az e-mail marketingbe való befektetésre?

A költségkeret és a marketingszolgáltatás költségeinek ellenőrzése mellett bizonyos funkciók segíthetnek kitalálni, hogy melyik e-mail marketingszolgáltatás felel meg üzleti követelményeinek.

Válasszon olyan szolgáltatásokat, amelyek részletes nyomkövetési jelentéseket, valamint e-mailek testreszabását, automatizálását és CRM eszközök.

Legyen szó ingyenes vagy fizetős csomagokról, a sablonkönyvtár mindig hasznos. És ha a szolgáltatás plug-in integrációt biztosít, az is plusz.

Lépjen egy lépéssel tovább, és építsen be egy közösségi média eszközt marketing arzenáljába. Próbálja ki a SocialPilot alkalmazást ingyenes és nézze meg, hogyan segíthetünk Önnek abban, hogy kitűnjön marketingtevékenységében.

Gyakran Ismételt Kérdések

🌟 Hogyan segíti a vállalkozásomat az e-mail marketing?

Az e-mail marketing megbízható marketing módszer. A kisvállalkozások számára az e-mailek nagyszerű módot jelenthetnek arra, hogy költségkereten belül közönséget érjenek el és építsenek fel. Az e-mailekről is bebizonyosodott, hogy nagy megtérülést biztosítanak.

A vállalkozások javíthatják kapcsolatukat az ügyfelekkel, és hatékonyan kommunikálhatnak velük. Ez jobb márkaérték létrehozásához vezet. Ezenkívül az e-mail marketing mutatói könnyen nyomon követhetők és nyomon követhetők.

🌟 Milyen típusú funkciókat kell keresnem egy e-mail marketing szolgáltatásban?

Keresse az analitikai jelentéseket, a marketingautomatizálást és a CRM-et. Lehetőséget kell biztosítani arra is, hogy szükség esetén automatikus válaszokat küldjön. A szolgáltatásnak hozzáférést kell biztosítania az e-mail sablonok testreszabásához is egy vizuális szerkesztőn keresztül.

Ez egy plusz, ha már van néhány előre megtervezett sablon, amellyel dolgozni kell. A legfontosabb, hogy a szolgáltatásnak az e-mailjeit közvetlenül az emberek postafiókjába kell juttatnia, nem pedig a spamet.

🌟 Hogyan követhetem nyomon az email marketing kampányomat?

A legtöbb e-mail marketingszolgáltatás részletes nyomon követési jelentéseket biztosít. A legjobb azonban, ha naprakészen tartja magát a legfontosabb mutatókról. A megnyitási arányok megmutatják, hogy az emberek hány százaléka nyitotta meg ténylegesen az e-mailjeit.

Az átkattintási arány arról ad információt, hogy az olvasók hány százaléka kattintott az e-mailben található linkre. Egy másik fontos a konverziós arány, amely megmutatja, hogy hány olvasó végzett el egy feladatot a CTA alapján.

🌟 Milyen gyakran küldjek e-mailt?

Ezt a marketingstratégiája alapján döntheti el. Az e-mailek gyakorisága a kiküldött tartalom típusán is alapulhat. A legtöbb marketingszakember ragaszkodik legalább 2-3 e-mailhez havonta.

A következetesség létfontosságú, de ne kössön kompromisszumot az e-mailek tartalmának minőségét illetően. Természetesen, ha promóciós ajánlatokat vagy versenyeket hirdet, az e-mailek gyakorisága növekedhet.

🌟 Küldjek e-mailes hírlevelet?

A hírlevelek kiválóan alkalmasak az e-mail lista összeállítására. Miután közönsége feliratkozott a hírlevelek fogadására, lebilincselő tartalommal tájékoztathatja őket. A hírleveleddel a már megjelent tartalmakra is felhívhatod a figyelmet.

A hírlevelek is elég hosszúak ahhoz, hogy különféle információkat, például promóciós ajánlatokat, közleményeket vagy felméréseket adjon hozzá.

Új publikációk:

Ajánlott