Egy Wacom áttekintése: Jó kreatív tolltábla kezdőknek?

Ha azon gondolkodik, hogy egyszer beszerezzen egy iPadet, hogy gyakorolhassa a szaporodást, a One by Wacom jó eszköz lehet kezdőknek. A nyomásérzékeny ceruzával a One by Wacom tolltábla rendkívül kedvező árú, valamint könnyen használható és beállítható. USB-A portkábellel és extra nyomásérzékeny tollakkal rendelkezik.

A One by Wacom töltés nélküli lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, amely extra könnyű és ergonomikus. A fekete előlap és a piros hátlap kiemeli, és elegáns megjelenést kölcsönöz neki. Ez egy megfizethető eszköz, és zökkenőmentes kezelést kínál, amely bármilyen környezetben használható. Tökéletes kezdő táblagép mindazok számára, akik a grafikai tervezéssel szeretnének foglalkozni, és meg akarják nézni, hogy megfelel-e a stílusuknak.

Egy Wacom áttekintése: Jó kreatív tolltábla kezdőknek?

Ebben a cikkben áttekintjük a One by Wacom toll táblagépet, és tájékoztatjuk a specifikációiról, hogy eldönthesse, megéri-e megvenni.

Itt közvetlenül elolvashatja áttekintésünket, vagy könnyedén ugorhat a következő témákra:

A One by Wacom az Amazonon 3307 ₹ (kis táblagép) vagy 49,95 USD áron érhető el a webhelyükön. Jelenleg két méretben kapható: kicsi és közepes.

Íme a One by Wacom kreatív tolltábla műszaki jellemzői:

Szín Elöl – fekete
Hátsó – Piros
Súly Kis tabletta: 250g
Közepes tabletta: 432g
Toll: 9g
Stylus Type Nyomásérzékeny, vezeték nélküli, elem nélküli toll
Felbontás 2540 lpi
Kapcsolat USB A port
Kompatibilitás PC: Windows 7 vagy újabb
Mac: OS X 10.10 vagy újabb
Chromebook: Chrome OS 87 vagy újabb (Kernel 4.4+ szükséges)
Toll nyomásszintek 2048
Aktív terület Kicsi: 152,0 x 95,0 mm (6,0 x 3,7 hüvelyk)
Közepes: 216,0 x 135,0 mm (8,5 x 5,3 hüvelyk)
termék méretek Kicsi: 210 x 146 x 8,7 mm / 8,3 x 5,7 x 0,3 hüvelyk
Közepes: 277 x 189 x 8,7 mm / 10,9 x 7,4 x 0,3 hüvelyk
Típusszám Kicsi: CTL-472
Közeg: CTL-672
Több ponton érzékelő Nem
Ergonómia Akár jobb, akár balkezes használat
Akkumulátor 1 lítium-ion akkumulátor szükséges

Itt áttekintjük a Wacom One kreatív tolltábláját. Az alábbiakban említett területek segítenek abban, hogy jó kilátást kapjon a tolltáblagépen:

Tervezési és kivitelezési minőség

A One by Wacom rendkívül könnyű és ergonomikus stabilitással rendelkezik, ami megkönnyíti a kezelést. Bárhová magával viheti; az egész doboz akkora, mint egy A5-ös notebook. Kényelmes jegyzetkészítéshez vagy fényképszerkesztéshez. A tolltabletta kettős piros és fekete színe kiemeli a tömegből, és elegáns megjelenést biztosít. Kompakt kialakítása nagy aktív területtel rendelkezik, így a kezdők számára is kényelmes a rajzolás, vázlatkészítés vagy szerkesztés terén.

Egy Wacom áttekintése: Jó kreatív tolltábla kezdőknek?

Az „One by” a Wacom által gyártott sorozat neve, amelynek beállítása meglehetősen egyszerű. A kreatív tolltáblagépet csatlakoztathatja eszközéhez, amelyen a Chrome OS legújabb verziójával kell rendelkeznie. A ceruza meglehetősen könnyű, és két gombbal rendelkezik.

Kapcsolódás

A One by Wacom tolltáblagép használatához fel kell keresnie a webhelyüket, és telepítenie kell az illesztőprogramokat. Megnézhet egy videót az illesztőprogram telepítéséről, vagy megteheti nézd meg itt. Irány honlapjuk ezen az oldalán a beállítási illesztőprogram közvetlen telepítéséhez mind Windows, mind Mac OS rendszerhez. A tolltábla beállításához kövesse az alábbi lépéseket:

 • Töltse le az illesztőprogramot a webhelyükről.
 • Kattintson a letöltött fájlra, majd kattintson az Igen gombra. Hagyja futni a fájlt, és telepítse magát.
 • Kérni fogja az Ön hozzájárulását az adatvédelmi szabályzatához is. Egy idő után kérni fogja, hogy indítsa újra a számítógépet a telepítés befejezéséhez.
Egy Wacom áttekintése: Jó kreatív tolltábla kezdőknek?

A beállítás befejezése után a One by Wacom könnyen használható. A toll táblagépet szabványos USB-A porton keresztül csatlakoztathatja készülékéhez. A táblagépet egy jegyzetkészítő alkalmazással tesztelheti.

Személyes tapasztalat

A Wacom egyike a vártnál meglepőbb tulajdonságokkal rendelkezik. Szuperkönnyű teste, így utazás közben is könnyen hordozható. Kezdetben azt feltételeztük, hogy az egyszerű kialakítás és a könnyű beállítás nem sok mindent hagy a képzeletre. mekkorát tévedtünk! A One by Wacom a tökéletes grafikai tervezésű táblagép kezdőknek és mindenkinek, aki iPad alternatívákat keres. Ez a tolltábla segít önbizalmat szerezni a digitális művészet alkotása közben, és segít elegendő gyakorlatot szerezni a digitális médiában.

Olvasni:  Magento 2 Page Builder: útmutató kezdőknek
Egy Wacom áttekintése: Jó kreatív tolltábla kezdőknek?

A rendkívül kedvező árú és könnyen használható Wacom „One by” tolltáblagépe használható jegyzetek készítésére, fényképek szerkesztésére és vázlatok készítésére. Ez a ceruza lehet az első gyakorló digitális toll, a One by tablet pedig belépőd lehet a digitális művészet világába. Néhány nagyszerű funkció, amelyeket a One by Wacom tolltáblagépében fedeztünk fel:

 • A toll egérként is funkcionálhat. Vigye a tollat ​​a táblagép fölé egy centiméteres közeli tartományban, és az egér ikonja az egész képernyőn lebeg, nagyítson vagy vonjon vissza. A képernyő billentyűzetét is használhatja bárhová gépeléshez.
 • Az érintőceruza vagy a toll két gombja két különböző funkcióval rendelkezhet, amelyeket a szoftverből választhat és módosíthat. Különféle funkciókat tudnak ellátni.
 • Beállíthatja az aktív területet, a maximális használatban lévő táblagép területet is.
 • A táblagépen a készülék képernyőjének ábrázolása módosítható a munka tájolása szerint, vízszintes, függőleges és még néhány beállítás szerint.
 • Beírhatja a nevét egy kis üres helyre a tolltábla hátulján. Az oldalán egy tolltartó is van.

A One by Wacom toll táblagép doboza a következőkből áll:

Egy Wacom áttekintése: Jó kreatív tolltábla kezdőknek?
 • Egy tolltabletta, oldalán kis tolltartó szalaggal
 • Egy toll
 • Csere tollhegyek
 • Fém tokeltávolító
 • USB kábel
 • Gyors üzembe helyezési útmutató
 • Jótállási jegy
Egy Wacom áttekintése: Jó kreatív tolltábla kezdőknek?

Új publikációk:

Ajánlott