Egyszerűsítse online fizetéseit a PHP Stripe segítségével…

A hitelkártyás fizetések beszedése nehézkes az új cégek és vállalkozások számára az interneten. A PHP Stripe API másolás és beillesztés feladatává változtatja a bankkártyás fizetések beszedésének gyötrelmes feladatát. Ez alapvetően egy JavaScript-könyvtár, amely összekapcsolja weboldalát a Stripe webszervereivel. Az információkat soha nem küldik el a kiszolgálóknak, így olyan hatékonyak. Nem kell stresszelnie az alkalmazás szerveroldali beállításain.

A Stripe PHP könyvtár hozzáférést biztosít a Stripe API-hoz a PHP nyelven belüli alkalmazásokból. Tartalmaz egy előre meghatározott osztálykészletet az API számára, amelyek inicializálják magukat az API-ból, ami kompatibilissé teszi a Stripe API számos verziójával.

Percek alatt elkészíthet egy professzionális megjelenésű Stripe hitelkártya fizetési űrlapot. A Stripe integráció segítségével egyszeri fizetési űrlapokat készíthet. Azt gondolhatja, hogy ez kissé úgy hangzik, mint a Paypal. A különbség tisztázása érdekében a cikk végén röviden összehasonlítjuk mindkét platformot.

Mi az a Stripe?

Csíkos PHP egy online és hitelkártyás fizetési módot előkészítő platform vállalkozások számára. Amikor az ügyfél az interneten vásárol egy terméket, a pénzt az eladóhoz kell szállítani. A Stripe API lehetővé teszi a pénzeszközök biztonságos és szakszerű kezelését hitelkártyán vagy bankon keresztül, és átutalja ezeket az összegeket az eladó számlájára.

Olvasni:  Miért fontosabb ma a DTC e-kereskedelem, mint valaha?

A Stripe PHP API lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy hozzáférjenek a Stripe funkcióihoz. A Stripe egy olyan előny, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy elfogadják az online fizetéseket. A Stripe alkalmazással a felhasználók nyomon követhetik a fizetéseket, megtekinthetik a múltbeli befizetéseket, ismétlődő fizetéseket hajthatnak végre, és egyszerűen nyomon követhetik ügyfeleik adatait.

Hogyan működik a PHP Stripe?

A Stripe PHP integrációs fizetés egyszerű és hatékony módja annak, hogy hitelkártyákat fogadjon el közvetlenül a webalkalmazásában. Könnyedén koordinálhatja a PHP-alapú webhely fizetési keretrendszerét, amely lehetővé teszi az ügyfél számára, hogy hitelkártyával vagy hitelkártyával fizessen anélkül, hogy törölné webhelyét.

A Stripe rendszeresen kiadja a Stripe Terminal JavaScript SDK, a Stripe Terminal iOS SDK és a Stripe Terminal Android SDK frissítéseit, amelyek új biztonsági frissítéseket, funkciókat és hibajavításokat tartalmazhatnak.

Növelje PHP alkalmazásának sebességét 300%-kal

A DreamHost dedikált szervereket kínál SSD tárhellyel, egyéni teljesítménnyel, optimalizált veremmel és még sok mással a 300%-kal gyorsabb betöltési idő érdekében.

Hogyan integrálódik a Stripe a PHP-be?

Először jelentkezzen be DreamHost-fiókjába. Ha még nem rendelkezik ilyennel, regisztráljon most ingyen.

Válasszon ki egy szervert

Válassza ki a szervert és az egyéni PHP Stack alkalmazást. Válassza ki a PHP-szerver méretét webhelye forgalmának megfelelően, és helyét a kívánt régiónak megfelelően.

Szerezzen be API-kulcsokat a Stripe-integrációhoz

A kezdéshez Stripe-fiókkal kell rendelkeznie. Ha integrálni szeretné a Stripe átjárót az alkalmazásba, be kell szereznie a Stripe közzétehető kulcsát és titkos kulcsát.

Jelentkezzen be Csík irányítópultot, és navigáljon a Fejlesztők » API-kulcsok oldalra.

Az API-kulcsok, a Publikálható kulcs és a Titkos kulcs a Normál kulcsok részben láthatók. A titkos kulcs megjelenítéséhez kattintson a Reveal test key token gombra.

Olvasni:  Miért ragadt meg olyan sok WordPress-felhasználó a PHP régi verzióinál?

Stripe Checkout űrlap

A tranzakció részleteit az adatbázison belül kell tárolnunk azon a ponton, ahol fizetési átjárót integrálunk az oldalon. Tehát készítsünk egy részletfizetési táblázatot a következő SQL lekérdezés felhasználásával.

CREATE TABLE `payments` ( `id` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT, `payment_id` varchar(255) NOT NULL, `amount` float(10,2) NOT NULL, `currency` varchar(255) NOT NULL, ` fizetési_állapot` varchar(255) NOT NULL, `captured_at` datetime NOT NULL ALAPÉRTELMEZETT current_timestamp(), ELSŐDLEGES KULCS (`id`) ) ENGINE=InnoDB ALAPÉRTELMEZETT CHARSET=latin1;

Ezután hozzon létre egy fizetési űrlapot. Mint korábban említettem, a Stripe kártyaelemeket generál az Ön számára. Ezeket az elemeket a Stripe dokumentációját követve generáljuk a fizetési űrlapon.

Hozzon létre index.html fájlt, és helyezze el az alábbi kódot.

Befizetés benyújtása

Adjon hozzá stílust az űrlaphoz az alábbi kóddal a style.css fájlban vagy ugyanabban a fájlban.

.StripeElement { box-sizing: border-box; padding: 12px 14px; magasság: 50px; keret: 1px tömör átlátszó; háttérszín: fehér; határsugár: 4 képpont; box-shadow: 0 2px 6px 0 #e6ebf1; -webkit-átmenet: box-shadow 150ms egyszerűség; átmenet: box-shadow 160ms; } .StripeElement–fókusz { box-shadow: 0 2px 4px 0 #cff7df; } .StripeElement–invalid { border-color: #fa755a; } .StripeElement–webkit-autofill { background-color: #fefde5 !fontos; }

Ezt követően a kártyaelem és a stripeToken generálásához a következő JavaScript kódot kell hozzáadnia a card.js fájlhoz. Ez a JavaScript kód a kártya adatait is érvényesíti.

Most létre kell hoznia a Stripe kliens

StripeClient kéréseket hajt végre a Stripe API-hoz, és lehetővé teszi az ügyfél számára, hogy megtérítse mind az eszköz-, mind a hívásvisszaadásokat, valamint a HTTP-hívás adatait tartalmazó válaszobjektumot.

// Stripe kliens létrehozása. var stripe = Stripe(‘PUBLISHABLE_KEY’); // Hozzon létre egy példányt az Elementsből. var elements = stripe.elements(); // Az egyéni stílus átadható az opcióknak az elem létrehozásakor. // (Ne feledje, hogy ez a demó az alábbi útmutatónál szélesebb stíluskészletet használ.) var style = { base: { color: ‘#32325d’, fontFamily: ‘”Helvetica Neue”, Helvetica, sans-serif’, fontSmoothing: ‘antialiased’, fontSize: ’16px’, ‘::placeholder’: { color: ‘#aab7c4’ } }, érvénytelen: { color: ‘#fa755a’, iconColor: ‘#fa755a’ } }; // Hozzon létre egy példányt a kártyaelemből. var card = elements.create(‘card’, {style: style}); // A kártyaelem egy példányának hozzáadása a `card-element’-hez

Olvasni:  Hogyan juthat el az Instagram felfedező oldalára 2024-ben

. card.mount(‘#kártya-elem’); // Valós idejű érvényesítési hibák kezelése a kártyaelemből. card.addEventListener(‘change’, function(event) { var displayError = document.getElementById(‘card-errors’); if (event.error) { displayError.textContent = event.error.message; } else { displayError.textContent = ”; } }); // Űrlap benyújtásának kezelése. var form = document.getElementById(‘fizetési űrlap’); form.addEventListener(‘submit’, function(event) { event.preventDefault(); stripe.createToken(card).then(function(result) { if (result.error) { // Tájékoztassa a felhasználót, ha hiba történt . var errorElement = document.getElementById(‘card-errors’); errorElement.textContent = result.error.message; } else { // Küldje el a tokent a kiszolgálónak. stripeTokenHandler(result.token); } }); }) ; // Küldje be az űrlapot a token azonosítóval. function stripeTokenHandler(token) { // Illessze be a token azonosítót az űrlapba, hogy az elküldésre kerüljön a szervernek. var form = document.getElementById(‘payment-form’); var hiddenInput = document.createElement(‘input’); hiddenInput.setAttribute(‘type’, ‘hidden’); hiddenInput.setAttribute(‘név’, ‘csíkToken’); hiddenInput.setAttribute(‘value’, token.id); form.appendChild(hiddenInput); // Az űrlap beküldése form.submit(); }

Cserélje ki a PUBLISHABLE_KEY helyőrzőt a valódi kulcsával együtt a fent említett kódban, amely az elején jelent meg.

A Stripe a kártyaelemek változatos terveit kínálja. Olvasson többet a dokumentációról.

Amikor az ügyfél elküld egy űrlapot kártyaadatokkal, a Stripe a háttérben egy tokent állít elő, amely képes beállítani a „token”-t rejtett mezőként. Ezt a tokent a Stripe SDK-t használó kártyás fizetés megterhelésére fogják használni.

Stripe integráció az Omnipay-vel PHP-ben

Már készen is vagyunk az alapbeállításokkal. Most a kártyás fizetés ellenőrzéséhez telepítse az Omnipay Stripe könyvtárat. Nyissa meg a terminált a kiterjesztett gyökérkönyvtárban, és futtassa a parancsot:

zeneszerző igényel League/omnipay omnipay/stripe

A könyvtár telepítése után hozzon létre egy config.php fájlt, és inicializálja a fizetési objektumot és az adatbázis-kapcsolatot.

Adatbázis-konfiguráció és Stripe API és (config.php)

A config.php rekordon belül a Stripe API és az adatbázis-beállítások állandó változói előre meghatározottak.

Stripe DB állandók

DB_USERNAME – Adja meg az adatbázis felhasználónevét. DB_PASSWORD – Adja meg az adatbázis jelszavát. DB_HOST – Adja meg az adatbázis gazdagépet. DB_NAME – Adja meg az adatbázis nevét.

Olvasni:  8 legjobb online tanfolyami platform (online tanfolyamok létrehozásához és értékesítéséhez)

Stripe API állandók

STRIPE_API_KEY – Adja meg az API titkos kulcsát. STRIPE_PUBLISHABLE_KEY – Adja meg az API közzétehető kulcsát.

Következtetés

A PHP Stripe egy csak online hitelkártya-feldolgozó, amely ésszerű feldolgozási díjakat számít fel, és kivételesen kevés költséggel rendelkezik. Az alapvető Stripe API olyan vállalkozások számára jó, amelyek tervezői egyéni online e-kereskedelmi élményt tudnak kialakítani.

Feltöltött, menedzselt PHP tárhely – Növelje PHP-alkalmazásának sebességét 300%-kal

A Stripe hivatalos könyvtárakkal rendelkezik a különböző programozási nyelvekhez és mobilplatformokhoz. Ezenkívül számos harmadik féltől származó könyvtár és bővítmény létezik a Stripe közösség által.

×

Szerezze meg hírlevelünket
Legyen Ön az első, aki megkapja a legújabb frissítéseket és oktatóanyagokat.

Köszönjük, hogy feliratkozott ránk!

Új publikációk:

Ajánlott