Elég a 64 GB az iPadhez?

A legtöbb Apple-eszköz alapmodellje olcsó lehet, de 64 GB-os tárhellyel rendelkeznek. Ha új iPad vásárlásán gondolkodik, ez a 64 GB-os modell jó üzletnek tűnhet, de mivel nincsenek tárhelybővítési lehetőségek, nagyon gyorsan elfogyhat a tárhely.

Ebben a cikkben megvizsgáljuk, hogy egy 64 GB-os iPad elég-e Önnek.

Mielőtt meghozná a vásárlási döntést, szánjon egy percet annak átgondolására, hogy mi a pontos felhasználási esete, és miért éppen azt az iPadet vásárolja. Ha tisztában van azzal, hogy mit fog tenni az iPaddel, a memóriaigénye automatikusan sokkal világosabbá válik.

Javasoljuk, hogy a legtöbb felhasználási esetben legalább 128 GB-os vagy 256 GB-os tárhelyre frissítsen. Ha játszani készül, rengeteg tartalmat tölt le, vagy bármi mást csinál az iPadjén, amihez helyi tartalmat kell tárolnia, a 64 GB hamarabb szűk keresztmetszet lesz, mint gondolná.

A médiafájlok, beleértve a fényképeket és videókat, amelyeket esetleg iPaden készíthetsz, nagyon nagyok lehetnek, mivel manapság minden jó minőségű. A játékok, még azok is, amelyek mobil operációs rendszeren, például iPadOS-en futnak, szintén nagyon nagy méretűek, és gyakran további letöltéseket igényelnek grafikák vagy egyéb játékelemek formájában, amelyek tovább növelik a méretüket. Az alkalmazások is sok tárhelyet foglalhatnak.

Ne feledje azt is, hogy az iPad teljes memóriája 64 GB, ami azt jelenti, hogy az iPadOS és minden más rendszeralkalmazás a tárhely legalább negyedét, ha nem többet is elfoglalja. Ez tovább csökkenti a rendelkezésre álló ingyenes tárhely mennyiségét, még az új iPad kicsomagolása előtt is.

Ha tömegesen vásárol iPadeket iskolai vagy vállalati használatra, és webes vagy B2B alkalmazások elérésére használja őket, akkor a 64 GB-os iPadnek van értelme. Ezenkívül, ha csak egy kisebb méretre vágyik, és nem bánja, hogy folyamatosan törölnie kell a tartalmat (alkalmazásokat, fényképeket, videókat, letöltéseket és bármi mást), hogy több elférjen iPadjén, akkor a 64 GB-os modellt is felveheti. .

Olvasni:  A WordPress webhelyek elég biztonságosak? Aggódnia kell?

Ne feledje azonban, hogy a korlátozott tárhely azt jelenti, hogy folyamatosan mozgatjuk az adatokat, hogy elegendő hely legyen iPadjén minden új alkalmazáshoz vagy adathoz, amelyet helyben kell mentenie. Hacsak nem csak webalkalmazásokat használ iPadjén, vagy kisebb méretűt szeretne a tárhely helyett, javasoljuk, hogy több tárhelyet foglaljon el, még akkor is, ha ez egy kicsit többe kerül.

Új publikációk:

Ajánlott