Építse fel a márka hírnevét, hogy gyorsabban lássa az eredményeket vállalkozása számára

Mit jelent az építeni a márka hírnevét? Minden cégtulajdonosnak tudnia kell, mely marketingcsatornák hozhatnak neki potenciális ügyfeleket, és mit követelnek meg tőlük: A digitális marketing például könnyedén és költségkeretből tud leadeket szerezni.

Ma a cégtulajdonosok már nem hagyatkozhatnak a szájhagyományra. Ez természetesen nem az üzleti élet kezdeti szakaszában igaz, ezért fontos a marketing csatornák ismerete és működtetése.

A legfontosabb dolog az, hogy szentelt időt fordítsunk a témára. A téma a hét harmadától negyedéig terjedhet, így biztosítva az ügyfelek számának további növekedését.

Az üzleti hírnév nagyon fontos, és még inkább a megfelelő menedzsment megvalósítása érdekében. Meg kéne nézni hírnévkezelő társaságok további olvasáshoz.

Építse fel márkája hírnevét önmárkaépítéssel

Professzionális önmárkaépítés: cikkírás, blogírás, szakmai exponálás, fórumokon, kiállításokon való részvétel, ha egy szakterületnek, egyesületnek ebben tevékenykednie kell, véleményalkotás. Vannak olyan területek, amelyekre ez a rész a közönségkapcsolati rovat is kötelességeként szerepel.

Csatlakozzon professzionális hálózati csoportokhoz. A hálózatépítő csoportok, például a BNI és az üzletet folytató vállalkozások nagyszerű módja annak, hogy egy új vállalkozásban helyezkedjen el.

Más tapasztalt tulajdonosok jól megtanítják az üzlettulajdonost, hogyan kell értékesíteni és piacra dobni.

Ha vállalkozása online működik, csatlakozhat online közösségekhez. A kedvenceim a Triberr, a Biz Sugar és a Blog Engage. Ezeken a hálózatokon az üzletemberek más kisvállalkozásokkal vagy bloggerekkel lépnek kapcsolatba.

Monitoring a márka hírnevének építése érdekében online

Imádok egy olyan eszközt használni, amit ún Agorapulse, hogy figyelje a márkám.

Olvasni:  Grafikai tervezési szabályok: 10 tipográfiai tipp, amelyre esküdni kell

Ezzel az eszközzel a következőket teheti:

  • arra, amit mások mondanak.

Hallgassa meg a márkájáról, a versenytársakról és a térről szóló közösségi beszélgetéseket.

  • potenciális ügyfeleknek.

Gyorsan térjen vissza a márkáját megemlítő sürgős beszélgetésekhez.

  • a márkáddal kapcsolatos beszélgetésekben.

Válaszolj retweetekkel, válaszokkal, DM-ekkel/PM-ekkel stb.

Jelentkezni lehet hozzájuk INGYENES 28 napos próbaverzió Ma. És az alkalmazásukkal közvetlenül a mobileszközén is nyomon követheti márkája hírnevét.

Időfelosztás és motiváció

Az idő fontos erőforrás a tulajdonosok számára, és ha nem tudják, hogyan használják fel megfelelően, bevételeik sérülnek. A tulajdonosnak a legtöbbet kell kihoznia a napból. Be kell fektetniük a vezetői erőfeszítésekbe. És persze dolgozzon hosszú órákat, amíg az üzlet stabilizálódik.

Az egyik gyakori hiba, hogy a cégtulajdonosok azt feltételezik, hogy a vállalkozás akkor is működik, ha fizikailag nincsenek ott. Ez a hiba köztudottan egyes vállalkozásoknak mindenbe kerül.

Egészen addig a szakaszig, amíg a vállalkozás zökkenőmentesen működik, erőfeszítéseket kell fektetni az alkalmazottak menedzselésére. Nem csak ez, hanem különféle szerepek betöltése az üzletben.

A megfelelő menedzsmentet napi rendszerességgel össze kell kapcsolni a vállalkozással. A tulajdonos visszajelzést ad azoknak, akik látják a teljes képet. Senkit nem érdekel annyira, mint magát a cégtulajdonost.

Másrészt fontos, hogy a cégtulajdonos vállalkozással töltött idejét a leghatékonyabban kezeljék a munka, a marketing és a pénzügyek között.

Nincs idő a pihenésre a márka hírnevének építésére

Motiváció: Legyőző célok csodálatos dolog, és amikor elérsz egy célt, fontos, hogy élvezd a sikert. De ne pihenj a babérjaidon.

Annak érdekében, hogy az idő múlásával továbbra is sikeres legyen, a vállalkozás tulajdonosának továbbra is minden alkalommal nagyobb célokat kell kitűznie maga elé.

Olvasni:  Ki kell szervezni vagy grafikus tervezőt kell bérelni?

Az a képesség, hogy megőrizze ezt a motivációt, az vezeti őt a sikerhez. Mert aki megfagy az élesztőjén, az lemaradt.

Egy vállalkozás vezetése gyakran egyéni szerepnek tűnik. Így egy ember vállára helyezve a felelősség és a döntéshozatal terhét.

Az üzleti tanácsadó igénybevétele lehetővé teszi a vállalkozás tulajdonosának, hogy olyan partnert szerezzen az úton, aki eszközöket ad neki. Nem csak ez, hanem egy további perspektíva, valaki, akivel konzultálhat, és az üzlet megfelelő működéséhez szükséges útmutatás.

Nincs jobb annál márka hírneve mint elégedett vásárlók!

A márka hírnevének kezelése

Hogyan kezeli saját márkája hírnevét ma online és offline? Szeretnék többet megtudni az alábbi megjegyzésekben!

Az Inspire To Thrive, Inc. tulajdonosa.

Lisa szeret segíteni másoknak az online boldogulásban a közösségi médián, a blogíráson és a keresőoptimalizáláson keresztül. Mit ér a tudás, ha nem tudod megosztani másokkal?

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik marketing/reklám területén, 11 éves tapasztalattal a tartalommarketing, a közösségi média, a blogolás és a SEO területén.

Megvásárolhatod őt E-könyv a Twitterről az Amazonon.

Lisa Sicard legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott