EyeZy vs Glassagram összehasonlítás 2024: Melyik a legjobb Instagram-figyelő alkalmazás?

Az olyan közösségi média platformok, mint az Instagram, a világot egy globális, összekapcsolt faluvá tették. Mostantól mindenki – szeretteink, kollégáink és versenytársaink – megoszthatja életének és vállalkozásának fontos részleteit az ingyenes fotó- és videómegosztó platformon. Bár jellemző, hogy tetszőlegesen nézzük meg mások közösségi média profilját, néha szeretnénk nyomon követni minden tevékenységüket, de nem akarunk üldözőknek, kémeknek vagy ötletmásolóknak lenni.

A szeretteink számára érdemes lehet követni tevékenységeiket, hogy biztonságban legyenek, és a megfelelő emberekkel léphessenek kapcsolatba. Az üzleti versenytársak minden lépését figyelemmel szeretnénk kísérni, hogy a versenyelőny ne dőljön ellenünk.

Itt jönnek be az Instagram-figyelő alkalmazások, mint az EyeZy és a Glassagram.

Bár a két eszköz különböző Instagram-megfigyelési megoldásokat kínál, kiválóan segíthetnek elérni a célt.

Ez a cikk egy kiterjedt EyeZy és Glassaram összehasonlítás, amely segít meghatározni, hogyan kell hatékonyan használni mindkét Instagram megfigyelőeszközt.

Mi az EyeZy?

EyeZy egy telefonfigyelő szoftver, amely nyomon követi az emberek online beszélgetéseit, az e-mailektől a közösségi médiáig, szöveges üzenetekig stb. Elsősorban szülői felügyeleti alkalmazásnak készült, amely lehetővé teszi a szülők számára, hogy lépést tarthassanak a mai szuperkapcsolatos gyerekek mindennapi életével.

Olvasni:  101. felirat: A feliratok mit, miért és hogyan

Az EyeZy egyik fő erőssége a közösségi média csevegéseinek és tevékenységeinek figyelése, beleértve az Instagramot, a Facebookot, a WhatsApp-ot, a Tindert, a Viber-t és még sok mást.

Mind Android, mind iPhone készülékekkel kompatibilis rootolás vagy jailbreak nélkül. Ez azonban csak az Android 4.0 vagy újabb rendszert futtató Android-eszközökön, valamint az iOS 7.0 vagy újabb rendszert futtató Apple telefonokon működik.

Mi az a Glassagram?

A Glassagram egy privát Instagram-fiókmegjelenítő alkalmazás, amellyel titokban nyomon követheti más Instagram-felhasználók tevékenységét. Gond nélkül megtekintheti valakinek az Instagram-fiókját, legyen az nyilvános vagy privát.

Glassagrammalnyomon követheti több Instagram-fiókját, valós időben nézheti meg történeteiket, akár 3 hónapig is elmentheti őket, és letöltheti a videókat a galériájába.

Online eszközként a Glassagram minden eszközzel kompatibilis. Bármilyen eszközről és böngészőből elérhető, és nem kell telepíteni semmilyen eszközre.

EyeZy vs. Glassagram összehasonlítás összefoglalója

Az EyeZy és a Glassagram kulcsfontosságú eszközök az Instagram-felhasználók fiókjának anonim felügyeletéhez. Azonban egyedi perspektívákat kínálnak az Instagram-fiókok figyelésére.

Vegyük például…

Az EyeZy hatékony az Instagram-beszélgetések nyomon követésére. Megtekintheti az Instagram-felhasználók csevegéseit, megtekintheti az általuk küldött vagy kapott képeket, és nyomon követheti, hogy mikor küldtek vagy fogadtak minden üzenetet.

A Glassagram ezzel szemben hatékonyan követi nyomon a DM-en kívüli tevékenységeket, például történeteket, kedveléseket, megjegyzéseket, követőket vagy követést, helyszíneket és címkézett fényképeket.

Mindkét eszköz előfizetés alapú, rugalmas fizetési tervekkel.

EyeZy kínál havi, 3 hónapos és 12 hónapos előfizetések 38,39 USD, 22,39 USD és 7,99 USD áron. Glassagrammásrészt ugyanazt a tervstruktúrát kínálja havi 49,99, 29,99 és 12,49 dollárért.

Olvasni:  10 legjobb webtervezési gyakorlat az elköteleződés megteremtéséhez – webinárium

Most, hogy összefoglalta az EyeZy-t és a Glassagramot, elemezzük mindkét eszközt alaposabban.

EyeZy vs. Glassagram: Részletes összehasonlítás

Mivel az EyeZy és a Glassagram eltérően összpontosít az Instagram-figyelésre, ez az összehasonlítás a funkcióikat vizsgálja, és betekintést nyújt arra, hogy mit alkalmazhat az Ön egyedi igényei szerint.

EyeZy vs Glassagram: Főbb jellemzők

Az EyeZy főbb jellemzői

DM követés

Az EyeZy zökkenőmentessé teszi a közvetlen üzenetek (DM) követését. Lehetővé teszi, hogy nyomon kövesse az üzeneteket, amelyeket egy adott felhasználó küld vagy fogad a telefonján anélkül, hogy tudná, hogy Ön kémked.

Az EyeZy segítségével bármely digitális üzenetküldőn elolvashatja a felhasználó csevegéseit, az e-mailektől az Instagramon, WhatsAppon, Viberen, Facebookon, Snapchaten stb.

Ez egy hasznos eszköz a szeretett személy, különösen a gyermekek nyomon követésére. Könnyen megvédheti őket az online bántalmazókkal szemben, akik esetleg kihasználni akarják ártatlanságukat.

GPS megfigyelés

Az EyeZy segítségével bármikor nyomon követheti egy Instagram-felhasználó pozícióját. Nyomon követheti őket a beágyazott GPS-rendszerrel, vagy felhasználhatja online tevékenységeiket, hogy megtudja, hol vannak és merre tartanak.

Hívások megtekintése és blokkolása

Az EyeZy segítségével hozzáférhet valakinek a hívásnaplójához, hogy megtudja, ki hív, vagy kitől fogad hívásokat. Gyermekei esetében ez elengedhetetlen ahhoz, hogy megóvja őket a károktól, mivel akár letilthatja is bizonyos számok üzenetküldését vagy hívását.

Médiafájl hozzáférés

Az EyeZy egyik legfontosabb funkciója, hogy lehetővé teszi valakinek a médiafájljaihoz való hozzáférést az eszközéről. Tudásuk nélkül hozzáférhet a fotóihoz, videóihoz és hangfájljaihoz.

A Glassagram legfontosabb jellemzői

Instagram Story Viewer

A Glassagram Instagram történetnézegető lehetővé teszi, hogy névtelenül megtekinthesse valaki történeteit az Instagramon. Ez a Glassagram egyik alapvető funkciója, mivel az Instagram nem teszi lehetővé, hogy elrejtse személyazonosságát, amikor valaki állapotát tekinti meg.

Olvasni:  15 egyszerű számítógép-karbantartási tipp kezdőknek

Az Instagram történetnézegető egy olyan funkció, amelyet hatékonyan használhat cégtulajdonosként, és lehetővé teszi a versenytársak tevékenységeinek és marketingstratégiáinak nyomon követését. Ezenkívül elengedhetetlen szerettei tevékenységének nyomon követéséhez, különösen gyermekei tevékenységének nyomon követéséhez.

Instagram Story Downloader

A Story Downloader talán az A Glassagram legértékesebb tulajdonsága szándékos márkák számára. Lehetővé teszi, hogy letöltse az értékesnek talált történeteket a versenytársak oldalain, és akár 3 hónapig mentse őket az irányítópulton.

Több fiók megfigyelése

Ha több fiókot szeretne figyelni, hozzáadhatja őket a Glassagram-fiókjához, és figyelheti őket az irányítópulton. Ez egy értékes szolgáltatás azon cégtulajdonosok számára, akiknek több versenytárssal kell lépést tartaniuk.

Nincs telepítés

Az EyeZy-vel és más megfigyelő vagy kém alkalmazásokkal ellentétben a Glassagram nem igényel manuális telepítést a célfelhasználó eszközére. Csak meg kell adnia a felhasználónevüket vagy az URL-címüket, és a Glassagram rövid időn belül lekéri az adataikat, lehetővé téve az egyszerű megfigyelést.

Most, hogy ismeri az EyeZy és a Glassagram főbb funkcióit, és hogy mit tehet és mit nem, nézzük meg az árképzési terveit.

EyeZy vs Glassagram: Árképzés

Íme az EyeZy és a Glassagram árazási tervei:

EyeZy árképzés

Az EyeZy három árazási tervet kínál:

  • 1 hónapos előfizetés: 38,39 dollárba kerül az első előfizetéskor, majd 68,56 dollárba kerül.
  • 3 hónapos terv: havi 22,39 dollárba kerül az első előfizetéskor, és havi 39,99 dollárba a későbbiekben
  • 12 hónapos terv: Havi 7,99 dollárba kerül az első előfizetéskor, majd havonta 14,27 dollárba kerül.
  • Az EyeZy árazási tervei azt mutatják, hogy minél hosszabb ideig fizet elő az Instagram nyomkövető alkalmazásra, annál olcsóbb lesz.
Olvasni:  10 legjobb szövegíró, akitől ihletet meríthet

Glassagram árképzés

A Glassagramnak három árazási terve van:

  • 1 hónapos terv: 49,99 dollárba kerül havonta
  • 3 hónapos terv: 29,99 dollárba kerül havonta
  • 12 hónapos terv: 12,49 dollárba kerül havonta

EyeZy vs Glassagram: Melyik a jobb?

Az EyeZy és a Glassagram kiváló eszközök az Instagram-felhasználók tevékenységeinek nyomon követésére. Mindkettő eltérően működik, és a legjobban együtt használhatók.

Ez azért van, mert EyeZy elsősorban lehetővé teszi, hogy hozzáférjen ahhoz, ami a felhasználó Instagram DM-jében történik, miközben Glassagram segíthet nyomon követni a nem DM-tevékenységeket, például a felhasználó Instagram-történeteit, bejegyzéseit, követőit, tetszésnyilvánításait, népszerű kedveléseit, megjegyzéseit stb.

Ezért, mivel mindkét eszköz különböző funkciókat lát el, amelyek kiegészítik egymást, mindkettő segít a felhasználó Instagram-tevékenységeinek hatékony nyomon követésében.

Használtad ezeket a szülői alkalmazásokat? Szeretném hallani, hogyan követi nyomon gyermekei online és telefonos tevékenységeit a megjegyzésekben.

Lisa szeret segíteni másoknak az online boldogulásban a közösségi médián, a blogíráson és a keresőoptimalizáláson keresztül. Mit ér a tudás, ha nem tudod megosztani másokkal?

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik marketing/reklám területén, 11 éves tapasztalattal a tartalommarketing, a közösségi média, a blogolás és a SEO területén.

Megvásárolhatod őt E-könyv a Twitterről az Amazonon.

Lisa Sicard legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott