Facebook Boosted bejegyzés – Hogyan szerezd meg gyorsan a jóváhagyást

Azt tapasztaltad, hogy gyakran nagyon trükkös Facebook-bejegyzésed gyors jóváhagyása? A Facebook-bejegyzések írása sok ember számára természetes lehet személyes oldalaik számára.

Azonban eljön az idő, amikor közzétesz valamit, és szerkeszteni szeretnéd az üzleti oldaladon. Ez azonban problémát jelent, ha már fel lett gyorsítva.

ha olyan vagy, mint én, akkor azt fogod tenni, amiről úgy gondolod, hogy működne a saját személyes Facebook-bejegyzéseden, de hamarosan kiderül, hogy ez nem működik egy Facebook üzleti oldallal. Kíváncsi vagy, miért? Hogyan szerkeszthetem ezt a bejegyzést a Facebook oldalamon?

Aztán mit szólnál, ha megpróbálsz feldobni egy nagyszerű bejegyzést, amelyet céged oldalára tettél, és a Facebook tagadja a lendületet. Ismét kíváncsi vagy, miért?

Hadd mutassam meg, hogyan szerkesztheti a Facebook-oldal bejegyzéseit, mielőtt megpróbálná feldobni őket, és hogyan kell ezt megtenni még azután is, hogy fel lett emelve.

Facebook-bejegyzés Balesetek

Ó, igen, már minden megtörtént. Ha minden nap teszel közzé bejegyzéseket a közösségi médiában, valamikor biztosan elkövetsz egy hibát. Végül is mindannyian emberek vagyunk.

Még a legjobb helyesírás-ellenőrzők és nyelvtani ellenőrök is kihagyhatnak valamit.

A nevek és a speciális kifejezések nem haladják meg a Grammarly vagy más helyesírás-ellenőrző eszközt. Bárkivel megtörténhet. De ne hagyja, hogy ez megakadályozza, hogy újra posztoljon.

Olvasni:  Hogyan lehet növelni a WooCommerce webhely sebességét és Kerülje a lassú lekérdezéseket

Tanulj meg itt néhány tippet a gyors helyreállításhoz, és mit tehetsz, ha hiba történik a Facebook üzleti oldalán.

A nyomtatási hibák régi napjai

Miután sok éven át az újsághirdetési üzletágban dolgozott, üdítő látni, hogy egy online hiba gyorsan kijavítható. A nyomtatásnál a hiba örökké tartott.

Rémes volt. Látnám a vasárnapi újságot, és a hiba dühösen nézne rám, hogy tönkreteszi a napomat.

Nem csak az enyém, hanem a vevőm is. Az irodai telefonra üzenetek várnának hétfő reggel.

Lehet, hogy nem is az én hibám, hanem a gyártási részleg nem javított ki valamit, amit elkövettem. Vagy a sajtószoba a régi lapot húzza ki, és nem a javított verziót a nyomtatáshoz.

De nem számít, hogyan vagy mi, ez az én hibám volt az ügyfeleimnek. Meg kellett találnom a módját, hogy kiegyenlítsem őket. Néha nem tudtad pótolni a nap folyamán.

De ha előre tudtad, és tudattad az ügyféllel, akkor ez sokat ment. Csak egy apróság az Ön számára, ha ez a közösségi médiában történik, és először Ön fogja fel.

Hogyan kerüljük el a Facebook-bejegyzés hibáit

Az egyik újabb módszer, amit megtanultam ennek elkerülésére, az az, hogy a képeken ne legyen szöveg, vagy ha kell, csak néhány szó. Ennek 2 oka van:

  1. A Facebook-bejegyzésben lévő képeket nem lehet szerkeszteni. Tehát, ha a képen szavak vannak, nem szerkesztheti.
  2. Ezért a Facebook csak azokon a képeken hagyja jóvá az emeléseket és a hirdetéseket, amelyek legfeljebb 20%-ban tartalmaznak szöveget. Ezért a képnek 80%-ban szövegmentesnek kell lennie.

Ütemezze be bejegyzéseit a Facebook Alkotói Stúdióban vagy egy olyan eszközzel, mint az Agorapulse, a Missing Lttr vagy a Buffer. Ezután kattintson rá, hogy nagyobb legyen a bejegyzés.

Olvasni:  Hogyan készítsünk Snapchat Geofiltert vállalkozása számára

Tedd meg ezt később, hogy friss szemmel nézhesd a bejegyzést. Természetesen lektorral is megnézheti.

Hogyan lehet kijavítani a Facebook-bejegyzés hibáját

Szöveges hibák – Ha benne van a szövegben, akkor gyorsan és egyszerűen elkészíthető. Csak kattintson a jobb felső sarokban lévő bejegyzés tetején található gombokra. Ezzel gyorsan jóváhagyják a Facebookon megerősített bejegyzésedet. Lásd alább a mintát.

Megteheti mobilról vagy asztali számítógépről. Javítsa ki a hibát és mentse. Kész.

– Sokszor vannak olyan dolgok, amelyeket nem lehet megtenni a mobileszközön, amit az asztali számítógépen is megtehet.

Ezenkívül győződjön meg arról, hogy a Pages alkalmazás telepítve van a mobiltelefonjára. Sokkal könnyebbé teszi a Facebook-oldal kezelését.

Legalább a Facebookon lehet szerkeszteni. A Twitter X-en törölnie kell a tweeteket, vagy meg kell hagynia a hibákat, mivel a Twitter idővonala olyan gyorsan mozog, ha nincs előfizetése. A Blue előfizetéssel egy órája van az ott található bejegyzések szerkesztésére.

Hogyan kezeljük a képhibákat

  1. Törölje a bejegyzést, ha ez most történt, és senki sem foglalkozott a bejegyzéssel.
  2. A tevékenységet tartalmazó Facebook-bejegyzés törlése helyett elrejtheti azt. A hibás bejegyzés elrejtése az idővonalról, kattintson a bejegyzés jobb felső sarkában található 3 gombra.
  3. Végezetül a bejegyzés szöveges részében csak megjegyzést tehet a hibáról. Ha új bejegyzése van, a régi átkerül lejjebb az oldalon.

Hogyan lehet gyorsan jóváhagyni Facebook-bejegyzését

  • A Facebooknak saját hirdetési szabályzata van. Ezen okok miatt megtagadhatják a kiemelt bejegyzéseidet vagy a Facebook-hirdetéseidet. Ezért legyen biztos hogy elolvassa az összes hirdetési irányelvét ahogy meglepődhet.
  • Kiemelt bejegyzésekben nem jeleníthet meg képeket a Facebookról vagy az Instagramról. Tehát ha ezekről a témákról ír egy blogbejegyzést, ügyeljen arra, hogy mely képeket használhatja fellendítésére (Mindig is mondtam, hogy tanulhat a hibáimból, igaz?) Lásd alább a példámat.
  • Ha az Ön vállalkozása bármihez kapcsolódik, a Facebook úgy véli, hogy ez ellentétes az irányelveivel, például a testképhez kapcsolódóan. (Bármi, ami a test megszégyenítésével kapcsolatos, stb.)
Olvasni:  A végső útmutató a mobilalkalmazás-marketinghez

Talán emlékeztek a legutóbbi bejegyzésre itt a Facebookon, és arra, hogy miért érdemes manapság az erősítéseket.

Hogyan szerkeszthetsz egy megnövelt metabejegyzést

Meg kell a lendületet szerkesztheti. Miután a Meta boosted bejegyzést törölték, szerkesztheti a módosításokat, és újra növelheti. Ha minden más nem sikerül, és lehet, hogy a Facebooknál, ütemezzen be egy újabb bejegyzést, és fokozza azt.

Sokan, akik kedvelik az oldaladat, lehet, hogy nem látták az elsőt. Mindig ellenőrizheti belátásait, hogy kétszer is ellenőrizze.

Következtetés – Hogyan szerezheti meg Facebook-bejegyzésének gyors jóváhagyását

Szeretném tudni, hogy hibázott-e a cége Facebook-oldalán történő közzétételkor. Mit csináltál a javítás érdekében?

Arra is kíváncsi lennék, hogy voltak-e olyan hirdetései vagy Facebook-bejegyzései, amelyeket Meta is tagadott. Beszéljük meg ezt az alábbi megjegyzésekben.

Lisa szeret segíteni másoknak az online boldogulásban a közösségi médián, a blogíráson és a keresőoptimalizáláson keresztül. Mit ér a tudás, ha nem tudod megosztani másokkal?

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik marketing/reklám területén, 11 éves tapasztalattal a tartalommarketing, a közösségi média, a blogolás és a SEO területén.

Megvásárolhatod őt E-könyv a Twitterről az Amazonon.

Lisa Sicard legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott