Feliratos videók percek alatt, fantasztikus felirattal

Nehezen csinálsz feliratokat és címeket tartalmazó videókat? Lehet, hogy kipróbáltál valamilyen videószerkesztő szoftvert, vagy a Rev-t használtad a videóid átírására. De mindenhez idő kellett, igaz? Megvolt. Zubtitle időt és pénzt takaríthat meg azáltal, hogy feliratokkal és címekkel ellátott videókat készít. Tudtad, hogy a közösségi médiát használók 80%-a? nézzen videókat némítva?

Mások felvesznek embereket videóik szerkesztésére, és idejük megtakarítása érdekében elhelyezik a címeket és a feliratokat. Végül is az idő pénz.

Nemrég az Instagramon észrevettem a Zubtitle Instagram-sztoriját, amely megragadta a figyelmemet. Rákattintottam, és megpróbáltam feltölteni egy videót közvetlenül a mobileszközömön.

Perceken belül megkaptam az ingyenes feliratos videómat. Elképesztő, hogy ez az eszköz milyen gyors, pontos és fantasztikus. Miután 4 dollárt fizettem Revnek, és megpróbáltam szerkeszteni a Camtasia-n, csalódott voltam a ráfordított idő és pénz miatt.

Szóval nagyon örültem, hogy ennyi időt spórolhattam meg a Zubtitle-lel készített videóval a Facebook oldalamhoz egy ideje vissza. Imádni fogja, hogy ez az alkalmazás mit tehet az Ön számára.

Bemutatjuk a Zubtitle V3-at a feliratos videókhoz

Mi az új a Zubtitle ezen verziójában? A videóvágás és a sablonok már elérhetőek.

Sok videókészítő ugyanazt a videót szeretné megosztani a YouTube-on, mint az Instagramon. A méretek és formátumok azonban eltérőek. Ezzel a videófeliratos szolgáltatással most gyorsan és egyszerűen megteheti!

Például a probléma egyszerű megoldásának legjobb módja az, ha elkészíti a kívánt teljes videót tedd fel a YouTube-ra és mikrovideókra bontva, amelyek tökéletesek a népszerű YouTube rövidfilmekhez.

Olvasni:  10 kreatív ötlet a Discord PFP-hez

Az új Zubtitle V3-mal pedig ezt könnyedén megteheti anélkül, hogy elhagyná a Zubtitle platformot.

Ezenkívül az új sablonok funkcióval egyetlen kattintással optimalizálhatja a videókat Instagram, TikTok és LinkedIn számára. Számos lehetőség közül választhat, vagy létrehozhat sajátot.

Hogyan takaríthat meg időt feliratos videók készítésével

Ezzel a videókészítő alkalmazással legalább egy órát spórolhatsz azzal, hogy a következő videódhoz megfelelő feliratokat és címeket készíts. Nem csak ez, hanem a videót különböző méretekre méretezheti, és újra felhasználhatja a különböző közösségi hálózatokhoz. Használhatja őket a Rumble-en, az alternatív videós közösségi hálózaton is.

A Zubtitle-nél elhatározták, hogy elkészítik az első automatizált, igény szerinti eszközt, amellyel feliratokat adhatnak a videókhoz. Nem csak, de időt is akartak spórolni. Az alapítók tudták, hogy amint elkészül egy videó, az emberek gyorsan szeretnék közzétenni a közösségi oldalakon.

Hogyan takaríthat meg pénzt ezzel a videóalkalmazással

1 videóval INGYEN kipróbálhatod ezt az alkalmazást. Ha szerkeszted, többféleképpen is kipróbálhatod. Módosítsa a feliratok és címek betűtípusát, stílusát és méretét. Egy videót annyit szerkeszthet, amennyit csak akar, és nem kell érte fizetni. (A videók legfeljebb 30 percesek lehetnek felirattal.)

De ha havonta 10 videót szeretnél készíteni, akkor csak 19 USD/hó. Választhat, hogy hozzáad 30-at 49 USD/hó áron. (Ezek a videók szerkeszthetők is!)

Most, ha NAGYOT szeretne spórolni, ajánlhat egy barátot, hogy 50% KEDVEZMÉNYT kapjon. Barátod is 50% KEDVEZMÉNYT kap. Használhatja az ajánlókódomat a Zubtitle-nél: Code WTQ128.

Szóval spóroljon sokat a videófelirat-szolgáltatáson még ma az ajánlókódommal. Vagy ha úgy tetszik, először próbálja ki az INGYENES próbaverziójukkal egy videóhoz.

Mit tehet még ezzel a feliratos videóalkalmazással?

Kiválaszthatja a betűtípus színét és típusát is. Ezután beállíthatja a szöveg hátterét a márka színeibe. Ha szüksége van rá, SRT fájlba is készítheti őket.

Olvasni:  További elemek hozzáadása az Elementorhoz, hogy pillanatok alatt nagyobb és jobb webhelyeket építhessen

Ha teljesen el szeretné távolítani a háttérszínt a feliratokból, egyszerűen állítsa a háttérszín átlátszóságát 0%-ra.

Nem vagy elégedett a videód méretével? Ne aggódjon, most már nagyíthat vagy kicsinyíthet. Ezzel Ön vagy a videó képe nagyobb vagy kisebb lesz a videón.

Nem csak ez, hanem te is elkészítheted animációs videók. Mindenki szeret szórakozásból animációs videókat nézni.

Miért érdemes videót használni a közösségi médiában?

A Social Media Today szerint továbbra is a videómarketing a legjobban teljesítő digitális tartalomtípus, több megtekintést, nagyobb elköteleződést és több reakciót eredményez, mint bármely más közösségi közzétételi lehetőség.

Videó megtekintésekor az emberek az üzenet 95%-át megtartják. Ez 95%! Ez a statisztika csak arra késztet, hogy elkezdj videózni! A Zubtitle-t YouTube-csatornádhoz is használhatod.

A videókat tartalmazó tweetek 10-szer nagyobb elköteleződést mutatnak, mint a videók nélküliek. A videókat tartalmazó promotált tweetek több mint 50%-ot takarítanak meg az elköteleződésenkénti költségen.

Első kézből láttam a saját Facebook oldalamon. A videót tartalmazó Facebook-bejegyzések 2-3-szor több megtekintést és elköteleződést érnek el, mint a videó nélküli bejegyzések.

A Zubtitle újdonságai?

Nemrég olvastam tőlük egy e-mailt, hogy beágyazhatod a logódat a videóba.

Nagyon izgatott voltam, hogy megláthattam, és a következő videómban is felhasználom. Egy másik újdonság a folyamatjelző sáv a saját márkás színben.

AI videóleírásokhoz és egyebekhez

Most a Zubtitle segítségével a mesterséges intelligencia segítségével videóleírásokat készíthet.
Egyszerűen töltsön fel egy videót, és a mesterséges intelligencia segítségével automatikusan generáljon YouTube vagy Rumble leírást.
Nem csak ez, hanem az AI-t is kínálják:

  • Hashtagek generálása
  • Készítsen időbélyegeket
  • Videócímek generálása

És ez minden benne van a terveiben. Ezek kiválóan alkalmasak arra is, hogy videós összefoglalókat készíts a blogbejegyzéseidhez.

Olvasni:  12 fantasztikus téma a tartalomíráshoz 2024-ben

Te köröd: Feliratos videók

Kipróbálnád ma a Zubtitle-t? Ne felejtsd el: Használd az ajánlókódomat itt: Kód WTQ128. Ezzel a kóddal havi 50% KEDVEZMÉNYT takaríthat meg a Zubtitle előfizetésére.

Végezetül a megjegyzésekben szeretnék többet megtudni a feliratos videókkal kapcsolatos gondolataidról. Használsz videót közösségi média marketingedhez?

Azt is szeretném tudni, hogy nálad hogyan működik. Kérjük, írjon megjegyzést alább, hogy megbeszélhessük.

Az Inspire To Thrive, Inc. tulajdonosa.

Lisa szeret segíteni másoknak az online boldogulásban a közösségi médián, a blogíráson és a keresőoptimalizáláson keresztül. Mit ér a tudás, ha nem tudod megosztani másokkal?

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik marketing/reklám területén, 11 éves tapasztalattal a tartalommarketing, a közösségi média, a blogolás és a SEO területén.

Megvásárolhatod őt E-könyv a Twitterről az Amazonon.

Lisa Sicard legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott