Folyadék vagy törmelék a Pixel USB-portjában

A Google Pixel telefonkínálata az egyik legjobb Android-eszköz, amelyet pénzért megvásárolhat egy nagyszerű kamerával, természetesen nagyszerű szoftvertámogatással. Ennek ellenére ezek az eszközök nem teljesen immunisak a körülöttük lévő elemekkel szemben, és problémákba ütközhetnek, ha túl sok nedvességet vagy port kerülnek.

Eszközeinek védelme érdekében a Google beépített védelemmel rendelkezik telefonjához, amely figyelmezteti Önt, ha folyadék vagy törmelék van a Pixel USB-C töltőportjában. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, hogyan lehet megoldani ezt a hibát.

Ahogy a neve is sugallja, a hiba azért jelentkezik, mert folyadék, nedvesség vagy sok szennyeződés került a telefon USB-portjába. Védelmi intézkedésként telefonja figyelmezteti Önt erre, és csak akkor használja az USB-portot, ha megfelelően tisztította ki.

A probléma megoldása valójában meglehetősen egyszerű. Először távolítsa el az eszközhöz csatlakoztatott töltőkábeleket és (vezetékes) fejhallgatókat, és hagyja állni néhány percig.

Ezt követően gondosan ellenőrizze a portot. Ha nedves, kapcsolja ki a telefont, és helyezze egy sík felületre, hogy a port szobahőmérsékleten megszáradjon. Ha a port belsejében törmelék van, finoman ütögesse a kezéhez (a port lefelé), hogy kirázza a törmeléket. Használhat vattapamacsot vagy vákuumtömlőt is, hogy megszabaduljon a nedvességtől és a törmeléktől.

Bármit is tesz, ne feledje, hogy ne fújja ki a vizet, mert az ahelyett, hogy kijutna, tovább nyomja a vizet a kikötőbe. Arról nem is beszélve, hogy a lehelet nedvessége is súlyosbíthatja a problémát.

Tekintse meg részletes útmutatónkat arról, hogyan távolíthatja el a vizet a töltőportjából.

Olvasni:  Az Amazon bemutatja az okostévéket, frissíti a Fire Stick-et és kiterjeszti a Luna támogatást

Új publikációk:

Ajánlott