Galaxy Z Flip 4 és Fold 4 pletykák összesítése: ár, specifikációk és megjelenési dátumok

Úgy tűnik, hogy a Samsung feltörte az összehajtható telefonok formuláját, miután vitathatatlanul jelenleg a legsikeresebb összecsukható telefoncsaláddal rendelkezik. Azonban a negyedik generációs Flip and Fold a sarkon, a pletyka malom keményen dolgozik, betekintést engedve abba, hogy hogyan nézhet ki ez az új generációs összecsukható.

Nem arról van szó, hogy a Samsung összecsukható készülékei tökéletesek, de nagyon jól össze vannak rakva. Ezt szem előtt tartva nézzük meg, mit tartogat számunkra a következő generáció.

Figyelembe véve az előző generáció megjelenési ciklusát, a Galaxy Z Flip 4 várhatóan idén augusztusban érkezik. Ami az árat illeti, hacsak a Samsung nem változtat valami jelentőset a készüléken, 999 dollár körüli összegre lehet számítani a flip telefonért. A Samsung döntése, hogy csökkenti a Flip 3 árát, csodákat művelt az eladásokkal, és reméljük, hogy a vállalat ragaszkodik ehhez az árszinthez.

A Flip 4-nek nagy cipőket kell töltenie, tekintve, hogy elődje elég jól teljesített a piacon. Íme, mit várunk a készüléktől.

A Flip 4 zászlóshajó-szintű teljesítményt fog megcélozni, hasonlóan elődjéhez. Ez azt jelenti, hogy a Snapdragon 8 Plus Gen 1 SoC-jét várjuk legalább 8 GB RAM-mal és 512 GB-ig terjedő tárhelyekkel.

Az összecsukható kamerák középszerű kameráinak története van, amióta a fogyasztói piacra kerültek. Míg a Flip 3 hatalmasat fejlődött a kamerák terén 12 MP-es kamerájával, a Flip 4-től még nagyobb ugrást várunk.

Azonban lehet, hogy nem ez a helyzet. Nem sok újdonság érkezett a Flip 4 kameráiról, de ismereteink alapján a 12 MP széles és ultraszéles kamerák, valamint a 10 MP-es selfie shooter megismétlését kapjuk. A Samsung már megjárta a vizet a kijelző alatti kamerák területén a Fold 3-mal, de egyelőre nem tudni, hogy ez a Flip sorozatba kerül-e vagy sem.

Olvasni:  A Google Nest Mini személyes eredményei és a Voice Match beállítások magyarázata

A Flip 4 tervezési aspektusában nem lesz jelentős változás, és ez valószínűleg a legjobb. A Flip 3 dizájnja egész jó volt, és egy félbehajtható telefonnál sem nagyon lehet változtatni. Üveg hátlapú alumínium házat várunk.

Ami a kijelzőt illeti, a belső és a külső képernyők esetében az elődjével megegyező méretekre számítsunk. A gyűrődés állítólag sokkal sekélyebb lett, és jobban illeszkedik a képernyő többi részéhez. A kijelző a Samsung új Super UTG anyagának bevonatát kaphatja a nagyobb tartósság érdekében, de nagyjából ez fog változni.

A Flip 3 3300 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, 15 W-os gyorstöltéssel. Az utódban nagyra értékelik a nagyobb akkumulátort, valamint a gyorstöltést. Az akkumulátorról vagy a töltési technológiáról azonban jelenleg nincs szó. Egy nagyobb akkumulátor azonban valószínűbbnek tűnik.

A telefon várhatóan Android 12-vel érkezik, és arra számítunk, hogy a OneUI új verziója, a Samsung Android 12 verziója néhány további funkcióval és kisebb szoftverfrissítésekkel fog érkezni, hogy jobban igazodjon a rendszer az eszköz formájához. . A Flip 4 állítólag négy Android operációs rendszer frissítést is támogat majd.

A Fold 4 megjelenése az év második felében várható. Ha a Samsung ragaszkodik a Fold 3 bevezetési ciklusához, akkor augusztusban a Fold 4-re számíthatunk a Flip 4 mellett.

Ami az árat illeti, úgy tűnik, hogy a cég nem fontolgatja az árcsökkentést, így legalább 1799 dollárt kell fizetni az új készülékért.

A Fold 3-nak megvoltak a hullámvölgyei, ami azt jelenti, hogy a Fold 4 a Samsung esélye arra, hogy javítson azon, ami már most is egészen tisztességes összecsukható formulának bizonyult.

Ismét zászlóshajó szintű teljesítményt várunk a Fold 4-től, hasonlóan elődjétől. A telefonban nagy valószínűséggel a Snapdragon 8 Plus Gen 1 SoC lesz, legalább 12 GB RAM-mal és 1 TB-ig terjedő tárolási lehetőséggel.

Olvasni:  4 tipp a célok és célkitűzések meghatározásához vállalkozása számára

A fényképezőgépek már jó ideje az összecsukható gyenge pontok, ez alól a Samsung készülékei sem kivételek. A hármas kamera beállítása a Fold 3-on nem volt olyan jó, mint azt a felhasználók várták, figyelembe véve az árat, így ez az új iteráció várhatóan feldobja a játékot jobb kamerák bevonásával.

A pletykák szerint a Fold 4 egy 50 MP-es elsődleges lövöldözőt kapott, 10 MP-es telefotóval, 3-szoros optikai zoommal és egy 12 MP-es ultraszéles kamerával. A külső szelfikamera 10 MP-es, a belső kijelző alatti kamera pedig 4 MP-es.

Bár a tervezés várhatóan nagyrészt megegyezik a Fold 3-éval, a pletykák szerint a Fold 4-hez egy S Pen kerül majd, amely a készülékbe helyezhető. Ha ez igaz, akkor az érintőceruza enyhe tervezési módosításait láthatjuk. Az IPX8-as vízállóság várhatóan megmarad, de az is jó lesz, ha ezúttal porálló lesz a készülék.

Ami a kijelzőket illeti, nincs sok vita a kijelző méretének változása körül. A tudásunk szerint a készülék várhatóan 6,2 hüvelykes Infinity-O külső kijelzőt kap. A belső 7,6 hüvelykes kijelzőn a tartósság javulást tapasztalhat. Még ha a Fold 4-hez nem is tartozik S toll a test belsejében, az biztosan támogatja a stílusokat. A Samsung állítólag Super UTG panelt vezet be, hogy jobb S Pen élményt nyújtson.

A Fold 3 4400 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, 25 W-os vezetékes és 11 W-os vezeték nélküli töltéssel. Bár nincs hír az akkumulátor- és töltésfejlesztésről, jó lenne látni egy nagyobb akkumulátort és egy gyorsabb, 45 W-os töltésre való frissítést.

A Samsung már korábban is kiadott zászlóshajókat egy generációval régebbi Android-verziókkal, és minden bizonnyal szeretnénk, ha ez megváltozna a Fold 4 megjelenéséhez. A készülék Android 12-vel érkezhet, egy újabb OneUI-verzióval a szoftveres módosításokhoz, valamint az eszköz egyedi formájához igazodó további szolgáltatásokkal. Azt is várjuk, hogy a készülék akár négy Android operációs rendszer frissítést is kapjon.

Olvasni:  iPad Pro 2024 vs iPad Pro 2024: Mik az újdonságok és a fejlesztések?

Új publikációk:

Ajánlott