Govee kuponok és kedvezmény kódok

A Govee-t 2017-ben alapították, és nagy teljesítményű intelligens otthoni termékeket terveznek az Ön kényelme és szórakoztatása érdekében. Alaptechnológiájuk egy színillesztési módszert tartalmaz a lenyűgöző látvány érdekében, az RGBIC-t több fényes megjelenítéshez és a DreamView-t, a fénytérképező rendszert. Okos kütyük képes használni és támogatni az Amazon Echo Alexát, a Google Assistant-t, a Sirit, az IFTTT-t és a Razor Chromát.

A Govee 235 szabadalmat hozott létre, és kollekcióik minden alkalomra alkalmas lámpákat tartalmaznak. Testreszabják a világítást házimozikhoz, játékokhoz, hálószobákhoz és a szabadban. A Govee a Pantone-nal együttműködve színes háttérvilágítások széles választékát kínálja, amelyek környezeti aurát kölcsönöznek.

Itt felsoroltuk a Govee jelenleg aktív kedvezményes kuponkódjait, amelyek segítségével akár 50%-os kedvezményt kaphat. Tekintse meg az alább felsorolt ​​kódokat és a cikkben lentebb található táblázatban szereplő kódokat, hogy a lehető legjobb ajánlatot szerezze meg magának.

5 USD kedvezményt kaphat az első Govee-termékek megrendelésekor. Folyamatosan változnak, és egész évben kínálnak ajánlatokat, például különleges csomagajánlatokat, gyorskiárusításokat és karácsonyi ajánlatokat, valamint felújított termékeket. Intelligens érzékelőik, fűtőtesteik és lámpáik jelenleg óriási kedvezménnyel kaphatók; további információkért nézze át az alábbi táblázatot:

A Govee 30 napos pénz-visszafizetési garanciát, ingyenes szállítást és egy életre szóló ügyfélszolgálatot kínál minden igényére. Együttműködtek a Stranger Things 4-el és a Razer Chromával is, hogy elérjék ügyfeleiket. Látogassa meg webhelyüket, ahol sok egyedi termékhez juthat.

Olvasni:  A Lenovo 7 Yoga laptopot és egy all-in-one asztali számítógépet jelent be

Új publikációk:

Ajánlott