Helyi SEO: Hogyan kell csinálni, és miért fontos stratégia

Kis- vagy középvállalkozás, amely nem pályázik helyi SEO a szolgáltatások vagy stratégiák valószínűleg lemaradnak az összes online keresés több mint 50%-ánál.

A Google szerint a keresések 46%-a olyan emberektől származik, akik helyi információkat keresnek. Ezek 88%-a 24 órán belül felhív vagy felkeres.

Ha odafigyel a helyi keresőoptimalizálásra, az több ügyfelet vonz a vállalkozásba, és segít kitűnni a versenytársak közül. Mivel a helyi SEO megvalósítása költséges lehet, ezért egy ITIN alkalmazás jóváhagyta, és a kölcsön biztosítása tűnik a legjobbnak.

Egy adott terület megcélzása és az adott helyre vonatkozó keresési eredmények biztosítása megkönnyíti ügyfelei számára, hogy megtalálják Önt. Helyi keresések felhasználása olyan eszközökön keresztül, mint pl helyi SEO ellenőrző lista lehetővé teszi a megfelelő iparághoz kapcsolódó kulcsszavak és azok módosításainak megcélzását, javítja a felhasználói élményt és növeli oldala hitelességét.

Öt dolgot tehet a helyi SEO növelése érdekében:

 1. Fektessen be egy mobilbarát weboldalba.
 2. A Google Saját helyek használatával rendszeresen listázhat és közzétehet.
 3. Szerezzen pozitív véleményeket az interneten.
 4. Helyi tartalom létrehozása.
 5. Hangalapú keresés optimalizálása.

Ez a cikk megvizsgálja a legjobb helyi keresőoptimalizálási stratégiákat, amelyekkel megerősítheti a helyét a helyi riválisok felett.

Tartalom Tábla

Mi az a lokalizált SEO?

A helyi SEO azt jelenti, hogy olyan eredményeket adunk meg, amelyek a keresőre a jelenlegi tartózkodási helyük alapján vonatkoznak. Ez egy integrált marketing megközelítés a helyi vállalkozások számára.

Röviden, az ügyfél egy helyi kulcsszót használ keresésében, és konkrét javaslatokat kap. Ezért az, aki Dallasban kávézót keres, nem kap ajánlást egy New York-i kávézóra.

Miért érdemes megfontolni a helyi SEO alkalmazását?

Kutatások szerint a fogyasztók több mint 80%-a körülbelül 20 percet vagy kevesebbet sétált, hogy megszerezze napi szükségleteit. Egyes fogyasztók a Binget vagy más keresőmotorokat használják. Ezek a taktikák azokkal a keresőmotorokkal is segítenek.

Ez bizonyítja annak fontosságát, hogy vállalkozását a fizikai helyen is ismertté tegye, hiszen az optimalizált digitális lábnyomnak köszönhetően az ügyfél közvetlenül az Ön vállalkozásához érkezik.

Íme néhány olyan módszer, amellyel a helyi SEO előnyös a szervezete számára:

 • Növeli vállalkozása forgalmát
 • Csökkenti a hirdetési költségeket
 • Több ügyfelet szerezhet
 • A pozitív helyi vélemények növekedése
 • Több ügyfélajánlat a pozitív idézetekből és az üzleti hírnévből
 • Javítja a hely és a térkép láthatóságát

Helyi SEO ötletek kisvállalkozása fellendítésére

A helyi SEO természetesen nagyobb kihívást jelent az organikus SEO-hoz képest. Ennek az az oka, hogy a helyi keresőoptimalizálás célja a rangsorolás egy pontos kulcskifejezés alapján, például „fogászati ​​rendelő Marylandben” vagy „kávézó a közelben”.

Vállalkozása profitál a webhelyére irányuló célzott forgalomból, ha eléri, hogy vállalkozása minden helyi keresés élén jelenjen meg.

Íme öt tipp, amelyek segítségével kisvállalkozása nyerhet a helyi SEO terén:

1. Győződjön meg róla, hogy webhelye mobilbarát

Webhelyének mobiltelefonbarátnak kell lennie, hogy a mobileszközökön végzett helyi keresések 82%-át kiszolgálja.

Olvasni:  Hogyan találja meg a versenytársa backlinkjeit

Válasszon reszponzív webhelytémát, hogy a tartalom könnyen olvasható legyen kisebb képernyőkön. Ezenkívül csökkentett visszafordulási arányt fog kapni a webhelyén.

2. Legyen Google Cégem-fiókja, és frissítse azt

Google-adatlapjának optimalizálása azt jelenti, hogy valószínűleg magasabb helyezést ér el a Google Térképen. Ne hagyjon ki olyan apró részleteket, mint például az Inc., Co vagy LLC.

Ez az információ megjelenik a Google helyi keresési eredményei között. A GMB mellett ne hazudjon a tartózkodási helyéről.

3. Szerezzen pozitív véleményeket online

A vélemények minősége és mennyisége a legfontosabb.

Vedd rá az elégedett ügyfeleket, hogy pozitív és részletes véleményeket írjanak le, mivel ezek kulcsfontosságúak az oldalad számára. Ne féljen kérni ezeket a véleményeket ügyfeleitől. Sokan szívesen segítenek Önnek!

4. Helyi tartalom létrehozása

Semmi sem jobb, ha olyan helyi tartalmat írnak, amely közvetlenül szól az adott személyhez. Tartalom létrehozása a helyi hírekről vagy eseményekről. Az ilyen típusú tartalom növeli a helyi keresőoptimalizálási erőfeszítéseit.

Ha kisvállalkozása különböző régiókban szeretne nyitni, nyisson meg különböző webhelyeket az egyes működési területekhez.

5. Optimalizálás a hangalapú kereséshez

Hang Keresés túlnő. A helyi keresőoptimalizálás eme jövedelmező szakaszának megismeréséhez tanulja meg, hogy az emberek hogyan tesznek fel helyi kérdéseket, nem csak azt, hogyan gépelnek.

Az ügyfelek főként hosszú farkú kulcsszavakat használnak hangalapú kereséshez, és olyan mondatkezdeményeket használnak, mint a ki, mit és hol.

Helyi SEO kampány finanszírozása

1. Bootstrapping

Ez azt jelenti, hogy a helyi keresőoptimalizálási stratégiákat személyes alapokból finanszírozzák – ez egy zseniális terv, ha nem szeretne havi törlesztőrészletet fizetni, vagy vállalkozása egy részét nem kívánja tőkében adni. Ezen kívül időt takarít meg a befektetések vadászatában, és nem kell válaszolnia a befektetőknek.

Olvasni:  Öt gyakori WooCommerce SEO hiba és azok javítása

2. Család és barátok

A családtól és a barátoktól való anyagi segítség keresése jobb megoldás a rövid lejáratú hitelhez képest. Természetesen a családtól és a barátoktól való kölcsönzés néha zavarossá teheti az utat. Ügyeljen arra, hogy minden törvényesen legyen írásban.

A mulasztásért nincs szankció, valószínűleg nem fizet kamatot, és hosszabb törlesztési határidőket is tárgyalhat.

3. Banki kölcsön a helyi SEO költségvetéshez

Bár a bankok az előző kettőnél nagyobb hitelt is előlegezhetnek, a jóváhagyás megszerzése kihívást jelent.

Jó hiteltörténettel kell rendelkeznie, és a bank elemzi a jövedelmét, hogy felmérje a törlesztőképességét. Ez manapság a bankválság közeledtével egyre nehezebbé válik.

4. ITIN kölcsön

A létesítmény ideális a társadalombiztosítási számmal nem rendelkező, de ITIN kártyával (egyéni adóazonosító jellel) rendelkező személyek számára.

Az ITIN-kérelem kitöltéséhez regisztrálja a szervezetet üzleti tevékenységként (DBA), és nyisson vállalati bankszámlát.

5. Befektetők

Az angyalbefektetők vagy kockázati tőkések gazdag magánbefektetők, akik vállalkozásokat finanszíroznak.

Jellemzően olyan vállalatoknak nyújtanak pénzügyi segítséget, amelyek nagy növekedési potenciállal rendelkeznek, saját tőkéért cserébe.

Helyi SEO szolgáltatások

Ha szakembert szeretne felvenni a helyi SEO elvégzésére, győződjön meg arról, hogy ők tudnak helyi SEO szolgáltatásokat nyújtani webhelyéhez.

Képzettnek kell lenniük a helyi SEO és az általános SEO terén. Például új változás történt a keresésben lévő helyi éttermek esetében. Az árkategóriák a térképeken szerepelnek majd.

Hogyan módosítja ezt az új frissítést?

Összefoglalva a helyi keresőoptimalizálással

Akár orvos, vízvezeték-szerelő vagy étteremtulajdonos, ill élelmiszerszállító teherautót vezetni, nem hagyhatja figyelmen kívül a helyi SEO-t. A legjobb helyi SEO-taktika közé tartozik a webhely mobilbaráttá tétele, a helyi tartalom létrehozása és a Google-adatlap optimalizálása.

Olvasni:  Miért villog a Spectrum modem kéken-fehéren?

Látogasson el a bevezető részben található linkre, ha tippeket talál egy ITIN-kérelem kitöltésével kapcsolatban, amely segít biztosítani a helyi SEO-stratégia finanszírozását.

Használ valamilyen helyi taktikát helyi vállalkozása keresőoptimalizálásához? Szeretnék többet megtudni az alábbi megjegyzésekben, és arról, hogy helyi SEO szolgáltatásokat vesz-e igénybe vállalkozása számára.

Ha segítségre van szüksége a Google Cégem-profiljával kapcsolatban, forduljon hozzám még ma!

Az Inspire To Thrive, Inc. tulajdonosa.

Lisa szeret segíteni másoknak az online boldogulásban a közösségi médián, a blogíráson és a keresőoptimalizáláson keresztül. Mit ér a tudás, ha nem tudod megosztani másokkal?

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik marketing/reklám területén, 11 éves tapasztalattal a tartalommarketing, a közösségi média, a blogolás és a SEO területén.

Megvásárolhatod őt E-könyv a Twitterről az Amazonon.

Lisa Sicard legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott