Helyi SEO optimalizálás több helyre

A helyi SEO elengedhetetlen az Ön vállalkozása számára. Konkrét helyi keresőoptimalizálási stratégia nélkül elveszítheti a helyi potenciális ügyfeleket és ügyfeleket. Ez a blog többet mond.

„Ma nem a „forgalom megszerzéséről” van szó, hanem a „célzott és releváns forgalom megszerzéséről”. – Adam Audette, tudományos főmunkatárs, Rkg

Egyszerűen nem hagyhatja figyelmen kívül a helyi SEO-t, különösen akkor, ha több helyen van vállalkozása. Ilyen helyzetekben a helyi SEO stratégia a siker kulcsa. A helyi keresőoptimalizálási stratégiával biztosíthatja, hogy a felhasználók a helytől függetlenül megtalálják a vállalkozásával kapcsolatos megfelelő információkat. Ha több telephellyel rendelkező vállalkozása van, akkor figyelemmel kell kísérnie a helyi keresőoptimalizálási tapasztalatokat az összes piacon, ahol jelen van.

Minden helyi felhasználónak kissé eltérő követelményei, elvárásai és keresési módszerei vannak. A Google helyi SEO kritikus fontosságú a regionális szinten működő kisebb vállalkozások számára is, ahol a hangsúly a SERP-k felbukkanásán van egy adott helyen. Ez lehetővé teszi, hogy márkája, szolgáltatásai és termékei elérjék a helyi érdeklődőket és ügyfeleket. Ebben a cikkben a helyi előnyökre összpontosítunk SEO és a többhelyes SEO optimalizálásának módjai.

Forrás

Tartalom Tábla

A többhelyes SEO megértése

A keresőoptimalizálás (SEO) az a folyamat, amely biztosítja, hogy webhelye előrébb kerüljön a Google keresései között. Google helyi SEO, bár kicsit más. H Ahelyett, hogy kizárólag a webhelyére összpontosítana, a „Google Cégem” oldalára kell összpontosítania. Tehát az egyik legfontosabb különbség a szokásos webhely-SEO és a helyi keresőoptimalizálás között az, hogy a helyi keresőoptimalizáláshoz optimalizálnia kell a webhely oldalát és a Google Cégem profiloldalát.

A több helyen végzett SEO a helyi felhasználóktól érkező forgalomhoz kapcsolódik. Más szóval, a több helyen végzett SEO a márka összes helyi SEO-oldalának kombinációja. A több helyen végzett SEO kulcsfontosságú a forgalom növeléséhez, ha vállalkozása több helyen található.

Forrás

A több helyszínes SEO kampányhoz létre kell hoznia a helyhez kapcsolódó céloldalakat. Minden helynek szüksége lesz egy saját SEO kampányra is, amely az adott demográfiára összpontosít. A többhelyes keresőoptimalizálás lehetővé teszi az oldal tartalmának optimalizálását, és bemutatja, hogy vállalkozása hogyan fog megjelenni a helyi keresésekben. Nézzük meg a több helyen végzett SEO optimalizálásának előnyeit és módjait.

A helyi keresőoptimalizálás előnyei több helyen

Ha kíváncsi arra, hogy mi teszi alkalmassá a több helyszínű SEO-t a vállalkozások számára, akkor íme néhány fontos előny.

1. Jobb online láthatóság

A helyi keresőoptimalizáláshoz kapcsolódó tevékenységek, mint például a linképítés és az idézés, növelik az online láthatóságot. Mivel ez több helyen is megtörténik, láthatóbbá teszi vállalkozását az új ügyfelek számára. A megfelelő emberek találnak rád, a megfelelő időben.

2. Célzott webforgalom

A helyi SEO optimalizálása célzottabb forgalmat biztosít webhelyére, ami viszont több leadhez, regisztrációhoz, előfizetéshez és értékesítéshez vezethet. A helyi piacra szánt többhelyes SEO kiszűrheti az irreleváns forgalmat, és biztosíthatja, hogy a vállalkozás csak a helyi felhasználók számára legyen látható. Egy kisvállalkozás számára minden minősíthetetlen leadekre fordított perc pénzveszteség.

Olvasni:  Technikai SEO audit: mi ez és hogyan kell csinálni

Forrás

3. Jobb konverziós arány

A helyi SEO optimalizálás növelheti a konverziós arányt. A több helyszínes SEO webhely-optimalizálási feladatai a helyi paraméterekre összpontosítanak. Ez magában foglalja a céloldal, az oldal betöltési sebességének, a konverziós arány optimalizálásának (CRO) stb. áttekintését. Ha ezeket eléri, a konverziók teljes száma növekedni fog.

4. Növeli a bizalom szintjét

A véleménykezelés létfontosságú a bizalom kiépítésében bármely vállalkozás számára. A vélemények a helyi keresőoptimalizálás sikerének alapját képezik, és a keresési rangsor alapvető elemei. Minél több vélemény érkezik, annál nagyobb lesz vállalkozása láthatósága a helyi keresésekben. A jó láthatóság és a jól értékelt vélemények kulcsa a fogyasztói bizalom kialakításának.

5. Növelje a márka ismertségét

A több helyen végzett SEO segít növelni az ismertséget és növeli a weboldalak forgalmát. Mivel a helyi SEO stratégia növeli a forgalmat, javítja a láthatóságot és márkaismertséget teremt a helyi piacon.

9 módszer a helyi SEO optimalizálására több helyen

1. Minden területhez külön helyoldalt

Ha vállalkozása több helyen található, akkor minden helynek külön oldalra van szüksége egyedi információkkal. Javasoljuk, hogy a leírás tartalmazza a helyi tereptárgyakat, ajánlásokat, speciális címcímkéket és metaleírásokat a keresőmotor számára.

2. Hozzon létre egy Google vállalkozásprofilt

A Google helyi SEO optimalizálása az egyik leghatékonyabb módja a keresési eredmények rangsorolásának javításának. Először hozzon létre egy Google Cégem-fiókot, majd frissítse az üzleti profilt. A vállalkozás profiljának frissítése után vállalkozása megjelenik a helyi keresési eredmények között és a Google Térképen.

Forrás

3. Vegyen részt a közösségi médiában

A tartalommegosztás az egyik alapvető helyi SEO tipp. A közösségi médiában való tartalom megosztása elengedhetetlen a helyi SEO marketingtervben. Tartsa naprakészen bejegyzéseit és véleményeit a közösségi médiában. Ez segít a közösségi média és a keresési rangsor összehangolásában.

Olvasni:  Hogyan készítsünk reszponzív WordPress diagramokat a vizualizálóval

4. Győződjön meg arról, hogy vállalkozása adatai egységesek az interneten

Ahhoz, hogy a helyi keresőoptimalizálás sikeres legyen, a NAP-nak (név, cím és telefonszám) pontosnak és következetesnek kell lennie. Ez segít az embereknek és a keresőmotoroknak megtalálni a vállalkozását.

5. Adjon hozzá térképeket webhelyéhez

A helyoldalak létrehozása hivatkozási ponttal és részletekkel szolgál a vállalkozás eléréséhez. Minden helyoldalhoz hozzá kell adnia egy térképet, ha vállalkozása több helyen található.

Forrás

6. A hangalapú keresés optimalizálása

A hangalapú keresés a keresések jövője; a helyi keresőoptimalizáláshoz létfontosságú a vállalkozás sikeréhez. Ennek megfelelően módosítania kell helyi SEO stratégiáját.

7. Hozzon létre tartalmat a helyi eseményekre és történetekre összpontosítva

Ha a helyi felhasználók kapcsolódni tudnak az Ön tartalmaihoz, az feltétlenül felkelti a figyelmüket. Tartalma tartalmazhat helyi híreken vagy eseményeken alapuló blogbejegyzéseket. Videókat is közzétehet a helyi eseményekről.

8. Koncentráljon a helyi kulcsszavakra

A Google lehetőséget kínál a kulcsszavas keresések hely szerinti szűrésére. Így képet kaphat a helyileg releváns kulcsszavakról. A helyi tereptárgyak és hotspotok hozzáadása szintén segíthet a helyi kulcsszavak meghatározásában a keresés során.

Forrás

9. Szerezzen helyi linkeket

Más helyi oldalakról származó visszamutató linkek jelzik a keresőmotoroknak, hogy webhelye hiteles és megbízható. Ez viszont javítja a keresési helyezést. A helyi backlinkek szinte mindig fellendítik a több helyről szóló SEO-t.

A végén

A helyi SEO nem könnyű próbálkozás, de fontos a több telephellyel rendelkező vállalkozások számára. Mivel a helyi SEO régióspecifikus, a SEO stratégiáját a helyi ügyfelei köré kell megtervezni, akiknek könnyen meg kell találniuk Önt. A helyi növekedés érdekében mindig a helyi SEO optimalizálásra összpontosítson.

A magas helyi SEO helyezés elérése érdekében naprakészen kell maradnia a Google algoritmusával, kutatnia és felmérnie helyi SEO stratégiáját. Legyőzheti versenytársait, és megnyerheti a játékot a helyi SEO kellő gondossággal. A helyi SEO stratégia optimalizálása nagyobb webhelyforgalmat, leadeket és végül konverziókat eredményez. Ez csak akkor lehetséges, ha a stratégia releváns a helyi ügyfelek számára.

Olvasni:  5 sikertrend 2024-ből

GYIK

1. Mennyibe érdemes befektetni helyi keresőoptimalizálási stratégia kisvállalkozásom számára?

Ez vállalatonként változhat az üzleti célok és igények alapján. Ha a múltban minimális SEO-t végzett, akkor legalább 6 hónapos kampányra lesz szüksége a hatás eléréséhez. A Google helyi keresőoptimalizálása egy előzetes befektetés, ahol évekig láthatja az eredményeket.

2. Kiszervezzem a SEO kampányomat?

Ha úgy gondolja, hogy túl sok van a tányéron, akkor adjon ki. Ahogyan egy könyvelőnek fizetne a könyvei gondozásáért, úgy fizetne egy online marketing stratégának, aki kezeli vállalkozása több helyen végzett keresőoptimalizálását.

3. Mit hasznosíthatnak a vállalkozások helyi SEO?

A helyi SEO kiváló lehetőség minden olyan vállalkozás számára, amely személyes ügyfelekkel, ügyfelekkel vagy betegekkel foglalkozik. Nem alkalmas olyan e-kereskedelmi vállalkozások számára, amelyek fizikailag nincsenek jelen a területen.

4. Miért van helyi SEO fontos?

A helyi keresőoptimalizálás optimalizálása elengedhetetlen a kisebb vállalkozások vagy a hagyományos vállalkozások számára, amelyek egy adott területet vagy régiót szolgálnak ki. A helyi keresőoptimalizálás biztosítja, hogy az emberek gyorsan és egyszerűen találjanak információkat a vállalkozásáról.

5. Hogyan tegyem jobbá helyi SEO rangsor?

Növelheti vállalkozása rangját, ha optimalizálja a Google Cégem szolgáltatásra, részt vesz a közösségi médiában, helyi keresőoptimalizálási auditot hajt végre, és gondoskodik a vállalkozás nevének, telefonszámának és címének egységességéről.

Új publikációk:

Ajánlott