Helymeghatározás telefonszám alapján: Teljes útmutató

Gondolkozott már azon, hogyan találhat egy telefont a? Lehet, hogy eltévesztette a telefonját, vagy ellopták, ezért azon töprengett, hol lehet. Ezután rákeresett a Google-ba, hogy „Hogyan találom meg az eszközöm helyét telefonszám alapján”.

Vagy talán egy ismeretlen számról kapott hívást, és kíváncsi az eredetére. Vagy aggódik gyermeke holléte miatt. Arra gondolt: „Követhetem valakinek a tartózkodási helyét telefonszám alapján?”

Akárhogy is, a jó hír az, hogy a különböző telefonszámok segítségével könnyedén megtalálhatja a telefonszám helyét online eszközök.

Ebben a blogbejegyzésben átfogó útmutatót adunk a hely megtalálásához telefonszám alapján.

Ha a közösségi médiában dolgozol, vagy van egy vállalkozásod, tudod, milyen fontos lehet ez, ha az Ön számára telefon elveszett vagy ellopták.

Elvesztette valaha a telefonját a tengerparton vagy valahol, ahol elfelejtette, hová tette?

Mi az a mobileszköz helye?

A mobileszközön engedélyezni kell a helymeghatározást, hogy működjön. Lehetővé teszi, hogy telefonja megbecsülje helyzetét műholdjelek, például GPS-eszköz alapján.

Használja a Scannero eszközt a hely megtalálásához telefonszám alapján

A Scannero eszköz egy online eszköz, amely segíthet megtalálni az aktív SIM-kártyával és internetkapcsolattal rendelkező eszközt. Csak a telefonszámra és az internet-hozzáférésre van szüksége.

Egyszerűen írja be a számot a Scannero webhelyén, és az alkalmazás gyorsan azonosítja az eszköz helyét. Ez az eszköz különösen hasznos elveszett vagy ellopott telefon megtalálásához.

Olvasni:  Grafikai tervezés & SEO: Hogyan működnek együtt
Szüksége lehet egy olyan eszközre, amely segít nyomon követni mobileszköze helyzetét.

Használja a Google Térképet

A Google Térkép kiváló eszköz a telefonszámok megtalálásához is. Írja be a számot a keresősávba, és a Google Térkép pontosan meghatározza a helyet a térképen. A legtöbb mobileszközön megtalálható a földrajzi célzás alkalmazás.

Ez a módszer azonban csak akkor működik, ha a szám egy vállalkozás adatlapjához vagy közszolgáltatáshoz van társítva.

Próbáld ki a TrueCaller-t

A Truecaller egy népszerű alkalmazás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a hívók azonosítását és a spam hívások blokkolását. Ezenkívül az alkalmazás segítségével megkeresheti egy telefonszám helyét.

Az alkalmazás rendelkezik egy térkép funkcióval, amely megjeleníti a hívó tartózkodási helyét. A Truecaller használatakor azonban óvatosnak kell lennie, mivel az adatokat gyűjt a felhasználók telefonkönyvéből.

Használja a közösségi médiát a telefon helyének megkereséséhez

A közösségi média platformok, például a Facebook, szintén segíthetnek a telefonszámok megtalálásában. A Facebooknak van egy keresősávja, ahol megadhatja a telefonszámot, és hatékonyan nyomon követheti a számhoz társított személy vagy vállalkozás profilját.

Ez a módszer azonban csak akkor hasznos, ha a telefonszám tulajdonosa felvette Facebook-profiljába vagy üzleti oldalára.

Forduljon telefonszolgáltatójához

Végül a szolgáltatónál is megkeresheti a telefonszámot.

A legtöbb szolgáltató rendelkezik GPS nyomkövető funkcióval, amely képes megtalálni a telefonszámot. Segítene azonban, ha jogos oka lenne a keresésre, és előfordulhat, hogy a szolgáltatás díjakat von maga után.

Használjon IFTTT kisalkalmazásokat a hely megtalálásához telefonszám alapján

Az IFTTT egy webes automatizálási szolgáltatás alkalmazásokhoz. Két kisalkalmazást ingyenesen használhat, különben havi 5,00 dollárért fizethet elő prémium szolgáltatásaikra.

Például SMS-t küldhet elveszett Android telefonjára, hogy 100%-kal növelje a csengőhangot. Egy másik kisalkalmazás: Küldje el sms-ben a LOST üzenetet a telefonjára, hogy a csengőhang hangerejét 100%-ra állítsa, majd felhívhatja a telefonját egy rokon vagy barát telefonjáról, hogy megpróbálja megtalálni.

Olvasni:  Szakértővé válás: A gondolatvezetés alapjai a tartalommarketingben

Keresést is végezhet más típusú termelékenységi kisalkalmazások keresésére a webhelyükön.

Telefonja védelmének módjai, ha elveszik

Ha azonban elveszíti telefonját, tehetetlennek érezheti magát, és aggódhat amiatt, hogy minden személyes információja rossz kezekbe kerül. De ne aggódj, vannak módok arra, hogy megóvd eszközödet, ha elveszik.

  • Első lépésként győződjön meg arról, hogy engedélyezte a „telefon helyének keresése” funkciót. Ez segít a telefon helyének távolról történő nyomon követésében, és akár hangosan is csöröghet, így könnyebben megtalálhatja a helyét.
  • Ezenkívül jelszót vagy zármintát is beállíthat a telefon adatainak védelme érdekében. Ezekkel a lépésekkel garantálja, hogy telefonja akkor is biztonságban maradjon, ha rossz kezekbe kerül.
  • A fokozott biztonság érdekében feltétlenül használjon kétlépcsős hitelesítést minden olyan webhelyen vagy alkalmazásban, amelyet mobileszközén használ.
Ügyeljen arra, hogy mobileszközén engedélyezze a kétlépcsős engedélyezést az alkalmazásaiban.
Összegzésként: Hogyan találhatom meg az eszközöm helyét telefonszám alapján

A technológiának köszönhetően soha nem volt ilyen egyszerű az eszköz helyének telefonszám alapján történő megtalálása. Az ebben a blogbejegyzésben felsorolt ​​módszerek széles választékot kínálnak a kívánt módszer kiválasztásához.

Mindig ne feledje, hogy csak akkor használja ezeket a módszereket, ha erre alapos oka van, és soha ne sértse meg senki magánéletét.

A megfelelő eszközökkel könnyen megtalálhatja a telefonszám helyét.

Elvesztette valaha mobileszközét? Szeretném hallani, hogy sikerült-e visszaszerezni vagy sem.

*Győződjön meg arról, hogy törvényesen engedélyezett bármilyen kémeszköz használata mobileszközökön, mivel ezek sérthetik a magánéletet. De a legtöbb esetben a szülőknek nincs szükségük engedélyre a gyerekeiktől, hogy nyomon követhessék őket.

GYIK

Megtalálható az elveszett telefon hely szerint?

Igen, többféleképpen is megtalálhatja elveszett mobiltelefonját.

Mi az a mobiltelefon helye?

Olvasni:  A Mistral AI 415 millió dollárt keresett az A sorozatú finanszírozási körben

Ez a készülék GPS-je, amelyet be kell kapcsolni, hogy megtalálják, ha elveszik.

Milyen eszközökkel lehet megtalálni a telefonom helyét telefonszám alapján?

A Scannnero, a True Caller, a GeoFinder és az IFTTT olyan webes eszközök, amelyek segítenek megtalálni a telefont.

Hogyan segíthet telefonszolgáltatója megtalálni elveszett mobiltelefonját?

Előfordulhat, hogy segíthetnek a GPS-követésben, és díjat számíthatnak fel érte.

Mi a legjobb módja személyes adatai védelmének, ha elveszíti telefonját?

Használjon kéttényezős azonosítót minden olyan webhelyhez vagy alkalmazáshoz, amelybe bejelentkezik.

Lisa szeret segíteni másoknak az online boldogulásban a közösségi médián, a blogíráson és a keresőoptimalizáláson keresztül. Mit ér a tudás, ha nem tudod megosztani másokkal?

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik marketing/reklám területén, 11 éves tapasztalattal a tartalommarketing, a közösségi média, a blogolás és a SEO területén.

Megvásárolhatod őt E-könyv a Twitterről az Amazonon.

Lisa Sicard legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott