Hirdetési tippek: 6 módszer, amellyel a hirdetések segíthetnek Önnek több üzletet elérni

Tartalomjegyzék

 • Bevezetés
 • A legjobb hirdetési tippek vállalkozása számára
 1. Tudás, hogy kitűnjön versenytársai közül
 2. Használjon erős és szemet gyönyörködtető címsort
 3. Több platform használata
 4. Használja a Blogokat
 5. Elemezzen, kutasson, és legyen következetes
 6. Hozzon létre egy e-mail marketing stratégiát
 • Hogyan segítheti vállalkozását a megfelelő hirdetési stratégia?
 • Kulcs elvitelek
 • GYIK

Manapság a reklámozás és a marketing nem csupán egy jó TV-reklám vagy egy vonzó magazinhirdetés létrehozásáról szól. Ahhoz, hogy vállalkozása növekedjen és fennmaradjon ezen a versenypiacon, ügyfelekre van szüksége. Ezt úgy érheti el, ha reklámozza és reklámozza vállalkozását.

A mai digitális világban végtelenek a lehetőségek vállalkozása népszerűsítésére. Tehát ijesztő lehet a megfelelő módszerek kiválasztása. Ez az oka annak, hogy a legjobb hirdetési tippekkel hoztuk létre vállalkozása fellendítését.

Azoknak a vállalkozásoknak, amelyek gyorsan szeretnék növelni ügyfélkörüket és növelni bevételeiket, jó reklámkampányba kell befektetniük. Ez pedig növeli a márkaismertséget egy nagyobb közönség körében. Vállalkozása többféle hirdetési megközelítést alkalmazhat. Ha stratégiailag fektet be a hirdetésbe, akkor befektetése magas megtérülést biztosít.

Új ügyfelekre van szüksége, mivel nélkülük vállalkozása csődbe megy. A jó dolog az, hogy a megfelelő reklámozás alapelve minden olyan taktikai dologra vonatkozik, amelyet promóciós eszközként szeretne használni.

Hat módszert mutatunk be, amellyel hirdetése segíthet több ügyfelet szerezni vállalkozásának. Mielőtt azonban belevágnánk a megvitatásukba, tudnod kell, hogy ehhez egy kis próbálkozásra és tévedésre lesz szükség. Tippjeink segítségével a várt legjobb eredményt érheti el.

Szóval, folytassuk a dolgot.

A legjobb hirdetési tippek vállalkozása számára

1. Tudni kell, hogy kitűnjön versenytársai közül

Potenciális ügyfelei folyamatosan különböző vállalkozások hirdetéseivel kerülnek kapcsolatba. Tehát miért kellene az Ön termékeit keresniük a versenytárs termékei helyett? Meg kell adnia nekik a lehetséges okot, hogy Öntől vásároljanak.

Ezért ki kell találnia, hogyan lehet kitűnni a versenytársak közül, és arra kell összpontosítania. Még a versenytársaktól is tanulnia kell, és ennek megfelelően kell felépítenie stratégiáját. Tudassa vásárlóival, hogy Ön a legjobb választás a kívánt vásárláshoz. Adjon okot nekik, hogy elszakadjanak a versenytársaitól, és Önt válasszanak.

Ezt a technikát „egyedi eladási ajánlatnak” nevezik. Az USP a reklámozásban a következő:

 • Minden reklámnak, amelyet vállalkozása számára készít, ajánlatot kell tennie az ügyfél számára. Nem lehet csak termék puffadása, szavak vagy kirakatreklám. Minden reklámnak azt kell mondania az olvasónak: „szerezze meg ezt a terméket ezért az előnyért”.
 • A hirdetésben szereplő ajánlatának olyannak kell lennie, amit a versenytársai nem kínálnak. Ügyeljen arra, hogy egyedi legyen, és olyasmit állítson, amit ugyanabban a régióban a többi hirdetés nem tesz.
 • A reklámnak erős ajánlatot kell tartalmaznia, amely képes megmozgatni a tömegeket. Képesnek kell lennie a régi ügyfelek megtartására és újak behozatalára.
Olvasni:  14 e-mail UX bevált gyakorlat, amelyet követnie kell

Ismerje meg az ügyfelek fájdalompontjait, és keressen megoldásokat a problémákra. Ha az Ön terméke vagy szolgáltatása megoldja az ügyfelek problémáját, akkor több mint hajlandó lesz az Ön terméke vagy szolgáltatása mellett dönteni. De ne feledje, a megoldásnak jobbnak kell lennie, mint amit mások kínálnak.

A cél az, hogy saját maga fejlessze ki USP-jét. Tudja meg, mi tesz téged egyedivé, és mit kínálsz, amit senki más. Majd közvetítse a potenciális ügyfelei felé. Értesítse meg velük, hogy ezt keresik.

Ne feledje, hogy bármely USP-t később könnyen finomíthat. Ne feledje továbbá, hogy nem Önnek kell az egyetlen, aki megtesz valamit, hogy bekerüljön az USP-be. Lehet, hogy mások csinálják, de valójában nem népszerűsítik.

Tehát vegye elő a tollat ​​és a papírt, hogy már kezdje is vele. Biztosan kitalál néhány zseniális reklámötletet.

2. Használjon erős és szemet gyönyörködtető címsort

Mindenki elfoglalt, és az időhiány az egyik fő probléma. Így a közönség gyorsan átvizsgálja a dolgokat. Naponta több hirdetéssel találkoznak. Így előfordulhat, hogy nem lehet mindegyiket részletesen végigmenni. Ez rendkívül fontossá teszi annak biztosítását, hogy a hirdetés vonzó legyen, és megragadja az olvasó figyelmét.

Ennek egyik legjobb módja egy hatékony címsor kidolgozása.

A szakértők szerint ötször annyi potenciális vásárló olvassa el a címet, mint ahányan a hirdetés szövegét.

A cím írásakor az első dolog, amit figyelembe kell vennie, hogy kinek írja, és mi fogja megragadni a figyelmét. Hatalmas válaszokat kaphat, ha erőteljes címsorai vannak. A nagyszerű címek különböző formákban jelennek meg. Tehát írja le a hirdetést, majd szánjon időt a címre.

Időnként a főcímek hírértékűek. Ezek új termékek vagy szolgáltatások megjelenése. Mások azonban jelentős haszonnal járnak. Általában a címek konkrétak és nem általánosak.

3. Használjon több platformot

A hirdetési lehetőségek annak idején prospektusokra, szórólapokra, névjegykártyákra és óriásplakátokra korlátozódtak. De ma, ebben a digitalizált világban a lehetőségek végtelenek.

A vállalkozások számára elérhető egyik legnépszerűbb hirdetési platform a közösségi média. Nemcsak hatékony és hatékony, hanem könnyen használható is. Lehetővé teszi, hogy közvetlenül beszivárogjon közönsége mindennapi életébe azáltal, hogy a hirdetéseket finoman elhelyezi a fényképek között.

Az alábbiakban felsorolunk néhányat a legjobb közösségi média platformok közül, amelyeket hirdetéseihez figyelembe vehet.

 • Bár a Twitter marketingje nem olyan erős, mint a Facebook; marketing platformként megállja a helyét. Hihetetlen kiegészítőként szolgálhat, és ideális a potenciális ügyfelekkel való kapcsolatfelvételhez hirdetéseken keresztül.
 • Ez az egyik legerősebb közösségi média platform. A Facebook alatt a WhatsApp, az Instagram, a Facebook és a Messenger található. Tehát mindenképpen használja ki ezt a platformot, és reklámozza vállalkozását.
 • A Google bőséges lehetőséget kínál vállalkozása hirdetésére. Lehetővé teszi a YouTube vagy a Google Cégem felfedezését. A YouTube-on keresztül videohirdetésekkel reklámozhat. Ezek hihetetlenül hatékonyak, különösen, ha meg kell mutatni a szolgáltatások vagy termékek hatékonyságát.
 • : Ha üzletközpontú közönséget kell megcéloznia, használja a LinkedIn-t. Lehetőséget ad a szakemberekkel való kommunikációra és kapcsolatteremtésre. Abban az esetben, ha önéletrajz-építő szolgáltatással rendelkezik, a LinkedIn a tökéletes platform az Ön számára.
Olvasni:  Marketing tippek: Hogyan tegyük fel a webhelyet

Idővel egyre több közösségi média platform kerül bevezetésre, mint például a Snapchat. Ezeket az új platformokat érdemes lehet felfedezni, ha meg kell szólítania közönségét.

Ha még nem ismeri a közösségi média hirdetési tippjeit, kezdje valami egyszerűvel, például a Facebook-hirdetéssel. Ez egy lenyűgöző hatótávolságú platform. Lehetővé teszi, hogy hirdetését egy adott rést szem előtt tartva tervezze meg. Ezenkívül a platform által kínált elemző eszköz nagyon hasznos.

4. Használj blogokat

Egy másik nagyszerű hirdetési ötlet, hogy egy blogot használjon vállalkozása hirdetésére. Hozzájárul az új ügyfelek vonzásához, a vásárlói forgalom növeléséhez és a vásárlói hűség kialakításához. Ha a blogodon keresztül hirdetsz, könnyen márkavezetővé válhatsz.

A blog hirdetési technikaként való használatának előnyei végtelenek. De ne feledje, a cél az, hogy értéket teremtsen a jól megírt cikkek közzétételével. A blogok kreatív hirdetési stratégiájában figyelembe kell venni az ügyfelek elkötelezettségét.

Sok üzleti blog követelményalapú. Ez azt jelenti, hogy a blog tartalma választ ad a potenciális ügyfelek kérdéseire. Így segít a közönséggel való kapcsolattartásban. Létrehozhat azonban igényalapú blogokat is, mivel ezek inkább a kereslet ösztönzésére összpontosítanak. Olyan információkat tartalmazhat, amelyek azt az érzést keltik az olvasókban, hogy nem tudták, hogy szükségük van arra, amit kínál. Ezek a vágyalapú blogok azok számára készültek, akik szabadidejükben olvasnak.

Nem számít, mi a célja a blognak, lebilincselőnek és szórakoztatónak kell lennie. A blogokon keresztül olvasóinak meg kell tanulniuk, mire képes az Ön vállalkozása. Könnyedén szolgálhat folyamatos portfólióként korábbi munkáihoz. Ez a legjobb választás az Ön számára, ha vállalkozása a korábbi sikerek bizonyítéka alapján virágzik. A blog egyszerű módja annak, hogy megmutassa ügyfeleinek, mire számíthatnak.

Amikor arra gondol, hogy blogot írjon vállalkozása népszerűsítésére és reklámozására, az ügyfelekre és a hálózati lehetőségekre kell összpontosítania. Naponta blogok ezrei jönnek létre, de gyakorinak és következetesnek kell lenni ahhoz, hogy kitűnjön. A következetes blogírással erőteljes hálózati előnyre tehet szert.

A blogírás ereje felmérhetetlen. Előnyös lehet az Ön vállalkozása számára, függetlenül attól, hogy az ügyfelek hol tartanak a vásárlási folyamatban.

5. Elemezzen, kutasson, és legyen következetes

Elemeznie kell hirdetési kampányötleteit. Ez az egyik leghatékonyabb hirdetési tipp, amelyet követni kell. Elemezve és kutatva megértheti, hogy mi működött és mi nem. Ha nem tudja, hogyan teljesít a hirdetése, az erőfeszítései hiábavalóvá válhatnak. Ezenkívül ez a hirdetési pénz elvesztéséhez vezet.

Forrás

Például egy új Facebook-hirdetési kampány nagy figyelmet kapott, és növelte az eladásokat. Hasznos lehet, ha megnézi, mitől tűnt ki a hirdetés a tömegből. A szöveg vagy a kép volt? Képes volt teljesen lekörözni a célközönséget? Készítsen fontos jegyzeteket.

Olvasni:  A legjobb közösségi média platformok vállalkozása számára

Minden hirdetési platformhoz tartozik néhány elemzés. Az elemző eszközök például megkönnyítették a Facebook-hirdetések hatékonyságának mérését.

Hirdetéseinek jobbá tétele érdekében kutathat versenytársai között. Tudja meg, mi olyan különleges a hirdetési kampányaikban. A közösségimédia-szoftverek segítségével betekintést nyerhet üzleti versenytársának közösségi médiában tett lépéseibe.

Ami még fontosabb, hogy megbizonyosodj arról, hogy ne ragadj le egy dolognál. Ha az alkalmazott marketingstratégia nem hoz jó eredményeket, akkor itt az ideje, hogy kipróbáljon valami újat.

De függetlenül attól, hogy milyen marketingstratégiát alkalmaz, kulcsfontosságú, hogy következetes legyen. Kétségtelen, hogy ez egy egyensúlyozás. A túlzott reklámozás frusztráló lehet a célközönség számára, és elfordíthatja potenciális ügyfeleit a vállalkozástól. A túl kevés reklám azonban azt jelenti, hogy észrevétlen marad. Tehát következetesnek kell lennie a hirdetéseivel. A hirdetéseknek hatékonynak, egyszerűnek és célzottnak kell lenniük. Néha a közönségnek többször is látnia kell a hirdetéseket, mielőtt cselekedne.

Még akkor is, ha vállalkozása elérkezett ahhoz a fordulóponthoz, hogy elegendő ügyfele van ahhoz, hogy a vállalkozás egészséges és működőképes legyen, akkor is folytatnia kell a hirdetéseket. Ne feledje, hogy az ügyfelek igényei és érdekei változhatnak. Ráadásul, amint azt a járvány idején láttuk, a gazdaság váratlan elmozdulást tapasztalhat.

Természetesen nincs olyan, hogy túl sok ügyfél. Ha vállalkozására nagy a kereslet, fontolja meg, hogy több embert alkalmazzon a cégéhez.

6. Hozzon létre egy e-mail marketing stratégiát

Az e-mail marketing döntő szerepet játszik az online marketing és hirdetési területen. Kétségtelen, hogy az e-mail kiállta az idő próbáját. Ez az egyik legnépszerűbb kommunikációs mód. Valójában nagyobb sebességgel konvertál, mint bármely más hirdetési módszer.

Az e-mail marketing segítségével idővel kötődni fog leendő ügyfeleihez. Olyan látogatókat helyez el, akik még nem állnak készen a vásárlásra és a tölcsér részévé válásra, ami inkább köti őket az üzlethez, nem pedig teljesen száműzi gondolataikból.

Ahhoz, hogy elkezdje kihasználni az e-mail marketing előnyeit, kitalált valami értékeset, amelyet ingyenesen odaadhat ügyfeleinek e-mail címükért cserébe. Általában a legjobb ajándék ebben az esetben a digitális információs termékek. A továbbiakban be kell állítania egy sor e-mailt, amely bemutatja ügyfeleit az Ön által kínált új potenciális ügyfeleknek, és az érdeklődési körhöz kapcsolódó oktatást kínál.

Hogyan segítheti vállalkozását a megfelelő hirdetési stratégia?

Hatékonyan és eredményesen használva egy hirdetés növelheti a potenciális ügyfelek érdeklődését és ismertségét a reklámozott termékek és szolgáltatások iránt. Élvezheti a hirdetés nagyszerű előnyeit, ha helyesen teszi.

Nézzük meg a hirdetések előnyeit:

 • : Tisztában vannak a megcélzott vásárlói a márka létezésével? Az elmúlt néhány évben a különféle reklámok nagymértékben hatékonynak bizonyultak a márka létének tudatosításában a megcélzott piacokon. A megfelelő hirdetésekkel elérheti ügyfeleit, és elterjesztheti vállalkozása hírét. Amellett, hogy növeli a márkaismertséget, növelheti ügyfelei figyelmét az újonnan bevezetett szolgáltatásokkal vagy termékekkel kapcsolatban.
 • : Naponta több alternatíva jelenik meg termékei mellett. A személyre szabott és hatékony reklámok segítenek a termékek versenyképességi előnyeinek összpontosításában, és arra, hogy a termékek árai mennyire ideálisak a költségvetésükhöz.
 • Az üzleti ügyfelek oktatása: Ha a vásárlók elégedettek az Ön termékeivel vagy szolgáltatásaival, motiválttá válnak a vásárlás befejezésére. A hirdetés felhasználható arra, hogy felvilágosítsa az ügyfeleket az Ön által kínált termékek és szolgáltatások elérhetőségéről. Ez abban is segít nekik, hogy megértsék, hogyan oldhatja meg az Ön által kínált problémát. A potenciális ügyfél problémáival és szükségleteivel kapcsolatos informatív tartalmú reklámok az Ön iparági vezető szerepét vagy gondolati vezető szerepét demonstrálják.
 • Növeli az értékesítési mennyiséget vagy a befektetés megtérülését: Egy hatékony reklámkampány több értékesítést eredményezhet vállalkozása számára. Ez viszont növeli a befektetés megtérülését. A hirdetés olyan vásárlókat céloz meg, akik már csak egy lépésre vannak a vásárlás befejezésétől. Az offline hirdetési kampányok növelhetik az üzleti megoldásokkal kapcsolatos ismertséget, de a digitális kampányok megcélozhatják a már elkötelezett közönséget, akik érdeklődést mutatnak a vállalkozása iránt.
Olvasni:  3 közösségi média lehetőség a kisvállalkozások sikeréhez

Kulcs elvitelek

 • Hirdetési stratégiájának segítenie kell abban, hogy kitűnjön versenytársai közül.
 • Nem számít, milyen hirdetési stratégiát választ vállalkozása számára, ügyeljen arra, hogy következetes legyen.
 • Használjon több platformot, hogy minden típusú ügyfelet elérjen.
 • A megfelelő hirdetési tippek követése növeli eladásait és javítja a márka ismertségét.

GYIK

1. Melyek a legolcsóbb módszerek vállalkozása reklámozására?

Vállalkozása hirdetésének legolcsóbb módja az apróhirdetések vagy a közösségi média hirdetések.

2. Hogyan vonzhatja a reklám az ügyfeleket?

A reklámozás növelheti vállalkozása ismertségét az iparágon belül. Segít olyan partnereket vagy ügyfeleket vonzani, akik bővíthetik vállalkozását.

3. Mik azok a Google Ads?

A Google Ads egy online hirdetési módszer, amelyet a vállalkozások használnak termékek és szolgáltatások népszerűsítésére a keresőmotorokon, például a Google Keresésben vagy a YouTube-on.

4. Hogyan költsek reklámra?

Ahhoz, hogy megértse, mennyit érdemes reklámra költenie, mérlegelnie kell, hogy általában mennyit költ, és mennyire hatékony. Azt is értékelje, mit csinálnak a versenytársak. Számolja ki, hány további értékesítésre van szüksége a kiadások igazolásához.

5. Vegyek fel egy reklámügynökséget?

Általában nagyon nehéz kezelni az üzletet, és kezelni a vállalkozás reklámozását és promócióját. Ezen túlmenően, egy ügynökségnek vannak olyan szakemberek, akik ismerik a vállalkozása számára megfelelő stratégiát. Tehát, ha megvan a költségvetés, akkor jobb, ha elmegy egy hirdetésre.

6. Mennyi idő alatt ér el egy hirdetés eredménye?

Ha nem kapja meg a várt eredményeket, tudni fogja, mi történik. Ötletet ad arra vonatkozóan, hogy a hirdetés hogyan változzon. A leggyorsabb eredményeket az online hirdetések adják. Ne feledje, hogy a hirdetéseket nem szabad rövid vagy gyors megoldásként használni. Úgy kell megtervezni, hogy a marketingstratégia egészét támogassa a megfelelő hirdetési tippek segítségével.

Új publikációk:

Ajánlott