Hogyan adjunk el e-kereskedelmi SEO szolgáltatásokat a maximalizálás érdekében…

Számos tényező játszik szerepet az e-kereskedelmi SEO szolgáltatások értékesítésében. Ha már rendelkezik egy működési tervvel e szolgáltatások értékesítésére, számos különböző lépést kell megtennie, kezdve a webhely létrehozásával.

Ebben a cikkben megvitatjuk, hogyan lehet SEO szolgáltatásokat eladni e-kereskedelmi webhelyek számára, és áttekintjük a leggyakoribb szolgáltatásokat, amelyeket csomagolhat vagy kínálhat önállóan közönségének.

Mik azok az e-kereskedelmi SEO szolgáltatások?

Lényegében az e-kereskedelmi SEO olyan technikák összességére utal, amelyek segítségével egy online áruházat magasabb rangsorolnak a keresőkben, mint például a Google.

Kétségtelen, hogy minden e-kereskedelmi platform számára kötelező a webhely.

Számos általános e-kereskedelmi SEO szolgáltatást kínálhatnak a digitális ügynökségek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy kiegészítsék meglévő szolgáltatásaikat és növeljék bevételeiket.

Hogyan adhat el e-kereskedelmi SEO szolgáltatásokat?

Számos módja van a különböző e-kereskedelmi SEO szolgáltatások értékesítésének. Íme a legnépszerűbb módszerek.

Hozzon létre egy magas konverziós céloldalt

Az első lépés egy céloldal létrehozása. Ügyeljen arra, hogy kiemelje az Ön által kínált szolgáltatások összes előnyét. Fontos annak biztosítása, hogy a céloldal bizalmat keltsen a felhasználókban.

Olvasni:  A WordPress rendszergazdai bejelentkezési oldal használata

A magas konverziót eredményező céloldalaknak számos kulcsfontosságú eleme van, amelyeket szintén figyelembe kell vennie.

Csomag meglévő csomagokkal

Ha már rendelkezik meglévő csomagokkal, amelyeket ügyfeleinek kínál, csomagolhatja az e-kereskedelmi SEO szolgáltatásait.

Kezdje azzal, hogy promóciós kedvezményt kínál meglévő ügyfelei számára, hogy keresletet generáljon, és miután egy adott időszakra bejelentkezik, végül hosszabb időre is bejelentkezhet.

Önálló szolgáltatási ajánlatok népszerűsítése

Önálló szolgáltatási ajánlatokat is népszerűsíthet, és hozzáadhatja meglévő szolgáltatásaihoz.

Fontos, hogy beszerezzen néhány ajánlást vagy bizonyítékot a más ügyfelekért végzett munkáról, hogy ezt bemutassa a közönségének.

Kérjen ajánlásokat

Mindig bölcs ötlet, ha ajánlást kér a meglévő ügyfeleitől. Ez megkönnyíti a kezdeti ügyfelek megszerzését, és lehetővé teszi, hogy szolgáltatásait szélesebb közönség számára népszerűsítse.

Hogyan írjunk konvertáló termékleírásokat

Szerezze be SEO képleteinket a konvertáló termékleírások írásához. Növelje az eladásokat, szerezzen több szemgolyót, és javítsa a tapadást szakértői tippjeink segítségével!

Köszönöm

A Swipe-fájl már úton van a beérkező levelek mappájába.

A 10 leggyakoribb e-kereskedelmi SEO szolgáltatás, amelyet eladhat

Most, ha e-kereskedelmi SEO csomagot kíván kínálni, vagy akár önállóan értékesíti ezeket a szolgáltatásokat, akkor a következő szolgáltatásokra összpontosíthat.

1. E-kereskedelmi kulcsszókutatás

Kétségtelen, hogy webhelye rangsorolásánál minden másnál jobban támaszkodik a kulcsszavakra. A kulcsszókutatás segít megismerni azokat az e-kereskedelemmel kapcsolatos kifejezéseket, amelyekre célközönsége a Google-on keres.

Az alapos kulcsszókutatás megmondja, mely kulcsszavakat célozza meg, és mely kulcsszavakat használják a versenytársai.

Számtalan webhely kínál kulcsszókutatási szolgáltatásokat. Fizetett előfizetést kaphat a különböző e-kereskedelmi SEO-eszközökhöz, hogy könnyen nyomon követhesse a kulcsszavakat és kutasson újakat.

Ezután jelentéseket készíthet, és megoszthatja azokat ügyfeleivel. Ez egy fantasztikus módja annak, hogy több pénzt keressen, különösen azért, mert az ügyfelek ezeket felhasználhatják tartalmi stratégiájuk kialakítására.

Olvasni:  5 webhely, amely meglepődhet, fut WordPress-en

2. Technikai SEO elemzés

A webhelyelemzés magában foglalja az Ön webhelyének alapos vizsgálatát, hogy betekintést nyerjen az optimalizálásba.

Természetesen ahhoz, hogy az Ön e-kereskedelmi SEO szolgáltatója rangsorolhassa webhelyét, tudnia kell, hogy webhelye eddig hogyan lett optimalizálva. Ebből a célból alaposan megvizsgálják webhelye tartalmát, és elemzik azokat a kulcsszavakat, amelyekre a webhely rangsorol.

3. Végezze el az e-kereskedelem SEO auditját

A SEO audit egy weboldal technikai infrastruktúrájának elemzésére szolgáló folyamat. Oldalon belüli és oldalon kívüli elemeket is tartalmaz, hogy javítsa az e-kereskedelmi webhely rangsorolását a keresőmotorokon.

Ahhoz, hogy egy weboldal magas helyezést érjen el, rendszeresen ellenőrizni kell. Ez az egyik legnépszerűbb SEO szolgáltatás az e-kereskedelmi webhelyek számára.

Tudja meg, mit gondol Julian Goldie az e-kereskedelmi SEO-szolgáltatások fontosságáról

4. E-kereskedelmi tartalomstratégia

Ha helyesen hajtják végre, az e-kereskedelmi tartalomstratégia révén az Ön e-kereskedelmi webhelye felülmúlhatja versenytársait.

Nyerő tartalomstratégia érdekében az Ön e-kereskedelme B2B SEO szolgáltató vállalat kutatni fog, hogy megértse, hogyan fogyaszt a közönség a tartalmat.

5. Belső linképítés

A belső linkelés azt jelenti, hogy hiperhivatkozásokat adnak hozzá ugyanazon webhely oldalaihoz. Hasznosak, mert segítenek a Google-nak megérteni webhelyét és annak tartalmát.

A hivatkozások hozzáadásával elmondja a Google-nak, hogy webhelyén mely oldalak fontosak, és milyen tartalommal rendelkeznek. Köztudottan növelik a hivatkozott oldalak forgalmát is. Egy e-kereskedelmi webhelyen összekapcsolhatja más kurzusainak oldalait. Hatékony backlink kezelése biztosítja, hogy ezek a belső és külső hivatkozások megőrizzék integritásukat, és továbbra is támogassák webhelye SEO céljait.

6. Konverziós arány optimalizálása

A konverziós arány optimalizálása, más néven CRO, a konverziók százalékos arányának növelésének szisztematikus folyamata az Ön e-kereskedelmi webhelyén.

Segít több bevételhez jutni azáltal, hogy csökkenti a látogatók beszerzési költségeit és javítja a felhasználói élményt.

Olvasni:  Hogyan (és miért) indítsunk el egy Magento mobilalkalmazást egy hét alatt

7. Külső kapcsolatépítés

Ellentétben a belső hivatkozásokkal, amelyek ugyanazon a webhelyen egy másik oldalra vezetnek, a külső hivatkozások, amelyeket általában kimenő hivatkozásoknak neveznek, olyan hiperhivatkozások, amelyek más webhelyek oldalaira vezetnek.

Fontosak, mert a Google harmadik felek szavazatainak tekinti őket. Ezen kívül más webhelyekre irányítják a látogatókat, és ezáltal növelik forgalmukat.

8. SEO jelentések és e-kereskedelemre összpontosító statisztikák

Ahogy a neve is sugallja, a SEO jelentések megmondják, hogy mely e-kereskedelmi SEO stratégiák hatékonyak.

Áttekintést adva képet adnak arról, hogy mely szolgáltatások eredményorientáltak, és így jobban megtervezheti SEO kampányát.

9. On Page SEO megvalósítás

Az oldalon található SEO-megvalósítás azokra a technikákra vonatkozik, amelyek segítségével növelheti a magas helyezés esélyeit.

Célja, hogy javítsa az egyes weboldalakat a webhelyén, és célzottabb forgalmat irányítson webhelyére.

Az oldalsó SEO-ban Ön irányíthatja azokat a tényezőket, amelyek befolyásolják webhelye rangsorolását. A kulcsszóoptimalizálás, a metaleírások, a címkék, a fejléccímkék, a belső hivatkozások mind ebbe az esernyőbe tartoznak.

10. Off Page SEO megvalósítás

Az oldalakon kívüli SEO megvalósítás magában foglalja az összes olyan műveletet, amelyet Ön az e-kereskedelmi webhelyen végrehajt a webhely rangsorolásának javítása érdekében.

Tartalmazhat hivatkozásokat más webhelyekről (külső linképítés), vendégbejegyzéseket, közösségi médiában közzétett bejegyzéseket és még sok mást. Néha nem szerepel az e-kereskedelmi SEO csomagokban, ezért előtte kérdezze meg e-kereskedelmi SEO tanácsadóját.

A lassú betöltési idők hatással vannak a forgalomra

A gyors e-kereskedelmi tárhely elengedhetetlen a jó SEO-rangsoroláshoz. A DreamHost folyamatosan a G2 besorolás élén áll.
Válassza a DreamHost szolgáltatást a forgalom növeléséhez és a keresőoptimalizálási rangsorok javításához.

Az e-kereskedelmi SEO szolgáltatások értékesítésének előnyei

Egy olyan korszakban, amikor az online élmények több mint 90%-a egy egyszerű kereséssel kezdődik, a SEO útitervként szolgál arra, hogy minél több figyelmet kapjon webhelyére.

Ismétlődő bevételek

A SEO szolgáltatások e-kereskedelmi webhelyek számára történő értékesítésének egyik fő oka az, hogy segít visszatérő bevételt generálni.

Olvasni:  Milyen gyakran írjak blogot?

Ha egy ügyfelet hosszú távra ismétlődő szerződéshez köt, az segít folyamatosan több bevételt generálni. Ha szeretné, akár egy másik ügynökség legjobb e-kereskedelmi SEO szolgáltatásait is fehér címkével látja el.

Méretezze vállalkozását

Az e-kereskedelmi SEO-szolgáltatások értékesítésével végül vállalkozása méretezésén is dolgozhat. Ez egy fantasztikus módja annak, hogy gyorsan bővítse vállalkozását, miközben jelentős nyereségességet tart fenn.

Ha jelenleg nem rendelkezik a szolgáltatás nyújtásához rendelkezésre álló erőforrásokkal, bármikor bérelhet SEO-szakértőt, vagy átadhatja egy másik ügynökség szolgáltatásait. Ez egy egyszerű, de rendkívül hatékony módja az indulásnak.

Kommunikáljon és tekintse át a szolgáltatásokat ügyfeleivel

Egy másik fantasztikus előny, amelyet az e-kereskedelmi SEO szolgáltatások értékesítésével kap, az, hogy lehetővé teszi, hogy minden hónap után leüljön ügyfeleivel, és megvitassa igényeiket. Ez segít új kommunikációs csatornák megnyitásában, és lehetővé teszi, hogy jobban megértsék ügyfeleit.

Az e-kereskedelmi SEO jelentősége 2024-ban

Nem számít, mi a vállalkozása, a SEO szinte minden vállalkozásnak segíthet. Ami az e-kereskedelmet illeti, ez egy növekvő piac, és egyelőre úgy tűnik, mindenki beugrik a kocsiba, és azt látjuk, hogy nap mint nap új cégek indulnak el.

Várhatóan tehát ahhoz, hogy hírnevet szerezzen ebben az iparágban, gondoskodnia kell arról, hogy folyamatosan frissítse és javítsa szolgáltatáskészletét.

Beállíthat egy külön szintet is a céloldalak optimalizálásához, az e-kereskedelmi termékoldalak SEO-jához, valamint a fizetési és köszönőoldalakhoz, és továbbra is kaphat visszajelzést ügyfeleitől, hogy végül növekedhessen.

Ezenkívül annak érdekében, hogy 360 fokos megközelítést kövessen az e-kereskedelmi SEO ellenőrzőlistájának szintre emelésében, olvassa el a következő, hasznosítható, részletes cikkeket az évre vonatkozó SEO-céljairól:

×

Szerezze meg hírlevelünket
Legyen Ön az első, aki megkapja a legújabb frissítéseket és oktatóanyagokat.

Köszönjük, hogy feliratkozott ránk!

Új publikációk:

Ajánlott