Hogyan adjunk el egy használt Razer Gaming laptopot online?

Tegyük fel, hogy van egy Razer gaming laptopja, és keveset használ. Vagy talán nincs pénzed, és el akarod adni. Szerencsére egy előre gyártott játékszámítógép viszonteladása meglehetősen egyszerű, különösen, ha online teszi.

 • Kényelem: 6 a 10-ből.
 • Átfutási idő: Razer modelltől függ.
 • Kifizetés: 7 a 10-ből.

Egy használt Razer játék laptop eladásának egyik legegyszerűbb módja, ha felteszi eladásra a Facebook piacterére. Mivel valószínűleg már van fiókja, közvetlenül a profiljából tehet közzé eladásra kínált dolgokat.

Ha azonban egy használt Razer gaming laptopot ad el, készüljön fel némi munkára. Mivel a Razer elektronikai termékek drágák, az emberek általában belefáradnak abba, hogy $$$-t költsenek használtakra. Eladóként tehát minél több jó, letisztult fényképet kell készítenie a számítógépről, legjobb tudása és képessége szerint leírnia, és természetesen őszinte és őszinte lenne az állapotát illetően.

A trükkös része egy forró játék laptop eladásának a piacon az, hogy üzenetekkel bombázzák majd. Az emberek folyamatosan (és szükségtelenül) kérdezik, hogy elérhető-e még. És a Messengered elárasztja a lowball ajánlatokat. Készüljön fel egy csomó nagyon specifikus, szuper technikai és néha buta kérdés megválaszolására. Végül találkoznia kell a potenciális vásárlókkal. Természetesen megkérheti őket, de a legtöbben óvatosak a lakcímük megadásával.

Hogyan készítsd fel a Razeredet az eladásra?

 • Tisztítsa meg Razer gaming laptopját puha ruhával. Távolítsa el a matricákat, és törölje le a nyomokat vagy foltokat.
 • Állítsa vissza laptopját a gyári beállításokra. Profi tipp: Ha a számítógép már nem indul el, és nem lehet alaphelyzetbe állítani, vegye ki a merevlemezt az eladás előtt.
Olvasni:  Miért szakad le folyamatosan a PS4-em a WiFi-ről?

Amint látja, egy használt Razer játék laptop eladása a Facebookon meglehetősen fárasztó lehet. Ennek ellenére nagyban függ a számítógép évétől, gyártmányától, konkrét modelljétől és állapotától (teljesen működőképes, sérült, alkatrésznek eladó stb.).

Alternatív megoldásként megtekintheti a helyi vételi és eladási csoportokat a közösségi médiában, vagy akár felkereshet néhány közeli zálogházat is.

 • Kényelem: 10-ből 10.
 • Átfutási idő: Nagyon gyors.
 • Kifizetés: 6 a 10-ből.

Ha sietsz, és csak egy kis szabadidőd van, egy online visszavásárlási oldal tökéletes választás. A kezdéshez egyszerűen keresse a Google-t “Eladó egy használt Razer gamer laptop” és nézd meg, mi jön. Meg fog lepődni, hogy mennyi lehetőség van. Természetesen egyes webhelyek csak bizonyos típusú elektronikai cikkeket vagy meghatározott márkákat vásárolnak (például az Apple), de nem csak ajánlatot kaphat a Razer készülékére, hanem valószínűleg kap néhány ajánlatot különböző webhelyekről összehasonlításra.

Például a Gadget Salvation kiváló és gyors szolgáltatást kínál, számos Razer modellt elfogad, és ami a legjobb, versenyképes árakat kínál!

Ellentétben más platformokkal, ahol az eladóknak egy szép leíró listát kell készíteniük az általuk értékesített számítógépről, a Gadget Salvation segítségével gyerekjáték készpénzt szerezni a használt technológiáért. Mindössze annyit kell tennie, hogy pillanatok alatt ingyenes ajánlatot kell kapnia (szerződések vagy kötelezettségek nélkül), ki kell fizetnie, nyomtatnia kell egy előre fizetett szállítási címkét, és be kell küldenie Razerjét. Amint a cég megkapja a küldeményt, tesztelni fogja a modult, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az Ön által online megadott adatok igazak és pontosak. Ez a folyamat átlagosan egy munkanapot vesz igénybe. Ezt követően készpénzt kap a használt Razeréért.

Olvasni:  Hozzon létre egy felhasználóbarát adminisztrációs panelt bármely adatbázishoz

Jelenleg a Gadget Salvation a PayPalon, a Venmo-n, a Cash App-on és a Zelle-n keresztül bonyolít kifizetéseket. Papír csekket is postázhatnak. Az eladó dönthet arról, hogy a fizetés módját online adják le.

Tehát összefoglalva:

 • Keresse meg Razer modelljét, és számítson ki ajánlatot egy azonnali online számológép segítségével.
 • Vásároljon, majd küldje el laptopját.
 • Kap pénzt.

Egyszerű, mint 1-2-3.

 • Kényelem: 3 10-ből.
 • Átfutási idő: A Razer számítógép típusától függ.
 • Kifizetés: 7 a 10-ből.

Az eBay még a legtapasztaltabb eladók számára is trükkös lehet. De ha minden jól megy, az eladó tisztességes készpénzhozamot érhet el.

Ha nincs eBay-fiókja, javasoljuk, hogy alaposan gondolja át, mielőtt létrehoz egy fiókot. Először is, az új eBay-eladóknak meg kell adniuk személyes adataikat, például társadalombiztosítási számukat és bankszámlaadatokat, mielőtt elkezdenék az értékesítést. Ellenőrzési folyamaton kell keresztülmenniük. Egyszerűen fogalmazva: fejfájás. Tehát, ha Ön egyszeri eladó, és nem látja, hogy újra használja az eBayt, hagyja ki ezt a lehetőséget.

Másodszor, az eBay tele van csalókkal. És amikor problémák merülnek fel, az eBay mindig a vásárlók oldalára áll. Mi romolhat el? Hamis számlák, hamis követelések, nemkívánatos visszaküldések – nevezd meg. És persze, az eBay-nél jobban irányíthatja laptopja árát, de megéri-e kockáztatni, hogy visszakapja a sérült Razert, vagy teljesen elveszíti azt és a pénzt? Valószínűleg nem.

Bottom Line

Egy használt Razer játék online értékesítése egyszerűbb lehet, mint azt a legtöbben gondolják. Rengeteg lehetőség kínálkozik az előre gyártott technológia viszonteladására, beleértve az online értékesítés kényelmes platformjait és a hagyományosabb helyi piacokat. Mindegyiknek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Ettől függetlenül mindig arra bátorítjuk olvasóinkat, hogy tájékozódjanak, mérlegeljék lehetőségeikat, és a biztonság kedvéért válasszon egy olyan vállalkozást, mint a Gadget Salvation, az eBay arcátlan vásárlója helyett.

Olvasni:  Az Xfinity hangos távirányító nem működik: Gyors javítás

Ez egy szponzorált cikk, amelyet a Candid.Technology hirdetési csapata írt vagy fogadott el. Szerkesztési szabályzatunkról itt olvashat bővebben. Itt léphet kapcsolatba hirdetési csapatunkkal: hirdeté[email protected]

Új publikációk:

Ajánlott