Hogyan állapítható meg, hogy a PS4 vezérlő töltődik?

Sokunk célja, hogy a lehető leggyorsabban újraindítsa a játékot, különösen akkor, ha PS4 játékkonzolja, valamint több száz játék és virtuális valóság címe áll a rendelkezésére. Ha azonban nem vagy biztos a PS4 kontrollere akkumulátorának töltöttségi szintjében, a játék szünetel, mivel a karaktered leáll. A probléma kezeléséhez rendkívül fontos, hogy minden játékos meg tudja állapítani, hogy töltődik-e a PS4.

Ebben a cikkben megvitatjuk azokat a jeleket, amelyek arra utalnak, hogy képesek vagyunk felismerni, ha a PS4 vezérlője töltődik.

Hogyan kell feltölteni a kontrollert?

Ha van vezeték nélküli PS4 vezérlőd, mint például a DualShock 4 kontrollerek, akkor egyszerre kettőnél több kontrollert is csatlakoztathatsz, és egyidejűleg töltheted is, ha USB-kábellel csatlakoztatod őket a PS4 rendszerhez. A PS4 kontrollert játék közben vagy nyugalomban töltheti. Ne kapcsolja ki a rendszert, és győződjön meg arról, hogy a tápkábel be van dugva a pihenő üzemmód folytatásához.

Ha lenyomva tartja a PS gombot a vezérlő közepén, ellenőrizheti az akkumulátor töltöttségi szintjét, ahogy az megjelenik a képernyőn, és megerősíti, hogy a PS4 vezérlője töltődik.

A pihenő mód abban különbözik a kikapcsolt PS4 rendszertől, hogy alacsony fogyasztáson működik, tölti a vezérlőket, valamint letölti a függőben lévő frissítéseket. A PS4 rendszer nyugalmi üzemmódja a számítógép alvó üzemmódjával egyenlő.

A töltésvezérlő felismerése

Ha a PS4 rendszer nyugalmi módban van, és a vezérlő töltődik, a vezérlőn lévő fénysáv lassan narancssárgán villog.

Hagyja a vezérlőt két órán keresztül, hogy elérje a teljes feltöltést, ha az akkumulátor teljesen lemerült, de mivel van egy feszültségszabályozó a helyén, a vezérlőt hosszabb ideig is csatlakoztatva hagyhatja. A töltés megszakad, ha az akkumulátor megtelt. A lassan narancssárga villogó fény teljesen kialszik.

Olvasni:  A legjobb 7 tabletta 20 000 INR alatt

A vezérlő töltésének feltételei

Annak érdekében, hogy a vezérlő akkumulátora ne sérüljön meg, kövesse az alábbi tippeket:

  • Ne töltse a vezérlőt olyan környezetben, ahol a hőmérséklet meghaladja a 30 Celsius fokot vagy 10 Celsius fok alá csökken.
  • Hagyja teljesen feltöltődni a vezérlőt, mielőtt eltávolítja az USB-kábelt a PS4 rendszerből. Az akkumulátor károsodását okozhatja, ha nem engedi megfelelően feltöltődni az akkumulátort, és nagymértékben tölti.
  • Kerülje el a vezérlő akkumulátorának ismételt teljes lemerülését.
  • Összefoglalva: tartsa a PS4 rendszert pihenő módban, vagy játsszon egy játékot a kontroller töltése közben. A vezérlő nem töltődik, ha a rendszer, amelyhez csatlakoztatva van, ki van kapcsolva.

Új publikációk:

Ajánlott