Hogyan állítsuk be az Instagram vásárlást az eladások növelése érdekében 2024-ban

Kíváncsi vagy, hogyan állítsd be az Instagram-vásárlást az eladások növelése érdekében?

Nem Ön az egyetlen kiskereskedő, aki szeretné kihasználni a platform hatalmas képességeit, és rávenni az ügyfeleket, hogy közvetlenül az Ön Instagram boltjából vásároljanak.

Nem titok, hogy az ügyfelek az Instagramot használják márkák kutatására, és keresik a számukra szükséges termékeket. Az Instagram Shopping segítségével azonban elhozhatja a kiskereskedelmi élményt a közösségi médiába, és lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy közvetlenül az alkalmazásból vásároljanak.

Egy friss Instagram-tanulmány ezt állapította meg 44% A felhasználók minden héten az Instagramon vásárolnak. Ugyanez a tanulmány megjegyezte, hogy az Instagramon végzett vásárlási tevékenységek 28%-a tervezett.

Ezek a statisztikák azt mutatják, hogy az Instagram nagyszerű hely a termékek népszerűsítésére. Ez a bejegyzés megmutatja, hogyan állíthatja be Instagram boltját, és hogyan vonzhatja a termékvásárlókat.

Hogyan működik az Instagram vásárlás?

Az Instagram vásárlás lenyűgöző funkció, amely lehetővé teszi a vállalkozások tulajdonosai számára, hogy a platformon értékesítsenek termékeik katalógusának elkészítésével. A funkció lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy hozzáférjenek a termékinformációkhoz, elolvassák a véleményeket, és akár közvetlenül is vásároljanak az alkalmazásból.

Mindezen képességek élvezetéhez a marketingszakembereknek meg kell tanulniuk, hogyan állítsák be az Instagram-vásárlást, hogy bemutassák termékeiket a nagy szándékú vásárlóknak, miközben böngészik a hírcsatornát.

Olvasni:  Mi várható a tartalommarketingtől az első 90, 180 és 365 napban

Korábban a márkák Instagram-hirdetéseket használtak termékeik reklámozására, és arra kérték a felhasználókat, hogy a termék megvásárlásához kattintson az életrajzukban található vásárlási linkre. Ez meglehetősen hektikus, és a márkák lemaradnának az eladásokról, mert a felhasználók nehezen tudják abbahagyni az idővonal görgetését, és felkeresik egy márka oldalát, hogy elérjék a vásárlási linket.

Azonban, az Instagram-vásárlás bevezetésével a márkák mostantól ugyanarról a helyről értékesíthetik és értékesíthetik termékeiket. Az ügyfél böngészhet az Instagramon, megnézheti a neki tetsző terméket, és néhány kattintással megvásárolhatja.

Az Instagram-vásárlás segített a márkáknak termékeik fejlesztésében értékesítési csatornák és növeljék bevételeiket.

A Natori női divatmárka tanúja volt a 1416% az Instagram-forgalom növekedése az Instagram-vásárlással. Miután rájöttek, hogyan állítsák be az Instagram-vásárlást, 61 bejegyzést tettek közzé olyan címkézett termékekkel, mint az alábbi képen. Ez a platform bevételének 100%-os növekedését eredményezte néhány hét alatt az Instagram vásárlás használatával.

Natori

A Magnolia Boutique az Instagram-vásárlással is növelte bevételeit. A márka 117 bejegyzést hozott létre címkézett termékekkel. A kampány végére 4%-os forgalomnövekedést és 20%-os bevételnövekedést értek el.

1. Megkönnyíti a vásárlást az ügyfelek számára

Az Instagram Shopping bevezetése előtt a vállalkozások egyetlen módja annak, hogy forgalmat irányítsanak e-kereskedelmi üzleteikbe, az életrajzukon és a kattintható történeteiken található linkek segítségével. Ez természetesen a legjobb leadgeneráló szoftver használata mellett történt.

Az Instagram vásárlás bevezetése megkönnyítette az ügyfelek online vásárlását. Ennek főként az az oka, hogy a leendő vásárlók láthatják a terméket, amikor a feedben görgetnek, és néhány kattintással megvásárolják.

Az NBA-nek van egy Instagram boltja, ahol reklámozzák termékeiket. A „Megtekintés a webhelyen” gombra kattintva a vásárlók a pénztári oldalra kerülnek, ahol megvásárolhatják a terméket.

NBA

2. Lehetővé teszi a vállalkozások számára a termékek közvetlen reklámozását

Az Instagramon történő értékesítés hosszú és fárasztó folyamat volt a vásárlók számára. Az Instagram Shopping lerövidítette ezt a folyamatot, mivel a márkák közvetlenül reklámozhatják termékeiket az ügyfelek számára, és rávehetik őket a vásárlásra anélkül, hogy elhagynák a platformot.

Ez lerövidítette a vásárló útját, és csökkentette azoknak az eseteknek a számát, amikor a vásárlók elhagyják a kosarukat, amikor online vásárolnak. Az Instagram-vásárlás beállításának megtanulása lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy közvetlenül vásárolhassanak a vásárolható bejegyzésekre kattintva.

Olvasni:  Hogyan készítsünk egy WordPress többoldalas beállítást

3. Magas vásárlási szándékkal rendelkező vásárlókat céloz meg

Az Instagram vásárlás lehetővé teszi hashtagek és vásárlásra alkalmas kifejezések használatát, hogy termékei jobban felfedezhetők legyenek a Felfedezés oldalon. Ezzel a termékei megjelennek a nagy vásárlási szándékkal rendelkező felhasználók számára.

A „palazzo nadrágok boltja” kifejezés egyszerű keresése egy vásárolható bejegyzést jelenít meg az egyik legnépszerűbb keresési eredményként, mint az alábbi képen. Azok a márkák, amelyek bejegyzéseiket a kifejezésre optimalizálják, szilárd vásárlási készséggel érhetik el a felhasználókat.

Márkák

Használjon leíró kifejezéseket és hashtageket a vásárolható bejegyzéseken, hogy minél többen vásárolják meg termékeit. Ezzel több embert érhet el, és forgalmat irányíthat Instagram boltjába.

4. A követőket gyorsan vásárlókká alakítja

Az Instagram-vásárlás beállításának elsajátításának másik előnye, hogy követőit gyorsan vásárlókká alakíthatja.

Miközben követői végigmennek a profilodon, könnyedén felkereshetik Instagram boltodat, ahol megtekinthetik legújabb termékeidet.

Ha látnak valamit, ami tetszik nekik, Az Instagram Shopping lehetővé teszi számukra, hogy közvetlenül a platformról vásároljanak, vagy kattintsanak egy linkre, amely a webhelyére viszi őket a gyors fizetéshez (Csak győződjön meg róla, hogy SSL-tanúsítvánnyal rendelkezik, és SSL figyelés érvényességéről).

A termékvideók készítése nagyszerű lehetőség az Instagram-vásárláshoz. Használjon online videószerkesztőt, mint pl Movavi, iMovieés Animoto hogy egyesítse a termékeiről készült videókat. Adjon hozzá feliratokat és zenét termékvideóihoz. Segít több termék megjelenítésében egyetlen videóban.

5. Lehetővé teszi, hogy a legtöbbet hozza ki marketing erőfeszítéseiből

Ha van e-kereskedelmi üzlete, tovább bővítheti marketingtevékenységét egy Instagram bolt létrehozásával. A legtöbb vásárló a közösségi médiában kezdi meg vásárlási útját.

Az Instagram Shopping lehetővé teszi, hogy megszólítsa az ilyen felhasználókat, amikor a közösségi hírcsatornákat böngészik, és néhány egyszerű lépésben ráveszik őket, hogy megvásárolják az Ön termékeit.

Vásárlási kampánya teljesítményét tőkeáttétellel követheti nyomon A SocialPilot Instagram elemzése és szükség esetén végezze el a korrekciókat, hogy elkerülje a kampányára gyakorolt ​​kedvezőtlen hatásokat.

SocialPilot Instagram Analytics

Hogyan állítsuk be az Instagram-vásárlást az értékesítés növelésére

Az Instagram megkönnyítette a márkák számára, hogy hozzáadjanak termékeket Instagram boltjukhoz, és értékesítsék azokat a felhasználóknak, miközben görgetik a hírfolyamot. Ez egy hihetetlen módja az eladások növelésének, mivel megkönnyíti a vásárlók számára a szükséges termékek beszerzését.

Olvasni:  5 gyakori tévhit az e-mail marketingről

Így állíthatja be az Instagram-vásárlást, hogy javítsa a közösségi médiát.

1. Győződjön meg arról, hogy megfelel a jogosultsági követelményeknek

Az első dolog, amit meg kell tennie az Instagram Shopping beállításához, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelel az Instagram-bolt indításához szükséges jogosultsági követelményeknek.

Az Instagram Shopping jogosultsági feltételei nem olyan bonyolultak, és a következőket tartalmazzák:

 • Aktív üzleti vagy alkotói fiókkal kell rendelkezned. Ha nem rendelkezik üzleti fiókkal, alakítsa át személyes fiókját professzionális fiókká a profilbeállításaiban, az alábbi képen látható módon.
  Fiók váltása
 • Vállalkozásának olyan régióban kell lennie, amely támogatja az Instagram Shopping szolgáltatást. Az alábbi képernyőképen láthatók az erre jóváhagyott piacok.
  Üzlet be
 • Fizikai, jogosult termékeket értékesít.
 • Elfogadod, hogy betartod az Instagram kereskedői szabályait és előírásait.
 • Van egy aktív üzleti domainje, ahonnan termékeket értékesít.

2. Csatlakoztassa fiókját egy Facebook-oldalhoz

Még akkor is, ha nem üzletel a Facebookon, és csak a Google vélemény widget a márka népszerűsítéséhez az Instagram vásárlást össze kell kapcsolni egy Facebook-oldallal. Ez a folyamat nagyon egyszerű.

A vállalkozás profiljából:

 • Menj a tiédhez Profil és kattintson Profil szerkesztése
 • Válassza ki Nyilvános üzleti információk
 • Kattintson oldal és válaszd ki azt a Facebook-oldalt, amelyhez az Instagram boltod csatlakozni fog

3. Töltse fel termékkatalógusát

A fenti lépés után fel kell töltenie termékkatalógusát. A termékkatalógus feltöltésére két lehetőség közül választhat:

 • Ezt manuálisan teheti meg, minden egyes terméket külön-külön feltöltve a kereskedelmi menedzserbe
 • A Shopify vagy a BigCommerce platformokhoz hasonló, már létező termékadatbázist használva, azok fejetlen építészet képességei nagyobb rugalmasságot tesznek lehetővé.

1. lehetőség: Termékek manuális feltöltése a Kereskedelmi menedzserben

 • Jelentkezzen be a Kereskedelmi vezető Facebook-fiókja adataival
 • Kattintson Katalógus létrehozása a megadott lehetőségek közül
  Katalógus létrehozása
 • A katalógustípus opciók közül válassza ki E-kereskedelem
  E-kereskedelem
 • Kattintson Termékinformációk feltöltése a releváns részletek, például a terméknév, kép és leírás manuális hozzáadásához termékkatalógus létrehozásához.
  Termékinformációk feltöltése
 • Adjon hozzá egy linket az e-kereskedelmi üzletéhez, ahol a vásárlók megvásárolhatják a terméket, és beállíthatják annak elérhetőségét.
 • Ismételje meg a folyamatot, amíg az összes terméket fel nem adja Instagram boltjába

2. lehetőség: Használjon már meglévő adatbázist

 • Menj Kereskedelmi vezető és kattintson Katalógus létrehozása
 • Kattintson E-kereskedelem a lehetőségek közül, és kattintson a gombra Csatlakozzon egy partnerplatformhoz
 • Válassza ki az e-kereskedelmi platformot a termékek importálásához a legördülő menüből
  Csatlakoztassa a Partner Platformot
 • Kattintson a partnerplatformra mutató hivatkozásra, hogy összekapcsolja Instagram-üzletét az e-kereskedelmi áruház termékkatalógusával.
Olvasni:  A Végleges útmutató az Omnichannel Marketinghez 2024-ben

4. Küldje be fiókját felülvizsgálatra

A termékkatalógus létrehozása után be kell küldenie Instagram boltját felülvizsgálatra. Ez a folyamat általában néhány napot vesz igénybe, és Az Instagram kérheti, hogy igazolja e-kereskedelmi üzlete tulajdonjogát.

5. Kapcsolja be az Instagram vásárlást, és kezdje el az értékesítést

Az Instagram felülvizsgálja fiókját, és tájékoztatja Önt, hogy jogosult-e az értékesítés megkezdésére a platformon. Csatlakoztassa termékkatalógusát, hogy elkezdhesse az értékesítést a platformon, amikor megkapja az utat.

Ezt a következőképpen teheti meg:

 • Menj Beállítások
 • Kattintson Üzleti
 • Válassza ki Bevásárlás
 • Válassza ki azt a termékkatalógust, amelyhez csatlakozni szeretne
 • Koppintson a Kész

6. Reklámozza Instagram Shopját

Az Instagram Shopping beállításának megtanulásának oka az, hogy eladások növelése.

Az üzletkészlettel reklámoznia kell termékeit a platform felhasználói számára. Ennek egyik módja, ha megcímkézi termékeit olyan bejegyzésekben, mint a Natori az alábbi képen.

Reklámozza Instagram boltját

Ahelyett, hogy megtanulná használni a videó szerkesztő magad, akkor is dolgozhatsz a videó animációs ügynökség rövid videók létrehozásához az Instagram Stories számára, és megcímkézheti termékeit. A Natori a Stories-ban is megjelöli termékeit, hogy bemutassa hihetetlen termékkatalógusát.

Termék katalógus

Következtetés

Az Instagram Shopping extra értékesítési csatornát ad az online áruházad számára. Az Instagram Shopping beállításának megtanulása több lehetőséget teremt követői számára, hogy megvásárolják termékeit.

Használja a fent említett tippeket Instagram bolt létrehozásához, és termékeit az érdeklődő vásárlók elé tárja.

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan engedélyezhetem az Instagram vásárlást?

Miután fiókját jóváhagyták az Instagram vásárláshoz, lépjen a Beállításokba, és válasszon egy termékkatalógust az Instagram bolthoz való csatlakozáshoz.

Hány követőre van szükségem az Instagram vásárlás megkezdéséhez?

Az Instagram Shopping beállításához nincs szükség minimális követőszámra.

Mennyi ideig tart a fiók jóváhagyása az Instagram vásárláshoz?

Néhány órától néhány hétig tarthat, amíg az Instagram jóváhagyja fiókját.

Egy személyes Instagram-fiók létrehozhat Instagram-boltot?

Nem, nem lehet. Az Instagram Shopping beállításához üzleti vagy alkotói fiókra van szüksége.

Új publikációk:

Ajánlott