Hogyan csatlakoztatható a PS4 vezérlő a PS4-hez USB nélkül?

A PS4 a Sony egyik legnagyobb konzolja, és minden idők egyik legnépszerűbb konzolja. Megfizethető hardverrel büszkélkedhet, amely elég erős ahhoz, hogy szinte bármilyen játékot megfelelő teljesítménnyel fusson a mindennapi konzolos játékosok számára. Ennek ellenére, ha gyakran játszik, és szeretne játszani a barátaival, érdemes egy extra kontrollert felvennie.

Ebben a cikkben arról beszélünk, hogyan csatlakoztathat DualShock 4 vezérlőt a PS4-hez USB-kábel használata nélkül.

DualShock 4 csatlakoztatása PS4-hez vezeték nélkül

A Sony DualShock 4 vezérlői Bluetooth-al vannak felszerelve, hogy vezeték nélkül csatlakozhassanak a PS4-hez (vagy akár a számítógéphez külső eszközzel). Míg a vezérlőnek automatikusan párosítania kell a konzollal anélkül, hogy bármit is tenne, ha nem, akkor párosítási módba állíthatja a PS4-et a vezérlővel való párosításhoz.

Ne feledje, hogy a konzol felületén való navigáláshoz egy már párosított vezérlőre vagy USB-billentyűzetre lesz szüksége. Ha készen áll a beviteli eszközre, kövesse az alábbi lépéseket.

1. lépés: Irány a Beállítások a segédprogram menüjéből.

Hogyan lehet Bluetooth fejhallgatót csatlakoztatni a PS4-hez?

2. lépés: Irány a Eszközök.

Hogyan lehet Bluetooth fejhallgatót csatlakoztatni a PS4-hez?

3. lépés: Most válassza ki Bluetooth-eszközök.

Hogyan lehet Bluetooth fejhallgatót csatlakoztatni a PS4-hez?

4. lépés: A vezérlőjének DualShock 4 néven kell megjelennie az alábbi listában, a kapcsolat állapotát jelző zöld ponttal. Válassza ki a vezérlőt a párosítási folyamat befejezéséhez.

Ne feledje, hogy abban az esetben, ha a vezérlő nem jelenik meg a képernyőn, manuálisan párosítási módba állíthatja úgy, hogy lenyomva tartja a Megosztás és a PlayStation gombot, amíg a fénysáv villogni nem kezd.

Olvasni:  Twitter-marketingstratégia: Miért van rá szüksége az Ön vállalkozásának, és hogyan hozzon létre egyet

Új publikációk:

Ajánlott