Hogyan ellenőrizhető, hogy ki üzemeltet egy webhelyet – 5 legjobb szolgáltatás

Mivel abban mindannyian egyetértünk, hogy manapság nem kell kvantumfizika egy oldal létrehozásához, bárki birtokolhatja, de nem mindenki tudja elrejteni. Úgy gondoljuk, hogy mindannyian legalább egyszer tudni akartuk, hogy ki áll a domain mögött, hol található, az internetprotokoll címét, elérhetőségeit és még sok mást. A leggyakrabban használati eset példa egyszerűen információt szerez bármely internetes tulajdonról.

Ezen kívül érdemes jobbra váltani web hosting a prémium webhelyeken működő népszerű hosting szolgáltatások kiválasztásával. Számos oka van annak, amiért az emberek szeretnék tudni, hogy ki üzemelteti a webhelyet. A leggyakoribbak közé tartozik tágabb értelemben egy webes témával kapcsolatos információ. Ez különösen vonatkozik a kezdőkre és az újoncokra, mivel az oldal tárolási helyének ismerete az egyik leggyakoribb probléma azoknak, akiknek csak egy webhely van a kezükben, és látni akarják, hogy ki fogadja a versenytársakat.

Ha a fentiek bármelyike ​​aggályosnak tartja vagy vonatkozik Önre, akkor a megfelelő helyen jár a megfelelő időben. Ez a cikk nemcsak azt mutatja be, hogyan ellenőrizheti, ki üzemelteti a webhelyet, hanem felsorolja a legjobb szolgáltatásokat is.

Sitechecker.pro

Valószínűleg az elérhető legjobb és legnépszerűbb tárhely-ellenőrző eszközök közé tartozik annak kiderítése, hogy ki üzemeltetett egy webhelyet. Először is, ez egy ingyenes tárhely-ellenőrző, amely bármilyen webhelyen működik. Rengeteg információt fog közölni, ami azt jelenti, hogy mindent elmond! Miután a kívánt webhely mezőbe beírása után a „Check” gombra kattint, részletes jelentést kap.

A webhelyekkel kapcsolatos összes konkrét információ, például névszerver, DNS-szolgáltató és tárhelyadatok, IP-cím és még sok más megtalálható benne. Az első rész megmondja a házigazdát, a második pedig azt, hogy hol található. Az azt kezelő szervezetnek – a Sitechecker.pro segítségével néhány kattintással megkaphatja. Kiválóan alkalmas azok számára, akik először keresnek ilyen jellegű információkat, mivel lefekteti a terminológiát, és egy teljesen kezdő könnyen megérti a kulcsfontosságú kifejezéseket. Az ötlet az, hogy megtanulja és alaposan megértse a célt és a kapott információ fontosságát.

Olvasni:  A legjobb „hamarosan” beépülő modulok & Témák a WordPresshez

Digital Host Checker

Egy másik egyszerűen használható tárhely-ellenőrző kétségtelenül a Digital Host Checker. Az IP-cím, a tárhelyszolgáltató, a névszerverek és a tulajdonossal kapcsolatos információk csak egy kattintásnyira vannak. Ez egy minőségi WHOIS kutatóeszköz, amely könnyedén eléri az összes szükséges adatot bármely webhelyről. Görgessen le, hogy megtudja, mi a WHOIS információ, valamint az olyan kifejezések jelentését, mint a tárhelyszolgáltató, IP-cím és egyéb részletek.

Azt a céget, amelyik kezeli azokat a szervereket, amelyeken egy adott webhely található, tárhelyszolgáltatónak nevezzük, míg az IP-cím pontosan megmondja, hogy a szolgáltató hol helyezte el az internetet. A tulajdonos adatai az ellenőrzött domain tulajdonosának elérhetőségeit sorolják fel.

Rishavapps

Eddig minden rendben volt, és a Rishavapps sem különbözik a webszolgáltatások nyújtásában. Ez az egyik legjobb választás annak meghatározására, hogy ki üzemelteti a webhelyet. Mindössze be kell illeszteni vagy beírni a tartományt a mezőbe, majd kattintson az „Ellenőrzés” gombra. Gyorsan és költségmentesen sok információhoz jut, például az adatközpont helyéről, IP-címéről és – ami rendkívül izgalmassá teszi – az elérhetőségeket.

Ne feledje, hogy az elérhetőségi adatok gyakran az oka annak, hogy az emberek elsősorban ezeket a szolgáltatásokat használják. Az ehhez mellékelt tárhely-ellenőrző ingyenes megoldást kínál kérdéseire. A felülvizsgálati panelen gyakran találkozunk azzal, hogy gyorsabban működik, mint versenytársai túlnyomó többsége. Ez azt jelenti, hogy a vártnál gyorsabban minden adat közvetlenül a képernyőre kerül.

HostAdvice

Egy másik webalapú szolgáltatás, amely megfelelő információkat kap a webtárhelyről, a HostAdvice. Használata nagyon egyszerű, és csakúgy, mint a többi webes platform – csak írja be a domaint, és kattintson a „Keresés” gombra. Sok felhasználó értékeli az oktatási tartalmat, amely elmélyíti a WHOIS működésének megértését, de sok más hasznos dolgot is.

Olvasni:  Három e-mailes megkereső kampány, amit érdemes csinálni (és hogyan kell helyesen csinálni)

Tudta, hogy a Google felfüggesztheti Önt néhány webtárhely használata miatt? Emiatt és egyéb okok miatt minél többet tud, az megkönnyíti a webtárhely-szolgáltatást.

Geekflare

Ha meg kell találni, hogy ki üzemeltet egy webhelyet, a Geekflare az egyik legkényelmesebb szolgáltatási eszköz. A Geekflare egy nagyszerű webszolgáltatás, amely kiásja az információkat az Ön számára. Csak annyit kell tennie, hogy írja be a webcímet, amelyről többet szeretne tudni, és kattintson a „Host keresése” gombra a folytatáshoz. Egy szempillantás alatt az összes releváns hosting információ.

Amit kapsz, az a cégnév, a domain gazdagépének IP-címe, és ami még fontosabb, a földrajzi hely.

Következtetés

Amint arra következtethetünk, van egy jó lista az okokról, amelyek miatt az emberek túl sok gond nélkül szeretnének többet megtudni bizonyos webhelyekről. A fent tárgyalt eszközök mindegyike megadja a szükséges segítséget. Nemcsak egyszerűen használható webszolgáltatások, hanem a hatékony, gyors és pontos hírnévnek is örvendenek. Fontos hozzátenni, hogy a legtöbben nagyon alaposan elmagyarázzák, hogy mi az, ami miatt a felhasználók gyorsan bővítik tudásukat.

Figyelembe véve, hogy az olyan eszközöket, mint a hosting ellenőrzők, leggyakrabban a piacon lévő riválisok webhelyeinek tárhelyinformációinak kutatására, valamint az online jelenlét és hatékonyság javítására használják, a fent ismertetett eszközök nagy hasznát veszik a különböző üzleti profilokhoz.

Új publikációk:

Ajánlott