Hogyan emelje ki e-kereskedelmi webhelyét

Az online vásárlás örökre megváltoztatta a fogyasztói szokásokat. Minden elképzelhető termék csak néhány kattintásnyira van – ráadásul egyenesen az ajtónkhoz szállíthatjuk.

Különösen az elmúlt években egyre többen hagyták el a kiskereskedelmi vásárlást, és inkább az online vásárlás mellett döntöttek.

Miközben az e-kereskedelmi ágazat gyorsan növekszik, egyre versenyképesebbé válik. Mit jelent ez egy olyan webáruház tulajdonos számára, mint te?

Olvasson tovább, hogy megtudja, hogyan teheti ki e-kereskedelmi webhelyét a versenytársak közül.

Miért fontos, hogy e-kereskedelmi webhelye kiemelkedjen?

Annak ellenére, hogy az online ügyfélkör növekszik, számos kihívással kell szembenéznie egy e-kereskedelmi vállalkozásnak. Valójában elég nagy a verseny az e-kereskedelmi piacon.

Az olyan sportversenyeken, mint a boksz, a sportolókat súlyuk szerint kategóriákba osztják. Ez az egyetlen módja annak, hogy igazságosak legyenek a dolgok. Sajnos az online üzleti világ versenyterén mindenkivel ringbe lép, beleértve az olyan óriáscégeket, mint az Amazon, vagy a tiédhez hasonló kínálattal rendelkező kisebb virtuális boltokat.

A felhasználók rengeteg különféle lehetőséggel vannak túlterhelve, ezért szeretnék néhány kattintással megérteni, miben különbözik az Ön terméke a többitől. Ezért elengedhetetlen, hogy e-kereskedelmi webhelye kiemelkedjen. De hogyan csinálod?

Olvasni:  7 módszer a hosszú görgetésű webhely fejlesztésére

Hogyan emelje ki e-kereskedelmi webhelyét

2021 januárjában körülbelül 1,2 milliárd webhelyet rögzítettek az interneten.

Mivel sok az online webhely, hogyan teheti meg, hogy e-kereskedelmi webhelye kitűnjön a tömegből? Természetesen kihívást jelent, de még mindig lehetséges. Íme néhány módszer ennek megvalósítására.

Találja meg USP-jét

Az egyedi eladási ajánlat (USP) az egyetlen előny, amely segít kitűnni, és megkülönböztetni a versenytársaktól. Ha megtudja, mi ez, könnyebben felismeri, hová szeretné összpontosítani a márkaépítési és marketing erőfeszítéseit.

Az USP azért van, hogy kiemelje az Ön előnyeit és erősségeit. Ez is olyasvalami, amellyel szoros kapcsolatot létesíthet ügyfeleivel.

Webdesign – Készítsen olyan webhelyet, amely első pillantásra nagyszerűen néz ki

Több mint a vásárlók 90%-a azt mondják, hogy vásárláskor nagyobb figyelmet fordítanak a vizuális megjelenésre, mint a többi elemre. Ez azt jelenti, hogy a vonzó logó és webhely az egyik kulcsa annak, hogy e-kereskedelmi webhelye kiemelkedjen.

Tegye egyértelművé webhelyét. Mutasson be minden lényeges információt társalgási nyelven. Tartsa naprakészen a tartalmat. Egyszerű elrendezést használjon. Tartsa meglehetősen egyszerűnek a tartalom formáit, és gondoskodjon arról, hogy kezdőlapja legyen tömör összefoglalóval. Gondosan válassza ki a színeket, hogy egyensúlyt teremtsen a tisztaság és az esztétika között.

Ha segítségre van szüksége webhelye legjobb dizájnelemeinek kiválasztásában, fontolja meg egy e-kereskedelmi webhelytervező szolgáltatás igénybevételét. Ezek a szolgáltatások általában minden tervezési tényezőt kezelnek helyetted, lehetővé téve Önnek, hogy visszajelzést adjon mindaddig, amíg az online áruház tökéletesnek tűnik.

Az Ön webhelyének is vonzónak kell lennie

A funkcionális oldal mellett győződjön meg arról, hogy webhelye követi az e-kereskedelmi webhelyek bevált gyakorlatait. Lebilincselőnek, szemet gyönyörködtetőnek és szórakoztatónak kell lennie. Ezt szem előtt tartva adjon hozzá képeket, amelyek segítenek elmesélni a látogatóknak történetét. A vizuális identitás létrehozása többet jelent, mint egyszerű szöveget. Győződjön meg arról, hogy képei egyediek és relevánsak a vállalkozása szempontjából.

Olvasni:  Hogyan kezeljük a közösségi média ügynökségek nehéz ügyfeleit

Ennek ellenére ne hagyja, hogy a vizuális tartalom magára vonja a figyelmet. A túl sok kép vagy videó elvonhatja a figyelmet, vagy megnehezítheti az oldaladatokat, ami meghosszabbíthatja az oldal betöltési idejét – ami elriasztja a látogatókat.

Szerencsére nem kell professzionális tervezőnek lennie ahhoz, hogy jó és intelligens alapértelmezett beállításokat készítsen webhelyén, és a kívánt módon testreszabja.

Adja el termékeit online, gond nélkül

A WooCommerce által hivatalosan ajánlott tárhelyünk az Önéhez hasonló online vállalkozások számára készült

Tedd mobilbaráttá

A fogyasztók elvárják, hogy webhelye hatékony és gyors legyen, még okostelefonjuk használata közben is. A mobil kompatibilitás egyszerűen követelmény.

Webhelye forgalmának nagy része valószínűleg mobileszközökről érkezik. A Google pedig megbünteti a rossz mobilélménnyel rendelkező webhelyeket. Ez azt jelenti, hogy webhelye nem lesz olyan jó helyen a Google-on, ha nincs mobilra optimalizálva, ami a webhely látogatóiba és potenciális eladásaiba kerül.

Legyen gyors

Az oldal látogatóinak fele el fog hagyni, ha a webhely betöltése 3 másodpercnél tovább tart. A Google a sebesség és más alapvető internetes létfontosságú szempontok alapján is meghatározza az Ön webhelyének helyezését, ezért fontos, hogy gyors legyen a webhely a jó helyezés érdekében.

Próbálja ki a Google Page Speed ​​Insights, Pingdom vagy más olyan eszközt, amely segít meghatározni webhelye sebességét.

Kapcsolati oldal törlése

Látogatói egyszerű módot szeretnének felvenni Önnel a kapcsolatot a vállalkozásával, termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatos kérdésekben. E nélkül azt kockáztatja, hogy elveszíti a bizalmukat és a velük való kommunikáció lehetőségét. Fontolja meg egy élő csevegési lehetőség, egy tudásbázis, egy felhasználói fórum hozzáadását vagy más módon hasznos információk nyújtására.

Olvasni:  Hogyan segítheti vállalkozását egy partnerprogram, és milyen funkciókra kell figyelnie a regisztráció előtt

CTA-k hozzáadása

A cselekvésre ösztönzés (CTA) egy másik fontos elem az online áruház létrehozása során. Adjon hozzá CTA-kat a jól látható helyeken, hogy ösztönözze a cselekvést, például vásárlást vagy hírlevélre való feliratkozást. Adjon hozzá erős CTA-kat, amelyeket könnyen megtalálnak, hogy egyszerűbbé tegye a felhasználók számára a konverziót az Ön e-kereskedelmi webhelyén.

SEO tartalom

Ingyenes és hasznos tartalom hozzáadása egy másik módja annak, hogy webhelye professzionális megjelenést biztosítson. Győződjön meg arról, hogy megfelel a SEO követelményeinek, hogy jobb pozíciót érjen el a keresési eredmények között. Így a potenciális ügyfelei könnyebben megtalálhatják Önt.

A felhasználóknak kínált ingyenes érték az egyik módja annak, hogy e-kereskedelmi webhelyét kiemelje. Bemutatja hitelességét és gondolati vezető szerepét a térben, ösztönzi a látogatók bevonását, és nagyszerű módja annak, hogy hasznos információkat nyújtson a termékrésszel kapcsolatban.

Tedd terméked kiemelkedővé

Végezzen kutatást, hogy megtudja, miben különbözik az Ön terméke a piacon lévő többi terméktől. Tekintse meg a legkelendőbb termékeket is, amelyek hasonlóak az ajánlatában szereplő termékekhez. Van valami, amitől jobbak, mint a tiéd?

Kommunikáljon ügyfeleivel, hogy megtudja, hogyan lehet termékét kiemelni. Készítsen felméréseket, kommunikáljon a közösségi médiában, és derítse ki, mely dolgokat tartják fontosnak a márkaválasztás során.

A termék frissített verzióként történő marketingje egy másik nagyszerű módja annak, hogy vállalkozása kitűnjön. Vegyen fel újabb technológiákat és közösségi média platformokat a promócióhoz. Ezenkívül alaposan tanulmányozza a legújabb iparági trendeket, hogy összekapcsolódjon termékével.

Tegye kitűnjön e-kereskedelmi üzlete a WooCommerce kezelésével

Kiváló minőségű webhely, kapcsolatfelvételi oldal, kiváló dizájn, kiemelkedő termékek, kreatív történetmesélés és marketingkampányok – mindezek a dolgok számítanak az Ön e-kereskedelmi vállalkozásának. A potenciális ügyfelek eléréséhez azonban ki kell tűnnie a versenytársak közül.

Olvasni:  A legjobb mobilalkalmazások bloggereknek

Most, hogy tudja, hogyan teheti ki az e-kereskedelmi webhelyét, fontolja meg a Managed WooCommerce használatának megkezdését.

Szabja testre webhelyét preferenciái szerint. Kövesse nyomon az értékesítési trendeket a Sales Performance Monitor segítségével. Élvezze a villámgyors sebességet globális CDN-ünkkel.

Gyorsan és egyszerűen használható, ráadásul nem kell professzionális tervezőnek lenni ahhoz, hogy néhány perc alatt teljesen testreszabott, iparágra koncentráló webhelyet kapjon.

Kezdje el az online értékesítést még ma a Managed WooCommerce segítségével.

Új publikációk:

Ajánlott