Hogyan fokozzuk a Valorant-ot hackekkel és csalásokkal

A Valorant megrohanta a világot. A népszerű F2P lövöldözős játék nagy közönségre talált, köszönhetően könnyen megtanulható és nehezen elsajátítható játékmechanikájának, valamint egyedi művészeti stílusának. A játék azonban meglehetősen versengő jellegű, és előfordulhat, hogy újra és újra veszít, és elég frusztráló lehet.

Itt van a hackek ill Bátor csalások jöjjön be. Hackek és csalások a népszerű első személyű lövöldözős játékban, a Valorantban előnyhöz juttathatják a játékosokat ellenfeleikkel szemben, és könnyebben nyerhetnek játékokat. Ezek közé a csalások közé tartoznak többek között az aimbotok, a falhackok és a speedhackek.

Célzók

Az aimbot egy hack, amely automatikusan megcélozza és rálő az ellenségre, így sokkal könnyebbé válik a fejlövések leszállása és az ellenfelek megölése. Ez különösen nagy hatótávolságú ütközéseknél lehet hasznos, ahol a kézi célzás nehézkes lehet. Az aimbot segítségével a játékosok könnyedén kivehetik az ellenfelet távolról anélkül, hogy aggódniuk kellene a célzástól vagy a visszarúgástól. Hasznos lehet közelharcban is, mivel lehetővé teszi a játékosok számára, hogy rövid időn belül gyorsan legyőzzenek több ellenséget.

Faltörések

A Wallhackek viszont lehetővé teszik a játékosok számára, hogy átlássanak a falakon, ami jelentős előnyt jelent a térképismeret és a helymeghatározás terén. Ez különösen hasznos lehet azoknak a játékosoknak, akik szeretnek védekezően játszani, mivel lehetővé teszi számukra, hogy szemmel tartsák az ellenséges csapat összes lehetséges belépési pontját.

A falhackokkal a játékosok könnyen észrevehetik a falak mögött vagy szűk helyeken megbújó ellenségeiket, így hatalmas előnyt jelentenek számukra információs és stratégiai szempontból. Hasznos lehet azoknak a játékosoknak is, akik szeretnek agresszíven játszani, mivel segítségével könnyedén észrevehetik a váratlan helyeken megbúvó ellenségeiket, így lehetőség nyílik gyorsan és hatékonyan kiszedni őket.

Olvasni:  Hogyan működnek a közösségi média algoritmusai?

Speed ​​hack

Hogyan lehet növelni a phpBB fórumok sebességét

A Speedhackek, ahogy a neve is sugallja, lehetővé teszik a játékosok számára, hogy gyorsabban mozogjanak, megkönnyítve az ellenfelek üldözését vagy a veszély elől való menekülést. Ez hasznos lehet azoknak a játékosoknak, akik szeretnek agresszíven játszani, mivel így könnyebben közelíthetik meg a távolságot maguk és az ellenséges csapat között.

A speedhackekkel a játékosok villámgyorsan mozoghatnak, lehetővé téve számukra, hogy könnyedén lehagyják az ellenséget, és elkerüljék a veszélyes helyzeteket. Hasznos lehet azoknak a játékosoknak is, akik szeretnek védekezően játszani, mivel így könnyebben visszavonulhatnak és áthelyezhetik magukat.

Nincsenek visszarúgások

Egy másik népszerű hack a Valorantban a „no recoil” hack, amely kiküszöböli a fegyver visszarúgását, megkönnyítve a pontos lövést és a fegyver irányítását. Ez különösen hasznos lehet azoknak a játékosoknak, akik nagy visszarúgással rendelkező fegyvereket használnak, mint például a Vandal vagy a Phantom. Ha nincs visszarúgás, a játékosok könnyedén irányíthatják fegyverük visszarúgását, így sokkal könnyebb lesz a fejlövések landolása és az ellenség gyors kiiktatása.

ESP Hacks

Végül, vannak olyan csalások is, amelyek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy lássák az ellenséges csapat egészségi állapotát és elhelyezkedését, így hatalmas előnyt jelentenek számukra információs és stratégiai szempontból. Ez különösen hasznos lehet azoknak a játékosoknak, akik szeretnek a játékon belüli vezetőként játszani, mivel lehetővé teszi számukra, hogy megalapozottabb döntéseket hozzanak arról, hogyan közeledjenek az ellenséges csapathoz.

Ezzel a csalással a játékosok könnyen láthatják ellenfeleik egészségi állapotát és elhelyezkedését, így megalapozottabb döntéseket hozhatnak arról, mikor támadjanak és mikor vonuljanak vissza.

Következtetés

Érdemes megjegyezni, hogy bár vannak ingyenes csalások és hackek a jelölőben, a Valorantban ezek használata végleges kitiltást eredményezhet a játékból. Azon játékosok számára azonban, akik hajlandóak megvásárolni azokat egy jó hírű hack-szolgáltatótól, a hackek és csalások nagyszerű módja annak, hogy előnyt szerezzenek, és könnyebben nyerjenek több játékot. Fontos megjegyezni, hogy ezek a csalások jelentős előnyhöz juttathatják a játékosokat.

Olvasni:  Digital Signage: Segítség a vállalatok egyesüléséhez

Új publikációk:

Ajánlott