Hogyan hallgathatunk Twitter Spaces & Bővítse X fiókját

Az új Twitter X funkció megjelenése óta sok felhasználó azon töprengett, hogyan hallgathatja meg a Twitter Spaces-t az X-en. A Twitter Spaces a Twitter által biztosított hatékony eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy valós idejű audiobeszélgetéseket folytassanak a platformon lévő többi személyrel. Megtalálhatod követendő emberek valamint tereken keresztül.

Ez a funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy élő hangos chatszobákat fogadjanak és részt vegyenek azokban, interaktív és magával ragadó élményt teremtve a Twitter közösségen belül.

Több híradást hallgattam az X téren, mióta megjelentek, de egy nap séta közben meghallgattam Madalyn Sklar Twitter tér és részt vett benne.

Ráébredtem, hogy sokkal könnyebb ezt megtenni útközben, mint a régi Twitter chat funkcióval. Sok térből sokat tanulhatsz, olyan, mintha podcastot hallgatnál.

Én azonban kiakadtam, és szerettem volna megosztani, hogyan lehetsz te is!

A Spaces áttekintése a Twitter X-en

A Spaces zökkenőmentes lehetőséget biztosít a felhasználók számára, hogy hangkommunikáción keresztül kapcsolatba léphessenek másokkal. Lehetővé teszi az egyének számára, hogy bekapcsolódjanak a folyamatban lévő beszélgetésekbe, vagy létrehozzák saját tereiket, ahol megvitathatják a különböző témákat.

Ezek a helyek nyilvánosak, privát helyek még nem állnak rendelkezésre. Ha azonban van privát fiókod az X-en, csatlakozhatsz, de nem házigazdálkodhatsz vagy társhosztolót nem.

Amikor csatlakozik egy Twitter-térhez, a felhasználók meghallgathatják a beszélgetést, kifejthetik gondolataikat beszéddel, vagy szöveges üzeneteken keresztül bekapcsolódhatnak.

Ez az inkluzív megközelítés sokféle felhasználó aktív részvételét ösztönzi, beleértve a befolyásolókat is, elősegítve az értelmes vitákat és az eszmecserét.

Amint elkezdi hallgatni a Twitter X spaces-t, kiakad!

Előnyök

Ezek az audiocsevegések számos előnnyel járnak, amelyek lenyűgöző eszközzé teszik a másokkal való kapcsolatteremtéshez és a hálózat bővítéséhez a Twitterverse-en belül.

 1. Továbbfejlesztett kapcsolat: A Twitter Spaces lebontja a korlátokat, és megkönnyíti a közvetlen kommunikációt olyan személyek között, akik esetleg nem csatlakoztak másként. A felhasználók beszélgetéseket folytathatnak befolyásolókkal, gondolatvezetőkkel vagy hasonló gondolkodású egyénekkel, új kapcsolatokat ápolva és hálózatukat bővítve.
 2. Valós idejű interakciók: A tér élő természete azonnali és spontán interakciókat tesz lehetővé. A szöveges beszélgetésekkel ellentétben az audiocsevegés dinamikusabb és hitelesebb élményt nyújt, lehetővé téve a résztvevők számára, hogy valós időben válaszoljanak, eszmét cseréljenek, és értelmes kapcsolatokat építsenek ki.
 3. Hozzáférhető és befogadó: A Twitter Spaces elősegíti az inkluzivitást azáltal, hogy eltávolítja az írott nyelv akadályait, és hangalapú kommunikációt kínál. Ez lehetővé teszi a különböző nyelvi képességekkel rendelkező egyének vagy a verbális kifejezést preferáló egyének teljes körű részvételét, biztosítva a sokszínűbb és befogadóbb beszélgetést.
 4. Eljegyzési lehetőségek: A Twitter Spaces üzemeltetése vagy az azokban való részvétel fokozhatja az elköteleződést Twitter-profiljában. Az audiobeszélgetések interaktív jellege gyakran vonzza az aktívabb részvételt, és elősegítheti a Twitter-közösségen belüli elérhetőség és befolyás erősítését.
Olvasni:  WordPress Hogyan videók

A továbbfejlesztett kapcsolódás, a valós idejű interakció, a hozzáférhetőség és az elköteleződési lehetőségek egyedülálló előnyeivel a Twitter X Spaces hatékony eszközzé vált az értelmes kapcsolatok előmozdítására és a Twitterverse-ben való jelenlétének kiterjesztésére.

Hogyan lehet megtalálni a beszélgetéseket

A Twitter Spaces egy hatékony eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy valós idejű audiobeszélgetéseket folytassanak másokkal a platformon.

Ebben a részben a Twitter-terek megtalálásának három kulcsfontosságú szempontját fogom megvizsgálni: Twitter-terek keresését, nyilvános Twitter-terekhez való csatlakozást, valamint saját Twitter-terek létrehozását és tárolását.

Twitter Spaces keresése

A Twitter Spaces megtalálásához kövesse az alábbi egyszerű lépéseket:

 1. Nyissa meg a Twitter X alkalmazást mobileszközén.
 2. Kattintson az X-profiljára.
 3. Ezután kattintson a szóközök gombra, ahogy az alább látható.
 4. Görgetheti, hogy megtekinthesse, mely terek jelenleg élnek, vagy kereshet további hamarosan megjelenő tereket.
 5. Ha talál egyet, amelyik tetszik, kattintson rá, és állítson be egy emlékeztetőt, hogy csatlakozzon, amikor élővé válik.
A fenti képernyőkép megmutatja, hogyan találhat meg bizonyos tereket mobileszközén.

Csatlakozás nyilvános Twitter-terekhez

Ha megtalálta az Önt érdeklő Twitter-teret, egyszerűen csatlakozhat hozzá:

 1. Kattintson arra a térre, amelyhez csatlakozni szeretne a rendelkezésre álló terek listájából.
 2. A Tér oldalon egy rövid leírást láthat a vita témájáról és az éppen a Térben tartózkodó résztvevőkről.
 3. A csatlakozáshoz érintse meg a „Csatlakozás” gombot, hogy belépjen a Térbe.
 4. Miután csatlakozott, meghallgathatja a beszélgetést, emojikkal reagálhat, és részt vehet szöveges megjegyzések küldésével, vagy felszólalást kérhet, ha a házigazda megengedi.

Saját tér létrehozása és üzemeltetése

Ha saját Twitter-teret szeretne létrehozni és tárolni, kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Nyissa meg a Twitter alkalmazást mobileszközén.
 2. Érintse meg a „Levélírás” gombot (amelyet egy tolla ikon jelképez) a képernyő jobb alsó sarkában.
 3. Csúsztassa az ujját jobbra, és válassza a „Szóközök” lehetőséget.
 4. A következő képernyőn érintse meg az „Új terület létrehozása” gombot.
 5. Adjon a terének egy leíró és vonzó címet, amely egyértelműen tükrözi a beszélgetés témáját vagy témáját.
 6. Válassza ki, hogy a teret nyilvánossá szeretné-e tenni, vagy csak bizonyos követőkre korlátozódik.
 7. Szabja testre terét egy releváns kép és rövid leírás hozzáadásával a potenciális résztvevők csábítása érdekében.
 8. Ha készen áll, érintse meg a „Start your Space” gombot a beszélgetés elindításához.
 9. Házigazdaként moderálhatja a beszélgetést, meghívhat előadókat, és kezelheti a résztvevők felszólalási kéréseit.
 10. Miután a tered élesben van, reklámozd Twitter-profilodban, oszd meg a linket követőiddel, vagy hívj meg bizonyos személyeket, hogy csatlakozzanak a beszélgetéshez.

Ha követi ezeket a lépéseket, könnyen megtalálhatja, csatlakozhat, és akár létrehozhatja saját Twitter-tereit, amíg nincs privát fiókja a hálózaton. (Privát fiókkal hallgathatod, de teret nem tárolhatsz vagy társgazdaként nem.)

Akár bővíteni szeretné tudását, akár új emberekkel szeretne kapcsolatba lépni, akár megosztani szakértelmét, a Twitter X Spaces dinamikus platformot biztosít az értelmes beszélgetések folytatásához.

Hogyan hallgathatunk Twitter-tereket

A Twitter Spaces meghódította a közösségi média világát, izgalmas hangalapú platformot biztosítva a felhasználóknak, hogy valós idejű beszélgetéseket folytathassanak másokkal.

Ha még nem ismeri a Twitter X Spaces szolgáltatást, vagy szeretné a legtöbbet kihozni ebből a hatékony eszközből, itt található egy teljes útmutató arról, hogyan hallgasson és hogyan kommunikáljon hatékonyan másokkal.

Csatlakozás és részvétel X-en

A Twitter Spaces hallgatásához és másokkal való kapcsolatfelvételhez kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Nyissa meg a Twitter alkalmazást mobileszközén.
 2. Keresse a körökkel ellátott lila ikont, amely az aktív Twitter-tereket jelzi.
 3. Érintse meg a Spaces ikont az aktív beszélgetések eléréséhez.
 4. Böngésszen az elérhető helyek listájában, és válassza ki az Önt érdeklő helyet.
 5. Érintse meg a teret, hogy csatlakozzon a beszélgetéshez, és elkezdje hallgatni a beszélgetést.
Olvasni:  Hogyan kereshetek az Instagramon fiók nélkül

Ha már egy Twitter-térben van, a következőképpen vehet részt benne:

 • Mások megjegyzéseire emojikkal vagy szöveges üzenetekkel reagálni.
 • Beszéd kérése a kézemelés ikonra koppintva, amikor a házigazda engedélyezi.
 • Oszd meg a teret követőiddel újratweeteléssel vagy közvetlen meghívók küldésével.
Mások láthatják, hogy egy teret hallgat a profilodon.

Navigálás a Twitter Spaces felületén

Ha Twitter Space-ben tartózkodik, a felület néhány alapvető elemet tartalmaz:

 1. A felső területen a műsorvezető és a hangszórók profilfotói láthatók.
 2. A középső rész megjeleníti a folyamatban lévő beszélgetést, beleértve a beszélt tartalmat és a szöveges üzeneteket.
 3. Az alsó rész lehetővé teszi, hogy kapcsolatba lépjen a Térrel, olyan lehetőségek használatával, mint a reagálás, a beszéd kérése vagy a Tér elhagyása.

Az audiovezérlők használata

A Twitter Spaces zökkenőmentes hallgatási élménye érdekében használja a rendelkezésre álló hangvezérlőket:

 1. Hangszóró opciók: Az egyes hangszórók hangerejét a profilképükre koppintva szabályozhatja. Így rangsorolhatja azokat a hangszórókat, amelyeket tisztábban szeretne hallani.
 2. Némítás és némítás feloldása: Ha ideiglenesen el szeretné némítani magát, koppintson a profilképére, és válassza a „Némítás” lehetőséget. Feloldhatja a némítást, ha készen áll a beszélgetéshez.
 3. A hang beállítása: A Twitter Spaces lehetőséget kínál a hangbeállítások tetszés szerinti módosítására. Navigálhat a beállításokhoz, és módosíthatja a visszhangszűrőt, a zajcsökkentést és az egyéb hanggal kapcsolatos funkciókat.

Ha csatlakozik, navigál a felületen, és hatékonyan használja a hangvezérlőket, akkor teljesen elmerülhet a Twitter Spaces lenyűgöző világában.

Kapcsolattartás másokkal a Twitter Spacesben

Most, hogy tudja, hogyan kell hallgatni a Twitter Spaces szolgáltatást, itt az ideje, hogy megtanulja, hogyan léphet kapcsolatba másokkal ebben a hatékony Twitter-eszközben.

A másokkal való kapcsolat lehetővé teszi, hogy aktívan részt vegyen a beszélgetésben, kapcsolatba lépjen hasonló gondolkodású személyekkel, és megosszon gondolataival és ötleteivel. Ebben a részben a Twitter Spaces-ben való részvétel három kulcsfontosságú aspektusát vizsgáljuk meg:

 • Emelje fel a kezét, hogy beszéljen
 • Részvétel a Beszélgetésben
 • Reakciók és hangulatjelek küldése a Twitter Spacesben

Emelje fel a kezét, hogy beszéljen

A Twitter Spacesben a kéz felemelése a virtuális módja annak, hogy jelezze, hogy szeretne beszélni és hozzájárulni a folyamatban lévő beszélgetéshez.

Amikor felemeli a kezét, a Space házigazdája vagy moderátora dönthet úgy, hogy meghívja Önt a színpadra, és elmondhatja véleményét. Ha hatékonyan szeretné felemelni a kezét, és növelni annak esélyét, hogy felkérést kapjon, vegye figyelembe a következő tippeket:

 1. Figyelmesen hallgat: Mielőtt felemelné a kezét, győződjön meg arról, hogy aktívan hallgatja az aktuális előadót vagy beszélgetést. Ez lehetővé teszi, hogy hozzáadott értéket adjon a beszélgetéshez, amikor lehetősége nyílik megszólalni.
 2. Találja meg a megfelelő pillanatot: Várjon egy megfelelő szünetet a beszélgetésben, vagy amikor a felszólaló másokat is meghív. Ha a megfelelő időben felemeli a kezét, megnő annak esélye, hogy a házigazda észrevesz.
 3. Légy tisztelettudó: Amikor lehetősége nyílik megszólalni, legyen tisztelettel és figyelmes a többi résztvevővel szemben. Megjegyzéseit legyen tömör, releváns és udvarias. A tiszteletteljes és vonzó hozzájárulás pozitív benyomást hagy a házigazdában és a többi hallgatóban.

Részvétel a Beszélgetésben

Az aktív részvétel kulcsfontosságú ahhoz, hogy a legtöbbet hozzuk ki a Twitter Spacesből. Íme néhány stratégia, amellyel kapcsolatba léphet másokkal, és hallathatja hangját:

 1. Használja a chat funkciót: Az audiobeszélgetés mellett a Twitter Spaces chat funkciót is biztosít. Használja ezt a funkciót, hogy kapcsolatba lépjen más hallgatókkal, kérdéseket tegyen fel, és megossza gondolatait. Ezzel akkor is kapcsolatba léphetsz másokkal, ha nem vagy a színpadon.
 2. @említések: Ha megjegyzést vagy kérdést szeretne irányítani egy adott résztvevőhöz vagy a házigazdához, használja a @említés funkciót. Egyszerűen írja be a „@felhasználónév” szót, hogy értesítse őket, és biztosítsa, hogy üzenetét a kívánt címzett látja.
 3. Hozzájáruljon releváns meglátásokkal: Amikor a színpadon áll, győződjön meg arról, hogy hozzászólásai hozzáadott értéket adnak a folyamatban lévő vitához. Ossza meg egyedi meglátásait, tapasztalatait vagy szakértelmét, hogy gazdagítsa a beszélgetést és elősegítse az értelmes elkötelezettséget.
Olvasni:  Hogyan lehet növelni a megtérülést a közösségi médiában történő tartalommarketing segítségével?

Reakciók és hangulatjelek küldése a Twitter Spacesben

A beszélgetésben való aktív részvétel mellett a Twitter Spaces lehetővé teszi érzelmeinek és reakcióinak kifejezését reakciók és hangulatjelek segítségével.

Ezek a vizuális jelzések segíthetnek gondolatai közvetítésében, a hangszórók felvidításában vagy elismerésének kimutatásában. Így használhatod hatékonyan a reakciókat és a hangulatjeleket:

 1. Taps és taps: Taps vagy taps reakcióval fejezze ki elismerését egy felszólaló megjegyzése vagy egy különösen éleslátó megjegyzése iránt. Ez egy bátorító módja annak, hogy elismerjük valaki hozzájárulását.
 2. Hangulatjelek a reakciókhoz: A Twitter X Spaces hangulatjelek sorát kínálja, amelyek segítségével reagálhat az elhangzottakra. Legyen szó hüvelykujjról, nevető arcról vagy szívről, válassza ki azt a hangulatjelet, amely a legjobban tükrözi egy kijelentésre vagy a beszélgetés egy pillanatára adott reakcióját.
 3. Egyedi hangulatjelek: Egyes Twitter-terek egyedi hangulatjelekkel rendelkezhetnek az adott térhez vagy eseményhez. Tartsa szemmel ezeket a különleges hangulatjeleket, és használja őket, hogy fokozza elköteleződését, és mutasson támogatást a tér iránt, amelyben éppen tartózkodik.

Ha felemeli a kezét, aktívan részt vesz a beszélgetésben, valamint reakciókat és hangulatjeleket használ, teljes mértékben kapcsolatba léphet másokkal a Twitter Spacesben.

Ezek az interaktív funkciók dinamikus környezetet teremtenek, ahol kapcsolatba léphet egymással, ötleteket oszthat meg, és kapcsolatokat építhet ki más résztvevőkkel. Tehát ne habozzon csatlakozni a beszélgetéshez, és hallatni a hangját a Twitter Spacesben.

Az eljegyzés legjobb gyakorlatai

A Twitter X Spaces egy hatékony eszköz a másokkal való kapcsolattartáshoz és valós idejű beszélgetésekhez. Ahhoz, hogy a legtöbbet hozhassa ki a Twitter Spacesben szerzett tapasztalatából, fontos, hogy kövessen néhány bevált gyakorlatot.

Aktív zenehallgatás a Twitter Spaces-ben

Az aktív hallgatás kulcsfontosságú a Twitter Spaces-ben való hatékony részvételhez. Íme néhány tipp, amelyek segítenek abban, hogy aktív hallgatóvá válj:

 1. Fordítsd teljes figyelmedet: Amikor csatlakozik egy Twitter-térhez, minimalizálja a zavaró tényezőket, és összpontosítson az aktuális beszélgetésre. Zárja be azokat a lapokat vagy alkalmazásokat, amelyek elterelhetik a figyelmét.
 2. Figyelmesen hallgat: Fokozottan figyeljen a beszélőkre és nézőpontjaikra. Szánjon időt arra, hogy megértse a szövegkörnyezetet és az általuk megfogalmazott szempontokat, mielőtt megfogalmazná a választ.
 3. Használj non-verbális jelzéseket: Mutassa meg elköteleződését a Twitter emoji reakcióival egyetértés, taps vagy nevetés kifejezésére. Ezek a gesztusok segíthetnek pozitív környezet kialakításában és bátoríthatják a beszélőket.

Légy tisztelettudó és figyelmes

A tisztelet és a tudatosság rendkívül fontos a Twitter Spaces-ben való részvétel során. Kövesse az alábbi irányelveket a tiszteletteljes és befogadó légkör fenntartásához:

 1. Légy tapintatos: Tisztelettel és kedvesen bánj másokkal. Kerülje mások félbeszakítását vagy beszédét, és mindenkinek adjon lehetőséget, hogy beszéljen és megossza gondolatait.
 2. Vigyázz a nyelvedre: Tartsa tisztán a nyelvezetét, és kerülje a sértő vagy becsmérlő kifejezések használatát. Ne feledje, hogy a Twitter Spaces egy nyilvános fórum, és szavai hatással vannak az általános beszélgetésre. Emellett te sem szeretnél Twitter börtönben landolni.
 3. Tudomásul venni a határokat: Vegye figyelembe a Twitter Space házigazdája vagy moderátora által meghatározott speciális szabályokat és irányelveket. Tartsa tiszteletben döntéseiket, és ragaszkodjon bármely kijelölt témához vagy témához.
Olvasni:  Mi a hirdetési fáradtság, és hogyan kezelhető?

Kapcsolatok kiépítése és hálózatépítés a Twitter-terekben

A Twitter Spaces kiváló platform lehet a kapcsolatok kiépítésére és a hálózat bővítésére, mint ahogyan a Twitter-csevegéseknél is. Íme néhány stratégia, amelyek segítenek értelmes kapcsolatok kialakításában:

 1. Vegyen részt aktívan: Vegyen részt a beszélgetésben átgondolt kérdések feltevésével, releváns tapasztalatok megosztásával vagy értékes betekintésekkel. Ez segíthet abban, hogy hozzáértő és elkötelezett résztvevővé váljon.
 2. Kövesse a hangszórókat és vegyen részt velük: Ha egy előadó gondolataira vagy szempontjaira rezonál, érdemes követni őket a Twitteren. Vegyen részt a tartalommal, ossza meg gondolatait, és támogassa az értelmes interakciókat a Twitter-téren kívül.
 3. Lépjen kapcsolatba hallgatótársaival: Forduljon olyan hallgatótársaihoz, akik hasonló érdeklődési körrel vagy nézetekkel rendelkeznek. A Twitter Spaces gyakran vonzza a hasonló gondolkodású egyéneket, és a velük való kapcsolatépítés értékes kapcsolatokhoz és együttműködésekhez vezethet.

Ne feledje, hogy a Twitter Spaces-ben való részvétel célja az, hogy pozitívan járuljon hozzá a beszélgetéshez, aktívan hallgasson és elősegítse az értelmes kapcsolatokat.

Ezeket a bevált módszereket követve a legtöbbet hozhatja ki a Twitter Spacesből, és értékes élményt teremthet magának és másoknak.

Csatlakozz hozzánk!

Társházigazdája leszek egy új Twitter X Space-nek Anthony Gaenzle mint a házigazda és Sue-Ann Bubacz társ-műsorvezetőként beszélgetni a blogolás jövőjéről. Csatlakozzon hozzánk 2024. november 3-án déli 12-kor (EST).

Következtetés

Összefoglalva, a Twitter Spaces hatékony eszköz a másokkal való kapcsolatteremtésre és a Twitteren folytatott beszélgetések meghallgatására. Néhány egyszerű lépést követve kibontakoztathatja a funkcióban rejlő lehetőségeket, és részt vehet az értelmes beszélgetésekben.

Ezt útközben is megteheti, és akár telefonját is csatlakoztathatja járművéhez, hogy útközben is hallgathasson.

Kezdje azzal, hogy megtalálja az érdeklődési körének megfelelő tereket, és kövesse a megfelelő előadókat, hogy naprakész legyen a közelgő üléseikről.

A Twitter Spaces programban való aktív részvétellel bővítheti hálózatát, értékes betekintést nyerhet, és vezető szerepet tölthet be iparágában. Tehát menjen előre, kezdjen el hallgatni, és csatlakozzon a beszélgetéshez ezen a hatékony Twitter-eszközön!

Milyen tereken vettél részt? Szívesen kérdezek tőled a terekkel kapcsolatos tapasztalataidat. Kérjük, írjon megjegyzést alább. Várlak szeretettel november 3-án tereinkre.

Lisa szeret segíteni másoknak az online boldogulásban a közösségi médián, a blogíráson és a keresőoptimalizáláson keresztül. Mit ér a tudás, ha nem tudod megosztani másokkal?

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik marketing/reklám területén, 11 éves tapasztalattal a tartalommarketing, a közösségi média, a blogolás és a SEO területén.

Megvásárolhatod őt E-könyv a Twitterről az Amazonon.

Lisa Sicard legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott