Hogyan használjuk a GTmetrixet a WordPress-en, és javítsuk a munkáját…

Ha kétségtelenül hangsúlyozzák a webhely sebességét, a keresőmotorok gyorsan lebontják a lassan betöltő oldalakat a SERP-ken. Szerencsére a teljesítményt nyújtó eszközök, mint például a GTmetrix, mentőgyűrűként működnek, hogy megmentsék webhelye rangját attól, hogy a keresőmotorok eredményoldalainak mélyén süllyedjen.

A SEO-szakértők átveszik azt a hagyományt, hogy ragaszkodnak a legjobb gyakorlatokhoz, hogy növeljék webhelyük sebességét. A WordPress esetében azonban nem kapunk beépített funkciót webhelyünk teljesítményének ellenőrzésére.

Ennek ellenére a WordPress a bővítményei kincsesládájából származó drágakővel, a GTmetrix-szel oldja meg ezt a problémát. A GTmetrix beépülő modul segít a WordPress webhely teljesítményének zökkenőmentes tesztelésében és javításában, valamint részletes elemzést ad webhelye erősségeiről és gyengeségeiről. Egy ilyen eszköz egy megbízható WordPress tárhelyszolgáltatóval kombinálva zökkenőmentes felhasználói élményt nyújt.

De hogyan kell használni a GTmetrixet a WordPress-en? Hogyan használja ezt az eszközt webhelye sebességének növelésére? Hogyan állíthatja be a GTmetrixet a WordPress webhelyén? NYILVÁNOSSÁG! Biztosítunk téged. Ez a blog minden kérdésére választ ad, és erre is nagyon részletesen, ezért olvassa tovább, hogy megtudja, hogyan:

Mi az a GTmetrix?

Mielőtt rátérnénk a GTmetrix-teszt beállításának és futtatásának lépéseire a WordPress webhelyén, először tisztázzuk az elménket az eszköz alapvető információival.

A GTmetrix egyszerűen egy teljesítményelemző eszköz, amely megvizsgálja webhelyét, rámutat a problémákra, és javaslatokat tesz a javításra. A népszerű sebességfigyelő eszköz, a Pingdom mögött megalkotott elmék a felhasználók világszerte a GTmetrixre támaszkodnak webhelyük sebességének növelésében.

Nem hagyhatja figyelmen kívül webhelye betöltési sebességét ebben a versenyben a rangsorolás korában, így a GTmetrix által diagnosztizált problémák kijavítása nagyban hozzájárul webhelye pozíciójának javításához a SERP-ken, és jobb felhasználói élményt biztosít.

Olvasni:  Hogyan lehet integrálni egy WordPress Click-to-Call gombot...

Most, hogy ismeri a GTmetrixet, folytathatja a GTmetrix teszt beállításának és futtatásának lépéseit egy WordPress webhelyen.

A GTmetrix integrálása a WordPress webhelyével

Ez a rész azokat a lépéseket ismerteti, amelyek szükségesek ahhoz, hogy WordPress-webhelyét integrálja a GTmetrix-szel egy beépülő modul segítségével. Az alábbi lépéseket követve azonnal tesztelheti webhelyét, és javíthatja annak teljesítménymutatóit közvetlenül a WordPress irányítópultjáról.

Szóval, kezdjük!

Telepítse a GTmetrix beépülő modult

 • Nyissa meg a WordPress irányítópultját, és navigáljon ide Beépülő modulok > Új hozzáadása > keressen ráGTmetrix WordPresshez” > Telepítés és Aktiválja.
 • Az aktiválás után egy új menüopció jelenik meg “GTmetrix” a WordPress irányítópultján.

Regisztráljon GTmetrix fiókot

Ha már rendelkezik fiókkal, hagyja ki ezt a lépést. Ha nem, kövesse a lépéseket a GTmetrix-fiók regisztrálásához.

 • Töltse ki a regisztrációs űrlapot adataival, majd kattintson a “Hozzon létre egy fiókot.”
 • Következő, meg kell érvényesítse e-mail címét a fiók létrehozási folyamatának befejezéséhez. E-mailt fog kapni a fiókjába a következő címre: igazolja GTmetrix fiókját.

Egyszer aktívfolytathatja GTmetrix integrálása a WordPress webhelyén.

Integrálja a GTmetrixet a WordPress-szel

Szüksége lesz a sajátjára GTmetrix fiók e-mail és API kulcs hogy integrálja a GTmetrixet a WordPress webhelyével.

Már tudja az e-mail címét, de most API-kulcsra van szüksége az integrációs folyamat befejezéséhez. Ne izgulj! Segítünk megtalálni az API-kulcsot.

 • Meglátogatni a GTmetrix oldalés menj ide fiók.
 • Kattintson API-kulcs létrehozása és másolat a generált kulcsot.
 • Menj vissza a tiédhez WordPress irányítópult és paszta a te GTmetrix email és API kulcs hoz WordPress GTmetrix beállítások.
 • Ha elkészült, kattintson a gombra Változtatások mentése.

Ezután több lehetőséget és egyéb GTmetrix-beállításokat fog látni, például Teszt helye, Oldal / Lap URL, e-mail értesítési lehetőségés több.

Továbblépek az alapértelmezett beállításokkal, de módosíthatja a beállításokat a GTmetrix beállítások részben.

Ez az! Sikeresen integrálta a GTmetrixet WordPress webhelyével.

GTmetrix teszt futtatása a WordPress webhelyén [Using a Plugin]

Most, hogy sikeresen integrálta a GTmetrixet WordPress-webhelyével, futtasson egy tesztet a WordPress-webhely sebességének ellenőrzésére.

 • Menj a tiédhez WordPress irányítópult.
 • Kattintson GTmetrix > Teszt.
 • Adja meg URL, Címkeés válassza ki a lehetőséget a szerver helyének tesztelése.
 • Ezután kattintson a Tesztelje az URL-t most! gombot a tesztelés és a teljesítményelemzés elindításához.

A GTmetrix néhány másodpercet vesz igénybe átvizsgálja webhelyét és töltse be WordPress-webhelye legújabb verzióját sebességteszt eredményei. Még azt is megteheted ütemezzen be egy tesztet és ellenőrizze a sajátját a weboldal részletes teljesítményjelentései ezen a szakaszon keresztül.

Olvasni:  A WP Page Builder beépülő modulok előnyei és hátrányai

A GTmetrix beépülő modul segítségével közvetlenül a WordPress irányítópultjáról határozhatja meg webhelye teljesítményét.

GTmetrix teszt futtatása a WordPress webhelyén [Without a Plugin]

Már tárgyaltuk a GTmetrix beállításának módját a WordPress beépülő modulon keresztül, valamint a sebességteszt webhelyén történő futtatásának lépéseit.

Mi van, ha nem akarod bonyolítani a dolgokat? Mi a teendő, ha egy tesztet egyszerűbb módon szeretne lefuttatni, és időt és energiát takarít meg? Van erre megoldás, és egy egyszerű módszer lépésein fogom végigvezetni, amelyhez nem szükséges integrálnia a WordPress webhelyét egy GTmetrix beépülő modullal.

 • Meglátogatni a GTmetrix kezdőlapés adja meg a sajátját A WordPress webhely URL-je.
 • Kattintson Tesztelje webhelyét.

A GTmetrix néhány másodpercet vesz igénybe letapogatás az egész oldalad. Amint a beolvasás befejeződött, látni fogja a sajátját a webhely teljesítményéről szóló részletes jelentésekegyütt a legfontosabb kérdések amelyeket kijavíthat a felhasználói élmény javítása érdekében.

Ez az! Igen, időt takaríthat meg, ha gyorsan ellenőrzi WordPress webhelye teljesítményét közvetlenül a GTmetrix webhelyen anélkül, hogy bármilyen bővítményt használna.

Hogyan lehet javítani a GTmetrix PageSpeed ​​pontszámot a WordPress-en

Végigmentünk a GTmetrix és a WordPress integrálásának lépésein, és megtanultuk, hogyan kell gyors teljesítménytesztet futtatni. De mi jön a tesztelés után? Eredmények. Nem csak az eredményeket kell látnunk, hanem dolgoznunk kell a javasolt javításokon is, hogy javítsuk oldalunk sebességét és teljesítményét.

Ez a rész a WordPress webhely GTmetrix PageSpeed ​​Score javítását célzó feltöréseket ismerteti. Elmagyaráztam az 5 legjobb módszert a PageSpeed ​​Score azonnali javítására.

1. Megbízható hosting terv

Minden a fogadási tervtől függ. Nagyon helyesen, mivel a megbízható tárhely támogatja webhelyét, és gyors sebességet és jobb teljesítményt nyújt. Ha olcsó és megbízhatatlan tárhelytervet választ, megspórolhat néhány dollárt, de negatívan befolyásolja webhelyét, és hosszú távon károsnak bizonyul.

Személy szerint azt javaslom, hogy válasszon felügyelt WordPress-tárhelyet, például a DreamHost-t. Kipróbáltam a WordPress webhelyemet a DreamHost-en, összehasonlítottam más tárhelyszolgáltatókkal, és a leggyorsabbat találtam TTFB és a legjobb GTmetrix eredmények a DreamHost oldalon.

A DreamHost lehetővé teszi a kívánt WordPress webtárhely kiválasztását a legjobb IaaS szolgáltatók, beleértve a DigitalOceant, az AWS-t, a Google Cloudot, a Vultr-t és a Linode-ot is, hogy biztosítsák a maximális biztonságot, az ultragyors teljesítményt és a hét minden napján, 24 órában elérhetőséget. Mindennek tetejébe használhatja a 3 napos ingyenes próbaverzió szolgáltatásait tesztelni.

Olvasni:  Hogyan készítsünk WordPress eLearning kurzusokat a...

2. Állítsa be a WordPress gyorsítótárat

A gyorsítótár segít a webhely gyorsabb betöltésében, és egyszerű módja a GTmetrix pontszám javításának. Az internet tele van rengeteg gyorsítótár-bővítménnyel, de a megfelelő választás elősegítése érdekében részletes útmutatót adtunk a WordPress gyorsítótárról való megismeréshez és a legjobb WordPress gyorsítótár-bővítmény megfelelő kiválasztásához.

Összehasonlítom a GTmetrix sebességét val vel és gyorsítótár nélkül hogy megtudja, mennyi a gyorsítótár befolyásolja a pontszámot.

Először is megteszem WordPress weboldal létrehozása és letiltása az összes gyorsítótár-konfigurációt a GTmetrix pontszám ellenőrzéséhez. Ezután engedélyezem a gyorsítótárat, és megnézem, hogy segített-e a teljesítményünkben vagy sem.

Gyorsítótár nélkül

Amint az alábbi képen is látható, a teljes teljesítmény 92%, a szerkezeti fokozat pedig 89%.

A webvital pontszámok a következők:

 • LCP: 1,5 s
 • TBT: 0ms
 • CLS: 0

Most pedig nézzük meg közelebbről a teljesítményparamétereket. A GTmetrix által generált értékek a következők:

 • FCP: 1.1s
 • SI: 1.2s
 • LCP: 1,5 s
 • TTI: 1.1s
 • TBT: 0 ms
 • CLS: 0

Gyorsítótárral

Most engedélyezem a Varnish gyorsítótárat a DreamHost platformról és a Breeze beépülő modult a WordPress irányítópultjáról. Ezután ellenőrizzük a GTmetrix sebességi eredményeit, hogy megtaláljuk a teljesítménybeli különbséget.

Hatalmas teljesítményjavulást észleltem itt, mivel az általános teljesítmény 97%, a szerkezeti fokozat pedig 95%. Ez észrevehető ugrás a gyorsítótár néhány kattintással történő integrálásával és beállításával.

A webvital pontszámok a következők:

 • LCP: 1.1s
 • TBT: 8 ms
 • CLS: 0

Most nézzük meg a teljesítményparamétereket:

 • FCP: 864 ms
 • SI: 935 ms
 • LCP: 1.1s
 • TTI: 960 ms
 • TBT: 8 ms
 • CLS: 0

Tehát bebizonyosodott, hogy a WordPress gyorsítótár segíti webhelyét a GTmetrix pontszámok és a felhasználói élmény javításában.

3. Optimalizálja a képeket a gyorsabb oldalbetöltés érdekében

A képek azok az objektumok, amelyek a legtöbb weboldal megterheléséért felelősek. A nehéz képek lelassíthatják webhelyét, és rossz felhasználói élményt nyújthatnak.

Az oldal betöltési sebességének javítása és a visszafordulási arány csökkentése érdekében elengedhetetlen a weboldalon lévő képek optimalizálása.

Kövesse az alábbi bevált módszereket a képek optimalizálásához a gyorsabb oldalbetöltés érdekében:

 • Tömörítse a kép méretét.
 • Méretezze át a képeket.
 • Használjon PNG-t a nagy felbontású képekhez és JPG-t a képernyőképekhez.
 • Használjon tartalomszolgáltatói hálózatot a gyorsabb képbetöltés érdekében.
 • Hotlinking letiltása.

4. Használja a leggyorsabb WordPress témákat

Egy másik fontos tényező, amely számít webhelye GTmetrix PageSpeed ​​pontszámának javításában, a gyors WordPress téma használata. Egy könnyű és gyors téma kiválasztása nemcsak felgyorsítja weboldalát, és jobb felhasználói élményt biztosít látogatójának.

Olvasni:  Online marketing taktika induló és kisvállalkozások számára

Annak érdekében, hogy megkíméljük Önt az összes elérhető WordPress-téma tesztelésétől, összeállítottunk egy listát a 15 leggyorsabb WordPress-témáról a GTmetrix, Pingdom, loader.io, Google PageSpeed ​​Insight és K6.io teszteredményeikkel együtt.

5. Használja a legjobb WordPress oldalkészítőket

A WordPress témákhoz hasonlóan az oldalkészítők is befolyásolják webhelye sebességét, és végső soron a GTmetrix pontszámait. Egy könnyű és letisztult kódolt oldalkészítő jobb GTmetrix-értékekkel rendelkezik, mint az extra kódsorokkal és további funkciókkal telezsúfolt oldalkészítő.

Azért vagyunk itt, hogy megkönnyítsük a munkáját, ezért csapatunk számos oldalkészítőt is tesztelt, és kiválasztotta a kilenc legjobb WordPress oldalkészítőt, hogy javítsa webhelye betöltési sebességét és GTmetrix-pontszámait.

Összegzés

Nem engedheti meg magának, hogy bosszantsa webhelye látogatóit egy lassan betöltődő oldallal, mivel ez arra kényszeríti őket, hogy elhagyják webhelyét, és gyorsabban lépjenek át. Tartsa tiszteletben látogatói választását, és ne lepje meg őket csigatempójú betöltési sebességgel.

A rangsor elvesztése minden blogger legrosszabb rémálma, és a lassú webhelyek hozzájárulnak webhelye pozíciójának csökkenéséhez a keresési eredmények között. Futtasson le egy GTmetrix tesztet a WordPress webhelyén az ebben a blogban megosztott lépések követésével, és javítsa webhelye sebességét. Nézze meg a DreamHost webináriumot is a Google oldal élményfrissítéséről.

Gyakran Ismételt Kérdések

Mi az a GTmetrix a WordPressben?

A GTmetrix egy WordPress beépülő modul, amely átvizsgálja webhelyét, és mélyreható elemzést, valamint fejlesztési javaslatokat kínál. Ez a teljesítményelemző beépülő modul segít webhelye sebességének javításában, és jobb felhasználói élményt biztosít látogatóinak.

Hogyan optimalizálhatom a WordPress webhelyemet a GTmetrix számára?

Optimalizálhatja WordPress webhelyét, ha integrálja a GTmetrix beépülő modult webhelyével, és lefuttat egy tesztet. Elemezze az eredményeket, és dolgozzon a teljesítmény javításán webhelye sebességének növelése érdekében.

Hogyan használod a GTmetrixet?

Használhatja a GTmetrixet úgy, hogy egyszerűen felkeresi a hivatalos webhelyét, beírja a WordPress webhely URL-címét az üres mezőbe, majd a Webhely tesztelése gombra kattintva elemzi webhelye teljesítményét.

Hogyan optimalizálhatom a WordPress webhelyemet a GTmetrix számára?

A GTmetrix méri webhelye általános teljesítményét és szerkezeti pontszámait, és fejlesztési javaslatokat kínál webhelye sebességének növelésére.

×

Szerezze meg hírlevelünket
Legyen Ön az első, aki megkapja a legújabb frissítéseket és oktatóanyagokat.

Köszönjük, hogy feliratkozott ránk!

Új publikációk:

Ajánlott